40038
-
#32038 Sysinternals Autoruns - ezzel tényleg mindent kikapcsolhatsz, úgyhogy vigyázva használd.
(a Sysinternals programok nagyon jók, elég sok diagnosztikai meg beállítási lehetőséget nyújtanak, viszont ennek örömére teljesen szét lehet vele kapni a rendszert :) ) -
#32037 És miért van az, hogy bizonyos haszontalan programokat nem bírok letiltani pl. QuickTime, Quickcam stb.? Ezeket azért akarom kilőni, hogy ne fogják meg a gép teljesítményét! -
#32036 Windows Defender - Software Explorer - Startup programs.
(ha belépsz a vezérlőpultra rögtön a programoknál van lehetőség az induló programok beállítására, az is ide visz) -
#32035 Hali!
Még nem sikerült megtalálnom, ezért szeretném megkérdezni, hogy: Vistán hol tudom beállítani az indításkor induló programokat? A feladatkezelőben már nincs benne... Esetleg valami hasznos segédprogram?
Köszi -
simonl #32034 Van egy Loader exe 3.0.0.1 és egy activation exe
Melyik a jobb?:) -
#32033 Elvileg, ha jó lesz a crack. -
simonl #32032 Megígérem többet nem kérdezek...:)
Egyébként nagyon megtetszett a Vista.
Mos indítottam az SP1 telepítését, ha kész azonnal indítom a crack et - ami egy .exe fájl - újraindítom és kész?
-
#32031 Nem -
#32030 Íme: link a magyar nelyvi csomag meg nem tölthető le külön, a telepítés után (bármikor) a vezérlőpult/windows update-nél fogod megtalálni a többi javítással együtt, de külön kategóriában. Se az SP1 se a mui nem fogja megkérdezni a telepítés helyét, csinálja magától. De a feltelepített nyelvet neked kell kiválasztani a vezérlőpult/területi és nyelvi beállításoknál a billentyűzetek és nyelvek fülön. -
BIZ0906 #32029 CoD2 próbáltál már futtatni? -
#32028 Nem kell semmilyen dual proci optimizer, Vista alapból támogatja a többmagos processzorokat. -
simonl #32027 Ne haragudjatok, de nem tudnátok linket az angol SP1 hez és a magyar nyelvű csomaghoz?
Ha letöltöm akkor a C re kell telepíteni ahova a rendszert is telepítettem?
Köszi -
simonl #32026 A dual proci optimizer az rendszerfüggő? Megy vista alatt is? -
#32025 Szerintem jó a sorrend és crackelni se kell a magyar mui után. -
simonl #32024 Tehát letöltöm SP1 eng verziót, majd telepítem a virágbolti crack .exe -vel, letöltöm a magygar nyelvi csomagot és telepítem? Jó a sorrend?
A magyar csomag telepítése után már nem kell crackelni?
Köszi -
#32023 32bit-et, 4gb ram alatt szerintem nincs értelem 64bit-nek. Egyébként lehetnek gondok régebbi játékokkal Vista alatt. -
balika16 #32022 Bon szerinted 32 bites vagy 64 bites vistát tegyek fel?64 biten mennek a gamek? -
tompka #32021 Már fél GB-tól is nő -
#32020 Igen -
#32019 Ha veszek még egy gb ddr ramot számottevően nőni fog a teljesítmény? -
#32018 Jól fog teljesíteni rajta -
balika16 #32017 gépem: intel core 2 duo 2.6MHZ
Asus nvidia 8800GT 512 es vidkari
2gb ddr2 es ram -
#32016 Szerintem igen, de ez a gépedtől is függ. -
balika16 #32015 Majd xp helyett vistát akarok feltenni!szerintetek megért?mert nekem nagyon tetszik a vista!:D -
#32014 Ha jól emlékszem 2007 decemberében még nem volt kész az SP1 -
Solt #32013 Ja igen, rosszul értelmeztem! :) Köszönöm uraim a segítséget! Attól tartok még jelentkezem a telepítés után... addig pihenjetek rám! :D -
#32012 SP1 Integrated December 2007 ? Szerintem nem. -
balika16 #32011 Windows Vista Ultimate x86 SP1 Integrated December 2007 OEM with Hungarian MUI
(C)2007 Microsoft Corp.
Eza gajta vista jol mukszik? -
#32010 Ez az X-fi-re nem vonatkozik, ha jól tudom erre van az Creative Alchemy szoftver. -
Solt #32009 Az EAX nem működik? :( Az játéknál elég gáz... lehet maradnom kéne XP-nél! :) -
#32008 X-FIn soha nem volt gond. A régebbi creative kártyákhoz nem volt driver, mostmár ha jól láttam az Audigy szériához van. A livehoz nincs és nem is lesz sajnos úgyhogy marad a 2.1:) Bár a winupdateről letöltött creative driver két rebootig recseg/nem szól, utána működik az 5.1 csak az EAX nem. De most az ngo féle drivert használom. -
Solt #32007 Köszi! Következő kérdés. :) Szóval, olvastam, hogy vista alatt gondok vannak az 5.1-es hangzással... ez fennáll még? X-FI extrem gamer kátyám van... -
#32006 Ha nem adtsz meg kódot akkor is választható, hogy milyen verziót teszel fel. Nyelvet viszont csak Enterprise és Ultimate változatoknál lehet módosítani. -
Solt #32005 Elolvastam a faq-ot, de azért biztos ami tuti alapon, inkább kérdezek. Virágbolti ultimate sp1 64bit. Jól veszem ki a leírtakból, hogy telepítésnél döntöm el, hogy milyen vistát akarok feltenni? Tehát amikor a fenti verziót elkezdem telepíteni, akkor akár választhatom a home premium sp1-et is, ami később a nyelvi fájlal magyarrá is varázsolható? :) Köszönöm... -
#32004 Full trojant keresd! -
#32003 A hom préimban lévő media player nem tudja lejátszani a T-online vieotéka ajánlatát, mert túl van karibrálva. -
#32002 semmi sem tökéletes -
balika16 #32001 Nektek meik release van?ameik tökéletes? -
#32000 Neki eredeti van. -
balika16 #31999 Nem akarok venni!:DNeked eredeti van?