40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Dzsini
    Sysinternals Autoruns - ezzel tényleg mindent kikapcsolhatsz, úgyhogy vigyázva használd.
    (a Sysinternals programok nagyon jók, elég sok diagnosztikai meg beállítási lehetőséget nyújtanak, viszont ennek örömére teljesen szét lehet vele kapni a rendszert :) )
  • Mydgard
    És miért van az, hogy bizonyos haszontalan programokat nem bírok letiltani pl. QuickTime, Quickcam stb.? Ezeket azért akarom kilőni, hogy ne fogják meg a gép teljesítményét!
  • Dzsini
    Windows Defender - Software Explorer - Startup programs.

(ha belépsz a vezérlőpultra rögtön a programoknál van lehetőség az induló programok beállítására, az is ide visz)
  • Mydgard
    Hali!

Még nem sikerült megtalálnom, ezért szeretném megkérdezni, hogy: Vistán hol tudom beállítani az indításkor induló programokat? A feladatkezelőben már nincs benne... Esetleg valami hasznos segédprogram?

Köszi
  • simonl #32034
    Van egy Loader exe 3.0.0.1 és egy activation exe

Melyik a jobb?:)
  • bon
    Elvileg, ha jó lesz a crack.
  • simonl #32032
    Megígérem többet nem kérdezek...:)
    Egyébként nagyon megtetszett a Vista.

Mos indítottam az SP1 telepítését, ha kész azonnal indítom a crack et - ami egy .exe fájl - újraindítom és kész?
  • bon
    Nem
  • bon
    Íme: link a magyar nelyvi csomag meg nem tölthető le külön, a telepítés után (bármikor) a vezérlőpult/windows update-nél fogod megtalálni a többi javítással együtt, de külön kategóriában. Se az SP1 se a mui nem fogja megkérdezni a telepítés helyét, csinálja magától. De a feltelepített nyelvet neked kell kiválasztani a vezérlőpult/területi és nyelvi beállításoknál a billentyűzetek és nyelvek fülön.
  • BIZ0906
    CoD2 próbáltál már futtatni?
  • bon
    Nem kell semmilyen dual proci optimizer, Vista alapból támogatja a többmagos processzorokat.
  • simonl #32027
    Ne haragudjatok, de nem tudnátok linket az angol SP1 hez és a magyar nyelvű csomaghoz?

Ha letöltöm akkor a C re kell telepíteni ahova a rendszert is telepítettem?

Köszi
  • simonl #32026
    A dual proci optimizer az rendszerfüggő? Megy vista alatt is?
  • bon
    Szerintem jó a sorrend és crackelni se kell a magyar mui után.
  • simonl #32024
    Tehát letöltöm SP1 eng verziót, majd telepítem a virágbolti crack .exe -vel, letöltöm a magygar nyelvi csomagot és telepítem? Jó a sorrend?
    A magyar csomag telepítése után már nem kell crackelni?

Köszi
  • bon
    32bit-et, 4gb ram alatt szerintem nincs értelem 64bit-nek. Egyébként lehetnek gondok régebbi játékokkal Vista alatt.
  • balika16
    Bon szerinted 32 bites vagy 64 bites vistát tegyek fel?64 biten mennek a gamek?
  • tompka
    Már fél GB-tól is nő
  • bon
    Igen
  • [HUN]FaTaL
    Ha veszek még egy gb ddr ramot számottevően nőni fog a teljesítmény?
  • bon
    Jól fog teljesíteni rajta
  • balika16
    gépem: intel core 2 duo 2.6MHZ
    Asus nvidia 8800GT 512 es vidkari
    2gb ddr2 es ram
  • bon
    Szerintem igen, de ez a gépedtől is függ.
  • balika16
    Majd xp helyett vistát akarok feltenni!szerintetek megért?mert nekem nagyon tetszik a vista!:D
  • bon
    Ha jól emlékszem 2007 decemberében még nem volt kész az SP1
  • Solt
    Ja igen, rosszul értelmeztem! :) Köszönöm uraim a segítséget! Attól tartok még jelentkezem a telepítés után... addig pihenjetek rám! :D
  • Narxis
    SP1 Integrated December 2007 ? Szerintem nem.
  • balika16
    Windows Vista Ultimate x86 SP1 Integrated December 2007 OEM with Hungarian MUI
    (C)2007 Microsoft Corp.

Eza gajta vista jol mukszik?
  • bon
    Ez az X-fi-re nem vonatkozik, ha jól tudom erre van az Creative Alchemy szoftver.
  • Solt
    Az EAX nem működik? :( Az játéknál elég gáz... lehet maradnom kéne XP-nél! :)
  • [HUN]FaTaL
    X-FIn soha nem volt gond. A régebbi creative kártyákhoz nem volt driver, mostmár ha jól láttam az Audigy szériához van. A livehoz nincs és nem is lesz sajnos úgyhogy marad a 2.1:) Bár a winupdateről letöltött creative driver két rebootig recseg/nem szól, utána működik az 5.1 csak az EAX nem. De most az ngo féle drivert használom.
  • Solt
    Köszi! Következő kérdés. :) Szóval, olvastam, hogy vista alatt gondok vannak az 5.1-es hangzással... ez fennáll még? X-FI extrem gamer kátyám van...
  • bon
    Ha nem adtsz meg kódot akkor is választható, hogy milyen verziót teszel fel. Nyelvet viszont csak Enterprise és Ultimate változatoknál lehet módosítani.
  • Solt
    Elolvastam a faq-ot, de azért biztos ami tuti alapon, inkább kérdezek. Virágbolti ultimate sp1 64bit. Jól veszem ki a leírtakból, hogy telepítésnél döntöm el, hogy milyen vistát akarok feltenni? Tehát amikor a fenti verziót elkezdem telepíteni, akkor akár választhatom a home premium sp1-et is, ami később a nyelvi fájlal magyarrá is varázsolható? :) Köszönöm...
  • Dante73
    Full trojant keresd!
  • birdo #32003
    A hom préimban lévő media player nem tudja lejátszani a T-online vieotéka ajánlatát, mert túl van karibrálva.
  • birdo #32002
    semmi sem tökéletes
  • balika16
    Nektek meik release van?ameik tökéletes?
  • Narxis
    Neki eredeti van.
  • balika16
    Nem akarok venni!:DNeked eredeti van?