Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna egy kérdésem: A vistám miért felejti el minden újraindítás után az energiasémám beállításait? Meg ha létre hozok saját energiasémát, az egyszerûen eltûnik restart után... <#szomoru1>#szomoru1>
Office 2010 - The Movie<#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
kitöröltem próbából a hal.dll-t és azt viszont visszaállította
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://goo.gl/gd6Zi5
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nincs 1 hónapos a cumó
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
br lemondtam a vistáról mert így sem mûködött
ez egy szenny,váltottam Win7-re
Az ATI Catalyst Control Center-ben már kikapcsoltam, hogy ne induljon az AltGr+c bill. kombinációval az ati ccc, de mégsem & jelet ir...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Vista alatt 101 gombos magyar billentyûzetet használok.
Nem tudom, hogy milyen billenyûkombinációval kell leütni a "&"(AND) jelet. Ezt is most ugy ütöttem le, hogy angol billentyûzetre váltottam.
Én ugy tudom, hogy az AltGr+c billentyûkkel lehet "&"(AND) jelet írni. Nekem ez most azért nem mûködik, mert ezzel lehetett elindítani az ATI Catalyst Control Center-t is. Ezt már kikapcsoltam, de még mindig nem az AltGr+c billentyûkkel lehet "&"(AND) jelet írni.
Van ötletetek?
elõre is köszi
http://www12.zippyshare.com/v/11546924/file.html
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
itt több megoldási lehetõséget is írnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
windows\system32\ntoskrnl.exe
olyan hibaüzit kaptam hogy a ntoskrnl.exe sérült
hogy tudom kijavítani?gyorsan kéne a help
Másrészt nem kell hozzá msconfig, control panel->users
Egyébként meg a kutya nem szólt hozzád.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tudja a megoldást. Szóval kb. 2 hete azt vettem észre, hogy netkapcsolatom 1-2 percre megszakad, majd szépen visszaáll a normál állapotba. Van amikor 2 órán keresztül jó minden, van amikor 5 percenként ledob. A Vista "Hálozati megosztási központján" belül rámentem a diagnosztikára, de olyan üzenetet ad ki, hogy a Vista nem tudja a hiba okát meghatározni, lépjek kapcsolatba a rendszergazdával. 😊
Ha várok 20 mp és 1 perc közötti idõt, akkor az ismételt diagnosztika már nem talál hibát a netkapcsolattal. WIFI-s netem van, 2 héttel ezelõttig semmi gond nem volt. A szolgáltatóval beszéltem, a részükrõl minden rendben van.
Telepítsek egy új Vistát vagy van valakinek jobb ötlete?
Elõre is köszi a segítséget!
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
oszt. társam adott egy verziót,de az 3x is megölte a gépet az ujraindításnál
64bites vistám van
Lenne egy furcsa problémám! Vista Home Basic-om van, és ha megnyitom egy zene tulajdonságait, bemegyek a Részletek almenübe, és ott ugye vannak ilyenek, hogy cím, elõadó, album stb. stb.! A problémám az, hogy van olyan zene, amelyiknek itt át tudom írni a dolgait, pl. a címét, meg van olyan zene, amelyiknek nem engedi átírni a dolgait! Összehasonlítottam a mûködõ és a nem mûködõ zene tuajdonságait, de egytõl egyig ugyan az! Mégsem tudom átnevezni! Kicsit érdekes probléma, de remélem tudtok segíteni!
or not? 😊
vagy most lemaradtam valamirõl?
ha egy windowst feltelepítettél, akkor ez már kutyafüle lesz
Most itt arról van szó, hogy ha feltelepítjuk a rar pack-ot, akkor a vista alatt is lehetnek olyan pin-elt ikonok, mint a képen látható?
mert lentebb, vagy másik topic ban beszéltünk arról, hogy vista alatt ilyet nem lehet!
Egyébként meg tetszik azon a képen a háttér. Azt meg tudnád osztani?
köszi