Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Friss a rendszerem, Vista 64 bit Ultimate, és az a problémám, hogy újraindításnál, vagy leállításnál is több percig tart amíg kilép a winbõl a gépem. Mintha valami fogná az oprendszert logoutnál...
Meg lehet ezt tudni valamibõl, hogy mi lehet a gond?
Vamos Argentina!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az lenne a kérdésem, hogy most telepítettem fel a Vista service pack 2-öt. De nincs hang. Újra is indítottam a gépet, de így sincs hang. Megnéztem nincs elnémítva a hangszóró.
http://goo.gl/gd6Zi5
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Meg van valami program, ami növeli a sebességét a Vistának olyanra, mint a 7-nek van, meg ilyesmi.
http://sonicexcess.deviantart.com/art/Maxclear-V3-1-theme-for-Vista-56913057
Kiszeretném próbálni a windows 7-et. De most rengeteg mindent töltök le. Valaki tud valamit, hogy letöltöttem, ezt meg kicsomagoltam. És, ezután mit kell csinálni?
Xp-s Outlook Expresszben mûködik csak ott nem.
Nem jelenik meg a kép a levélben csak a helye látszik
I will use google before asking stupid questions.
Köszi!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2 - ALL Language Standalone (KB948465)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Kipróbálom, hogy vista alatt is mûködik-e? 😊 Az a régi tényleg nem tud semmit, csak mp3-at lejátszani, és még kicsit is.
Elégedett voltam vele.
Bár éppenséggel most Jetaudiót használok.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
már megvan kösz...google...a barátom és megmutatta. 😊
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
tényleg jobb?
-Ashampoo.WinOptimizer.6.v6.30-TE
Optimalizálja windows barátunkat.
-Ashampoo.UnInstaller.4.v4.02-TE
Mindig, amikor feltelepítesz vmit windows alá, hogy kipróbáld, majd leinstallálod, akkor marad a gépen olyan utánna, ami lassitja. Ezen segít ez.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Van ramom szóval nem azért zavar mert elfogy hanem inkább azért mert nem normális dolog.
#38974: Amit itt írtál a browser érték azt hol kell állítani ?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
eredeti e az oprendszer. Ha fizetõs lenne akkor elõre kellene fizetni mint pl. a Technet plus elõfizetésnél.
ezek a tempes dolgok hol voltak? Megnézem, hátha nekem is sok van 😊
bárki letöltheti?, ez fizetõs cucc, de mikor kell fizetni?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003