Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam nyitás után!
Voltam nyitás után!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Engem az érdekelne hogyha 2 gép helyi hálózatra van kötve akkor arra van-e lehetõség hogy a gyengébb gép bizonyos programok futtatását ne csak a másik gép vinyójáról futtassa, de annak a gépnek az erõforrásait használja? Nem tudom érthetõ-e amit írok. Elõre is köszi, fontos lenne.
Voltam nyitás után!
Ha játékra gondolsz, akkor jobb esetben megtalálod a kézikönyvben, vagy a readme-ben. Ha ezek nem segítenek, akkor hivatalos vagy egyéb fórumokon kell körülnézned.
Ha nem játékokra gondolsz, akkor gondolom ott is hasonló a helyzet, de ha pl ha véletlenül pont az utorrent portja érdekel (😄), azt a Beállítások/További beállítások menüpont alatt találod rögtön az elsõ ablakban.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Honnan tudhatom meg, hogy egy program melyik portot használja?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pl. Internetes nyomtatási ügyfél,Windows Tárgyaló,Táblaszámítógép választható összetevõi
Nálam a Readyboost is ki van kapcsolva meg a Kapcsolat nélküli fájlok is.
Esetleg ha nem kell a SuperFetch akkor az is mehet a francba (én azt meghagytam mert már hozzászoktam ,hogy feláll a rendszer pár katt és már be is jön az amit minden indításnál elindítok)
Pár leírás...
A Windows Vista beállítása lassabb számítógépekhez
Superfetch kikapcsolasa
Vista-gyomlálás: csúnyább, gyorsabb, hatékonyabb
A töredezettség mentesítõn viszont csodálkoztam éppen a minap. Ugyanis nálam ki van kapcsolva és több mint 3hónapja mióta a vista fent van...
Tegnap megnézettem vele a C-t tehát a rendszermeghajtót válasza az volt,hogy „most nem szükséges a kötetek töredezettségmentesítése” szóval rendbe van nem.
Nem igazán akartam elhinni :S Mondjuk gyors a rendszer meg minden de hát ennyi hónap alatt 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Programs and Features -> Turn Windows features on and off (adminisztrátori jogkör kell hozzá).
Itt a Games részlegben hozzáadhatod a régi és az új játékokat.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
-passziánsz
-aknakeresõ
-fekete macska
-spider solitaire
-freecell
Ezek most nincsennek nekem VISTA alatt. A start>>games alatt csak valami Games Explorer van, amit, ha megnyitok, akkor nincs benne semmi.
Vistában hogyan lehet ezeket a játékokat beállítani?
köszi
Van itt minden 😄
Akkor szóval nem a virtuális memória kell neki..nyakon is vágnám. 😊
Hol tudom megnézni ennek a (rejtélyes 😛) ikonnak a jelentését vagy mit jelent, ha tudja valaki?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Nem találtam külön ashampoo topicot, így gondoltam, hogy itt kérdezem meg:
Szóval Vista alatt nem a Nero-t használom, hanem az Ashampoo Burning Studio 9-et.
'Dvd video' dvd-t szeretnék kiírni, aminél ugye két mappa van AUDIO_TS és VIDEO_TS. Szóval ashampoo alatt is megtaláltam ezt a funkciót, de nem tudok a dvd-nek nevet adni. Nero 6 alatt meg ilyen 'Dvd video' dvd készítésekor is lehetett nevet adni a dvd-nek.
Ezt tudja valaki, hogy ashampoo alatt hogyan kell neki nevet adni?
köszi
Szerintem, az a gond, hogy mindent, visszaállított alapra. Már volt egyszer ilyen. Nem tudom, hogyan csinálták, meg , mert a barátom csinálta meg. És, nem tudom, mit kell beállítani, és hol.
thx.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Letöltöttem a Vista service pack 2-öt. Felraktam. Aztán, viszont, nem volt hang. Sem filmnél, sem interneten, sehol sem volt hang. És, azt, hol kell beállítani, vagy mi lehet a gond?
Reggel nyafogott, hogy frissítés miatt indítsam újra a gépet. Mondom majd 4 óra múlva emlékeztess (ez volt a választható legkésõbbi idõpont). Játszok az elõbb és arra lettem figyelmes, hogy szépen kilép a játékból, bezárja az összes alkalmazást, majd szép nyugodtan újraindít.
Nem lehet ezt kikapcsolni, hogy ne indítson újra? 😛
Csak mert én így vagyok vele pl. 😊
Bár most agyalok kicsit, fent van a W7 RC, és annyira jó, hogy még pénzt is adnék majd a végleges változatok valamelyikéért😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Van egy készülékvásárlással együtt legálisan vásárolt, Home Premium 32bit -es op. rendszerem. Idõközben bõvítettem 4 GB RAm -ra.
Ha letöltök egy 64bit es rendszert -ami csúnya dolog, tudom - el fogja fogadni a legálisan vásárolt serialt?
Gondolom más is járt már hasonló cipõben.....
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."