40038
-
Solt #32118 akkor félre értettem, de a lényeg a #32116-ban van! :) -
moon21 #32117 Értem. És a progik ebből akkor 3,2 Gb-ot használnak, ugye? -
#32116 Latni latja de ugyan annyit hasznal mint az SP1 elott. -
moon21 #32115 De én azt írtam, hogy látja mind a 4 GB-ot :)
SP1 előtt 3,2 GB-ot látott, most SP1-et mind a 4-et :) -
#32114 Meg egy kerdes.
Van egy 4GB PEN DRIVE-om es tegnap elosszor hasznaltam a VISTA alatt.
A VISTA felajanlotta hogy hasznalhatom a rendszer gyorsitasara.
Tudna nekem errol valaki valamit mondai .
Koszi -
#32113 "32bit ULTIMATE mint az XP 4GB cimez meg bar hasznalat alatt csak 3GB volt nekem"
Javitok mert ez hulyeseg. A 32bit-es VISTA latja a 4GB-ot de lejon belolle a VGA memoriaja.Az en esetemben 2x512MB. Es semmi az XP csak max. 3GB cimez meg ... kivetel a 64bit-es XP. -
Solt #32112 persze, hogy nem, mert összesen, tehát a vga-d memóriáját is beleszámolva kezel 4gb-ot! :) -
#32111 Nekem meg van a 64bit es 32bit-es is. Az az erdekes hogy a 32bit ULTIMATE mint az XP 4GB cimez meg bar hasznalat alatt csak 3GB volt nekem. Van fent program amivel figyelem . ( 2x512MB a VGA )
Ebben a pillanatban a 64bit-es a memoria 32%-at (4GB-bol 1320MB )hasznalja es ez felszokott szaladni 87%-ig jatek alatt. -
karridis #32110 Egyébként köszi -
karridis #32109 Ezt irja ki :
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
A meghajtó müködött már és müködik mert ha beteszem a vista cd jét akkor elinditja a telepitőtt (bekapcsoláskor)
A demonnal is hiába csinálok meghajtott azt sem inditja el a windows (az Alcoholnál sem . -
moon21 #32108 SP1-el nekem látja mint a 4 GB-ot. (32 biten) -
Solt #32107 tedd hozzá, hogy ebbe a vga ramjai is beleértendőek! :) -
tompka #32106 32bites-nél max 4GB-ot kezel.
Nekem 1,5GB RAM-al jól megy. (gyors) -
#32105 Sziasztok
Mennyi mennyisegu RAM az optimalis a VISTA hasznalatahoz??? ( ULTIMATE )
Vagy a RAM-bol sose eleg ??? Kell a 8GB vagy felesleges ???
koszi
-
tompka #32104 Ha a C-t törlöd le, attól még a vinyó többi partíciója megmarad. Azaz az E sértetlen lesz.
Hogy érted hogy nem látja a cd-t? a meghajtót nem látja? Mert akkor a meghajtód rossz -
karridis #32103 Sziasztok
Olyan kérdésem van, hogy újra kellene tenem a vistát mert nem látja a cd-t. a kérdésem az ha vistával csinálok particiót az Vista a C: van amikor újratelepitem a E-ről eltünek az adatok?
Köszi -
#32102 Igen. -
#32101 En Floridabol vettem VISTA ULTIMATE ... nem volt 70.000. Ha meg valakit zavar hogy csak angol akkor le lehet a frisitessel a megfelelo nyelvet toltani. -
simonl #32100 Sziasztok bocsi hogy itt kérdezem de ez a topic jobban pörög:
Az office 2007 telepítése után használhatóak maradnak a régebbi word és excel dokumentumok?
köszi
-
tompka #32099 Nálunk az egyik boltban már kapható. :D Most nem jut eszembe a neve -
#32098 Tudja valaki mikor fog megjelenni a hazai piacon a window vista sp1-el? -
Solt #32097 köszönöm... esetleg team speak-hez valami program, ami kiírja, hogy éppen ki beszél hozzám? az overlay csak xp-n megy... :S -
#32096 rivatuner, fraps -
Solt #32095 Tudtok ajánlani valami progit, ami játék alatt kiírja az fps-t, és megy 64 bites vista alatt? Köszi -
#32094 Itt nem lehet venni OEM-et gep nelkul. -
#32093 Crack (nem ajánlott), vagy ő is vesz egy OEM licenszt. -
#32092 Pontosan, ahány gép annyi Windows kell venni. Az OEM adott hardverhez (géphez lehet venni) és ezt figyeli is. Ha a gép nagy mértékben változik akkor venned kell újabbat OEM Licenszt. Vagy beruházol a dobozosra és az nincs géphez kötve, de ettől még egyszerre csak 1 gépen lehet fent. -
#32091 Tudok mas kulcsot vagy valamit hasznalni hogy a baratom tudja hasznalni a 32bit-est ?? ( Persze nem szeretnem bukni az egesz VISTA-m )
Koszi -
#32090 Szoval egy csaladban 2-3 gep , akkor mindegyikre meg kell venni az oprendszert ??? ( £250-£320 ) Ez lazito .... Akkor miert van az OEM . -
#32089 Ki fogja írni hogy a kulcs már aktiválva van úgyhogy nem. 1 windows / 1 gép -
#32088 Nem, egyszere csak 1 gépen lehet fent, hiába van egy 32 és egy 64bit. -
#32087 Sziasztok
Megvettem a VISTA ULTIMATE-t es kaptam ket lemezt kulon DVD-n a 32bit es a masikon a 64bit.
A kerdes: az asztali gepemen van a 64bit-es verzio , de szeretnem egy laptop-on hasznalni a 32bit-es verziot .
A laptop nem az enyem hanem a baratome. Problema nelkul fel lehet telepiteni a 32bit-et ugy hogy az a gep is van hasznalva a neten ????
( Regisztracio , etc )
koszi -
#32086 Köszi. ( nincs újabb ) defenderben megnézem. -
#32085 Elvileg a Windows Defender programon belül lehet engedélyezni. De ha van újabb verzió a programból akor rakd fel azt és lehet, hogy magától megoldódik a probléma. -
#32084 Nekem is van egy hasonló gondom. Van egy program amit a rendszerindítással futtatok ( rmclock ) Ha az UAC be van kapcsolva minden egyes indításkor közli hogy ismeretlen program engedélyezem -e a futtatását. Valahol meg lehet jegyeztetni vele hogy ne kérdezzen ? -
GazCamp3r #32083 Sziasztok
lenne egy problémám: mindig sima magyar 32bites vistat raktam fel, one click activatorral, és mindig működött is. Legutobb is igy tettem, ez volt kb 1 hónapja, erre ma bedobja, h aktiváljam azonnal. Háttér mindig fekete lesz, és induláskor várnom kell 15mp-t. Ki lehetne ezt vhogy játszani, vagy ujra kéne raknom? :S
-
#32082 Pedig nem alapból a teljes jogú admin levan tiltva (bizotság nővelése maitt) és ez így jó. Ezért célszerű a programokat teljes jogú adminként (jobb egérgomb az exe-n és futtatás rendszergazdaként) telepíteni és akkor nem kérnek engedélyt. Esetleg még az UAC és kikapcsolható, de ez szintén nema ajánlott mert a biztonság rovására megy. -
#32081 Azt szeretném megtudni, hogy miért csinálja azt a Vista, hogy bizonyos progikhoz kérdi hogy futtasuk e mint adminisztrátor? Meg van cd aminél azt mondja hogy ehhez adminisztrátornak kell lenni
Pedig adminként vagyok bejelentkezve. Egyetlen fiók létezik és ez az adminisztrátori...
Valami szaki tudna segíteni? :) 2 órája vagyok Vista felhasználó :D -
simonl #32080 Most már komolyan jövök neked egy hideg sörrel:)
Köszi szépen:) -
#32079 Úgy néz ki csak egy lépéssel különbőzik itthon: Vezérlőpult\Személyre szabás\ablak színe és megjelenítése\további színbeállításokért nyissa meg a klasszikus megjelenítés tulajdonságait és a megjelenő ablakban a Windows Aero-t kell választani.