Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brand
Kösz szépen😊

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

asysoft
Ennél egyértelmûbb hibajelentést nehezen kaphatsz<#idiota> Frissítsd a hálókártyád driverét, az okozza.

/*WTF?!*/

Brand
Sziasztok! Ma kétszer is kékhalál kaptam vista 64 alatt.

Ezt a szövegetdobja ki:
Problem caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS)
This problem was caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS). This program was created by Realtek Semiconductor Corp.. Realtek Semiconductor Corp. does not currently have a solution for the problem that you reported.

Ahogy észrevettem letöltés és zenehallgatás közben produkálja, de lehet semmi köze hozzá.
Van valakinek ötlete mitõl lehet ez,idáig semmi gondom nem volt.
Köszi

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Dzsini
ott van az antivirus topic ezt kitárgyalni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zsoltika 007
Az hogy buta vagy egy dolog. De legalább ne reklámoznád. Fõleg nem itt. <#lama>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hagyjuk már ezt a nod32-õt akkora fos :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Köszi igazán rendes vagy ---megprobálom --- megegyszer köszönöm
urbijoe
a sata vinyo miatt nem látja
de nekem egy sp2-es win xp-m van és az simán felmegy a satás laptopomra

de itt van sata driver amit floppirol tudsz hozzáadni ,vagy beleintegrálod a win telepitöbe Nlite-al

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sziasztok !
Nekem egy olyan problémám akadt hogy a laptopon egy viszta volt feltelepitve le lett formázva a wincsi és most sehogysem tudom feltelepiteni a windows xp.-t állandóan azt irja ki ,hogy nincs merevlemez meghajtó a gépben ,ha visszateszem a vistát simán feltelepszik .Mi lehet a gond ???? SEGÍTSETEK !!!!
bon
Vezérlõpult/területi és nyelvi beállítások/billentyûzetek és nyelvek/billntnyûzetváltás

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

KeKKSZike
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy... Van egy laptopom, amin (angol) Vista van telepítve! Két billentyûzet van rajta. Van a sima "Hungarian" és vagy egy olyan, hogy Hungarian 101! Az utóbbi a default, azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudom átálltani, hogy a másik legyen? Köszi a segitséget! 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

kopa1
Szóval az neked baj ha nincs vírus a gépeden?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

gergod
nod32 jo vista ala? Soha nem talal egy virust sem... Akkorsem, ha win csokkentett modban keresem oket. Gyanus nekem... Elvileg keres fergeket is meg trojaiakat is?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Dante73
Nálam a KMP az alapértelmezett, és látom intézõben a kis képeket...
VLCnél és a többinél nem, ezért használom azt. Csak nem akartam már annyi különbözõ lejátszót ajánlani...

http://www.freetvmaci.info/

Dzsini
KMPkayer, SMPlayer, VLC, vagy ha kell, hogy a sajátgépben lásd a kis képeket és a mediaplayer vigye a dolgokat, akkor K-Lite Codec Pack (Standard, szigorúan az alap beállításokkal telepítve)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

asysoft
Az avi csak egy konténerformátum, abban akármi lehet a tömörítetlen képkockáktól kezdve az indeon át a divx-ig. Én codecpacket nem ajánlok (nálam csak egy xvid van fent AC3-al), ellenben vannak remek "mindent vivõs" lejátszók, mint pl a lent említett VLC, vagy az általam preferált KMPlayer (utóbbinak alacsonyabb az erõforrásigénye, HD videót vitt egy 1.8 GHz-s K8 alapú Sempronon).

/*WTF?!*/

Dante73
Pedig vinnie kellene.
Tegyél fel egy VLC Playert, mellé esetleg egy real alternative-al felszerelt Media Player Classicot. Amit ez a kettõ nem visz, azt jobb nem megnézni...
Ezekben benne vannak a kodekek, ill egész más módszert használnak a lejátszáshoz. Egy tény. Nem cseszik el a rendszered.
Minden kodek pakk, eleve felejtõs!

Srácok tudnátok abban segíteni, hogy milyen codec pack-ot tegyek fel vista alá? Csak mert nem akarnék össze vissza mindenfélét feltenni. Van olyan pack ami "all in one" és elemgedhetetlen? Csak mert pl az avi file-okat nem játsza le a WMP.

Elõre is thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Mondom.. Van is róla vidim, ahogy a régi warez szarokat szétlõttem.70 dvd van egy zacsiban, szétlõve...
Najó, teélleg, vistám nem eredeti..amúgy minden az...
Elvétve van még 1-2 warez cucc a házban, de nemtudom , hogy hol.

30Dani

thank you for helping us help you help us all

[HUN]FaTaL
jólvan hagyjuk már az ilyen mindenem eredeti álszent dumát😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nincs különírva csak ilyen a betûtípus, egy szóköz sokkal nagyobb helyet hagy, betûközrõl még nem hallottál. Ennyi erõvel a competition is külön van írva, ilyen a betûtípus az m betûnél ennyi.

Utorrentel sose volt bajom..Monnyuk szinte sose használtam, mert nem vagyok warezpista, mindenem eredeti. : DD Szal, de nekem sose volt bajom a
utorrent -el.

Te se vagy 5 ös angolból..😄

Compoter's helyett com puter's van ott.😄
Amúgy ha megnézed kicsit jobban a képet ott egy kis firkálás az alján... Ott minden le van írva.

Aquli
De közben, megtaláltam, köszi. Az volt a gond, hogy én tárolómappána akartam beállítani a könyvtárat, ami tartalmazt a file-okat, de azt nem engedte.. aztán megtaláltam a file->import-ot

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Ability
Sziasztok!

Két kérdésem lenne hozzátok, remélem tudtok segíteni.

Nálam is elõjött az a hiba, amit már mástól is hallottam: nem frissül a lomtár bizonyos akciók után (pl. ürítés). Ez ellen lehet tenni valamit?

Második kérdésem pedig az lenne, hogy elég sok zene van a gépemen, és szeretném a Vista file böngészõjét használni a "válogatáshoz", DE nem szeretném egyenként beállítani minden mappában a sorrendet és társait. A fenti oszlopokra gondolok, teljesen át szeretném szervezni a sorrendet, és a méretüket, de egyenként beállítani elég pepecs munka. Létezik valamilyen mód arra, hogy egy mappa összes almappájában ugyan az a beállítás legyen érvényes? Tehát valami egyszeri beállításra gondolok, ami aztán minden almappában érvényt nyer.

Köszi elõre is!
bon
Importálás nem lehetséges?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Aquli
Köszi, nem vágom ezt hogy nézhettem el :\.
Még egy kérdésem van: a vista telepítése elõtt az xp-s outlook express-nek azt azt a könyvtárát, amiben a levelek voltak (.dbx file-okba tömörítve), kimentettem. Életre tudom õket valahogy kelteni az új Windows Mail alatt?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Dante73
Asszem ctrl+egérgörgõvel is menni fog

slime001
Jobb klikk > Nézet > Klasszikus ikonok

AVIRA - \"More than security.\"

Aquli
Köszi a válaszokat, felraktam a smart securityt, abban elvileg minden van.
Még egy (hülye) kérdés: vissza lehet állítani az asztali ikonok méretét olyanra, mint xp-ben volt? sehol sem találok ilyen beállítást.

slime001
Nod32, Comodo Firewall Pro. Más nem kell.

AVIRA - \"More than security.\"

Zsoltika 007
Mindenképpen ajánlott a formázás. Ha kell az xp is akkor meg tedd külön partícióra. De a legjobb ha külön vinyón van és bootnál ki tudod választani melyiket akarod indítani.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hello! Olvastam a FAQ-t de nem nagyon jöttem rá, hogy ha fent van az XP akkor azt le kell formáznom hogy felrakjam a vistát vagy rálehet telepíteni formázás nélkül is??
Elöre is köszönöm!
bon
Nincs még hozzá MUI.

Zsoltika 007
Norton 360 is egész jó.

Én is az ESS-t ajánlom (eset smart security)

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Sp1-hez még nincs. mármint, amit én használok, ehez még nincsennek nyelvek.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

fehéry
eset SMART security

Szikla

fehéry
Sziasztok, felraktam egy sp 1-es svéd Vistát, ehhez kellene a magyar MUI pack,vagy a multilingual, tud valaki linket? Nagyon megköszönnám!
Szikla

Szikla

Aquli
Sziasztok!
Lehet, nem túl topic-specifikus a kérdés, de talán mást is érdekel a dolog:
Pár órája telepítettem fel a Vistát. Tudnátok ajánlani olyan vírusírtót, tûzfalat és anti-spyware-t, ami Vistára való, hatékony és nem zabálja nagyon az erõforrást?

Én teszteltem. Mindent kíhúztam a falból, majd a gépet hibrid-be tettem. Odamentem a villanyórához, és amit ott láttam az fantasztikus. Az órában van egy forgó tárcsalemez. A fogyasztástól függõen forog. pl ha megy a mikró,mosógép,hûtõ akkor gyorsabban forog, mint ha csak egy tv menne. És most nem forgott.Állt! szinte "semmit" sem fogyaszt<#eljen><#vigyor2>

Zsoltika 007
Ne legyél már nevetséges! Szerinted az mennyit fogyaszt?

[HUN]FaTaL
és sleepben folyamatosan fogyaszt a géped, igaz nem sokat de mégis😄

Köszi mindenkinek!!!<#worship>

Ha én megnyomom a space-et nem történik semmi! nem kapcsol be a gép. én hibrid alvásra rakom a gépet.

Zsoltika 007
Amúgy nekem is 3 másodperc alatt bootol 😄 Csak nem leállítani kell hanem sleep-be küldeni. Annyi a különbség hogy minden leáll csak a ramok kapnak még áramot tehát az adatokat megõrzik. Majd nyomsz egy space-t és 2-3 másodperc alatt az asztalon vagy. Leállítani csak akkor szoktam ha a gépet áramtalanítani akarom.

30Dani
Biztos hogy volt már kérdés, de nem találom a választ: alvásból feléledve miért állítódik át idõnként a felbontás?
Másik: ha bedugok valamilyen usb-s eszközt, pl. egeret, van amikor egybõl meglátja, van hogy egy fél percet kell rá várni.

thank you for helping us help you help us all

Köszi, nekem is igy volt, még üresen gyors volt, de most(?),oké, akkor ez ilyen.....<#wave><#worship><#worship>

bon
Ép ma telepítettem egy Intel e6550-es procis 74GB WD Raptor winyos 4gb Ram-al felszerelt gépet 64bit-es Home Premium Vista-t raktam rá. A boot lassú de ez az alaplap bûne, az oprendszer betöltõdése meg kibírható, ez a feltelepített programoktól függ, míg semmi nem volt a gépen addig gyors volt, mikor kerültek be az automatikusan induló programok akkor már lassult a betöltõdés.