40038
-
#32198 Rohadt jó. :D -
ATi0021 #32197 Bocsi az offért, de ez a játék nagyon nagy. Steve Ballmer tojás dobálos játék. Itt a link: Egg Attack -
#32196 jóvanna nálam reflexből megy a ha valamiből kettő van az összeadódik... :D
szakmai ártalom :P -
#32195 Pontosan, az 2x 1,9ghz és nem 3,8ghz. Nem összeadandó. Ha a szoftver csak egy magot tud használni akkor a másik csak magában áll és nem csinál semmit. -
#32194 (1,9x2=3,8 ghz)
Az ilyeneket felejtsük már el! -
#32193 Az 1 gb nem sok, munkahelyi tapasztalat, hogy elszokott fogyni. Otthonra bőven elég a Home Premium, de ram akkor is kellene még. -
#32192 Ez csak iráskor van igy. -
#32191 Oké máris jobban átlátom a Vistákat :)
Köszönöm szépen !! -
#32190 Hamár telepítgetések:
az Ultimate elfutna egy ilyen konfigon?:
160 gb HDD, 1,9 Dual Core (1,9x2=3,8 ghz), 1 gb RAM? -
#32189 Vista változatok összehasonlítása: link -
tompka #32188 Azé nem vagyok kezdő :)
De amikor nem ismeri fel a cuccot, és csak restartol, akkor nincs az óra melett a kis ikon. akkor semmi -
#32187 Hardver biztonságos eltávolítása az óra mellett. -
#32186 Sziasztok!!!!
Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy miben külömbözik leginkább a Vista Home Premium és a Businnes ? (Mindenképpen a 2-ő közül szeretném valamelyket feltenni!!) De melyket ?
-
#32185 ok köszi:) -
tompka #32184 Az is lehet, de amikor újraindul, vmi infót kap a telefon. Ha pont a telefon memóriához is hozzányúl, és akkor húzzák le, akkor kész a hiba. Haverom egyszer direkt megmutatta. Épp használatban volt a telmemória. Kihúzta, újraindul majd error. ment is a szervízbe. -
#32183 Nekem angol kéne, de ugye a nem hivatalos integrálások csak az egyik változatba lehet egyszerre integrálni az SP1et és mivel 2gigásak a telepítők valószínűleg vLITEal csak az Ultimatehez integrálták. -
#32182 2gb -
#32181 Srácok! 1,5GB DDR400 vagy 2GB DDR333? -
tompka #32180 Amióta felraktam egy frissítést, azóta szenved.
Most rádugtam. "Nem ismerhető fel", de bejött az átviteli mód. fájlátvitel kiválaszt, újraindul a tel, és semmi. sekép-se hang. 10mp múlva lefagy. Másodjára rádugom ugyan ez. Harmadjára már jó lett -
#32179 Baromság. A teló volt szar. Olyan nincs hogy az os tette tönkre. Max ha firmware-t akartál frissiteni. De hogy file átvitelnél na neee! -
#32178 Elvileg ha Fájlátvitelbe kapcsolod akkor egy mezei pendriveként kellene működnie. Ha ilyenkor is bugzik akkor ott komoly problémák vannak a rendszerrel. -
tompka #32177 Részben.De a rendszer is segített. Folyamatosan újraindította a telót. 10mp ként. kb a 20. restart után lehúzták a mobilt a gépről, majd onnantól csak fehér képernyő. Nem indult el. -
#32176 Hogy tud egy os tönkrevágni egy telót?! Ilyen a világon nincs! -
tompka #32175 SE szoftver nélkül is ugyan ez van. Ilyenkor kiírja hogy nem lehet telepíteni a telefon szoftverét(ez természetes), de ez nem fontos. Ha beállítjuk az usb fájlátvitelt, na akkor kezd szenvedni. Vagy működik, vagy kiírja hogy nem ismerhető fel az usb eszköz, mert vmilye túl "tág" Közben a telefont lefagyasztja és újraindítja. Szoftverrel, vagy felismeri, vagy nem ismerhető fel az usb-re kötött eszköz üzenet. Ha felismeri, fájlátvitelben még ugyan úgy előjöhet a hiba. Szval SE soft nélkül is összeszakad. Azaz Microsoft hiba. A végén még veszek egy BT adaptert -
#32174 Inkább a telefon szoftver fejlesztői mint nem csinálnak. Nem ártana ha fejlesztenék is. Mondjuk én a Nokia szoftveremmel megvagyok elégedve gyakran frissül és megy gond nélkül. -
tompka #32173 Már megint lassan észlelte a telót a vista. Mit csináltak a Microsoft-nál? Az egyik ismerősömnek tönkre vágta a mobilját, a másiknak SP3-as Xp-n szintén szenved a mobil :S -
#32172 SP1 után kiírja, hogy megvan a 4 giga, de megcímezni nem tudja azt a memóriatartalmat (röviden arról van szó, hogy a gépben levő _összes_ memória lehet 4 giga, és ebbe beletartozik a videokártyán levő is) -
#32171 oké (de mondom az ászok mondták hogy bírja a 32bites is) van már 64 bites is itthon csak nincs nekem még hozzá működő crackem....:D mind sz@
r:::D -
#32170 Valóban csak ennyit használ, ha a teljes 4gb-ra szükséged van akkor kell a 64bit. De ez más 32bit-es oprendszernél is így van. -
#32169 Szasztok!
olyan problémám van, hogy megvan a vista 32 bites verziója, és itt a nagy fórumozó ÁSZOK azt mondták hogy a 32 bites vista bírja a 4GB ramot. nah én beszereztem telepítem, és amikor megnézem a sajátgélpet, akkor csak 3.25GB-ot észlel... most akkor tényleg csak ennyit használ vagy valamilyen kiskapun keresztül be tudom klapcsolni hogy 4 gigát észleljen???? -
#32168 OK. Meglesz
-
#32167 A memória tuning nem a Vista hibája, a bios-hoz a boot után semmi köze a Windows-nak már. A bios frissítést meg próbáld meg kompatibilis módban futtatni, ha nem menne akkor dos-ból futtatni vagy nem tudom milyen egyébb nem Windows-os megoldást ismer még az alaplapod.
A kék halál meg okozhatja driver, vagy valamilyen szoftver hiba is. A kép nekem nem sokat mond, de ha a boot elején F8-at nyomva a megjelenő menűben letiltod az automatikus újraindítást rendszerhiba esetén akkor a hiba bekövetkezésénél megjelenő kék képernyő hiba kódját leírva már van esély a hiba okának megtalálására. -
#32166 ez sokkal inkább speciális hardveres összeférhetetlenségnek tűnik, mint "nem komálja a Vista" - sajnos nem tudják az összes múltbeli és jövőbeli hardverrel tesztelni a programokat, előfordulnak problémák... dolgoznak a javításon ezekszerint (tudom, ettől neked nem lesz jobb). -
#32165 -
#32164 -
#32163 Azt hasznalok. Egyaltalan nem lehet emelni az orajelen , FSB a 64bit alatt. Valamikor alap beallitasokkal is ugyan azt a hibat produkalja
Mar felvettem a kapcsolatot az MSI Support*al. Kaptam is egy ilyet.
A most eppen letoltheto frissites a BIOS-hoz az MSI oldalan 1.40 .... ez mar az 1.51 . De nem igazan akar mukodni. Nem tudok win. alol biost update-ni. -
#32162 Használj 64bit-et ha mind a 4gb memóriaát kiszeretnéd használni. Ez nem a Vista hibája, valamennyi 32bit-es oprendszer maximum 4gb-ot támogat, de ebbe bele tartozik a videókártya és az összes egyébb eszköz memória foglalása is. -
#32161 Ha hivatalos telepítő volt akkor az Enterpirse változat kivétellével valamennyi Vista változatott tartalmazza, de a néven csak az Ultimate-et szokták szerepeltetni (amiket én láttam, mondjuk azok csak angolok voltak). -
#32160 Sziasztok
Egy kis info ( lehet volt mar rola szo de most is aktualis napok ota ezzel sz....p....k )
Nem gondoltam volna , hogy 2x2GB nem komal a VISTA .......
4GB Vista -
#32159 Astranet.org