40038
-
#32238 Van amikor csak bekapcsolom a gepet es egy kek hatter fogad az hibauzenettel . Kivettem 1 modult a memoriabol , kivettem egy VGA-t , ujratelepitettem , feltelepitettem a 32bit-t mindig ugyan az a problema.
Valtozo idoben , neha 2 napig semmi ... ma reggel el sem indult a gep . Orakig jatszom a GRID-et , Crysis-t , Bioshock stb. problema nelkul. Mar ott jarok , hogy lecserelem az alaplapot . ( ha nem az a gond akkor jo sok penzt kidobok az abalakon. -
#32237 Szerintem nem. -
#32236 Nem szunt meg meg a problema ( "BLUE SCREEN" )
Okozhat problemat 2GB-os modul .... teszem fel jobb megoldas 4x1GB mint 2x2GB ???
koszi -
#32235 Nem vagy rendszergizda ha valamit admin módba akarsz futtatni, telepíteni akkor jobb klikk futtatás.. ahogy már írták. -
systmatyk1985 #32234 Kösz!Mekkora ökör vagyok!Erre pont nem gondoltam pedig már telepítettem fel így 1-2 dolgot! -
#32233 Jobb egérgom, futtatás rendszergazdaként asszem. -
systmatyk1985 #32232 Csá!
Egy kis segítségre lenne szükségem!Amikor fel akarom telepíteni a HL2 episode 2-t akkor a VISTA kivág 1 ablakot h ehhez magasabb felhasználói szint szükséges és nem engedi futtatni a setup.exe-t!De a fiókom szerint rendszergazda vagyok,ennél nincs magasabb szint!Tud valaki valamien megoldást?Én vistával még elég kezdő vagyok és nem vágom h mi van! -
#32231 Ez a tipustól függ, az én x-micro márkájú bluetooth-mat minden szó nélkül telepíti. -
tompka #32230 A bluetooth adaptert magától felismeri a vista? Nem kell hozzá spéci program? -
#32229 Legegyszerűbb megoldás ha Rendszergazdaként telepíti azokat a bizonyos játékokat. Mégpedig: Jobb egérgomb a telepítő fájlon és futtatás rendszergazdaként. -
#32228 helo segítséget szeretnék kérni barátomnak vistája van és azt mondja hogy vannak olyan játékok amelyek valami adminisztrátor féleséget kérnek.gondolom valamit át kell állítani eltudná valaki magyarázni hogy mit kell csinálni lépésről lépésre? nagyon megköszönném -
#32227 Hiába raktad külön winyora, de a rendszer indítás közös winyon van, mert csak az aktiv winyórol lehet boot-olni. Ha két teljesen független rendszert akarsz akkor szerintem az egyik winyónak mindig letiltva kell lennie.
Egyébként miért nem jó megoldás az 1 winyó de két külön partición lévő oprendszer és így boot menüvel lehetne választani közöttük. -
CyrSyS #32226 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van a gépbe 2 db SATA winyo. Az egyik XP üzemelne a másikon Vista. Az xp már fenn van. Nem rég lett feltéve a Vista a másik winyora. 1. súlyos problémám hogy amikor az XP-vel akarok bootolni nem csinál semmit. Ugyanugy lefut a memtest mint Vistánál. Ezt már alapból nem értem mert 2 külön winyo mi közük egymáshoz. Ezt nem értem. Kénytelen voltam fixmbr-rel helyreállítani az xp-met. Most olyan helyzet állt elő hogy ha a XP-s winyóval bootolok Xp megy, ha a Vistással akkor Vista is megy. Ez eddig szép és jó de!!!! Van egy Boot könyvtár az XP-s winyomon amit nemtudok letörölni és egy recycle bin ami valószínű a Vista csinált. Ezeket hogy tudom eltávolítani???
Szumma summárum a lényeg hogy úgy akarok kialakítani egy XP és egy Vista párost hogy abszolút ne legyen közük egymáshoz. Megtettem az első lépést avval hogy külön winyora van téve. Gondoltam ez alapján semmi közük nem lesz egymáshoz de tévedtem. XP-s winyon lévő bootot ha sikerül letörölnöm (formattal) és újrateszem az xp-t majd bebootolok Vistával akkor a boot könyvtár újra létrejön az xp-s winyómon?
Választ köszi. -
bubogabor #32225 Sziasztok a segitsegeteket szeretnem kerni ha kikapcsolom vagy ujrainditom a gepet mindeg megjelenik egy kepernyo hogy futo folyamat exploler exe ezt hogy tudnam eltuntetni -
gematta #32224 kösszönöm -
#32223 valamint telepítsd újra úgy, hogy rendszergazdai engedéllyel (jobbgomb - adminisztrátorként futtatás) indítod el a telepítőt. -
Apocalipto #32222 Asszem a windows defender az ilyenekért a felelős (de ha kikapcsolod az UAC-ot, akkor nem fog bejönni az ablak sztem ) -
#32221 Lenne egy kérdésem.
2.09-es rivatunert felraktam és minden egyes gépbekapcsoláskor felugrik az ablak hogy akarom-e futtatni. Hol tudnám beállítani hogy ne jöjjön be ez az ablak, ne kérdezzen rá? -
#32220 Csökkentet módban probálkoz, vagy alacsony felbontás engedélyezésével (rehebben VGA mód) -
#32219 jah en is gondoltam h felteszem a drivert de nem enged ha nem latja a videkartyat.hardveres hiba sztem nem lehet mert xp-n megy rendesen.nah nem tudom meg probalkozk... -
#32218 egy próbát megér: rakd fel a monitor driver-ét, a képfrissítést állítsd 60Hz-re. -
#32217 Akkor passzolom, elképzelésem sincs. :( -
#32216 igen sp1-est tettem fel es a legujabb drivert...nem tudom mi lehet.. -
#32215 Szedd le a gép oldalát és tegyél fel egy Everestet. Nézd mi, hogy melegszik és ha leáll valami akkor megnézheted, hogy mi az. -
#32214 Esetleg lehet h leáll az egyik vinyóm? Pls help -
#32213 Első kérdésedre, semmiylen driver nem kell.
Második kérdésedre, 32bit-en 4gb a max memória, de ebbe beletartozik minden memóriát használó hardver is. Valóban 64bit ajánlott 4gb memória esetén. -
#32212 Én úgy emlékszem, hogy erre volt egy hotfix, ha nem hardveres a hiba. SP1 fent van? -
#32211 hy!van egy kis gondom a vistaval.vettem egy uj monitort(samsung 2032bw)es miutan vistara felteszem a vid kartya drivert es ujra inditom es mikor bejonne a vista a kepernyo nem indul el hanem valtogat analog es digital kozott es aztan meg kikapcsol...szal nem kikapcsol hanem olyan mintha standby-ba lenne...vmi otlet? -
#32210 Üdv. ! Hát sajna meg is van az első problémám... ( ami sejtéseim szerint nem probléma, csak az én alaplapom kicsit hangosan állitja le vmeik ventit )... Tehát az előbb LFS közben ( fps limit beállitva kb. 5 % CPU terhelés), és netezés közben többször idegesitő ilyen csipogás szerű hangok kísérte, leáll vmeik ventillátorom... Gyanitom hogy a CPU mer GPU megy 50 fokon... Amikor kiléptem a game-ból vagy elkezdtem Media Playerben bütykölni megint elindult... Kérdés hogy valami a géppel van-e ? Tehát táp Vista alatt nem birja a konfigot? Vagy csak az alaplap tudja ezt az opciót, hogyha nincs szükség a heatpipe mellett a ventire, akkor lekapcsolja a ventit??? Pls help... ( Engem nagyon idegesit... ) -
gematta #32209 hy all
lenne két kérdésem:
ha venni akarok 3 vagy 4 magos procit milyen driver kell a vista alá
hogy menjen
a második mért csak 3,85 gb lát a memcsiből a 32 vista
kerestem okoságot de nem találtam rá mindenhól azt irták a 64 bit
-
#32208 Üdv. Én is megelégeltem az XP-t... CSinált sokszor fagyásokat, lassulásokat stb. egy relativ erős konfiggal... Vista szépen fut eddig, 3D teszteket majd mindjárt próbálgatok: Exp Index: 4.6 ( IDE vinyó fogja vissza ) Ha nembaj lehet jövök majd 1-2 kérdéssel! -
Dévids #32207 Hát nem tom nekem alig akart futi vmi a 64bit-en pl a rádiós hálókártyám nem működik akármit csináltam vele.Így maradt a 32bit. -
strebacom #32206 Minden fut rajta.... -
#32205 Wazz gyárilag ezt rakták fel hozzá...
akkor mi legyen? 64-et rátolni? nem nagyon van kedvem mindent újra feltenni :D
ráadásul sok progim szerintem nem is futna 64bit-en...pl ProTools, Sound Forge, stb... bár nem tom... -
#32204 32bit-en nem használja ki a 4gb-ot max látja az egészet a Vista, de ki nem fogja használni. -
#32203 hm....én 32bit-es vagyok :) -
Gipsz75 #32202 Nálam is 4GB van 64bit-es rendszer, és tökéletesen működik... -
#32201 Nincs semmilyen 4gb vista probléma.. -
ágybanalvó #32200 szevasztok.
van egy kis gondom, mert a faq-ban van az a vista crack, jó is lenne csak az a baj hogy én nem tudom letölteni, mert ha rámegyek ott van 3 link és egyik helyen sincs fenn. mit tegyek? -
#32199 Most olvastam ezt a 4GB Vista problémát, és én hálát rebegek hogy nálam semmi gáz...noha itt eredetiben installált vista van nálam.
néztem volna ha a dell xarral dob meg :D amúgy fura, de 4GB RAM-om van és 40-50% között van az állandó kihasználtsága...és mindez azután hogy már a registry és minden ki van fésülve. Direkt le van lőve a legtöbb progi ami a háttérben futna, és stb.
Szal nézek rendesen. Akadás nincsen de akkoris érdekes.
Viszont néha néha egy-egy röpke megakadás (zenéknél és filmeknél figyelhető meg) van néha. Nem tudom mi okozza. Szerintem valamelyik háttérben futó progi, csak nem tudok rájönni melyik az. FullHD film nézésekor ugyanúgy előfordulhat mint egy átlag winamp járatása közben. Nem mindig észrevehető, csak nekem nagyon vájt fülem van az ilyenhez. :) Aki esetleg tudja, hogy tudom jobban kihasználni a rendszert és lelőni a sok fölösleges dolgot (ha akad még ilyen) az szóljon! köszi
Ja amúgy a rendszer egy Dell XPS M1730, Dual Core 2 Extreme 2,8GHz , 4GB RAM, 2x200GB winyó, és sorolhatnám...
u.i.: elképzelhető hogy nem is progi okozza a bibit, hanem a külső M-Audio hangkártya, de ha ez így van, akkor tudom melyik cégnek kenem a hajára :)