40038
-
#32518 Én a partition magic-et használom. Próbáld ki! -
rumpeltszickin #32517 hello! korábban írtam egy problemaval kapcs. van 15 giga szabad helyem es hozza akarom csapni egy masik particiohoz, de vista belso particionaloja nem engedi, ill valaki tanacsolta a paragon particionalo programot. namost azzal megprobaltam, valoban megvan a megfelelo funkcio, csupan 64 bites vista alatt nem mukodik a dolog, es azt irta a program hogy hasznalhatok recovery cd-t erre a celra. elokapratam egy recovery cd-t de nem nagyon vagom nem talalta ilyen funkciot. valaki esetleg tudna segíteni, hogy vista install/recovery dvd/cd-vel vagy mas programmal hogy lehetne megoldani? elore is koszi -
horitazi #32516 1 kérdés: most vettem laptopot,és vista van rajta.
beszeretném állítani az xp-s pc és a vistás laptop közötti hálózatot.
ez hogy lehetséges? -
Apocalipto #32515 Hali!
Egy kérdés: Mit érdemes berakni az indexet helyek közé? -
Kszasza #32514 Senki?
vegulis OEM Dell Latitude d600 vista serial kellene asszem leginkabb :)
két kérdés:
1. ha nem tudok bejelentkezni mert véletlen valószinuleg felraktam valami aktiválásellenőrző cuccot az autoupdattel és most nyöszörög hogy aktiváljam és mar bejelentkezni sem nagyon enged a gép.. van e erre valami megoldás? (SP1 még nincsen fent...)
2. Eeddig több gépre sikerult már felraknom clean installként a vistát és az SP1 et külön és csak ekkor engedte aktiválni az sp1-et, ha egy meglévő aktivált vistat (crackelt) akartam sp1 re frissiteni azt mar nem tudtam aktiválni...sőt a gond az hogy a dell latitude d600 laptopomra semmilyen formaban nem vagyok képes felrakni a vista + sp1 párost mert nem tudom aktiválni (egyetlenegy activátor progival sem) - amivel a többi gépre természetesen siman aktiváltam (de csak clean install ott is) ..szal a laptopomra ezidáig nem sikerült... (pedig még a particiókat is leszedtem a gépről és ugy telepitettem...)
na köszi ... -
dashed_ #32513 elem? -
#32512 Amugy olyan problémám akadt, mióta fent van a Vista, h a Logitech vezeték nélküli billem és egeremet vmiért nem tom rendesen használni, pontosabban csak az egeret, csak az érzékelő elött hajlandó mozogni.
Xpn nem volt ilyen gondom, kb majdnem egy méterre is rendesen mozgott a képernyőn, de most...
-
#32511 Hát, ugy tudom a Vistának kell a ram, hogy jól érezze "megát" -
#32510 Ahhoz van driver a creative oldalán. -
Dave0092 #32509 audigy2-n van 5.1 ugye? -
#32508 köszi a válaszokat. ezen múlt hogy felkerül-e:)
sp1-el van intergrálva, majd meglátjuk.
-
#32507 Munkahelyi gépemben műkődik a Vista álltal feltett driver, de néha rájön a recsegés. De frissebb nem várható ilyen régi kártyához (Creative-tól meg pláne nem) -
#32506 Windows Update, de az 5.1 nem fog működni csak a tesztprogiban (és kell neki 2-3 reboot, mert az elsőnél recseg és elmegy a hang, a másodiknál elmegy a hang, harmadikra jó:D ). Vagy szedd le az ngocmd.com-ról a módosított XP-s drivert (5.1 ekkor sincs) -
#32505 működik -e/van-e már Soundblaster Live driver?
:(:(
-
Dave0092 #32504 hát én ultimate-t szeretnék feltenni... MSN, net, cod2, cod4, sims2, ezekre használnám... én anno amikor kijött a magyar vista felis tettem egy 1gb ddr ram, a64 3200+ 6600gt-re, nagyon szépen ment, 4mp alatt felállt a rendszer... félévig fenvolt. aztán egyik naprol a másikra olyan lassu lett hogy 1 kb os file másolás perceket vett igénybe, vagy egy mappa megnyitása pl.... azért hajlok most a vista felé, mert ugygondolom a gépemnek megfelelő, meg a xpm is megvan halva... játék közbe a megszokott 48 helyett 80-100 as ping ami durva... meg oylat csinál hogy sokszor hiába katintok bármire nem reagál rá csak ha kilövöm a folyamatokbol a spoolsv-.t.. xp sp3 at megmár nem akarok feltenni mert ugyhalottam az sp3 az amd-ket nem kedveli, megha már ujra rakom akkor inkább vista -
#32503 mert annak semmi köze a vistához -
dashed_ #32502 szntem is rakhatod fel nyugodtan.. 2gigaval vigan elszaladgalt nalam is.
(kerult melle meg 2 giga de hetkoznapi hasznalat soran nem nagyon lehet eszrevenni semmi valtozast) -
#32501 Ne félj, munkahelyemen több gépen is fent van 1gb-ramal és használható, pedig az én gépemen videó vágás is szokot történni, az pedig eléggé erőforrás zabáló. Ha későbbiekben mégis kevés lenne a 2gb majd bővíted. -
Dave0092 #32500 tenném fel énis de félek 2 gigára rátenni -
#32499 Vistám -
#32498 Amugy mért nincs ebben olyan fölső sáv, amiben a sajátgép meg lomtár, net voltak? Xpre tettem fel a Vista Inspiratot és abban volt, de most, h fent van a Vista, ebbe nincs -
#32497 Durván tolod. -
#32496 Nekem vasárnap óta van Vista Ultimate 64 bit, 4 GB rammal -
#32495 -
strebacom #32494 Én szeretem a Vistát..... -
#32493 Hopsz ezt benéztem, Virtual Pc-re nem lehet 64bit-es oprendszert feltenni (legalábbis 32bit-es oprendszer alól). Virtual Server-nél nem tudom igy van e, mert még nem használtam. Vmware-nél viszont sajnos így van, csak akkor telepíthető 64bit-es oprendszer ha a gazdagép oprendszere is 64bit. Bocsi.
Ezek szerint marad a valós telepítés és program teszt.
-
#32492 elég neki, nagyon jó a memóriakezelése. -
Dave0092 #32491 Szerintetek 2 gigára necces feltolni a vistát :s? -
zuzu555 #32490 Le írnád nekem részletesen az elejétől a végéig, hogy kell felrakni a Microsoft Virtual PC-re a Vista 64 bitet? Előre köszi -
#32489 Rosszul hallottad, a programok többsége megy rajta, pláne ha friss kiadás. Próba képpen raktd fel egy Virtual PC-re -
#32488 nézelődj itt -
#32487 Felrakod a 64bitest és kipróbálod. Vagy most egyesével minden használt programodat meg fogod kérdezni hogy megy e, -
zuzu555 #32486 Ez a gondom. Csak egy idő után, azárt érdemes lesz áttérni a 64 bitre. Hallottam, hogy elég sok minden nem megy még rajta. Ettől egy kicsit tartok is.
Nincs esetleg egy oldal, ahol fel vannak sorolva a programok, amit teszteltek már 64 bites rendszeren? -
#32485 Kikell próbálni őket, hivatalos oldalon nem írják. -
zuzu555 #32484 És FlashFXP (FTP) v3.3.8, Acoustica CD-DVD Label Maker 3.15, és FreeUndelete 2.0 (elveszett fájlokat hozza vissza)
működnek Vista 64 biten? -
#32483 Vagy telefonon. De elöször probáld meg neten, ha nem engedi akkor marad a telefonos vagy sms-es megoldás -
#32482 akkor hamár 3szor aktiváltam neten akkor még aktiválhatom SMS-ben?? OEM verzio van
?? -
#32481 Senkit. Felrakni korlátlan számban lehet, csak aktiválni nem lehet neten keresztül korlátlanul az OEM verziót. Ilyen esetben marad a telefonos vagy sms-es aktiválás. Bővebb info:link -
#32480 ugy tom ha 3szor lehet csak felrakni a vistat ugye? nekem már mgvolt a három ahhoz hogy ujra lehessen kit kell felhvni? vagy mit kell tennem? asszem leeht alamit nem? -
#32479 Hivatalos oldalon csak annyit írnak, hogy Vista Capable. Tehát nem részletezik, hogy csak 32bit vagy 64bit is. De szerintem ha 32bit-en megy akkor 64bit-en is menni fog mivel emulálja a 32bit-es környezetett a futtatáshoz.