40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • zuzu555
    Your Uninstaller! 2008 v6.0 működik 64 bit alatt? Itt egy link is!
    http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2992&k=32

• [HUN]FaTaL
    Vista alatt csináltam az utolsó véglegessel és nem szállt el.
  • kirol
    Neked nem száll el? Vista alatt csinálod?
    Melyik verzióval?
  • [HUN]FaTaL
    vlite
  • kirol
    És mivel csináltad?
  • [HUN]FaTaL
    Én magamnak integráltam a legális businessbe:) Kb 10 percel lett hosszabb a telepítési idő, ez azért mégsem annyi mint utólag telepíteni az SP1et:)
  • CroftManor
    Hát nekem lassab Vistán a dx10es Assassin Creed, mint xpn
  • bon
    Egyenlőre jó... Mondjuk az én kiiírt változatom nagyobb méretű. Lehet, hogy azért mert ez csak Ultimate az integrálás miatt?
  • Dave0092
    Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x86.SP1.Integrated.June.2008.OEM.DVD-BIE

ezt szedtem le biztos jó
  • [HUN]FaTaL
    creative oldalán fentvannak a driverek, már megy audigykkel is az 5.1 (most fogom a karim cserélni egy audigy se-re :D)
  • bon
    Baromság., munkahelyemen egy Live hangkártya megyegett (recseg) de semmi gond a Vista-val. Itthon meg X-fi Xtreme Gamer és szintén semmi gond, előtte meg egy Audigy 2 volt, az se ártott a Vista-nak.
  • Dave0092
    Am... Nekem sound blaster audigy2 hangkártyám van... anno még régebben ugye nem nagyn lehetett a vistát 5.1 be futtatni, nameg ugy hallom hogy a creative drivereitől tönkremegy a vista, igaz-ez?
  • bon
    Itt keresgélj típus alapján: link
  • kakaoskalacs
    üdv ujratelepitettem Vistat és megint jelentkezik a kékhalál-os problema realtek(LAN) driverre hivatkozik már ezelott sikerult letoltenem de most nemtalalom vki help :D
  • Narxis
    Mindig a legfrissebb kell.
  • rumpeltszickin
    még 3.5.0-m van tokeletesen mukodik
  • [HUN]FaTaL
    Meg lehet valahogy oldani hogy a DreamScenehez használja a Vista a DXVA-t?
  • slylecz13
    Köszi!
  • bon
    Nem, bővebb info: link
  • slylecz13
    A cookie-k veszélyesek a számítógépre?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • zuzu555
    A K-Lite Codec Pack-ból 3.5.6 Full verziót próbáltad?
  • rumpeltszickin
    koszonom, kiprobalom akkor
  • rumpeltszickin
    nalam mukodik rendesen a klite x64 vista businessem van
  • djrobaa
    Hali. Az mitől van, hogy két rendszert lát bootolás előtt a gép?? Holott csak egy Vista van fenn és semmi más?? Tegnap óta csinálja. De nincs mellette semmilyen más rendszer, mert nemszeretem ugy ha két oprendszer van a gépen. Ez mitől lehet és hogyan tudnám megszüntetni??
  • bon
    Crackelt SP1 nincs.
  • bon
    Codec pack-ok felejtősek (xp-n is), inkább egy olyan lejátszó ami codec telepítése nélkül is képes lejátszani a media fájlokat. pl: KMPlayer
  • bon
    Van, pl: a Paragon Particion Manager progival. Törlöd a 15gb-os particiót, majd megnőveled a ma masik partició méretét.
  • BIZ0906
    ajaj és ezt pont 1 VIP kérdezi :S
  • stupido
    Sziasztok!

Magyar vista-hoz (ultimate) honnan lehet leszedni crack-elt sp1-et?

ELőre is köszi
  • zuzu555
    K-Lite Codec csomag megy a 64 bites Vista-án?
  • [HUN]FaTaL
    Csak akkor ha a játék is támogatja a DX10et.
  • Pókmalac
    szevasztok
    Vista alatt szebb a játék grafikája ha directx 10 es karija van vkinek?:S mert ügy csak a vista támogatja a dx10et
  • adam86
    Próbáld majd ki frissen telepített lite Vistán, hogy a regeditbe beírod, hogy vLite. Amúgy a honlapján benne van a faq-ban is, hogy pl. addig a win update-ről nem települ RTM-re az SP1, amíg ki nem törlöd a regisztrációs bejegyzéseket a vLite-ról
  • rumpeltszickin
    hali egy kerdesem lenne:
    -alapbol 2 particiot tartottam, az egyiken volt az os a masikon pedig a cuccaim, azonban par hete leszedtem egy ubuntut es a cuccos particiobol kiszedtem es megformasztam egy 15 gigas reszt, azonban rajottem ohgy az az os hosszutavon nem jon be, ezert letoroltem. van valami modja annak, hogy azt a 15 gigas particiot egyesitsem azzal a particiobol amibol kiszedtem? eddig vista beepitett particionalojaval probalkoztam de az nem nagyon engedte
  • [HUN]FaTaL
    Köszönöm, tökéletesen működik:)
  • GazCamp3r
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy az XP-ben a hangkeverő felvétel "részlegében" volt egy olyan, hogy "vonal bemenet", ami azt foglalta magában, hogyha pl beszéltem vkivel skype-on, vagy akármin, akkor mindent, amit a gépem kiadott hangot, továbbította a bementre, mintha a hangszóróhoz tartanám a mikrofont. Ezt szeretném vistán is megtalálni, de nem sikerül :( számbádi help mí
  • tompka
    Akkor majd jövőhét pénteken megnézem :)
  • bon
    Jó a régi driver is szerintem, mivel csak egy Inf fájl az egész. Legalábbis unokatesóm 22-es Viewsonic monitorjához se volt Vista-s driver de mégis felment az ami megtalálható volt a telepítő lemezen. sőt legutóbb egy Vista Enterprise és Eizo monitor párosnál is így volt, ott se panaszkodott az oprendszer.
  • tompka
    Ez működik kösz. De utánna a Vistában nem lehet állítani a frissítést. Csak az nvidiában.
  • [HUN]FaTaL
    Köszönöm szépen, ha hazaértem ki fogom próbálni:)