40038
-
#39398 Akkor rendszer újratelepítés. Vagy ha van rá lehetőség akkor egy rendszer visszaállítást kell csinálni telepítő lemezzel.
De leírom ismét, nem okozhat ilyen súlyos hibát a nem végleges sp1, szerintem ott valami más gond van. -
ricky #39397 tudom, hogy ott eltávolítható, de a vezérlőpult sem indul el, szal így az sem megy! Próbáltam felrakni az SP2t is, de erre az SP1 verzióra nem megy fel! -
#39396 Attól, hogy nem végleges sp1-et raktál fel, ilyen hibát nem okozhat. Egyébként a Vezérlőpult\Programok és szolgáltatások-nál eltávolítható. Ja és miért nem inkább az sp2-őt rakod fel? -
ricky #39395 Nekem egy olyan problémám van, hogy nem a végleges SP1 ment fel a vistára, s így sok minden nem működik. Nem jön be pl a vezérlőpult, és sok alap program nem indul el. Van erre vmi megoldás, hogy kijavítsam? Próbáltam feltenni a rendes SP1-t, de azt írja, h a SP1 már telepítve van, s így nem megy fel! :( -
#39394 Szerintem vegyél, már csak a Dual Channel miatt is. -
#39393 Vegyél bele, nagyon nem mindegy, hogy 2 vagy 4gb memória van a gépben. -
#39392 a memóriát mindig meghálálja, 2 gigával főleg az újabb játékoknál már sokszor fog a vinyóhoz nyúlkálni a gép. elmegy nélküle, de jobban jársz. -
#39391 sziasztok!
a gépemben beszart az egyik 2gigás memória modul, így most csak 2 giga van benne. Szerintetek vegyek bele másik 2 gigát, vagy azért 2 giga is elég lesz Vistán játékokra?? -
MAN 19 422 4X4 #39390 köszi a tippet ugy lett ahogy mondtad és jó is lett thank you -
#39389 Töröld a régit és utánan rakd fel ezt a verziót. de ha nvidia kártyád van akkor driverrel együtt települni szokot a PhysX. -
MAN 19 422 4X4 #39388 hali nem tugya valaki hogy ilyenkor telepiti ezt a progit vagy ilyenkor mit csinál?biztos rutinosabb játékosok azok tudni fogját előre is köszi a választ
-
#39387 Samsung 2243SW -
MeTaL #39386 Milyen monitorod van? -
#39385 Közben már sikerült megoldani, vhogy a tálca alá került a daemon tools-os kereső csík és az zavart be neki.. -
#39384 Hi, délelőtt csinált egy olyat a rendszer, (eddig sosem volt ilyen) hogy nem tudok teljes ablakban megnyitni mappát, se explorer-t.. (játék, film megy teljes képernyőn). Van erre vmi megoldás? Így néz ki --> hiba
Mintha annál a sávnál le lenne zárva, asztali ikont sem tudok oda le húzni, ill. jobb egér klikkre se reagál azon a területen. Nagyon zavaró, kösz ha tud vki vmit :) -
#39383 Mentsél de gyorsan. -
#39382 Köszi a segítséget! -
#39381 Winyó kuka és lehet vásárolni újat, de sürgősen! -
#39380 hopp, lassú voltam. akkor viszont sürgősen mentsd le a fontos adataidat, a Sentinel nem viccel. -
#39379 ezt akkor dobja, mikor SMART hibát jelez a vinyó - ami hardverproblémát jelent, esélyes, hogy haldoklik vagy sérült.
HDSentinelt rakd fel, az megmondja pontosabban, hogy mitől van baja, és hogy kb. hány napig bírja még. -
#39378 Közben a HD Sentinel is...
-
#39377 Érdemes komolyan venni, XP nem figyeli ennyire a rendsze állapotát, A Vista igen. Érdemes felrakni egy HDsentinel progit és megnézi mit ír ki. -
#39376 Sziasztok!
Ezt mennyire érdemes komolyan venni? Napok óta tökéletesen működik a vista és az xp is tökéletesen működött ezzel a vinyóval, de amióta vista van fent, folyamatosan ezt dobálja.
-
#39375 Szasztok!
Azt szeretném megkérdezni, azt hol lehet beállítani az üdvözlő képernyőn a felhasználók sorrendjének mutatását?
Tehát nálam újratelepítés után a sima felhasználó van elől, nem pedig a rendszergazdai fiók. Meg lehet cserélni valahogy? -
Knabb #39374 Hello
Miért szürke (tehát nem tudom kipipálni) egy parancsikonnál a Tulajdonságok-->Kompatibilitás fül alatt a Futtatás rendszergazdaként opció? -
#39373 Rossz driver, nem kopmptibilis program, rossz hardver, bármi lehet. -
Apocalipto #39372 Tegyél fel Win7-et. -
Meteora4 #39371 Hello
Ma tettem fel a gépre vista-t elsőre és ha nme csökentett modban indítom akkor kék halél vagy mi és ezt írja ki: Dumping physical memory. Vgy valami ilyesmit, és egy számláló felmegy 0-100-ig és leáll. Próbáltam úgy is hogy kikapcsoltam az automatikus újra indítást és akkor iis ezt csinálja csak amikor végez nem indul újra. PLS! Valaki írjon ha tud megldást! THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
BBencze #39370 igen kivették sajnos, így mindig mikor system install van alig tom eltüntetni :S -
#39369 semmi gond, pár hetente valakinek sikerül a kukán a delete-re nyomni az empty helyett (ha visszaolvasol rengeteg ilyet találsz) :) tényleg, a 7-ben már kivették a közvetlen leszedést? -
#39368 Jobb klikk az asztalon->Personalize->Bal oldalt show desktop icons és lomtár elé pipa -
jaki88 #39367 sziasztok! elég hülye kérdésem van, de letöröltem az asztalról a lomtár ikonját. Hogy tudom visszatenni oda? -
#39366 ok. kosz. -
Apocalipto #39365 Csak akkor érdemes ha 4 gb vagy több ramod van. Amúgy ugyanolyan a sebessége mint a 32 bitesnek. De inkább Win7-et rakj már. -
#39364 erdemes 64bites vistat rakni? mennyivel lesz gyorsabb? programok gyorsabban mennek majd? jatekokba segit? -
#39363 Adat mentés nem árt. -
Beyond silence #39362 Nem rontja el a többi partíciót? -
#39361 Paragon Particion Manager programmal növelném meg a C:-t 40gb-ra. -
Beyond silence #39360 ÉS hogy megnövelném a partciót? A Tempet kiürítettem. -
#39359 viszont lehet, hogy "csak" elektronikai gond van, akkor egyszerűbb a dolga az adatmentőnek, egy másik vinyóról átteszi az áramkört (itt fontos, hogy ugyanolyan sorozatszám legyen - én a fél országot átkutattam egyszer egy IBM notebook vinyó elektronikáért), és onnantól nincs gond.