Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.freetvmaci.info/
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mivel lehetne a karaktereket újratelepíteni?
Remélem sikerül a képet linkelnem.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Guruktól kérnék segítséget, ötleteket, mégis mi lehet a gebasz. A pontos érthetõség kedvéért kicsit hosszú lessz, elõre is elnézést érte!
Tavaj augusztusban feltettem a vistát. Volt egy apró netes gondom. Egy idõ után elfogytak a slotok. 2-3 naponta elõjött, hogy az éppen futó letöltések gond nélkül mentek, viszont nem lehetett párhuzamosan megnyitni egyetlen más netes dolgot, akár böngészõt, torrentet, semmit. Böngészõ nem is kereste a lapot, azonnal feldobta a lap nem jeleníthetõ meg üzenetet. Ujraindités után semmi gond, 2-3 napig. Akkor ujra. Kb idén februárban elromlott a netkapcsolat is. idõnként elment a net, a modem ujraindítása megoldotta. Ezt naponta többször eljátszotta. Onnan tudtam, melyik hiba a ludas, hogy ha a modem szállt el, akkor keresgélt a böngészõ egy darabig, aztán dobta fel a hibaüzit, és persze minden netkapcsolat elment. Az elsõ hiba megszünt az SP1 felrakása után, maradt a másik, amit -elméletileg- a teljes lakásban levõ hálózat felujitásával megoldottak. Fél napig ment a net, mint a kisangyal, de éjszaka fejállomás cserét csináltak, (gép ment, letöltések mentek...) és megbolondult a netem. De teljesen. Megnyitok egy oldalt megy, öt perc múlva nem megy. Ami megy, öt perc múlva már nem megy. Tehát teljesen rapszodikus, mikor melyik oldal hajlandó bejönni, rendszer nélkül. A modem látszólag müködik, a megfelelõ lámpái égnek. Eddig ujraraktam a hálokártya driverét, nem segített, letöröltem, és hagytam, hogy felismerje magától, nem segített. a szolgáltató szerint minden rendben van nálam. A hibajelenség hasonló az SP1 elötti hibához, bár most keresgél, de nagyon röviden, mielött hibaüzit kapok. Már nem tudom mit csináljak. Hálókari romlott el, szar a Vista valamiért nálam, nem kompatibilis a hálókarimmal, vagy a modem bolondult meg, tanácstalan vagyok.
Bármilyen ötletet szívesen fogadnék! Elõre is köszi.
http://www.freetvmaci.info/
ne is mond, ma 1 órán keresztül tekerte a vinyót,már azt hittem lekaparom a falat...
What about the forests?
Most mivan? Mér nem? ez amúgy a mobilom lenne
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy kérdés: Az mitõl lehet hogy olykor olykor, hogyha pl játszok a WoW-al, és közbe zenét hallgatok WMP-ben vagy winampban, a zene úgy elkezd szaggatni mint a qrva isten, egyszerûen szörnyû. Nem mindig csinálja, és nemtom hogy mi a fenétõl van ez, de nagyon idegesítõ. Ötlet?
http://goo.gl/gd6Zi5
\" örökké nem eshet.... \"
www.smart-bus.hu
2. Eddig is tudtuk hogy a játékok gyorsabbak XP-n nem igazán mondtál újat😄
Köszi!
Senkinek nincs ilyen tunere, csak nekem?
Alkalmazáshiba
A Windows Media Center egy nélkülözhetetlen folyamata hibával leállt. Indítsa újra a számítógépet, és próbálkozzon újra. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon segítségért a hardver gyártójához.
Lényegében ebbõl semmit nem tudtam meg mi a hiba, ezért megnéztem az Eseménynaplót, amiben ez áll:
A(z) ehRecvr forrásból származó eseményazonosító 3 leírása nem található. Az eseményt kiváltó összetevõ nincs telepítve a helyi számítógépre, vagy a telepítés sérült. Telepítheti vagy kijavíthatja az összetevõt a helyi számítógépen.
Ha az esemény forrása egy másik számítógép, akkor a megjelenítési információkat is el kellett menteni az eseménnyel.
A következõ információk tartoznak az eseményhez:
WDM 2883 TVTuner
80004005
Az üzeneterõforrás jelen van, de az üzenet nem található a karakterlánc- vagy üzenettáblázatban
Na ilyenkor mi a teendõ? Elõre is köszi mindenkitõl a segítséget! 😉