40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • tommyg
    ezért teszteld orthossal
  • CroftManor
    Hát azért húztam a procit, h kihajtsa a 8800 GTmet, ha visszaveszem, a proci is lassabb lessz és a VGA se elssz rendesen kihajtva.
    Everest eddig is fent volt.
  • [HUN]FaTaL
    Teszteld le orthossal vagy everesttel a cput és kiderül. Vagy előbb vedd vissza az órajelét, de ha eddig ugyanazokkal a játékokkal nem csinálta, akkor használd a cpu-t kisebb órajelen, vagy alapon.
  • CroftManor
    Ma először fordult velem elő oylan, h játék közben kidobott a windows egy hibaüzenettel és két választás van: Megoldás keresése az interneten (persze nem talál semmit), vagy zárja be a programot
    És ezt ma több játékba is csinálta, de eddig még soha, vajon ez Vista hibája vagy esetleg procié, mert húzva van?
  • tommyg
    hali

az lenne a problémám hogy multkor szükség volt egy rendszervisszaállításra és ennek következtében a programok eltávolítása törlésében maradt egy pár beragadt program amit nem lehet unistallálni...hogyan tudnám ezeket eltüntetni onnan?
  • [HUN]FaTaL
    Konkrét modellszámra kerestem és kidobta a drivert, az SB nem kell elé, sima 0310et kell beírni. Ott a driver is meg az alchemy is szerencsére :)

1500ft-ot kell rádobjak a livera, ennyit megér szerintem.
  • LeonSilver
    De a léyneg a lényeg.A kolléga úr talált drivert és úgyis csak ez számít ;)
  • LeonSilver
    Ahogy nézem a 310-es az Audigy LS.Nos az ALchemy a következő kártyákat támogatja :

This download supports the following audio products only:

* Creative Sound Blaster® X-Fi™ Titanium Fatal1ty® Champion Series
    * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series
    * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Professional Audio
    * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Series
    * Creative Sound Blaster X-Fi Elite Pro
    * Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro
    * Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty
    * Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
    * Creative Sound Blaster X-Fi Platinum
    * Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer
    * Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic
    * Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio
    * Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook
    * Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1
    * Creative Sound Blaster Play!
    * Creative Sound Blaster Audigy® 4
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS SE
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 Platinum EX
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 Platinum
    * Creative Sound Blaster Audigy 2
    * Creative USB Sound Blaster Audigy 2 NX
    * Creative Sound Blaster Audigy 2 Value
    * Creative Sound Blaster Audigy Platinum EX
    * Creative Sound Blaster Audigy Platinum
    * Creative Sound Blaster Audigy
    * Creative Sound Blaster Audigy LS
    * Creative HS-1200 Headset
    * Creative USB Gaming Headset
    * Creative USB Speaker

Egyébként pedig ugyan nekem sima, audigy ( 1-es ) kártyám van de simán jó hozzá a legtöbb driver.És ha megnézed ugyan az az ALchemy van az Au4-es kártyához mint a régi 1-es karihoz.A X-Fi már mástészta.
  • bon
    Konkrét típus alapján (SB0310) néztem és az ő kártyájához nem az való amit te javasolsz. Típust nézve a kártyájához csak nagyon régi driver van. Nem hibába különbözteti meg a Creative a kártyákat, és csinál külön drivert. Ez olyan mint a X-Fi Xtreme Music kártya, külön driver van hozzá hiába X-fi és erre fel is hívja a figyelmet a cég.
  • [HUN]FaTaL
    Rá lehet venni valahogy a Vistat arra, hogy a Mafia elinduljon?:D

Kompatibilitást már próbáltam, de nem jött be :(
  • Rage47
    Audigy 4-ed van?
  • [HUN]FaTaL
    Van hozzá driver, köszönöm:)
  • LeonSilver
    Már amennyiben a 2008 július 17 nem friss.Sőt.Az ALchemy augusztus elsejei.
    Egyébként nekem is Audigy van és tökéletesen működik.
    Külön van a 32-es és a 64-es Vistához driver.
    Itt a link.Alul kitudod választani, hogy milyen Vistához kell.
    És az ne zavarjon, hogy Platinum ;)
  • droidika
    Kösz, majd megnézem.
  • CroftManor

Egy hardcore játékostól ilyet kérdezni?
  • bon
    Apróság. Egyébként a monitor drivert feltetted?
  • CroftManor
    Ha nekem LCD monitorom van, akkor mértCRT-t ír ki?
  • bon
    Itt keressél rá a típusra: link Ha jól látom nincs friss driver hozzá, tehát jó ha egyáltalán műkődik.
  • [HUN]FaTaL
    Nem teljesen a témába vág de azért megkérdezem hátha:

Sound blaster audigy SB0310

Ehhez van Vista support normális 5.1 és eax támogatással? (EAX annyira nem érdekes)
  • fravik
    hello! én úgy szoktam, hogy összedugom a gépet a tv-vel, majd Vezérlőpult --> Windows Mobilközpont --> Képernyő csatlakoztatása (lehet, hogy majd próbálkozni kell, nem mindig érzékeli elsőre, ilyenkor nyomkodd párszor! :))
    Nekem így sikerült! Sok sikert!
  • droidika
    Helló! Tudna valaki nekem abban segíteni miért nem tudom a vista-t rákényszeríteni , hogy lássa svideo kábelen keresztűl a tv-t? (xp-vel régen simán ment) Semmit nem látni csak fekete képet. Videókártya driver az eredeti. Néztem a megjelenítő beállításokban ott se találtam megoldást!?
  • gergobaby
    Nagyon köszi !
  • dashed_
    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
    PaintDesktopVersion = 1
  • gergobaby
    Hali! Leirná valaki nekem, hogy regeditben pontosan hol tudom bekapcsolni azt, hogy a Windows-om verzió számát kiirja a jobb alsó sarokba? ( Kereső most valamiért nem működik nekem :( )
  • B@ldrick
    bootmenüben.
  • Noorbi
    Hello! Nekem olyan problémám adodott hogy pár napja nem tudok létrehozni az asztalon semmi új dolgott pl: "új mappa, új jegyzetfüzet" semmi, és a lomtárat se engedi törölni a windows sehogy se "lomtár üritésével" se egyesével a cuccokat sehogy se! Ez miért lehet hogy lehetne megoldani?
    Köszönöm!
  • Narxis
  • tompka
    huh. "Kapcsolati rétegbeli topológiafelderítő protokoll válaszolója"
    Szép mondat :D
  • [HUN]FaTaL
    De igen.
  • Alwares
    Na a frissitést felteszem, a jogosultsággal az a gond, hogy nekem ott van a megoszott mappa. Ami fájl abban van azt lehet másolni, de ami már almappában van azt már nem. Ennek mi értelme? Mert én megadhatom külön-külön megosztottnak az összes mappát, de ez a több száz zenei albumnál, hát nem sok értelme lenne.
    Nekem az szúrja a szemem, hogy az almappákat mért nem tudom használni.
  • bon
    Pedig ott a megoldás az írásodban, nincs jogosultságod, adjál jogosultásgot: jobb egérgomb a mappán tulajdonságok majd a biztonság fülön tudsz jogot szerkeszteni. Ja és szerintem az XP-s gépre tedd fel a #33845 hozászolásban linkelt frissítést.
  • Alwares
    Azt írja nincs jogosultságom hozzá. De ha benn van egy mappa akkor azt megnyitni se tudom. A Zene, Kép, Videó mappa megnyitható. Meg persze a megosztott dokumentumok. De almappákat megnyitni se tudok, amit meg igen azokból nem tudok fájlt másolni. Nagyon fura ez nekem...
  • titan15
    nem. ott nincs semmi ami nekem kellene. a vista ugy nevezi a cuccot, h toshiba mobile pc driver, a toshiba visz toshiba valueadd package for windows vista. Probaltam mas modelleket, pl a s4397-est (annyiban kulonbozik, hogy a procija 1.7GHZ-n fut, visz az enyemnek 2gb ramja van). Aztan mondtak olyat is h kell hozza intevideo windvd player, isten tudja miert, feltettem, hat persze hogy semmi valtozas. ugyan azt a gagyi hibauzenetet dobja ki.
  • bon
    A másolni se tudja ezen mit értesz, mit ír ki?
  • bon
    Nem erre gondolsz? link
  • [HUN]FaTaL
    Evvel én is szenvedtem, kellett egy frissítés az XPhez nézelődj a microsoft oldalán, mert már nem emlékszem mit kellett felrakni.
  • Alwares
    Valaki tudna egy linket adni ahol el tudnék olvasni egy kimerítő leírást Wlan-os laptopos hálózat felépítéséhez. Sehogy se akarja látni az Xp-és asztali gép a laptopot, viszont a laptop látja az Xp-és gép megosztott fájljait is, ellenben másolni se tudja.
  • Narxis
    Ezeket töltötted le?
  • titan15
    biztos azert vettem meg a vistat hogy visszarakjam az xp-t... a problema meg mindig all, tud vki segiteni?
  • Narxis
    Rakd vissza az XP-t, gondolom nem kompatibilis a Vistaval.