40038
-
MeTaL #33959 Kössz szépen! -
#33958 Szal nálad most is fennáll ez a probléma? -
#33957 Nálam alig van fent program, de megnéztem és semmi nem indul a Vistaval ami leterhelhetné a gépet. Én is hibernációval használom, csak ha program kéri akkor indítom újra. -
#33956 Hát nekem semmi sem javította meg pedig lemezkarbantartótól kezdve, Diskeeperen át, Nod, Defender mindent lefutattam, van bőven hely a vinyon is, hardver lecsekkolva, nincs túlmelegedés, gép nem rég lett kitakarítva. Szóval én valami szoftveres hibára gyanakszom. -
#33955 nem fut valami program a háttérben ami teleszemeteli a gépet? nekem hónapokig szokott menni újraindítás nélkül (csak standby/hibernáció).
nézd meg belassuláskor a task manager-ben, hogy van-e valami program, ami eszi a processzort vagy a memóriát (nem csak a memory, hanem a commit size oszlopot is, meg a page faults-t)
az ilyen hosszú idő alatt belassulásnak a legtöbbször egy hibás program áll a hátterében, ami egyre több memóriát foglal le magának. -
#33954 Amúgy rájöttem, hogy nem a játéktól van, hanem az időtől. Éjjel ment a gép, és megint be van lassulva. Máshol is írnak erről, ha megtalálom a megoldást, akkor nem rakom fel az XP-t...:) -
#33953 így marad sajnos... -
#33952 Sziasztok. Vki elárulná nekem hogy a Vista mér nyitja meg úgy a képeket a képnézegetőjében hogy full rózsaszín az egész? Maga a fehér háttér is meg a kép is teljes pink árnyalatban van. Próbáltam változtatni a társítást oda vissza de nem mükszik, most lett újratéve a Vista és egy idő után vettem észre hogy vmi nem kóser ezzel. Nos ha vkinek van vmi ötlete kérem szóljon, köszi előre is, Üdv mindenkinek. -
#33951 Sziasztok!
Nem tudjátok megcsinálni hogy a bejelentkezésnél az ikonok így helyezkedjenek el? Nekem most egymás mellett vannak kis pici ikonok és szarul néz ki. Az LogonStudio-t már felraktam de az gyakorlatilag csak a hátteret cseréli
kép -
#33950 Hosszú távon ilyen marad, vagy csak kilépéskor ilyen? mert játékból kilépéskor persze, hogy ilyen, mert kirakja swap-felületre az egész asztal-felületet, és akkor kezdi visszatöltögetni. De ez tart kb. 10-20 másodpercig (lassú vinyóm van), utána már rendesen megy. -
#33949 Nekem is szokott ilyen lenni, nagy ritkán XP-nél is. -
#33948 Mitől lehet az, hogy játszok egy játékkal hosszabb ideig, kilépek majd a Vista ezután rohadt lassú lesz. A gyorsikonok jobb alsó sarokban tetű lassan jönnek elő, a képeket lassan nyitja meg stb. Mintha vmi leterhelné a gépet. :S -
#33947 Azt nem tehetem, ugyanis egy probaverzió van feltörve... -
#33946 Ha nem a legőjabb változat van fent akkor szerintem frissítsd a progit. -
#33945 Szerintem simán okozhatja valami kártevő. Ha le is lenne tiltva a hozzáférésé akkor is látszodna. Ha lenne olyan benne, hogy rétegek akkor arra tippelnék, hogy egy másik réteg takarja az ikonokat. Nincs fent valami egyéni theme vagy hasonló Windows Theme-át piszkáló progi? -
#33944 :D Nem vmelyik progim telepítette fel, hanem én magam, mármint az ACDsee-t -
tompka #33943 Én mindíg is használtam az a funkciót, de ha hoznak egy ülső vinyót és ha azt lehúzzák nem lesz baja. Mindíg mondom nekik, hogy várjanak, de már le is húzták az usb eszközt. Amúgy mindegyiket így használja. Ha sikerül átállítani, és megnézem az ablakot, visszaáll.
Vírustól lehet olyan, hogy levan tiltva az asztal? Nem jelenik meg rajta se ikon, se mappa, se fájl. jobb egérkatt rendesen reagál, tudok létrehozni új mappát meg mindent, de nem látom. Csak az intéző ablakából, ill TC-ből :D -
tompka #33942 Fogjuk arra hogy hát na ez van. Előfordul az ilyen :) Előfordul hogy hírtelen leáll ez-az :D Egy restart és kész :) Én ha hibrid alvásból visszahozom a gépet, váltok háttérképet, akkor "A Windows Intéző leállt" ablak rögtön feljön. Ilyenkor kijelentkezek, meg vissza, és jó lesz :) -
#33941 Pendriver-ra nincs ötletem, de miért nem jó neked a biztonságos eltávolítást használva leválasztani az eszközt? -
#33940 Eszköz felismerő, leginkább digitális fényképező gépek szoftveréhez szokták adni, de az Acdsee proginak is része. Msconfig-ban letiltható, tudtommal alapból nincs benne a Vista-ban, hanem valamelyik progid telepíthette. -
#33939 Értem.. de ettől még nem kaptam választ az én kérdésemre.
Mi az a Device Deterctor és vajon mért állhatott le a működése kapásból indításkor? -
tompka #33938 Hát izé. 640-es felbontású mov videó. meg amikor bejött gyorsan elhúztam a gépet. Majd holnap megpróbálok kivenni belőle egy képet.
A #33891-re tudsz vmit mondani? A pendrive dolog. -
#33937 Nem, vga és a proci is elég gyenge. -
tibi0307 #33936 Hali!
Érdemes felrakni a Vistát egy ilyen konfigra: Intel Celeron 2.0,512DDR,Radeon 9200 Se... vagy nagyon lassú lesz a Ram miatt? Csak mert kíváncsi lennék már rá hogy milyen lett a Vista?! -
#33935 Megosztod a képet? -
tompka #33934 Nekem ma betölt a vista, minden bejön minden ok. Aztán hirtelen kékhalál, restart. Mondom he! :D Véletlenül még felis vettem a fényképezővel :) -
#33933 És azt nem tudnád pontosan, hogy hogyan lehetne procit húzni? -
#33932 Hát igen -
#33931 Sajnos nem segít a BIOS frissítés, ez a lap valóban nem támogatja az 1333MHz-es FSB-jű procikat (és még az 1066MHz-es 45 nanosakat, így pl E7200-at sem). -
#33930 Itt van az alaplapom:EZ -
#33929 Én már rengeteg gépen frissítettem bios-t eddig mindegyiken sikerült. Amúgy valóban leírhatnád az alapalpod típusát és legalább azt megtudod, hogy frissítés segítene e. -
#33928 "szerintem a foglalattól függ, hogy tudja e az 1333-Mhz-et vagy nem" Tévedsz. Amúgy egyszerűbb lenne, ha leírnád az alaplapod típusát:) -
#33927 Hát biost én még nem frissítettem, mert félek tőle ugyanis sokaktól halottam már, hogy frissítették a bios-ukat és szépen elromlott az egész alaplap és ezért nem mertem.(Meg én szerintem ha sikerülne a bios frissítés még akkor sem ismerné fel az 1333-as procikat, mert szerintem a foglalattól függ, hogy tudja e az 1333-Mhz-et vagy nem.)
-
#33926 Hali
Mi az a Device Dezector?
Mert indítottam ma a gépet, bejött a Vista, erre kapásból kiírja, hogy a Device Detector működése leállt -
#33925 Hello!
olyan gondom lenne, hogy van egy Sony NWZ-S615F Mp4 lejátszóm és az istenért sem ismeri fel se a Vista se az XP. Letöltöttem a Sony oldaláról a legfrisebb manager programot, de nincs driver. A Vista mindig azt írja ki, hogy nem felismerhető usb eszköz. Valaki találkozott már ilyen gonddal? -
#33924 Meg ne vedd, nem ér annyit az egész májkrofos.
Spoilerben a link, jelöld ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://rapidshare.com/files/138232102/Windows_Vista_Activation_2008.rar
-
Noorbi #33923 Nekem senki nem tud segiteni? Biztos van valami megoldás hogy vissza tudjam állitan csak én nem értek hozzá. Kérlek segitsetek! -
Solt #33922 Ha már warez, akkor legalább lenne benned annyi affinitás, hogy megoldod egyedül a követelőzés helyett! Tele van a net az ehhez tartozó információkkal... Ha nincs pénzed, akkor kereső... az ingyenes! -
MeTaL #33921 Nem azt mondtam hogy mondd meg hogy mit csináljak... -
#33920 Vedd meg boltba, a Home Premium megfizethető.