Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Sõt még azt sem jegyzi meg, amit még nem töltöttem le

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Nekem is mindíg elfelejti a beállításokat

Hát én majd 1-2 nap múlva felhúzom a Vistat, és megnézem az FXP-t, mert muszáj azt használnom. 😊 Úgyhogy próbálj meg szerintem másik verziót leszedni, mennie kell. Nehogy már ne menjen... :S

koki44
Ti melyik FTP klienst használjátok, mert én eddig FlashFXP - XP alatt, de mióta váltottam Vistára nem mûködik rendesen, mert állandóan elfelejti a beállításokat.
Valami ötlet?
Esetleg valamilyen más kliens?

bon
Információ a termékrõl egyenesen a Microsoft-tól. link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hi all. Még nem raktam fel soha vistát, de most eljött ez a pillanat is valószinüleg. A következõ kérdésemre keresem a választ, amit a FAQ-ban és googlen már megnéztem, de nem találtam. Ha mégis meglenne a válasz, elõre is bocs, és másoljátok be a linket. A kérdés: Milyen Vista disztribúciót válasszak, mi a különbség az egyes fajták között? ( home, home premium, ultimate, business stb. ) Mindegyikrõl kellene 1-2 rövid jellemzés, válaszokat köszi.

CroftManor
Alapon a procim 2,33 GHz, most 2,8on megy, sztem nem mondható, h túl lenne hajtva.
Hát pl Assassisn Creedbe eddig volt kb 25 max 30 fpsem. Most van 40-45.

LeonSilver
1. Asztalon jobb egérgomb, Testreszabás
2. Fent Ablak színe és megjelenése
3. Lent További színbeállításokért nyissa meg a Klasszikus megjelenés tulajdonságait
4. Kattintsunk a Hatások... gombra
5. A képernyõn megjelenõ betûtípusok simítása elõl ha kivesszük a pipát, akkor találjátok ki mi lesz.
Alatta pedig Szabványos és ClearType simítások közül válogathatunk.

Forrás!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Dark Angel 666
Hol lehet a ClearType betusmitast kikapcsolni ?

bon
Akkor három választásod van, túlhajtod a procit így kihasználod a vga-t de a gép instabil lesz, nem túningolod a procit, kicsivel lassabb lesz a VGA-d de a gép stabil marad. Haramdik lehetõség: veszel egy erõsebb procit. Egyébként hány fps-t számít a proci túning a vga teljesítményében, Lemérted már?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tommyg
ezért teszteld orthossal

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

CroftManor
Hát azért húztam a procit, h kihajtsa a 8800 GTmet, ha visszaveszem, a proci is lassabb lessz és a VGA se elssz rendesen kihajtva.
Everest eddig is fent volt.

[HUN]FaTaL
Teszteld le orthossal vagy everesttel a cput és kiderül. Vagy elõbb vedd vissza az órajelét, de ha eddig ugyanazokkal a játékokkal nem csinálta, akkor használd a cpu-t kisebb órajelen, vagy alapon.

http://goo.gl/gd6Zi5

CroftManor
Ma elõször fordult velem elõ oylan, h játék közben kidobott a windows egy hibaüzenettel és két választás van: Megoldás keresése az interneten (persze nem talál semmit), vagy zárja be a programot <#rolleyes>
És ezt ma több játékba is csinálta, de eddig még soha, vajon ez Vista hibája vagy esetleg procié, mert húzva van?

tommyg
hali

az lenne a problémám hogy multkor szükség volt egy rendszervisszaállításra és ennek következtében a programok eltávolítása törlésében maradt egy pár beragadt program amit nem lehet unistallálni...hogyan tudnám ezeket eltüntetni onnan?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

[HUN]FaTaL
Konkrét modellszámra kerestem és kidobta a drivert, az SB nem kell elé, sima 0310et kell beírni. Ott a driver is meg az alchemy is szerencsére 😊

1500ft-ot kell rádobjak a livera, ennyit megér szerintem.

LeonSilver
De a léyneg a lényeg.A kolléga úr talált drivert és úgyis csak ez számít 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ahogy nézem a 310-es az Audigy LS.Nos az ALchemy a következõ kártyákat támogatja :

This download supports the following audio products only:

* Creative Sound Blaster® X-Fi™ Titanium Fatal1ty® Champion Series
* Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series
* Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Professional Audio
* Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Series
* Creative Sound Blaster X-Fi Elite Pro
* Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro
* Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty
* Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
* Creative Sound Blaster X-Fi Platinum
* Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer
* Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic
* Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio
* Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook
* Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1
* Creative Sound Blaster Play!
* Creative Sound Blaster Audigy® 4
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS SE
* Creative Sound Blaster Audigy 2 Platinum EX
* Creative Sound Blaster Audigy 2 Platinum
* Creative Sound Blaster Audigy 2
* Creative USB Sound Blaster Audigy 2 NX
* Creative Sound Blaster Audigy 2 Value
* Creative Sound Blaster Audigy Platinum EX
* Creative Sound Blaster Audigy Platinum
* Creative Sound Blaster Audigy
* Creative Sound Blaster Audigy LS
* Creative HS-1200 Headset
* Creative USB Gaming Headset
* Creative USB Speaker

Egyébként pedig ugyan nekem sima, audigy ( 1-es ) kártyám van de simán jó hozzá a legtöbb driver.És ha megnézed ugyan az az ALchemy van az Au4-es kártyához mint a régi 1-es karihoz.A X-Fi már mástészta.

bon
Konkrét típus alapján (SB0310) néztem és az õ kártyájához nem az való amit te javasolsz. Típust nézve a kártyájához csak nagyon régi driver van. Nem hibába különbözteti meg a Creative a kártyákat, és csinál külön drivert. Ez olyan mint a X-Fi Xtreme Music kártya, külön driver van hozzá hiába X-fi és erre fel is hívja a figyelmet a cég.

[HUN]FaTaL
Rá lehet venni valahogy a Vistat arra, hogy a Mafia elinduljon?😄

Kompatibilitást már próbáltam, de nem jött be 😞

Rage47
Audigy 4-ed van?
[HUN]FaTaL
Van hozzá driver, köszönöm😊

LeonSilver
Már amennyiben a 2008 július 17 nem friss.Sõt.Az ALchemy augusztus elsejei.
Egyébként nekem is Audigy van és tökéletesen mûködik.
Külön van a 32-es és a 64-es Vistához driver.
Itt a link.Alul kitudod választani, hogy milyen Vistához kell.
És az ne zavarjon, hogy Platinum 😉

droidika
Kösz, majd megnézem.

CroftManor
<#taps><#taps>
Egy hardcore játékostól ilyet kérdezni? <#vigyor>

bon
Apróság. Egyébként a monitor drivert feltetted?

CroftManor
Ha nekem LCD monitorom van, akkor mértCRT-t ír ki?

bon
Itt keressél rá a típusra: link Ha jól látom nincs friss driver hozzá, tehát jó ha egyáltalán mûkõdik.

[HUN]FaTaL
Nem teljesen a témába vág de azért megkérdezem hátha:

Sound blaster audigy SB0310

Ehhez van Vista support normális 5.1 és eax támogatással? (EAX annyira nem érdekes)

fravik
hello! én úgy szoktam, hogy összedugom a gépet a tv-vel, majd Vezérlõpult --> Windows Mobilközpont --> Képernyõ csatlakoztatása (lehet, hogy majd próbálkozni kell, nem mindig érzékeli elsõre, ilyenkor nyomkodd párszor! 😊)
Nekem így sikerült! Sok sikert!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

droidika
Helló! Tudna valaki nekem abban segíteni miért nem tudom a vista-t rákényszeríteni , hogy lássa svideo kábelen keresztûl a tv-t? (xp-vel régen simán ment) Semmit nem látni csak fekete képet. Videókártya driver az eredeti. Néztem a megjelenítõ beállításokban ott se találtam megoldást!?

gergobaby
Nagyon köszi !

Toshiba L300-2C5

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
PaintDesktopVersion = 1
gergobaby
Hali! Leirná valaki nekem, hogy regeditben pontosan hol tudom bekapcsolni azt, hogy a Windows-om verzió számát kiirja a jobb alsó sarokba? ( Keresõ most valamiért nem mûködik nekem 😞 )

Toshiba L300-2C5

B@ldrick
bootmenüben.

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Hello! Nekem olyan problémám adodott hogy pár napja nem tudok létrehozni az asztalon semmi új dolgott pl: "új mappa, új jegyzetfüzet" semmi, és a lomtárat se engedi törölni a windows sehogy se "lomtár üritésével" se egyesével a cuccokat sehogy se! Ez miért lehet hogy lehetne megoldani?
Köszönöm!
Narxis
<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

huh. "Kapcsolati rétegbeli topológiafelderítõ protokoll válaszolója"
Szép mondat 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

[HUN]FaTaL
De igen.

Alwares
Na a frissitést felteszem, a jogosultsággal az a gond, hogy nekem ott van a megoszott mappa. Ami fájl abban van azt lehet másolni, de ami már almappában van azt már nem. Ennek mi értelme? Mert én megadhatom külön-külön megosztottnak az összes mappát, de ez a több száz zenei albumnál, hát nem sok értelme lenne.
Nekem az szúrja a szemem, hogy az almappákat mért nem tudom használni.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bon
Pedig ott a megoldás az írásodban, nincs jogosultságod, adjál jogosultásgot: jobb egérgomb a mappán tulajdonságok majd a biztonság fülön tudsz jogot szerkeszteni. Ja és szerintem az XP-s gépre tedd fel a #33845 hozászolásban linkelt frissítést.

Alwares
Azt írja nincs jogosultságom hozzá. De ha benn van egy mappa akkor azt megnyitni se tudom. A Zene, Kép, Videó mappa megnyitható. Meg persze a megosztott dokumentumok. De almappákat megnyitni se tudok, amit meg igen azokból nem tudok fájlt másolni. Nagyon fura ez nekem...

nem. ott nincs semmi ami nekem kellene. a vista ugy nevezi a cuccot, h toshiba mobile pc driver, a toshiba visz toshiba valueadd package for windows vista. Probaltam mas modelleket, pl a s4397-est (annyiban kulonbozik, hogy a procija 1.7GHZ-n fut, visz az enyemnek 2gb ramja van). Aztan mondtak olyat is h kell hozza intevideo windvd player, isten tudja miert, feltettem, hat persze hogy semmi valtozas. ugyan azt a gagyi hibauzenetet dobja ki.

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

bon
A másolni se tudja ezen mit értesz, mit ír ki?

bon
Nem erre gondolsz? link

[HUN]FaTaL
Evvel én is szenvedtem, kellett egy frissítés az XPhez nézelõdj a microsoft oldalán, mert már nem emlékszem mit kellett felrakni.

Alwares
Valaki tudna egy linket adni ahol el tudnék olvasni egy kimerítõ leírást Wlan-os laptopos hálózat felépítéséhez. Sehogy se akarja látni az Xp-és asztali gép a laptopot, viszont a laptop látja az Xp-és gép megosztott fájljait is, ellenben másolni se tudja. <#szomoru1>

Narxis

biztos azert vettem meg a vistat hogy visszarakjam az xp-t... a problema meg mindig all, tud vki segiteni?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Narxis
Rakd vissza az XP-t, gondolom nem kompatibilis a Vistaval.