40038
-
Tucsok04 #35159 Na köszi szépen felment simán:) Csak annyi gondom van h ventrilo-n gombnyomást használok de amikor játszok hiába nyomom a gombot nem veszi.... Szal ha erre tud valaki valamit írjon pls:) -
#35158 Sajnos nem vissza a funkció...
Megnézek más fórumokat is, hátha választ kapok.
Amúgy kösz a képfeltöltőt. -
#35157 Business, 4GB ramhoz pedig 64bit. -
#35156 64 -
jaki88 #35155 És még egy kérdés 32 bit-est vagy 64 bit-est érdemes felrakni illetve melyik tört verzió a használható? Előre is köszi. -
#35154 Home Premium-ot érdemes feltenni, a Drivert meg neked kell kideríteni a gyártó oldalán. Alap szabály, mindneből a legújabbat kell feltenni és nem lesz gond. -
jaki88 #35153 És melyik verziót érdemes felrakni vista-ból, home-ot vagy ultimate-et vagy melyiket? Én pl szoktam visual studio-t használni meg videószerkesztőket, gondolom van már hozzá mindenféle driver meg patch meg ilyenek?
-
#35152 Újra kell instalálni, mert a regisztrációs bejegyzéek hiányozhatnak a játéknak. De lehetnek olyan játékok amik menni fognak újratelepítés nélkül is. -
#35151 LÁtom te nem szoktál warezolni, mert akkor tudnád, hogy Vista crack van.
XP és Vista lehet fent egyszerre, de külön partición (mellesleg Vista mellett felesleges az XP)
Támogatott memória mennyiségek:
Windows XP Home: 4GB
Windows XP Professional: 4GB
Windows XP X64 Edition: 128GB
Windows Vista Home Basic: 4GB
Windows Vista Home Basic 64 bit: 8GB
Windows Vista Home Premium: 4GB
Windows Vista Home Premium 64 bit: 16GB
Windows Vista Ultimate: 4GB
Windows Vista Ultimate 64 bit: 128GB -
#35150 Megoldható. -
Madmano #35149 Még van pár kérdésem a témával kapcsolatban.Ahogy írtam már a 250es vinyóm lesz megosztva,ami most még egy partíció az XP alatt.A kérdés:az XP-s rendszerre installáltam játékokat,programokat.Ezek egy másik 750es vinyóra kerültek.Ha fölrakom a Vistát a 250es egyik felére,tudom használni az elözőleg XP-re telepített játékokat,amik ugye fizikálisan a másik 750es vinyón vannak?Vagy újra kell installálni őket? -
jaki88 #35148 Sziasztok! Nem tom szoktatok-e warezzal foglalkozni, de lenne pár kérdésem. Ha fennt van windows xp és felakarom tenni akkor tenni a vistat is akkor ezt megtehetem-e probléma nélkül? Vista-nak ilyen újfajta aktivációs eljárása van, megoldható már hogy használjam az idők végezetéig és nem kell 30 nap után újraraknom? Ja és az xp 4 gb ramot tud csak kezelni, a vista elvileg mennyit tud? Előre is köszi -
Solt #35147 Köszönöm! ;) -
#35146 a vágólapra, pl. egy paintet (vagy bármi képkezelőt) megnyitva és rányomva a paste-re máris megjelenik. -
Solt #35145 Tudom, hogy hülye kérdés, de ez a Print Screen dolog, hogy működik? :) Hova menti, milyen formátumban? :) -
#35144 Na...meggyőztem magam...Feldobtam a Vistát. (Ultimate, 32bit, MSDN) Feldobom a pendrive-ot, erre leválasztáskor megint elkezd villogni a kép, elsötétül, majd visszajön az asztal. Ha kihúzom az USB kulcsot, akkor is folytatja, amíg ki nem jelentkezek, vagy újra nem indítok... Ez mitől lehet?
-
#35143 Nem -
#35142 Ha nem értesz nagyon a rendszerhez akkor ne kapcsold ki, minden egyéb esetben ki lehet. -
#35141 Érdemes kikapcsolni az UAC-t? -
#35140 Van Vienna topic. Egyébként szerintem van rá megoldás, bár nekem a scsi hddimet sem ismeri fel, adaptec 19160 kártyával. Próbáltam XP-s drivert, vistából kimásoltat de mindig azt írja ki hogy csak aláírt drivert fogad el :( Pedig próbáltam úgy indítani a telepítőt f8-cal hogy kikapcsoltam a driver aláírást :/ -
#35139 Hello!
A Windows 7-et lehet aktiválni valahogy? -
#35138 Te jó ég!!!! Minden gép Ősatyja :D Kit kell megölni érte??? XD
Ezt egy kiállitáson fotózták? -
64 Dual Core, Hyperthreades Itanium processzor egy HP SuperDome-ban, és a Windows taskmanager 256 processzorral :) (egy windows server 2008 r2-n)
forrás -
tompka #35136 Ismerős gépén én kézzel hoztam létre egy 13gigásat. Akkor odament fel. Az hogy most automata e, nem tudom. -
#35135 TCben sima törlés a lomtárba töröl ugyanúgy ami nem törlés hanem másolás mert a C:\RECYCLER mappába helyezi a cuccokat, így kerül a lomtárba. SHIFT+F8=Törlés :) -
tompka #35134 Nekem bevan kapcsolva, de sosem rakok bele cuccot :) A TC-ben a sima törlés néha hosszú percekbe tellik. A shift+törlés-nél meg 2mp alatt végig megy a csík, és kész. :) -
#35133 Windows 7 telepítésekor valóban AUTOMATIKUSAN létrehoz egy rendszerpartíciót ? Vagy kézzel beállítható ? -
#35132 Sima delete a lomtárba töröl (már ha be van kapcsolva, ha meg nincs akkor olyan mint a shift+del). Használ még valaki lomtárat?:D -
tompka #35131 Igen, én :) Elég jó! :) -
tompka #35130 Hát igen. A vista saját másolójával kb 8mbájt/sec a max sebesség. totalc.-ben meg 40mbájt/sec Azért szoktam énis a tc-vel dolgozni :) A gyors törlés-t is megoldottam, Shift+delete párossal :) -
#35129 Igaz, totalcmd-t használok nem a fos sajátgépet de nekem semmi különbség az xphez képest.. -
#35128 Szerintem arra gondol, hogy a fájlműveletek még SP1-es Vistan is lassabbak mint XP-n. -
#35127 nekem most se csinál ilyesmit a Vista -
#35126 És azt nemtudod véletlenül hogy a kis fájlok törlését megoldották -e már?? Mármint azt hogy pl van 2mb-os mappa amiben rengeteg kis pár kb-os fájl van azt ne 30 percekig törölje le? -
#35125 Én felraktam virtuális gépre de túl sokat még nem votl időm foglalkozni vele, amit idáig láttam belőle az alapján jó lesz. -
#35124 Valaki próbálta már a windows 7-et?? -
#35123 alapértelmezett programokhoz hozzá lehet adni más egyéb programot? -
#35122 Remélem így már jó lesz. -
Tucsok04 #35121 Upsz:D 2.6-ra felvan húzva:) de akkor majd vissza veszem:D kösz szépen a választ -
#35120 Nincs tuningolva a géped? Mert ha igen akkor állítsd alap órajelre.