Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném újra rakni a windowst laptopon de a gyártó által le van védve.
Mit lehet ilyenkor tenni?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Ma reggel felhívtam a számot, felvette egy csaj elöször azt hittem hogy robot vagy nem tudom de néztem rendesen hogy hogy beszél (tuti nem magyar volt) aztán kérte a vonalkódomat megadtam aztán leelenörizte megkérdezte hogy hány gépen van telepítve, aztán továbbküldött egy robotnak aki megadta a számokat és aktíválta a Vistát.
Csak azt nem értem hogy miért van ez hogy nem aktíválja néha nálam 2 év alatt most fordult elõ elöször.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Van egy kis gond a Vistámmal eredeti dvd-m van a géphez kaptam, és ma újból telepítettem a rendszert én amikor aktíválni akarom akkor nem fogadja el a kódot és azt írja ki hogy a megadott termék kulcs már használatban van. Hogy lehetséges ez mikor eredeti? És hogy tudom aktíválni vagy ilyenkor mit kell tenni?
Elõre is köszi a választ.
ha kivan pipálva a c meghajtó akkor bevan kapcsolva, nincs pipa akkor nincs bekapcsolva😊 nem muszáj kikapcsolni a helyhiány végett, lemezkarbantartó az utolsó bejegyzés kivételével mindet törli, ezt a lemezkarbantartó->Egyéb beállitások->Rendszer-visszaállitás és árnyékmásolatok->Karbantartás menürész alatt találod.
Úgy látszik kevés az 50 giga hely ( van 1,4 giga hely) jó mondjuk 10 giga a Dirt 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
meg a portot is próbáltam. adtam neki egy nevet, beírtam h száma 21 de semmi.. 😞
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
FTP-re próbálnék felmenni Vista home basic alól, de egyszerûen nem tudok. Már több programot is próbáltam. Eddig xp-n és win 7en is sikerült felmennem, de vistán már a kapcsolódás elején azt írja hogy connection refused...
Mi lehet a hiba ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Következõ lenne a problémám: nemrég újra lett telepítve a windows (vista home premium). Egy ideig ment is minden, frissítéseket folyamatosan töltötte lefele. Aztán mostanában több program is beszarik. Daemon toolsba image betallózásakor, photoshopnál a kép mentési helyének kiválasztásakor, neroba szintén fileok tallázásakor megáll az élet és az adott program nem válaszol.
Szar Bayern, szar Bayern :)
kipróbáltam ugy is, hogy csatlakoztattam usb-n keresztül xp-hez és az se ismeri fel, viszont, ha beépítem, akkor kifogástalanul mûködik. plusz kipróbáltam egy samsung ide-s vinyóval is és azzal is u.e. volt a probléma. lehet, hogy a külsõ ház nem megfelelõ? (a típusa könig cmp-mobstor21)
http://goo.gl/gd6Zi5
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
A num pad számaival tudod igazítani a kép magasságát/szélességét + van képernyõ érintése kívülrõl beállítás is. Ha igen, és ezekkel se tudtad beállítani jóra, akkor majd más segít neked. 😊
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Miért van az h viszta alatt nem mûködik a mikrofonom?
Se ts se ventrin nem hallanak 😞
Én viszont mindenkit hallok!
EP43-ds3l az alaplap neve.
Két kérdésem lenne..
1) friss vista notebookon, meg már telepítve lett pár progi.. windóz szerint 32 giga foglalt..de hiába számoltatom össze a könyvtárakat + a gyökkönyvtár fájljait bármivel (intézõ, total commander), csak 24 gigára jön ki.. elvileg rejtett fájlok is benne vannak, szóval nem tom pontosan hol is lehet az a 8 giga különbség..ennyire még nem lehet töredezett, és csak nem foglal a vista 8 gigával többet, mint amennyinek látszik, nem ?
2) filmnézés közben fekete csík van körbe a kép körül, hiába tesszük ki teljes képernyõre..és több lejátszóval próbáltuk, mindegyiknél van csík..hogy lehetne eltüntetni ? (felbontás elvileg 1280x800)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a problémám a következõ: egy IDEs vinyót külsõ usb csatlakozással csatlakoztatok a laptophoz, amit fel is ismer, sõt azt mondja, hogy rendben mûködik, viszont nincs inicializálva. mikor inicializálnám, azt írja ki, hogy "i/o eszközhiba miatt a kérést nem lehet végrehajtani". a vinyó ikonja mellett (számítógép-kezelés/lemezkezelés menünél az ablakban) egy piros lefele nyíl látható. (a vista home premium 32 bites)
az eszközkezelõben, az átviteli kábeleknél az usb áttelepítõ kábelnél egy felkiáltó jel van és azt írja, hogy az "eszköz nem indítható el, kód:10". a megoldások keresésére kattintva azt írja ki, hogy "nem sikerült az illesztõprogram betöltése" és nem csinál semmit. egyéb érdekesség, hogy ugyanarra az usb portra egy külsõ sata-s vinyót felrakok, akkor az rendesen mûködik.
egyéb jelenségek: a vinyó márkája quantum fireball lct 20, ami helyett ezt írja ki: sucnvuo firebanlncv22 20. a vista szerint az usb csatlakozásnál megfelelõen mûködik.
a vinyót amúgy asztaligépen xp-n formáztam meg és ott mûködik is.
elõre is köszi a segítséget! 😊
Next PC upgrade: 2022
Amúgy frissítsd a flash playert, ha nem a legfrisebb, és töröld a böngészési elõzményeket a böngészõbõl, meg minden ideiglenes fájlt. Továbbá nézd meg azért azt is, hogy a procit nem e eszi meg valami más folyamat.
miért van az, h a HD flash videót szaggatva játsza le (bármelyik böngészõben) annak ellenére, h nem kéne sztem, mert elég jó ahhoz képest a gépem.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
De mikor jobb klikket nyomok tulajdonságokat képernyõ tulajdonságok ott a csúszkát csak 1280x768-ra tom elhúzni az a legnagyobb!
Õ pedig nem kapott CD-t! (legalábbis azt állítja)
Unokaöcsém a következõ problémával szembesült.
Nemrégiben vett egy Asus AH192D monitort, ennek a max felbontása 1360X768!
Egy Ati 9550 kártyát használ, és nem tudja beállítani csak 1280X768!
64bites Vistát használ.
Mi lehet a gond? Létezhet, hogy a 9550 nem tudja ezt a felbontást?