Sliders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
és akkor most megátzom magam mert nem láttam az 1-t
nincs fenn neten?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

RelakSfromhome
ÁZ!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[HUN]PAStheLoD
ez a sliders nem valami dimenziós balhé?? menekülnek 1000L meg haza akarnak jutni..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Balo
:P Ja én szóltam be valamelyik topikban? Áhh már emlékszem :DDDDDDDD Nekem jogom van hibázni! :DDDDDDDDDDDDD Amúgy melyik volt az a topik? :DDDDDDD

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

The Garrett
A MAGYARBAN nem "NAAGY"betûvel kell kezdeni a mondatot???

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Balo
tényleg! Valaki nem veszi fel a részeket????

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Ez bennem is mély nyomot hagyott bennem:)

jaja, erre emlékszem énis :))

Speth
a másodiknál

Emi szeretlek. tiszta szívbõl isten látja lelkem. bocs. Marci

BADE
Régebben néztem a sorozatot.Most hanyadik résznél tart?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Speth
:) Hát igen. Szar, hogy ilyen döcögõsen megy a sorozat.

Balo
Ja, úgyis egész délután csak szarokat nyomnak az összes tv-n (kiv. Sport1)

FtranX
jó lenne, ha legalább 2 részt adnának egymás után.

FtranX
Nekem aza jelenet tetszett, amikor az egyik rész végén egy utcán pottyannak ki és egy anyuka éppen le akarja lökni a gyerekét az erkélyrõl. Mondják neki "ne ne" anyuka: menj már menj már!! A gyerek ugrik, oszt szárnyai vannak.

PResident Evil
azé :P

I.C.ram
Legjobb sinkronja a Lütyõ Luis De Funes filmeknek volt meg a Simpsons családnak, de sajnos a Simpsons is újraszinkronizálta a köcsög Viasat :( és nézhetetlen volt.
gz8
Igen, egyetértek. Nagyon szeretem a JÓ magyar szinkront, amikor a szinkronszínész karaktere is hasonlít az eredetire, és amikor Scully megszólal... WUHHAÁÁÁÁÁ!!! :))))))))

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Speth
Lehet, hogy nem is akarják végig leadni és csak az elsõ évadot fogják sugározni, aztán majd egyszer talán megint leadják az egészet...
De az is lehet, hogy közben felveszik az új szinkronokat a folytatáshoz, bár ezt most csak viccbõl mondtam, mert nem valószínü!

vazzeg ha így hetente nyomják akkor 1.5év alatt se megy le a sorozat!

\"Life is around you and in you.\"

RelakSfromhome
Na, most nézem, hogy a Kromagg-ok a 2. évadban lesznek (Invasion), az még 20 hét, majd a 4. évadtól lesznek a Kromagg-ok a fõ probléma...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Speth
Ja. Tök jó, az eleje amikor mindig az hinni, hogy már minden ok. És akkor mindig van valami meglepetés!:)
Én a vámpíros részt várom, az is tök jó!

Jó rész volt teccet, nemsokára lesz egy dinós rész, ha jól emlékszem,meg egy crommagos:) mér várom õket, ejjh régi szép idõk. MAugy nem vesztett minõségben semmit

RelakSfromhome
Mégis két rész...

RelakSfromhome
BAZE, 5 ÉVAD VAN BELÕLE

RelakSfromhome
Nekem csak az a bajom, hogy sztem az elsõ, meg ez a második tulajdonképpen egy rész. Annak idején a koleszban mikor néztem, sztem egyben is adták le. Akkor vetítették elõször, és csak az elsõ évadot.

Sztem meg tök jó:) Szeretem az ilyesfajta alternatív valóságot, ahol amreika iylen szar helyzetben van.

The Garrett
ez gagyi rész :P

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Oldal címet nem tudsz véletlen? Kiváncsi vagyok rá!

nézd meg valamelyik fan pagen az 5. szezon záró részének tartalmát

Nem tudja vki, hogyan végzõdik a sorozat? Legyõzik a cromaggokat?

Speth
Nade eljön a fél4 és kezdõdik...jó lesz ez a rész.

Speth
És is mindig asszociálok amikor késõbb meghallom egy másik színésznél azt a hangot amit szeretek. És jól beazonosítom, hogy kié.

Speth
Igazából csak interjút hallottam az X-aktásokkal és olyan egysíkú hangjuk volt. Teljesen más, mint a szinkronban. Fura volt. De nem csak õk. Csomószor feliratos filmekben is tök nagy csalódás az igazi hangjukon hallani õket. De van amikor jobb az igazi hangjuk.
De a Slidersé jó volt. Szerintem az összesnek jól eltalálták a hangját.

loálok vagytok mindeketten:P

PResident Evil
miért is ?

FtranX
A slidersnél elég jól eltaláltá a szinkron hangokat. Miután abbahagyták a vetítését az RTL-en, sokáig nosztalgiám volt, amikor meghallottam máshol a Sliders "hangjait". :P

gz8
Láttál már X-aktákat eredetiben? Mulder ügynöknek is eléggé gáz a saját hangja, Scullyé nem különben. A német szinkronban meg nem is lehet igazán megkülönböztetni õket, ha csukott szemmel hallgatsz végig egy dialógust.
Szóval a magyar hang nem minden, de azért Sabrinában van valami kedves és romlatlan.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

gz8
Hát, a mellbimbó még nem minden. Ha ettõl nem lesz lidérces álmod, akkor semmitõl

Guest
Mondok jobbat: :)))

Speth
Hát szerintem...fõleg az elején Lloyd elég béna...szeintem nem is szép. Vannak részek amikor igen, de amúgy tök átlagcsaj, vagy még kicsit alatta is van. De a szinkronhangja az jó.

szvsz a kõrúton 10x jobb nõket lehet látni(mondjuk Lloyd kisasszony se kutya:)

gz8
Én inkább Sabrina Lloyd miatt nézem, itt tessék kutakodni!

FtranX
Most jut eszembe, hogy a Reality TV-nek is szinte kizárólag az a Zone stúdió készít szinkronokat. Télleg borzalom.

Guest
A Viasat egy idõben egy nagyváradi szinkronstúdióval dolgoztatott (Zone Studio, vagy mi a halál), na azok a szinkronok olyanok is voltak... (Lásd pl. Voyager 7. évad.)
Azóta csak halkan merem szidni a mostani magyar szinkronokat, mert kiderült, hogy még innen is van jócskán lefelé...
FtranX
errõl a román szinkronról mesélnél bõvebben?

FtranX
de igen

Ez nem az a sorozat amiben a fõszereplõk párhuzamos világokból próbálnak hazajutni?

War. War never changes.

majd az új szezomokat pedig román szinkronnal oldják meg miint tette azt volt viasat barátunk a voyagerrel

FtranX
igen meg

Guest
Tényleg, megtartották a régi szinkront?