716
-
#236 De a CSK-t kiadták dvd-n is nem? Arról készülhetett dvd-iso, meg dvdrip is.
De ez szerintem egy rakás tvrip összepakolva egy dvd méretű isoba. -
#235 Ha olyan dvdrip, mint a Csillagkapú sorozatnál van, akkor le kellene szednem őket, mert ezek a magyar tvripek elég szarok. A szinkronokat meg ráilleszteném. -
#234 Felkerült bittorrentre a Season3 dvd. De egyrészt ugye tvrip van odaírva mellé, szal szerintem nem kiadott dvd-ről szedték. Tehát nem is dvd, csak egy dvd-nyi tvrip.. másrészt nem magyar. -
#233 Wade egy férfival álmodik. Ez a férfi fogadja őt a következő világban, aki szerint ő a végzete, és feleségül akarja venni. Ebben a világban rengeteg a gondolatolvasó. Eleinte úgy tűnik, hogy wade elfogadja a férfi ajánlatát, de később meggondolja magát. -
#232 Mi volt a legutolsó részben szombaton? -
OPM #231 a professzor hal meg ott, emlékszem arra a részre, elég mátrixosan van megcsinálva :) (lassú golyó)
de abban a német részben Quinn-nek szólították a csávót -
Augustus Gigo #230 :D -
#229 a gyűrű szövetsége rendezői változatában leveszi a sisakját. Ott már ismerős volt valahonnan :) Aztán a stáblista után már biztos voltam benne :) -
Augustus Gigo #228 monggyuk eléggé el van maszkirozva+ a fejfedője:D -
#227 [nemtudta] -
Augustus Gigo #226 Nem tudtad eddig? hehe... -
#225 Most vettem csak észre a stáblistánál, hogy a prof. játsza a Gyűrűk urában Gimlit. :)) -
#224 Wade-et elviszik a Kromaggok tenyészszukának :)) -
#223 Ő is Mallory, de a Quinn öccse. Egy világban találtak rá ahol a quinn gyerekkorában meghalt és volt egy öccse. Az öccse ugyanúgy zseni mint a Quinn. Aztán Quinn ottmarad egy világban. A professzor meghal ott ahol Kari Wuhrer csatlakozik hozzájuk vagy a Wade halt meg ott? már nem tudom. A lényeg, hogy tébnyleg erősen bénák a későbbi részek. -
OPM #222 szinvonala -
OPM #221 nézem ma a sliderst tv2-n, vége van, átkapcsolok a német rtl-re és mi megy ott? hát persze hogy a sliders :)
nagyon előre vannak haladva az ottani részekkel. 4en csúsznak, a színészek közül csak 2-t ismerek a Rembrant meg a Kari Wuhrer, a Quinn is ott van, de más színész játsza + van még egy néger csajszi. De ahogy néztem, eléggé lement a szinvonalam az újabb részeknek :( -
#220 mert nem a DC-n kell keresni. Kapásból tudok 2 helyet is, ahonnan gyorsan le lehet tölteni a TV2 Ripeket... -
#219 elég zavaros ez a rész -
mochee #218 Ez a sorozat tetszett régen a legjobban, és még most is vannak nagyon jó részek, csak sajna nem találtam dc-n senkit, ahonnan stabilan, és főleg gyorsan jönnének. -
#217 Mikor először vetíteték jobban tetszett! -
#216 érdekes volt. Máshogy emlékeztem rá... -
#215 Fura a mai rész :) -
#214 ja, aztán Quinn, amilyen szerencsés, belelépett a közepébe :) A csávó képe kissé elhomályosodott :) -
#213 Utána sasszé ... ->reccs<- -
#212 a vége jó poén volt, amikor a csávó azt mondta, hogy még soha nem láttam ilyen jó állapotban lévő dinoszaorusz csontokat. -
#211 hja, dinoszauruszos volt. a következő lesz az egyik legjobb :) (Csúszás okozta tünetek) :) -
#210 up!
láttátok az előző részt? -
#209 na jó, de ingyenes, és nem free szerveren van, nekem most ez is elég. hetente leszedem az újat, és jól elvagyok -
#208 hamarosan már nekem is :) -
davos80 #207 Nekem itt pihen a gépemen az első 12 rész... -
#206 kár :( hogy csak a tv2-esek vannak fent. azt akarnám, hogy letöltök vagy 2 évadot és egy hosszú hétvégén ki se mozdulok otthonról. :DD -
#205 nem, találtam egy magyar szervert, ahonnan stabilan jön (nekem csak 60k val, a lassú adsl miatt). A tv2-es ripek vannak fent. Átlagban 300-350mb/rész :) Most jött le a 7. rész :) -
#204 honnan töltötted? DC++? már unom, hogy egy hetet kell várnom az új részekre. :) -
#203 most vagyok túl egy maratoni sliders filmnézésen. (6 rész egymás után (az 1. évad első 6 része), kircsi volt :) Mindjárt lejön a 7. rész is :) -
#202 Ok, hagyjuk :) Vh éreztem, h így fog végződni :) -
#201 Karperecek leestek, c4 felrobbant, űrhajó megsemmisült, mindenki hazament, heppi end :D -
#200 Izé, kicsit részletesebben? ;) -
#199 töményen... ;) -
#198 a C4 felrobbant ők meg haza mentek, ennyit láttam..... -
#197 Bocsi, h ideírom, de nincs csillagkapus topic :)
Nézem a tv-t, épp az volt, mikor teal'c közli, h ő marad a létesítményben, amikor megszakdt minden... Egyik adón sem volt semmi, így lemaradtam a végéről, és a star trek filmről is lemondhatok, 20 perces szünettel semmi értelme sincs felvenni :( Örülnék, h vki elmodná mi volt a vége a csillagkapunak...