716
-
#276 De, szóba került, aztán a végén mintha elfeledkeztek volna róla. (Vagy lehet nálam esett ki vmi hátráltató körülmény .) -
#275 Én se láttam, de ha a tűzlény tudta szabályozni a járat útját, akkor miért nem juttatta őket is haza. Erre nem tértek ki véletlenül a sztoriban, és ha igen, milyen magyarázatot adtak rá. -
#274 Szívesen. -
#273 köszi -
#272 Hát ez elég csapongó lett :D -
#271 Először 10s-et töltöttek egy világon, ahol minden lángolt, majd a következő világban töltöttek 4 napot, és vhány órát. Ide jött velük egy tűzlény is az előző világból, ami felgyújtott először pár dolgot. Ők beálltak dolgozni egy kőoljafinomítóba, mivel még az elején ottfelejtették egy másik világban a pénzt. Szóval idővel felfedezték ezt a tűzlényt, és kommunikálni akartak vele, ez sikerült is nekik, a kőolajfinomító eszközeivel (spektrométer + számítógép, amiket kicsit kölcsönvettek), aztán kiderült, h tud ő magától is beszélni, meg jeleket is kibocsátani. Ám közben felfedezték az eszközök lopását, meg Wade is segíteni akart az egyik volt dolgozó (akit meggyilkoltak) özvegyének, mivel a kőolalfinomítóban sztrájk volt, amiben orvosi biztosítást követeltek. Nos, a főnök felfedezte mind a lopást, mind az adatgyűjtést (amit Wade csinált segítségül, h leleplezze a gyilkosságot), s mivel az a nézet terjedt, h sztrájkolók gyújtogatnak, ezért bezárta Wadet meg a síróembert egy raktárta, és felgyújtotta azt, azt a látszatot keltve, mintha a detonátor korábban robbant volna. A tűzlény azonban megmentette őket, és kiderült h egy nagyon fejlett életforma, és a járatban képes utazni, és megahtározni az érkezési helyét, ezért a következő ugrásnál visszatért az otthonába. -
#270 lemaradtam amairól röviden mi volt? -
#269 Hát mostanában mintha egyre gyengébbek lennének a részek... Ez vmi sci-finek indult, nem? Ennek ellenére elég sok volt a misztikus rész. A mai is tele volt hülyeséggel, pl. az a számítógép majd biztosan beszéddé alakítja a jeleket :D Remélem ez nem marad sokáig így. -
#268 ezt a módszert nem először alkalmazzák
amúgy az új csajszi után kicsit akciósabbak lesznek a részek
már amennyire emlékszem -
#267 Jó nem kell itt kioktatni NA:))))
Én is tudom, hogy nem a karakterét játszotta, a leváltást pedig úgy értettem, hogy Sabrina elment a sorozatból més azért, hozták be a másikat, nem érted??????:)
Leírom a helyzetet, Sabrina bejelenti, távozni akar. Rábolintanak, de még az évadot fejezzük be, ne alakítsa más úgyanezt a szerepet, de hozzunk be egy új nőt, mert nő nélkül marad a sorozat. Sabrinát kiirjuk, behozunk közben egy újat=leváltás:))) -
#266 jaja -
#265 Én úgy emlékszem, hogy Kari Wuhrer és Sabrina Lloyd még játszottak együtt, hizsen két külön karaktert alakítottak. -
#264 Sabrina Lloyd -
#263 Sabrina Lloyd -
#262 Nem! a mostani sztem sokkal jobb, még 4-5 éve amikor ment először kis 16 éves kamaszként bele voltam zúgva a Wade-et alakító színésznőbe, nem tudom most az eredeti nevét. Nagyon sajnáltam, hogy leváltották. -
#261 Jaja Kari Wuhrer :)
Ő volt a kedvencem az egészben :) Bár a másik csajszi sem rossz :) -
#260 Melyik részben csatlakozik hozzájuk az a jó kis csajszi? :) Asszem valamilyen Wuhrer nevű színész játsza. -
#259 misztikus volt a szombati rész -
#258 Jó az első rész!
Az azért talán kicsit abszurd, hogy megfontolt tudós létükre így belementek abba, hogy csússzanak, ráadásul 5 órára állították az időzítőt. Azért gondolhattak volna arra is, hogy egyáltalán nem lehet tudni hova kerülnek, előfordulhatott volna, hogy olyan dimenzióba lépnek ahol esetleg nincs földi atmoszfére, legalább valami túlélőfelszerelés vihettek volna magukkal.
Azt meglehet érteni, hogy Quinn még fiatal és forrofejű, de Arturonak lehetett volna több esze is:))
Abban a jégvilágban, pedig én visszamenekültem volna a ház pincéjébe, hátha ott átvészelem a vihart, eleve a házban kellett volna bennt maradni. Jó hogy a kocsiban is van fűtés, de a házban még épségben ott hevertek a fa bútorok, csináltak volna a pincében valami kis tűzet belőle ami meleget ad és ott húzzák ki az 5 órát. Persze igy nem lett volna belőle ílyen nagyszerű sorozat, de ésszerűbb megoldások ezek szvsz. -
#257 a pilot 1 a legjobb rész. az ad értelmet a többinek is. nézd meg... -
#256 Nem gond!
meglesz az még:))
Az első részét amúgy sem láttam, de tetszett. Kivácsi voltam rá, hogy jönnek össze így 4-en. Fura volt újra látni Arturo profot, most így annak tudatában, hogy ő játszotta a Gyűrűs Gimlit is:))Az első részben még nincs olyan nagy haja, mint a mostaniakba. -
#255 kicsit lelkizős volt a tegnapi rész -
#254 ha időben kapcsolsz, akkor mind meg lenne neked is, mint nekem :D -
#253 Nem láttam, tegnap csak a végét, anno láttam ezt a részt is. Csak most 2 hete kezdtem érdeklődni utána újra. Mikor ment rtl-en szinte az összes részét megnéztem, ha tehettem nem hagytam ki egyet sem. Kár, hogy sliders-es oldalon fizetősek lettek a részek, de ezt dc-vel kompenzálom:))) -
#252 most kezdődik -
#251 Többnyire :D
Itt a címe: Index - Sliders topic -
#250 pl. az indexen. Ott van élet :) -
#249 holvan a rajongótábor? -
#248 hova gondolsz. csak itt az SG-n nincs meg a rajongótábora.
Ez a topic nálam a kedvencek között van, csak nincs benne élet :( -
#247 mindenki távozott innen ? -
#246 Mai rész naon jó volt! -
#245 kitalálhatom??????? -
#244 Bár a prof egy ideig vak volt, a kiscsajt meg majdnem kinyírta egy ugróiskola -
#243 Szted? :D -
#242 És ki nyert!?!? -
#241 Belecsöppentek egy TDM-be (Team Death Match) -
#240 Milyen volt lemaradtam? -
#239 minnyá kezdődik a szlájdersz -
#238 Nekem pont innentő lett uncsi.. nem szerettem a kromagoktól való menekülősdit.. össze vissza keverték a dolgokat hirtelen tudják irányítani, hogy hova csússzanak és mindenhol lesznek krommagok.... Akkor eddig hol voltak???? Szal én ezeknél a részeknél hagytam abba a Sliders nézést... -
#237 Mostantól lesznek a jó részek