Sliders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teljesen kiment a fejembõl, hogy szombat van
Szökött tenyészek 😄😄😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://epica.nl
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nem és emléxem ilyere, hogy lett volna valamelyik részben
jön valaki lottózni? 😊
Krájcsek a slidersben?!?
Emi szeretlek. tiszta szívbõl isten látja lelkem. bocs. Marci
na mindegy. Nézze mindenki! Úgyis szar idõ van odakinn!
Szerintem jó rész volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Life is around you and in you.\"

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
De a Sliders nem a Vissza a jövõbe!😊
de mér nem bomlott meg a tér-ido konituum amikor találkozott az alteregojával?? 😊)
jaja, leszenk már durvább részek, pl amikor lelövik a prof-ot
de ha ilyen ütemben adják (heti 1x), és a full sorozatot lenyomják, akkor mikorra ér véget? 4-5 év? 😊
Most még az elején tök sokat poénkodnak, de emlékszem a vége felé amikor már kromagok is vannak, már nem annyira.
Hát igen hazaérnek, csak a crommagok lerohanták a homeworldjüket+ kiderül quinn nem is onnan származik, hanem egy fejlettebb civilizáció tagja. Ezután majd csatlakozik hozzájük quinn öcsikéje és a crommagok elleni csodafegyvert keresik világról-világra. Sajna régen nem adták végig így csak addig tudom, míg elvileg megtalálják quinn és öcsse világát, ahol tárt karokkal várják a szülõk gyermekeiket, d eott sincs semmi rendben folyt... köv... REMÉLEM!

azt httem legalább az 1 rész izgalmasabb mint a többi (presze azok is jók)
de sose érnek haza 😄D
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
1. rész
Egy diják antigravitációs gépet akar mûvelni, helyette valami fura örvény az eredmény. Van egy táblányi képlete, amit képtelen megoldani, de az örvénybe ezt-azt beküld, a labdáját vissza is kapja belõle. Azért nem kamerát küld, mert az elektromágneses erõk hazavágnák a stuffot.
Egyszer kipróbálja saját maga is. Azt hiszi, hogy rábaszott, nem megy a dolog, de fura dolgok történnek. A piros a szabad, a zöld a tilos jelzés, Elvis koncertezik 1000L, a kertajtójuk meg van olajozva, anyuci meg várja a kistesót, akinek a kertész az apja.
Quinn örül a fejének, de mikor a proffal beszélni akar, az majdnem leüti, a boltból kirúgja a fõnöke, a barátnõje meg valami csókot emleget. Aztán otthon találkozik saját magával, aki a kalamajkát okozta. A másik énje megoldotta neki az egyenletet, és elmondja, hogy az idõzítõt a visszatérés elõtt nem ajánlott babrálni, de az okát már nem tudja elmondani.
Quinnhez beállít a prof, meg a kiscsaj, hogy kérjen tõlük elnézést legalább, mikor megmutatja nekik a játékszert. Átmennek egy másik világba, de a túl nagy ráadott energia miatt az örvény elszabadul, és egy Síró Ember nevû néger énekest is beszippant kocsistul ("Láttam istent, és egy Cadillac-et vezetett"). A világ, ahova értek, egy globális katasztrófa miatt megfagyott, és miközben a kocsiban várnak, jön egy tornádó, úgyhogy az idõzítõ lejárta elõtt elmennek a világról. Hazaérnek, minden ok.
2. rész
Hazaérnek, minden ok. (nem véletlenül ismétlek!) Síró Ember megy a koncertjére, kiscsaj telefonálni, a prof, meg Quinn dumálnak, majd majdnem hanyattesnek, mikor Lincoln szobra helyén Lenin (!) szobrát találják. A kommunistázó csöves éppen tömegeknek szónokol talpig öltönyben, és mivel a kiscsajnak (a neve istennek nem jut eszembe) nincs telefonálási engedélye, el akarják kapni.
Mikor a Síró Ember (ezentúl inkább Brown) fizetni akar ataxisnak egy hídnál, lefogják, mert nem piros, hanem zöld dollárt adott. Mikor a prof fizetni akar a hoddogért, akkor hármójukat elvezetik az ellenállás bázisára (züd olcsi 😉. kiderül, hogy a kiscsaj itt az ellenállás vezetõje, a prof meg fõmufti a komcsiknál. Szervezkednek egy idejig, majd elindul a banda, hogy kihozzák Brown-t, meg a kiscsaj alteregóját.
Egy túlbuzgó õr miatt viszont lebuknak, tûzharc, meg minden, de megvan Brown is, meg a kiscsajok is, bár az ellenállás vezetõje alteregót lelövik.
Ezután az ellenállás új lendülettel lát neki a dolognak, hõseink meg hazamennek.
Otthon kifogják ua. a taxist, aki beköpte Brown-t, de itt majdnem autogramot kér tõle 😊 Otthon nyikorog az ajtó, tök jó minden, viszont vacsora alatt hazajön Quinn apja (hogy a saját Földjén meghalt, vagy csak faképnél hagyta a bandát, azt nemtom)
Csak ha van olyan elvetemült, aki még nem látta, de meg akarja nézni
na midnegy.. akkor kutatok a neten.. vagy mondd mi történt az 1. kettõbe
hol megy?