Sliders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
melik csatornán megy?

Swedish people are albino monkeys

FtranX
UP!

mindjárt kezdõdik!

FtranX
szívesen kipróbálnék egy ilyen világot. 😊

Pempõ
Ha lesz a pulzáros rész, okvetlenül szóljatok!!!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Én felvettem videóra, holnap reggel, vagy ma éjjel nézem.
ááá lemaradtam róla 😞
teljesen kiment a fejembõl, hogy szombat van

I.C.ram
Jó ez a rész! 😊 Bár a kedvencem az oroszos! 😄
RelakSfromhome
HÁÁÁHÁÁÁÁ!!!

Szökött tenyészek 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
UP!

0ppika

http://epica.nl

a mai rész nem volt a legjobb, de a vége kárpótolt mindenért 😊

RelakSfromhome
NEM!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hogyhogy velök jött az a Rájen csávó??
nem és emléxem ilyere, hogy lett volna valamelyik részben

jön valaki lottózni? 😊

RelakSfromhome
Ehemáno!
Krájcsek a slidersben?!?

Speth
Ez as rész is lapos volt egy kicsikét...régen jobban élveztem.

Emi szeretlek. tiszta szívbõl isten látja lelkem. bocs. Marci

én inkább most a kézit nézem 😊

RelakSfromhome
Megy a sliders 😄

Koli hubbon tele van magyarral!

huh,régen az rtlen volt végre ujból itt ami elötte van asse kutya 😊)

Speth
Áh! Köszi az ismertetõt!😊 Most (ma) nem hagyom ki! Már tökre várom...elolvastam az elõzetest...szerintem jó lesz. Bár nem annyira emlékszem már erre a részre, csak homályosan, de lehet, hogy az nem is ebben a részben volt amire gondolok...
na mindegy. Nézze mindenki! Úgyis szar idõ van odakinn!

FtranX
Most egy olyan földre kerültek, ahol a földebe éppen egy meteor készül becsapódni. Esélyük sincs elpusztítani a meteort, mert ebben a világban nincsen atombomba. Pontosabban annak idején Einstein (hmm..) szándékosan hibásan tervezte meg a gyújtószerkezetet. Csak az atombomba hibás gyújtószerkezettel ellátott változata van meg. Ebbõl a professzor meg egy idióta srác csinál egy mûködõ bombát és azzal robbantják fel a meteort. Ennyi.

Szerintem jó rész volt.

Speth
Na most mi volt benne mert én meg nem láttam!!

[HUN]PAStheLoD
Yes SiR!

15:30

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Speth
Na ma lesz, úgyhogy mindenki nézze!:]

ollie
köszi!

FtranX
Szombaton 15:30-kor a TV2-n.

ollie
Melyik adón megy ez és mikor? Eddig soha egy rész nem láttam belõle.

Tikal
hulla szar mûsor, nem értem miért van az hogy akárhova kerülnek egyikük mindig valamilyen vezetõ vagy ellenállás szervezõ a lényeg hogy mindig õk a "jók", az elnyomottak, kezd uncsi lenni ez a történet, miért nem vmi nagy hatalmu ember lesz belõlük? ja és a rendezés ultra béna 😊 szvsz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

miért? ki nem elmékszik még mire?

Én se emlékszem ilyesmire...

\"Life is around you and in you.\"

Marki
Én nem láttam, de akkor biztos a 0. fertõzöttös rész volt. Kétszer láttam.

KoЯn

KG21
Néztem én is, a legjobban az állandóan visszatérõ taxis tetszik😊 Mindegyik világban ugyanazzal az öreg tragaccsal taxizik

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Speth
Hát én nem hiszem, hogy addig leadják. Talán most ez csak ilyen "beetetés", és ha látják, hogy van ráigény, akkor sûrûbben adják majd. De ezt csak én gondolom így. Mert nem sok értelmét látom, ha csak hetente adják...

De a Sliders nem a Vissza a jövõbe!😊

dehogynem
de mér nem bomlott meg a tér-ido konituum amikor találkozott az alteregojával?? 😊)
jaja, leszenk már durvább részek, pl amikor lelövik a prof-ot

de ha ilyen ütemben adják (heti 1x), és a full sorozatot lenyomják, akkor mikorra ér véget? 4-5 év? 😊

Speth
Na mivan? Most nem nézte senki?? Pedig jó volt! Quinn hosszú hajjal...és az is vicces volt amikor a síró ember mondja Quinn altergójának, hogy nem meleg, mivel az egy gyûrût ad át neki.😊 És a vége is tök jó volt. Meg amiket flashelt a Wade (így írják??) az is tök vicces volt!😊
Most még az elején tök sokat poénkodnak, de emlékszem a vége felé amikor már kromagok is vannak, már nem annyira.

[HUN]PAStheLoD
lol 😊 mekell nénnem 😊

[HUN]PAStheLoD
na megnéztem az elsõ részt meg a másodikat..

pl dc-rõl

FtranX
hol lehet letölteni?

Nah már van magyar tv rip is

Hát igen hazaérnek, csak a crommagok lerohanták a homeworldjüket+ kiderül quinn nem is onnan származik, hanem egy fejlettebb civilizáció tagja. Ezután majd csatlakozik hozzájük quinn öcsikéje és a crommagok elleni csodafegyvert keresik világról-világra. Sajna régen nem adták végig így csak addig tudom, míg elvileg megtalálják quinn és öcsse világát, ahol tárt karokkal várják a szülõk gyermekeiket, d eott sincs semmi rendben folyt... köv... REMÉLEM!

Lacc
Ejha, azért elég összetett története van ennek a sorozatnak, fel se tûnt mikor jónéhány évvel ezelõtt megnéztem vagy 2 részt 😛
ótóbalesetbe megholt a faterja

RelakSfromhome
De haza fognak érni, csak otthon is lesznek apróbb gondok...

[HUN]PAStheLoD
hahaha akkor semmirõl nem maradtam le 😊

azt httem legalább az 1 rész izgalmasabb mint a többi (presze azok is jók)

de sose érnek haza 😄D

RelakSfromhome

1. rész
Egy diják antigravitációs gépet akar mûvelni, helyette valami fura örvény az eredmény. Van egy táblányi képlete, amit képtelen megoldani, de az örvénybe ezt-azt beküld, a labdáját vissza is kapja belõle. Azért nem kamerát küld, mert az elektromágneses erõk hazavágnák a stuffot.
Egyszer kipróbálja saját maga is. Azt hiszi, hogy rábaszott, nem megy a dolog, de fura dolgok történnek. A piros a szabad, a zöld a tilos jelzés, Elvis koncertezik 1000L, a kertajtójuk meg van olajozva, anyuci meg várja a kistesót, akinek a kertész az apja.
Quinn örül a fejének, de mikor a proffal beszélni akar, az majdnem leüti, a boltból kirúgja a fõnöke, a barátnõje meg valami csókot emleget. Aztán otthon találkozik saját magával, aki a kalamajkát okozta. A másik énje megoldotta neki az egyenletet, és elmondja, hogy az idõzítõt a visszatérés elõtt nem ajánlott babrálni, de az okát már nem tudja elmondani.
Quinnhez beállít a prof, meg a kiscsaj, hogy kérjen tõlük elnézést legalább, mikor megmutatja nekik a játékszert. Átmennek egy másik világba, de a túl nagy ráadott energia miatt az örvény elszabadul, és egy Síró Ember nevû néger énekest is beszippant kocsistul ("Láttam istent, és egy Cadillac-et vezetett"). A világ, ahova értek, egy globális katasztrófa miatt megfagyott, és miközben a kocsiban várnak, jön egy tornádó, úgyhogy az idõzítõ lejárta elõtt elmennek a világról. Hazaérnek, minden ok.

2. rész
Hazaérnek, minden ok. (nem véletlenül ismétlek!) Síró Ember megy a koncertjére, kiscsaj telefonálni, a prof, meg Quinn dumálnak, majd majdnem hanyattesnek, mikor Lincoln szobra helyén Lenin (!) szobrát találják. A kommunistázó csöves éppen tömegeknek szónokol talpig öltönyben, és mivel a kiscsajnak (a neve istennek nem jut eszembe) nincs telefonálási engedélye, el akarják kapni.
Mikor a Síró Ember (ezentúl inkább Brown) fizetni akar ataxisnak egy hídnál, lefogják, mert nem piros, hanem zöld dollárt adott. Mikor a prof fizetni akar a hoddogért, akkor hármójukat elvezetik az ellenállás bázisára (züd olcsi 😉. kiderül, hogy a kiscsaj itt az ellenállás vezetõje, a prof meg fõmufti a komcsiknál. Szervezkednek egy idejig, majd elindul a banda, hogy kihozzák Brown-t, meg a kiscsaj alteregóját.
Egy túlbuzgó õr miatt viszont lebuknak, tûzharc, meg minden, de megvan Brown is, meg a kiscsajok is, bár az ellenállás vezetõje alteregót lelövik.
Ezután az ellenállás új lendülettel lát neki a dolognak, hõseink meg hazamennek.
Otthon kifogják ua. a taxist, aki beköpte Brown-t, de itt majdnem autogramot kér tõle 😊 Otthon nyikorog az ajtó, tök jó minden, viszont vacsora alatt hazajön Quinn apja (hogy a saját Földjén meghalt, vagy csak faképnél hagyta a bandát, azt nemtom)

Csak ha van olyan elvetemült, aki még nem látta, de meg akarja nézni

[HUN]PAStheLoD
brühühüh :/ mért pont szombaton hétközbe nem lehetne?

na midnegy.. akkor kutatok a neten.. vagy mondd mi történt az 1. kettõbe

RelakSfromhome
tv2-õn, a Csillagkapu elõtt, szombatonként 15:30-tól

[HUN]PAStheLoD
ja igen akkor öngyilkos leszek ha nem szerzem meg!

hol megy?

RelakSfromhome
Az elsõ két részt nem láttad 😛