Sliders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marki
Na, hál'istennek újrakezdték, kb. 6 éve várunk erre. Fura, hogy most a TV2-n van, de nem ez a lényeg. Remélem, az RTL-lel ellentétben itt végig leadják!

KoЯn

Lazarus
te is az vagy
PResident Evil
lol a sliders

FtranX
Jó lenne, ha legaláb úgy adnák, mint a Star Trek-et a Viasaton, hogy szombaton és vasárnap délután 2-2 részt leadnak. Legalább lenne mit nézni felkelés után.

Guest
De nem akkor lesz Sliders elsõ része... 😉
RelakSfromhome
mi majd 9-én fogunk dógodzani...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Guest
A pi... fenébe, lemaradtam... Szombati munkanap suxx... :/
Speth
Én is imádtam régen ezt a sorozatot!!!! Mikor elõször megláttam, hogy lesz...nagyon ráizgultam, de már nem olyan volt mint elõször. Már nem emlékeztem az elsõ részre, de várom, hogy "beinduljon".
Csak az a bibi, hogy hetente egyszer fogják adni?! Ez senkit nem bosszant? utálom az ilyet!!!

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

RelakSfromhome
Azé a ruszki USA sem rossz 😊(jövõ 7) 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

sajna:/

\"Life is around you and in you.\"

Majdcsak azután lesz igazán érdekes ,hogy az idõzítõ giroszkópját queen(vagy ,hogy írják)nõi alteregója átálítja 500km-es spektrumura(utána Los Angelesben fognak földet érni)
Dinos világ rulez😊

RelakSfromhome
És te kihagytad, mi? De a legelsõ vetítéskor mintha az elsõ két részt egyben adták volna...

ollie
váááááááá

ez kúúúúúúúl lehet!

RelakSfromhome
1 arc mesterséges gravitációt akar kifejleszteni, de helyette egy interdimenzionális féregjáratot csinál. Van egy idõzítõje, ami segít a visszajövetelben. Viszont az elsõ komolyabb csúszásnál egy tornádó elõl kell elmenekülnie neki és társainak, ezért megpiszkálja a kütyüt. A hiba ott van, hogy innentõl nem találják a hazavezetõ utat, mert mindig újabb és újabb világokba jutnak.

ollie
na most akkor mi a franc ez a Sliders?

RelakSfromhome
nem kedve a szerencse, látom...

A büdös kurva életbe!A tetves videónk pont most szart be és csak a reklám utántól tudom fölvenni

Valaki nem tudja átmásolni kazira vagy valami?Naon kéne a teljes epizód(ahányszór ismételték a sorozatot annyiszor nem sikerült fölvennem ezt a részt)

ollie
Mi ez a Sliders? Nem hallottam még errõl.

RelakSfromhome
no, mindjárt indul

RelakSfromhome
Van? Lesz ... két és fél óra múlva 😛

Degec
jeee!!!
újra van!!!

...egy amerikai álom...

FtranX
Remélem, hogy végre leadják az összes részt és nem hagyják félbe.
Sajna ahogy más fórumokon olvastam az RTL annak idején nem vette meg az összes évadot, nem is lehet leszinkronizálva az egész, úgyhogy szerintem a 3. évad végén számítani lehet majd néhány "hangváltozásra".

FtranX
Yupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! A kedvenc sorozatom volt!
TV2 Egy kicsit azért lehetne késõbb, mondjuk 17 h-tól.

Guest
#29, #30 😊))
I.C.ram
Idõpont az mikor? Hány órakor?
Lacee
csak nem! az betenne a feelingnek...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Guest
Ugye nem lesz újraszinkornizálva?
HuAn82
Na végre valami jó hír!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Lacee
hát lehet... de szvsz a Dawson és a haveroknál (ami eddig volt 15:30kor) csak jobb lehet!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nem

az elsõ részt csak 1x láttam, úgyhogy azt mindenképp fel is veszem!

me too

Ti nem féltek attól ,hogy így sok év után szarabb lesz mint annó gyerek fejjel?

Csak a Mariát szoktam nézni a Tv-be azt meg tudom mikor van bazze😄

"csak" 5 éve volt az

RelakSfromhome
Csaqk most tûnt fel?

Ron Ragm
rulz régen nagyon szerettem a sorozatot😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

The Garrett
kúúúúúúúúúl 😄DD kíváncsi vagyok most is fog e annyira tetszeni mint 6 éve 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

15.30

EMBEREK

A tv2 oktober 18.-ától elkezdi újra vetíteni ezt a nagyszerû sorozatot

Digizõket és videókat beizzítani😊

Szerintem pont azután laposodott el a sorozat ,hogy õ bejött(illetve az volt az ucccsó igazán jó rész)De azért kurva jól néz ki😊

I.C.ram
Én is komáltam a sorozatot, de a zenéje nagyon suxx volt 😄 Kari Wuhrer rulz! 😄
dikki*yysw
Nem slider! Strider!!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Pyx
vazz ezt szoktam nézni.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Guest
A valóságsó olcsóbb, és többen nézik...
Manta
Mintha lenne valami tudatosság abban, ahogyan a az egyértelmûen közkedvelt filmeket/sorozatokat leállítják, késõi idõpontra rakják, vagy csak hagyják az archívumban porosodni. Csak még nem jöttem rá.
Mondjuk leadhatná az RTL a sok köcsögség helyett(minden kívánságlistán ott van)Az uccsó sorozatot jó magyar szokás szerint le se adták

Pedig videókazettán megvolt az összes rész(knight Riderel egyetemben),de én hülye letöröltem

Kurkáff!Azóta szereztem pár angol részt de nem az igazi

Manta
Senki, semmi? Megnéznék pár részt.
Ramore
A Kromagok voltak a királyok, így azok a részek voltak a legjbbak, amelyekben õk szerepeltek!