Soldiers of Anarchy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
udv!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A via AUDIO alaplapora van integrálva ?!?
Hát akkor gyorsan tiltsd le BIOS-ból és úgy indítsd el a játékot .Hang ugyan nem lesz , de szerintem az lesz a hunyó !
FEKETE KEPERNYO ,-mar a menuig sem jutok!>Ctr+Alt+Del-el befejeztem a kuldetest".😞((
Szoval a Config lehet a hunyo...!?
AMD Athlon 1.2 giga
256 SdRam
Win98se
GForceMX 200 driver:30.82
Via Audio (friss driver)
******Torolve minden EXTRA😞DivX,stb....)*******
Emil címem: [email protected]
Elõre is Köszönöm!
Egy kis segítségre lenne szükségem!Sajnos Nekem is kilép a progi. A 4. küldetést töltené és a felénél kilép desktopra és valami invalid cdkey-el van baja!Van Valakinek ötlete hogy lehetne ezt megoldani!Elõre is köszönöm!
Pedig szeretnék segíteni neked , mert tuti a játék .Sajna most kedhetem újra a 3. küldetést .Nem azért mert nem sikerült , hanem azért , mert éppen az általam adott jótanácsot éppen én nem fogadtam meg .Igaz ugyan , hogy az 5,5 órás küzdelem már a kisújjamban van és így talán jó 2 óra latt meg is lesz újra .Szóval ... MINDEN JÁRMÛVET VIGYÉL MAGADDAL ÉS MINDEN EMBERT , MERT KELL VHOVÁ RAKNI A SOK MEGSZERZETT CUCCOT , KÜLÖNBEN ELVESZIK AZ AMELYIK NINCS NÁLAD , EMBEREIDNÉL ÉS A JÁRMÛVEKEN !
Na szóval . hol is lép ki nálad az a kurva game !?
Van ugye a fogaskerekes cégjelzés , utánna egy szép kis intró , majd jön a menü ( options , exit , start , multiplayer ) .
Ha eddig nem tetted , akkor szedd le a demót és nézd meg azt , hogy elindul-e !
KATT IDE! És szedd le a demó patch-et is hozzá .Ugyanitt van vmivel több mint 5 MB .A demó maga 111 MB , de ha ez sem megy akkor a rendszereddel van vmi .
Az én rendszerem : WIN98SE , Divx5.02 , Gef4-Ti4200 64 MB vid.kártya 29.42-es driver-rel van fent.Minden szar filmes kodeket leszedtem , mert már volt olyan ( NIMO ) , ami egy az egyben beszaratta a játékot .Ugyan nem tudom mi köze hozzá , de miután leszedtem ment a game .Ja megvan ... az X-Beyond the frontier és X-Tension volt a codekek áldozata .Szóval távolíts el minden felesleges cuccot a géprõl .
Más gépi tényezõ nemigen lehet , ami akadályozza a játék indulásást .
Eddig semmi kilépés .Ha ennek is vége ( gondolom , hogy amilyen precíz vagyok vagy 4 óra múlva lesz vége ) , akkor reggel kiírom , mert semmi baj a game-val .
Szóval ez valami szuper , annyira tetszik és régen játszottam már startégiai játékkal ilyen jót( fõleg ilyen egyedi megoldásúval ) .
Akkor ... a 2. küldetéshez néhány tanács .Újabb 4 jármûvel gazdagodtam ( WOLF , GAZ , ASZ RBT , ( na ez nem jut eszembe ) TEHERAUTÓ ) .A WOLF megszerzéséhez egy tanács , ne szembõl közelítsétek meg a tankcsapdával lezárt útakadlynál lévõ manuszt , mert akkor beugrik a kocsiba és elszelel .Így maximum kilõni tudod majd , ami ugye jelentõs veszteség , mert ebben a világban minden cserealap .Egy kocsi pedig igen sokat ér !
Ajánlom mindenkinek , hogy MINDENT szedjetek össze és jól nézzetek körül , mert vannak kis dobozok is ! Eddig 3 fajtát láttam - tipikus kocka , téglalap alakú ( ezek nagyok ) és kicsi téglalapok , amikben általában csak lõszer van .
Használjátok a 20 yard-os keresést és így tuti felvesztekl minden cuccot .Sikerült újabb 2 emberrel gyarapodnom , így már 9 aktív harcosból áll az akciócsoportom .
Legjobban az alkudozást szeretem a kereskedõvel ! 😊
Most éppen a HUMVEE-ra szereztem gránátvetõt , hozzá 20 lövedéket is .Nem semmi ára volt .: az összes beretta , shoutgun , uzi és jópár lõszer ráment .Vettem bazooka-t 2 lõszerrel , amiért odaadtam az összes medipack-ot és acid-ot , meg némi lõszert még .A kocsikat sajnáltam volna odaadni , annyira tetszenek .
Megnéztétek már , mennyi fajta állat is van a játékban ? Nagyon jól megcsinálták a mozgásukat is . Medve , farkas , tehén , õz , szarvas , vadló ... kíváncsi vagyok , lesz-e még bnenne vmi más .
Na akkor 3. köldetésre fel ! A neve TRAINING DAY .Új Boston-ban kell kimenteni a rabszolgákat a vásárról .Szép kis móka lesz .😊)) Szép nagy a terep , na megyek , utánna jelentkezem még .
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
hogy ppf*-elted a bint...nekem nem sikerult!
En a NEW SoA.exe hasznaltam.
De a Menubol tovabbra is kilep a dektopra!
bocs megegyszer, de nem ment emailben!
Szóval mikor kadod le a dinamit rudakat a völgyzáró sziklákhoz , hogy tovább is tudij haladni , nos ott jobb , ha nem forgolódsz a kamerával , mert ha a "gát" felõl próbálsz lenézni a dinamitot lerakó emberre, akkor bizony egy az egyben lefagy a game .Ezt 3-szor játszottam el , szóval tuti .Robbanás után , már nézgelõdhetsz , ahogy akarsz , de csak utánna .Elõtte lehetõleg ne menjen a képzeletbeli kamera a robbantás elõtt álló gátra fel , mert fagyi lesz . 😊
Amúgy ajánlom mindenkinek , hogy tanulmányozza , olvassa át az F3 , F4 , F5 gombok opcióit , mert marhára megkönnyíti a játékot .Mindenesetre leírom ide , a szerintem legfontosabb gombokat , ha esetleg vkinek átláthatatlan lenne az egész .
Ja igen ... MINDEN-t ismétlem MINDEN-t meg lehet csinálni az egérrel és a kurzor nyilakkal .Más gombra nincs is szükség , de azért vmivel jobb a gyorsbill. a játék .
CTRL + 1 , 2 , stb... - A kijelölt egységek azonos csapatba rendelése .Értelemszerûen az 1, 2 , stb... gombokkal gyorsan összeverbuválható a szétszórt egység ezután .
V - jármûkiválasztás
B - a térképen lévõ összes emberi egység kiválasztása
F2 - Az adott küldetés feladatai .
F8 - SAVE
F9 - LOAD
J - adott formációban való haladás a kijelölt pontra ( Tehát pl. egyenes sorba rakod az embereid , kijelölöd õket és nyomsz egy J-t , akkor ezután ezt a formát tartva közlekednek a terepen .Ha ezután szeretnél egy új formációt , akkor nem kell nyomnod a J-t , mert automatikusan az új alakban mész tovább .Ha újra megnyomod a J-t , akkor kikapcsolod ezt a lehetõséget . )
TAB - nyomvatartod és kijelölöd a célt ( 1-es pályán az ellenséges HUMVEE ) és eldobod a gránátot , molotov-koktélt , stb ...
S - állj!
D - lefekvés
F - guggolás
G - felállás
Q - passzív viselkedés a környezettel szemben ( megtámadás esetén sem lõ vissza a kijelölt egység )
W - védekezõ viselkedés ( támadás esetén már visszalõnek )
E - támadó viselkedés ( lõtávolságon belül azonnal támad )
O - jármû egységes elhagyása
A - nyomva tartva és így kijelölve bármit támadhatok , akár saját egységet is
R - újratölt
R.M.Button - egységen nyomva tartva cselekvéskijelölés L.M.Buttonnnal
R.M.Button - egység kijelölve , de tõle távolabb R.M.Button nyomvatartva feladatmeghatározás és L.M.Buttonnal katt ( pl. gyógyítás , robbantás , tárgyák felszedése , stb ... )
És még vannak a nyilak , amikkel terület forgatható és zoom-olható .Mindössze ennyi szükséges a játékhoz , de mint mondtam akár az egérrel is megcsinálható minden egyes funkció , csak a gyorsbillentyû azért gyorsabb . 😊
A Trade-et még nem próbáltam ( azaz kereskedést ) , pedig lehet jól jönne ebben a küldetésben egy PSZH ( van ugye az elsõ küldetésbõl egy HUMVEE és egy GAZ A-m ).
Jótanács ... ha az elsõ küldetést egybõl befejezed és nem mész el a bejárattól balra vezetõ út végéig , akkor lemaradsz 1 emberrõl , aki pedig "3 csíkos - a fene se jegyezte meg a rangját" és a mi a lényeg , hogy mesterlövész .Már csak egy Dragunov kell és máris jobban érzem magam .Szóval elég tápos regruta , akit kár elhagyni .
Én így 7 emberrrel fejeztem be az elsõ küldit .Ja igen ... a faluban jobb oldalon a kerítésen belül is van egy doboz , amiben védõmellény van , azt se hagyjátok ott .A fellrobbant ellenséges HUMVEE-bõl pedig egy tár humvee-ba való lõszer esett ki , azt is érdemes felszedni .
Ez a második küldetés kicsit felhúzott , mert a háttérzaj marhára idegesít .Mintha a tengerparton lennék , olyan a zúgás ,Amúgy marha jó a hangulata a zene meg nagyon el lett találva .
Holnap folytatom és írom ide , ha találok vmi érdekes cuccost .
Nekem egy guriga taknyot nem ert...,tovabbra is kilep!
Feltennéd a crackfixet az sg-re?
hogy kell "ppf-elni a bint"?
nekem sehogy se akar sikerulni😞
Ti vállatok extra küldetést is ?
És érdemes újra megcsinálni 1-1 küldetést , mert az embereink magukkal visznek minden felszedett cuccot az elõzõ pályáról .
Fel "ppf"-eltem a bint , de a 3. misszónál még nem tartok , így nem tudom , hogy ért-e vmit is .Van hozzá egy másik crack is , szóval most melyik a jó .Az , ami alapból van hozzá vagy a crackfix-el ?
koszi es bocsika
ezer koszi!
En azt keresem ezerrel",ha talalok szolok!
koszi!
Most jartam a Hivatalos Forumon,ott is panaszkodnak ,hogy akadozik meg kilep ,fagy ...
hmmm...itt nem csak a crackkel lesz agond!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem is kellene,pliiiz !!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amikor a falut kell fel/megszabaditani, latom hogy a falu tulso vegen vannak dobozok, de a fegyvertelen hum-vee-m mit se er a masik , felfegyverzett ellen ... valaki tuljutott mar ott ? (kb 3. misszio) (paccs fennvan)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nekem az intro után befagy amikor a fogaskerekek pörögnek
van tippettek?
köszi