METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én csak ennyit mondok: "METAL UP YOUR ASS" 😄
de igen,a magyar koncert pont szar volt,igen.
hogy egyem a zúzátokat
.
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Amihez viszonyítani tudok, az MTK pálya. Az szinte stúdió minõség, sokkal jobb volt a hangosítás, jobban szólt az egész. Nagyon sok volt a visszhang, nem volt igazi mély, szal a hangzás a látvány rovására ment, ami szerintem már itt-ott túl giccses is volt.
Azonban ami kúrva jó volt az a közönség!!! Kúrva jók voltatok fiúk! Baszki ennyi ember és mindenki üvölt, énekel végig... Volt adrenalin. És igen, hálásak lehetünk, hogy fent úgy intézték, hogy nem mosta el az esõ.
Kicsit csalódtam, de nem is vártam sokkal többet. A Franciaország-ban készült DVD-s koncert jobban szól szerinte, és a show is faszányosabb volt. (hogy ne csak mindenki nagyon jókat írjon. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
http://thenamelessphoto.com/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Oh Harvestert kifelejtettem. Az a másik nagy kedvencem Bell Tolls mellett. Nagyon örültem annak is. Blackened meg már csak hab a tortán. Annyira én a Masterért nem vagyok oda. Jó szám, de ugye az is a kötelezõ 4-5 szám között van, én szívesen hallottam volna valami mást Master meg Sad But True helyett is, de ne legyünk telhetetlenek😊
Garuda: Szerintem kurva sokunknak nem a pénz szabott határt a FoS jegyre, hanem hogy 10 perccel a megnyitás után már nem lehetett venni. Akik itt ismerõsön keresztül félretettek, vagy metclubosok, azoknak lett, többieknek nagy lutri volt, mint nekem is. fõleg hogy a weboldal is szar volt és elcsiptem még fos jegyet, de mire fizetéshez elnavigáltam végre, addigra visszabaszott valami hibaüzenettel és törölte a foglalásom, addigra már csak állójegy volt, FoS sajna nem😞
.
legközelebb viszont biztos hogy front of stage-et veszek nem érdekel hogy 20k ott akarok barmolni a legelsõ sorban
.
"szomorú, de igaz: minden idõk egyik legimádottabb metál-zenekara lassan húsz éve már csak demókat, b-oldalas nótákat és jammelésnek tûnõ kompozíciókat ad ki albumok címén"
Azt a retardáltat, aki ilyen faszságot benyög...
Viszont a tegnapi buli valami istentelen volt, csak körülöttünk is passzívak voltak az emberek😞
Nagy öröm volt, hogy a szivdobogás helyett a hagyományos Morriconés kezdést nyomták, ez külön kurvajó volt, mert mostanában ezt már régóta hanyagolják. Lenyomták a Bell Tollst, Motorbreathet is, két nagy kedvencem, gyakorlatilag mindent, amit kaphattunk. Mondjuk még egy Batteryt szivesen pogóztam volna, a nyakamnak/lábamnak, oldalamnak már úgyis mindegy, kibirtam volna 😊 Meg egy My Apocalypse még jó lett volna. Mondjuk a kötelezõ Sandman/Matters páros helyett. Vagy mondjuk inkább a két-három gityószóló helyett, az még ütõsebb lett volna 😄
Egyedül azt sajnálom, hogy a Wellcome To Home-ot nem játszották.
Az ilyen "vájtfülüek" meg húzzanak a...
mondjuk hogy most perpill nemvagyok elvakult rajongó, de egy jó dolgot nemmondtak a koncertrõl...ezmi
márbocs de elõl kicsit durván hangos volt az egész,dob a bordáimat ugráltatta szószerint.
.
Az index kritikája gáz, egy szánalmas hülye lehet, aki írta!!
Az ilyen ember már eleve azért megy koncertre, h utána rosszat mondhasson.
Õ biztos zokogva jegyzetelt, amíg mi zúztunk 😛
Errõl egy Beatrice szám jut az eszembe:
"Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó...."
Akkorát tomboltam mint az állat,hangom nincs.
Egyedül azt sajnálom,hogy nem tudom máshol mi volt a helyzet de a fos szektor hátsó harmadában szerintem kimondottan szar volt a hangzás...
Meg azok a sznobok akik körülöttem álltak azok miért nem vettek ülõ jegyet ?
Hogy lehet pl egy MoP-ra nem elkezdeni õrjöngeni?!?! Azt csak álltak ott körülöttem mint egy fasz... egyedül én ugrátlam métereseket...<#vigyor1>#vigyor1>
2.sor totál középen voltam, Lars egyszer rám mutatott és elégedetten bólogatott<#gonosz1>#gonosz1>
Egyszer volt halálélmény amikor James csuklószorítója repült felém és mindenki elesett meg énis😄
Pengetõt esélyem nemvolt szerezni :/:/ mozdulni nemtudtam.
egyik dobverõt faszér szlovákok kapták-.-
mostígy ennyit tudtam összeszedni,olyan töményen kaptam metallica-t hogy kell idõ feldolgozni😊
.
ruffirant .. nekem is csak egy Robert Trujillo-os pengettyût sikerült bezsebelni 😊
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
cucli gyûjtött egyet de nem akarta elcserélni egy doboz cigiért sem<#eplus2>#eplus2>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kösz mindent srácok!
...vágod?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!