METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Hogy valami negatívumot is írjak (nem a zenekarról😊): azt soha nem fogom tudni megérteni, hogy egyes állatok (csak olvassátok tovább és megértitek miért) hogyan képesek egy darab szarrá inni magukat egy ilyen koncerten. Nem érdekelne, ha nem pont elõttem dûlöngéltek volna végig és nem nekem kellett volna a hugyos kurva anyjukat szagolni...igen, képesek voltak belepisálni a söröspohárba, amit utána sikerült ki is borítaniuk...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
"We are scanning the scene in BUDAPEST tonight..." <#eljen><#eljen><#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Koncerten bedobált pengetõt vennék tisztességes áron! Köszönöm!
Met
Azért azt ne felejtsd el, hogy régen (99-ben) Jason tolta a vokált, kibaszott jól, most ki? Kirk? a kislányos hangjával 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Paulie
viszont oké,ami nemvolt elég jó,hogy nemhallottam a backup vokálokat

.

Életem eddigi legjobb koncertje! Eszméletlen volt a hangulat, a színpadtól álltam kb 20 méterre középen és nagyon jó volt. Az indexesek meg az origosok is bekaphatják, nem tudom hol voltak, de hogy nem ott ahol mi, az tuti.
Én csak ennyit mondok: "METAL UP YOUR ASS" 😄

Paulie
most õszintén, van egy oldala metallica-nak ahol cikkeket raknak ki koncertekrõl a hazai portálok, mindegyikben istenítik õket.
de igen,a magyar koncert pont szar volt,igen.
hogy egyem a zúzátokat

.

KranaZoli
Tudom-tudom... Ezt nem is vitatom!

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Paulie
a Nimes-i koncertet utándolgozták rendesen szóval arra nem hagyatkoznék😊

.

KranaZoli
Én nem olvastam az Index kritikát, leszarom. Ami Engem, Minket illet annyi, hogy amennyire szarul szólt, annyira jó volt a kivetítés. 😄

Amihez viszonyítani tudok, az MTK pálya. Az szinte stúdió minõség, sokkal jobb volt a hangosítás, jobban szólt az egész. Nagyon sok volt a visszhang, nem volt igazi mély, szal a hangzás a látvány rovására ment, ami szerintem már itt-ott túl giccses is volt.

Azonban ami kúrva jó volt az a közönség!!! Kúrva jók voltatok fiúk! Baszki ennyi ember és mindenki üvölt, énekel végig... Volt adrenalin. És igen, hálásak lehetünk, hogy fent úgy intézték, hogy nem mosta el az esõ.

Kicsit csalódtam, de nem is vártam sokkal többet. A Franciaország-ban készült DVD-s koncert jobban szól szerinte, és a show is faszányosabb volt. (hogy ne csak mindenki nagyon jókat írjon. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Met
hát este sajnáltalak rendesen 😄

hatalmas buli volt (Y)

http://thenamelessphoto.com/

Ulvar
ISTENI VOLT SRÁCOK!!! AKIK VELEM VOLTAK......KÖSZÖNÖM NEKTEK SRÁCOK JÓT BULIZTUNK EGYÜTT. KÉSÕBB MÉG BESZÉLÜNK CSAK MOST BASZÉLEK AZ ASSZONNYAL!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

JohnnyNapalm
értem szüleim jöttek és kintrõl tudták hallgatni mondták hogy milyen jó volt a vége 😄

A közepe felé lehetett simán mozogni.<#vigyor2>
Amúgy FoS szektorban mennyire volt tömeg? Lehetett mozdulni?

Egyetértek. elõttem is folyton kameráztak a gagyi mobillal csináltak kivetitõ fotót meg videófelvételt. kurvára értelme nincs az egésznek, de azért égeti magát és felbassza az agyam, hogy ott néz csúnyán, ha hozzáér valaki. Nincs semmi bajom ezekkel az emberekkel, de az ilyen emberek miért nem ülõhelyre mennek? miért kell küzdõtéren szenvedniük?

Oh Harvestert kifelejtettem. Az a másik nagy kedvencem Bell Tolls mellett. Nagyon örültem annak is. Blackened meg már csak hab a tortán. Annyira én a Masterért nem vagyok oda. Jó szám, de ugye az is a kötelezõ 4-5 szám között van, én szívesen hallottam volna valami mást Master meg Sad But True helyett is, de ne legyünk telhetetlenek😊

Garuda: Szerintem kurva sokunknak nem a pénz szabott határt a FoS jegyre, hanem hogy 10 perccel a megnyitás után már nem lehetett venni. Akik itt ismerõsön keresztül félretettek, vagy metclubosok, azoknak lett, többieknek nagy lutri volt, mint nekem is. fõleg hogy a weboldal is szar volt és elcsiptem még fos jegyet, de mire fizetéshez elnavigáltam végre, addigra visszabaszott valami hibaüzenettel és törölte a foglalásom, addigra már csak állójegy volt, FoS sajna nem😞

vagyis a stadion mellett XD
Lehet, hogy az aréna mellett a mol kúton /rofl
Paulie
érdekes,mindenki mindenhonnan jól hallott mindent, indexes gyerek hol volt? papp lászló arénában?onnan lehet nemhallotta úgy mint puskásban

.

JohnnyNapalm
én egyébként lelátón voltam E szektorban és mindent tökéletesen láttam/hallottam
legközelebb viszont biztos hogy front of stage-et veszek nem érdekel hogy 20k ott akarok barmolni a legelsõ sorban

Paulie
nemértem mérnem lehet leszokni a kamerákról,mérnem lehet élvezni a koncertet simán? arcomba 3 kamera volt elõrenyújtva-.-

.

Paulie
és volt Harvester és volt Blackened és volt Master és Motorbreath YEAHHH

.

Ezt a "kritikának" gúnyolt fost az elsõ mondat után abbahagytam olvasni.

"szomorú, de igaz: minden idõk egyik legimádottabb metál-zenekara lassan húsz éve már csak demókat, b-oldalas nótákat és jammelésnek tûnõ kompozíciókat ad ki albumok címén"

Azt a retardáltat, aki ilyen faszságot benyög...

Viszont a tegnapi buli valami istentelen volt, csak körülöttünk is passzívak voltak az emberek😞

Nagy öröm volt, hogy a szivdobogás helyett a hagyományos Morriconés kezdést nyomták, ez külön kurvajó volt, mert mostanában ezt már régóta hanyagolják. Lenyomták a Bell Tollst, Motorbreathet is, két nagy kedvencem, gyakorlatilag mindent, amit kaphattunk. Mondjuk még egy Batteryt szivesen pogóztam volna, a nyakamnak/lábamnak, oldalamnak már úgyis mindegy, kibirtam volna 😊 Meg egy My Apocalypse még jó lett volna. Mondjuk a kötelezõ Sandman/Matters páros helyett. Vagy mondjuk inkább a két-három gityószóló helyett, az még ütõsebb lett volna 😄

Paulie
így.<#eljen>

.

forza milan
Egy rohadt nagy élmény volt az egész,azt meg már megszokott hogy úgy lesznek olyanok és olyan kritikák akik/amik porig meg szarrá azlázzák az egészet úgy ahogy az van.Indexes,Quartos,meg még a tököm tudja milyen kritikákat olvastam el,egyiknek sincs érdemi értelme,a lényeg hogy megmutassák h õk mennyire kibaszott jó szófordulatokkal tudják agyonfikázni az adott áldozatukat,és ettõl nemlesz semmi értelme az egésznek,mellékesen úgy nehéz is értelmet találni neki h érteni sem értenek ahhoz amit leírnak.Nyávogás egyik alapeleme volt a hangzás fikázása...Vélemény: a dob engem is majd átszakított,kicsit baltájt álltam de eléggé elõl,nekem nagyon tetszett a hangzás leszámítva néha a dobozhangot a gitárnál,meg a Helpless-Motorbreath duó nálam egy kicsit elmászott,amúgy semmi gond nemvolt,számomra tökéletes volt.Ott fogtam a fejem ordítva,mikor ezzel jönnek,hogy hiába csereberélik a hangszereiket stb...Ember?...biztos hobbiból cserélgetik,élbõl legalább 3 hangolást tudok mondani amiben története során alkotott a Metallica,ez nem a sörfesztivál ahol 2számközt Deep Purple jamming közbe szépen áthangolgatunk!Meg hogy már nincs bennük a régi lázadás,ugyanakkor panasz volt arra h lightos volt a fénytechnika meg a pirotechnika...ez a 2 üti egymástez ugyanolyan mint amikor a Guns n Rosest fikázták azért h a régi Reckless rockandroll után minek kell pirománia meg zongora meg minden..akkor döntsük már el mégis...meg hogy a Rammstein csak ennyi piróval áll be még a koncert kezdése elõtt...más világ a kettõ.Lézershowt akarunk látni vagy kibaszott Metallica koncertet?!?!Szerintem az One elõtti intro is ütõsre sikeredett minden tekintetben,a Jó a Rossz és a csúfnál már az ütõ majd megállt bennem,akkorsem fogtam még fel hol vagyok és miért.Durván legyalázták ezt az estét,pedig szerintem hihetetlenül jó volt,baki meg mindenhol van,mindig Larssal jönnek,hogy eltolta az egészet úgy ahogy van,öregszik,azmeg hogy produkálja magát lételeme,nemértem ennek miért kellett külön hangot adni.

Ez kúrva nagy volt!
Egyedül azt sajnálom, hogy a Wellcome To Home-ot nem játszották.

elitehun
Én vagy 50m-re álltam a színpadtól és szó szerint én is éreztem a dobot a mellkasomban
Paulie
most írják hogy jó koncert volt? :/
az uncsi, nem olvasná senki

.

én öregurasan hátul "ültem" a lelátón, de az elõzenekarok után úgy felcsavarták a volumét, hogy az elején belém szorult a levegõ a hangerõtõl. Nem vagyok egy koncertre járó, nekem hatalmas élmény volt.
Az ilyen "vájtfülüek" meg húzzanak a...
Paulie
index az minek ír kritikát?
mondjuk hogy most perpill nemvagyok elvakult rajongó, de egy jó dolgot nemmondtak a koncertrõl...ezmi
márbocs de elõl kicsit durván hangos volt az egész,dob a bordáimat ugráltatta szószerint.

.

Annyira jó volt ez a tegnapi buli, nemhogy 20 ezret, többet is megért volna...
Az index kritikája gáz, egy szánalmas hülye lehet, aki írta!!
Az ilyen ember már eleve azért megy koncertre, h utána rosszat mondhasson.
Õ biztos zokogva jegyzetelt, amíg mi zúztunk 😛
Olvastátok az Index kritikát?
Errõl egy Beatrice szám jut az eszembe:
"Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó...."
sanzik
Én nagyon biztam benne,hogy ezzel a 2 számmal kezdenek és mivel bejött innentõl kezdve már nem is érdekelt,hogy ha Lars félre ütött vagy csak nem volt pontos mindenhol a zene...
Akkorát tomboltam mint az állat,hangom nincs.
Egyedül azt sajnálom,hogy nem tudom máshol mi volt a helyzet de a fos szektor hátsó harmadában szerintem kimondottan szar volt a hangzás...
Meg azok a sznobok akik körülöttem álltak azok miért nem vettek ülõ jegyet ?
Hogy lehet pl egy MoP-ra nem elkezdeni õrjöngeni?!?! Azt csak álltak ott körülöttem mint egy fasz... egyedül én ugrátlam métereseket...<#vigyor1>
Paulie
Hihetetlen élmény volt, hangom nincs, Lars italából legelején ihattam egy jót 😄
2.sor totál középen voltam, Lars egyszer rám mutatott és elégedetten bólogatott<#gonosz1>
Egyszer volt halálélmény amikor James csuklószorítója repült felém és mindenki elesett meg énis😄
Pengetõt esélyem nemvolt szerezni :/:/ mozdulni nemtudtam.
egyik dobverõt faszér szlovákok kapták-.-
mostígy ennyit tudtam összeszedni,olyan töményen kaptam metallica-t hogy kell idõ feldolgozni😊

.

elitehun
Ez kúrva nagy koncert volt 😄 Komolyan leírhatatlan. És remélem Larsnak igaza lesz és gyakrabban jönnek nem pedig 11 évenként<#nyes>
a sztáralürség hiánya nekem is bejött. 😊 pozitiv csalódás. alig késtek. le a kalappal!
ruffirant .. nekem is csak egy Robert Trujillo-os pengettyût sikerült bezsebelni 😊

ruffirant
nem hittem volna hogy koncerten azt fogom számolni hogy mikor lesz vége😛az volt az egyetlen rossz a koncerten

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

JohnnyNapalm
egyébként 1-es villamos se volt semmi 7kor 😄

csokalaci
Volbeat
Az elsõ tényleg ernya volt

http://facebook.com/musicleander

ruffirant
am ha valaki több pengetõt gyûjtött be akk egyet én is szívesen elfogadnék😄

ruffirant
am mi volt a második elõzenekarnak a neve?õk kifejezetten tetszettek.az elsõ ritka sz@r volt..

JohnnyNapalm
lool

tényleg jó volt, én egy kicsit több magnetic számot vártam de a bell tolls kárpótolt😄

forza milan
Á nincsenek szavak erre a bulira...örök élmény,adtak az érzésnek...Jó felbasztam azokat akik nemtudtak ottlenni és Metfanok mert akit létezik felhivtam a koncert alatt áldott álapotban már😄😄

Met
nem küldesz nekem 1 pengetõt?<#idiota>
cucli gyûjtött egyet de nem akarta elcserélni egy doboz cigiért sem<#eplus2>

ruffirant
hihetetlen jó volt.koncert elsõ felénél a sima állójegyes kordonnál álltam végig utána jött a pogo. bizti örök kicsit szigorúak voltak de jol végezték azért a dolgukat😛 megérte a több mint 5 óra várakozás a akpuk elött.benne voltam az elsõ 100 ban aki bemehetett😛😛😛

Beast Machine
Királyság magasfokon, elképesztõ show, mindezt az Istencsászár kegyelmébõl egy csepp esõ nélkül élvezhettük!!

Kösz mindent srácok!

...vágod?

Isteni buli volt ,a metallica nagyon tudja hogy kell hangulatot csinálni köszönöm nekik az estét .De hogy valami roszat is mondjak ,túl sok embert engedtek be az álló helyre.Elõl meg sem lehetet mozdulni nem hogy pogózni😊 és ha már nagy nehezen elõre "verekedtem " magam nem mentem hátra ugrálni.Viszont srácok azt nem gondoltam volna hogy egy 10 m széles átjáróba lehet anyi ember hogy ne találjalak meg beneteket😊.Köszi a kocsmázást majd legközelebb folytatjuk ,lesz még pár jó koncert a nyáron .A szigeten Iron Maiden ,vagy a hegyalja fesztivál ahol felép a Motörhead , Ossián Tankcsapda Kalapács stb .

Jajj mit hagytam ki....

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!