METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dejó lett volna egy whiplash vagy judas kiss vagy broken beat & scarred, ahh
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
MetallicA<#worship>#worship>
hát... ez volt életem elsõ metallica koncertje, ráadásul a színpad orra elõl a legnagyobb szekrények mellett a tömegben gecc.
az elsõ 2 számnál nem is a ritmusra figyeltem, hanem arra, hogy életben maradjak.
gecc ugy vitt a tömeg, hogy a lábam nem is érte a földet, urrristen mi para volt akkor
de így utólag: KURVANAGY FEELING VOLT
elment rá vagy 250 fontom, hogy ott voltam a koncerten mindent beleszámolva, de akkora kurvanagy koncert volt, hogy azt leírni sem lehet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
vizet viszont nemadott senki😄
.
Amikor Bécsben megnéztem a Slipknot-ot (elõzenekarok: Children of Bodom /asszem/ és a Machine Head!), és a 2. sorban álltam, hát ott a biztonságiak vizet osztottak ez elöl fulladozó népnek!! És NEM tették el a pengetõket, hanem odaadták a népnek!! És nem tépték szét, akit kiszedtek úsztatás vagy egyéb miatt, hanem kikísérték oldalra!!
Ugye, hogy milyen sokat jelent 300 km? Mondhatni: ég és föld.
Ugye ugye?😄...milyen jó hogy kibasztam😄...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
1. biztonsági:A perecet nem lehet bevinni.
2. biztonsági:Azt nyugodtan beviheti.
1.:Kaját szabad bevinni?
2.:Ja de viszont (ekkor kiszúrt egy csávó táskájában vmi üdítõt) dobozos üdítõt nem lehet (ekkor kiszúrt egy sört is) dobozos sört meg pláne nem.
És már mentek is szólni a srácnak
http://facebook.com/musicleander
.
.
Sajnos úgy jött ki a lépés hogy a társaságból akikkel mentem,csak nekem volt front stage jegyem, így kezdésnél leváltam...már bánom hogy nem hagytam ki, legalább ott normális emberekkel lettem volna körülvéve (hát, úgy kvázi 😄).
Ellenben a normálisabb fajta nagyjából tök normális volt. Volt pl mögöttem egy srác, védte a barátnõjét, ami abból állt hogy 2 ököllel folyamatosan nyomta a hátamat, hátraszoltam neki hogy nem kéne, én is visszafele szeretném nyomni a tömeget, és ennyivel abba is hagyta 😊
A hangzásról: amúgy marhára rendben volt a zenekar, mindenkinek kurvajól szólt a hangszere, ahogy kell, csak a végerõsítésnél cseszték el az arányokat, de azokat nagyon. Cserébe (sovány vigasz) a fényeket egészen erõs közepes szinten megoldották.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Volt pár paraszt ez nyilvánvaló. 1ik csávó azon élvezkedett, hogy az álló szektor elejébõl átköpködött a FoS-ba... Aki elöl parasztkodott azt azért kivették azonnal.
"viking" <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Front stage középtõl elsõ mikrofon balránál voltam, vagy 6 méterre a színpadtól, iszonyat basszus (szeretem ahogy trujillo játszik, de azért ez túlzás volt), ahol meg a basszus visszafogottabb volt, ott a lábdob volt baromi erõs, de ez még annyira nem is volt zavaró...koncert van, vágjon mellbe a lábdob, úgy a jó.
A front stage számomra pénzkidobás volt, de legalább ezt is kipróbáltam. Pengetõ, dobverõ, meg hogy piával arcbadobjanak, egyáltalán nem érdekel, cserébe (lehet máshol is) annyi faszparasztot fogtam ki állandóan, hogy megértettem miért motoztak a bejáratnál, mert ha lett volna nálam valami lehet idegességembe leszúrok 1-2 ilyet, és látványosan emelkedett volna a színvonal. Továbbá hátulról állítólag normálisabban szólt, nem tudom, de hogy elõl egyes részeknél 100%-osan élvezhetetlenné vált (pl helpless szóló), az tuti. Ott konkrétan senkibõl nem hallottam semmit, csak hogy egy konstans hangon búg a basszus.
Amúgy jó volt a koncert, semmi különös, tényleg kicsit futószalag szerûen nyomták, de ettõl még jó volt. A hangom nekem is mélyült egy oktávot 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Panterás dobverõ nem érdekel?<#zavart1>#zavart1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A fos szektor hátsó részében voltam pont középen. Elhiszem,hogy esetleg máshol rohadt jól szólt,de ahol én voltam ott sajna ez nem jött ki...
De azért azt mondom,hogy ez az élvezeti értékbõl egy 100-as skálán max egy pontot vesz el nálam.
Legszivesebben mennék holnap zágrábba ha lenne pénzem... <#zavart1>#zavart1>
Az a baj, hogy szerintem túl sokat akarnak egyes nagy zenekarok technikusai, és aztán meg jól elszúrják. A Faith No More vagy akár "csak" a Tankcsapda Szigetes koncert hangzása meg milyen jó volt már (szerintem, 1 sorban állás mind2 helyen). Szóval ez is olyan "overhead", túl van ez bonyolítva (megintcsak: szerintem).
Egyébként ugye nem kell ehhez ekkora hely: a PeCsában is az egyik jól szól, a másik meg nem. Hmmm...
Pengetõt vennék! (aki már unja: bocs).
Akkor jó, amikor másnap, de inkább harmadnap fáj a nyakam a headbang-eléstõl! Most mondjuk marhára sasoltam, mit csinálnak a "srácok", ide-oda kellett állandóan nézni, legalábbis onnan közelrõl. Ezek szerint a színpad közeli jegynek is van hátránya 😊)) Egy kaméleon szempár jó lett volna, amikor Hetfield bal szélen nyomul, Trujillo meg a másik végen.
Viszont az operatõrök szerintem királyok voltak. Pont az elõbbi példánál volt az, hogy Trujillo mögött idõnként mutatták Hetfieldet is, meg mindegyiket. Ez nagy királyság volt!
A hangerõvel nem volt gond az odabaszott, csak a basszus úgy túl volt tekerve,hogy nem lehetett hallani mellette semmit ha beindult
Nem sok koncerten voltam eddig életembe,de szerintem ennek kurvára nem így kellett volna szólni.
A fiuk odatették magukat,eszméletlen volt a buli, minden pénzt megért,hogy ott lehettem,majdnem álom setlistet kaptam,de a hangzás akkor is kicsit csalódást okozott....
És ehhez nem kell "vájtfülünek" lenni...
És még mindig: pengetõt vennék! (gyûjtõ vagyok, na, de tényleg) Csak pár sorral voltam hátrébb az "elkapó helyektõl", de volt, aki a sapkáját tartotta, amikor dobtáltak 😊)) Az ötlet qrvára meg is tetszett, legközelebb egy sombreróval megyek, vagy valami ilyesmivel 😊
Milyen jó volt már a hullámzás oda vissza, banyek, isten volt aki kezdeményezte! 😄
Volt mikor mindkét oldalról jött a hullám és a 2 elfojtotta egymást, csakhogy ne csak Front of Stage-s emberkék írják le véleményüket. 😊
A legjobb a kezdés: Creeping Death! A haverommal beszéltem hogy 100% nem a Creeping Death lesz kezdésnek, és mikor Lars elkezdte, az hatalmas volt. A haverom egy nagyot felröhögött/ordított meg én is. xD
Milyen hangos volt már az elején, mikor Lars próbálgatta a dobot, vagy mi. 😄
Megmilyen jó klipek voltak.
A Syma-s Tankcsapda bulin pl. ilyenek találták el hajszál híján egy majdnem teli sörösdobozzal a Cseresznyét (igen dobozzal, mert a hülye szervezõk ezt is megengedték, nem kellett kitölteni pohárba). Lukácsék szépen végignyomták a számot, majd megmondta: még egy ilyen és hazamennek. Jogosan.
Még valami: királyság a pogó. Csak nem hullarészegekkel. 110 kilós vagyok, nekem nem gond 1 ember, de amikor 3 ilyen nekem esik, azzal mit kezdjek? Vagy csak öregszem? (idén 40!)
Még mindig VENNÉK Metallica pengetõt, de csak a tegnapi koncertrõl!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae