8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
Messi940 #5884 Mekkora mázli... Pont nála volt ez a szerkó és itt állt a kapu előtt , nekem adta. Köszi a jó tanácsot és máskor már a gitárját kérem el -
Coolfire #5883 Messi940 kérd el Kirktől a mögötte lévő szerkót.Azzal lesz Metallica hangzás,az tuti.
-
Coolfire #5882 Paulie!Légyszi a bénázásom töröld már.Köszi!.:) -
Coolfire #5881 Öhmm..ennyire részeg nem lehetek.:)
-
Coolfire #5878 Tessék,ez segíteni fog:http://www.youtube.com/watch?v=AOje5eecMMI -
Coolfire #5877 Még fiatalon én is basszusoztam-ujjal-Metallica dalokat,és Iron Maident.Az Aces High ihletett és az nagyon ment.:)Sőt még a Júlia basszusalapját is el tudtam "kopogtatni".:)Én is teljesen autodidakta módon "tanultam" basszusozni.Ma már nemigen menne.:) -
Messi940 #5876 Inkább riffeket . Azért Kirk szólói még magasak nekem :D . Ok köszi ! -
Coolfire #5875 Menjünk zúzni az alábbi topikba...SEEK AND DESTROY!!!! -
Coolfire #5874 Mit akarsz?Riffeket,v. szólót?Ahogy nézem a pedált,három tekerője van a ton/dist-et variáld.Hallás alapján próbáld meg kikísérletezni.:) -
TRex 2010 #5873 Extravagáns -
Messi940 #5872 Vki tudna segíteni hogy kaphatom meg a Metallica hangzást egy Daphon e10 mt heavy metal torzítópedállal ? Tudom h nem a legjobb de ingyér elfogadtam :D -
spiczi91 #5871 No apparent motive
Just kill and kill again
Survive my brutal thrashing
I'll hunt you till the end
My life's a constant battle
The rage of many men
Homicidal maniac... -
Coolfire #5870 Most dupla lábgépes számokat hallgatok.:)Battery,Damage Inc.,Blackened,One,Dyers Eve...meg Lombardo mestert.:)) -
Coolfire #5869 Erre Raining Blood és Kill Again-t kell hallgatnom.Kis nosztalgia.:)Unom már a Metallicát.:)Most a My Acpocalipsevel rombolom magam.:) -
#5868 Biztos akkor ment sátánista imára... :D. vagy inkább slaytanic imára... -
Coolfire #5867 A neveket tudom nagyjából,csak arcokkal összerakni nem.A Metallicán kívül hallgattam őket is rengeteget fiatalkoromban,de a lentebb írtakon kívül senkit sem ismertem fel.:)) -
spiczi91 #5866 Akkor neked :) :
Frank Bello - Tom Araya - Metallica - Kerry King - David Ellefson - Charlie Benante - Dave Mustaine - Scott Ian - Joey Belladonna -. Dave Lombardo - Rob Caggiano - Shawn Drover - Chris Broderick
köcsög Hannemann hiányzik :D -
Coolfire #5865 Én a képen csak Kinget,Scott Iant,Arayat,Mustainet,Lombardot és a Metallica tagokat ismerem.:) -
#5864 A képen jobbról 3. Sapkában. -
#5863 Rob Caggiano a legfiatalabb (1976 November 7.)
34 éves lesz most. Ő a legfiatalabb, Anthrax szólósa... -
Coolfire #5862 Mér....a Waka-Waka igenis jó nóta... -
Coolfire #5861 Nem mintha nem néztem még volna szarrá... -
Coolfire #5860 Most az egyszer jó fiú leszek.Megveszem a Big Four-t,kerül,amibe kerül.:) -
Coolfire #5859 Mennyi "nyugdíjas"......
-
Coolfire #5858 Ebbe Jamesnek is bele kellett mennie.Ha mégsem,akkor a Metallica ügyvédei sakirát szétkapják.:)lédi kakát viszont inkább nyelte volna le az anyja,míg tehette... -
#5857 pöh.shakira.pöh. -
spiczi91 #5856 Én vótam, király volt :D -
#5855 Nekem is mutatták... -
#5854 faszé nézegetsz ilyen videókat :) -
#5853 Shakira is menjen a kurva anyjába ilyen covert csinálni az egyik leglírikusabb Metallica számról...gyalázat, mintha olyan lenne a szám számára mintha a mennyekben lenne és ilyeneket énekelnének....hát bazdmeg ez inkább magába forduló szám...James is mondta, teljesen saját száma...áhhh faszom nagyon ideges vagyok tegnap óta.... -
#5852 Itt van ahol olvastam... -
#5851 -
#5850 Ez mi a jó büdös franc -
Coolfire #5849 Creeping Death..... -
#5848 ez most lesokkolt... -
#5847 Nem linkelem úgy ahogy szoktam mert ez nem ér annyit....
sőt...de az én gyermekkoromat most kúrták meg....konkrétan megbaszta ez a büdös ribanc....kész...ezért halál jár!!!!! Dachauba fogom ezeket száműzni örökké való kínzásra!!!
http://www.youtube.com/watch?v=inu2-wpuGYQ&feature=player_embedded#! -
Coolfire #5846 Nem kell nekem scene rls,csak tolja fel valaki.:) -
#5845 szerintem hétvégén meg lesz :) -
Coolfire #5844 Azért a Rob-bal felvett Frantic és Fight Fire With Fire horzsolhatná már a fülem.... -
Coolfire #5843 Páze most jól felizgattál.Már Ausztráliában és Új-Zélandon megjelent.Máshol meg csak 20.-án jelenik meg.Warezba meg nem találom.