8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#5802 ez vajon beszerezhető valahonnan teljes egészében ? nagyon kéne, már kerestem mindenhol, de semmi eredmény :( lekötözött gyerek a végén nagyon metál. -
Coolfire #5801 Azért egy kicsit durva,hogy a Beatles és a Rolling Stones sehol sincs.
Azért ötödik a Metallica..
Azt is kilövik aki előadja?:)) -
#5800 lehet szavazni hogy kiküldjék Sandmant az űrbe :D -
Messi940 #5799 Sokan mennek ki koncertre és eladják a begyűjtött pengetőket... Szánalom... -
#5798 na mi van, már nem gyűjtöd őket? -
imihungary #5797 Szevasztok!
Van 3 eladó 'tallica pengetőm, Hetfield és Lars által dedikált, illetve Dm-es, az a pengető amit Hetfield a kamerába mutatott májusban a Nothing Else Matters végén!!!!
Akit érdekel írjon! -
Messi940 #5796 Ez nagy xD -
Coolfire #5795 Te is olvastad a Metallica.com-on? -
bcrics #5794 de mivel lars egyedül marad,mert kihagyják a bulibol,így lekaszál mindenkit,,..1 fésűvel.+ larsrol kiderul hogy szlovák származásu ezért pár duhos jobbikos seggberakja, -
bcrics #5793 kiderül hoyg robert és kirk egymásba szerettek,és szeretnének közös gyermeket örökbefogadni,+mustaine és james is összejön -
#5792 jaés jön a big four is ide meg jason is meg jáccanak új számokat nekünk +teljes justice albumot lenyomják
+james bejelenti hogy ideköltözik pestre -
Coolfire #5791 A 30 éves jubileumi buli Budapesten.:)) -
#5790 kíváncsi vagyok mi lesz aza nagy meglepi jövőre. -
#5789 -
Coolfire #5788 Ja,bocs csak akkor mikor Flea is "besegített".:)
Ui.:abbahagytam a monológot.:)) -
Coolfire #5787 Úgysem láttam még a kedvenceimet,-a Beatles-en kívül-öltönyben játszani.Ennyi basszer nem volt még a Metallica-ban.:) -
Coolfire #5786 Mondjuk én csíptem Jasont,de ez a pengetős basszus nem hiányzott,mert elnyomott szinte mindent.:) -
Coolfire #5785 Félreértés ne essék,én nagyon szeretem a Metallicát,a kezdetektől fogva.:)Egyedül a mostani koncertre nem jutottam el.Csak azt nem értem,hogy miért kell két lábdob,mikor nem is használja manapság.:)Van egy csomó cin pedál,azokat nyomja,de egyszerre a két lábat soha.Legalábbis nem vettem észre/hallottam.:) -
Coolfire #5784 Bakker,most néztem,hogy Dave Lombardo mit játszott a Metallica-val.Hát ha nem Lars lenne az egyik alapítója,Hetfield helyében cserélnék.:)Félelmetes ez a double bass.Lars már rég nem tud/akar ilyet.A One,Dyers Eve etc.,ezt már bizonyítja.Csak bohóckodik,mint "Lars kapitány".:) -
Coolfire #5783 Már csak szegény Cliff hiányzott.Igaz a családja képviselte. -
Coolfire #5782 Köszi.Ezt még pont nem láttam.:) -
Part 2 Flee
Part 3 Ray Burton
Part 4 Jason Newsted
Part 5 Robert Trujillo
Part 6 Kirk Hammett
Part 7 Lars Ulrich
Part 8 James Hetfield
Part 9 Master of Puppets
Part 10 Enter Sandman
Part 11 Train Kept A Rollin'
-
Coolfire #5780 Már képzi a gyermekeit is...
-
#5779 Magyar is van :) -
Coolfire #5778 Most nézem Hetfield olyan,mint Kóbor az Omegából.Nem rokonok? -
Coolfire #5777 És az a legszebb,hogy ilyen kanadai együttes is van.Metallica számokat játszanak.:) -
#5776 Krik-nek meg akkora orrlyuka,van, hogy az öklöm belefér :D -
#5775 Cliff XDDD mint a jófiú :D xDD. -
#5774 Bizony
:) -
Coolfire #5773 Ilyenkor még ittak,mint az állat.Alcoholica.. -
#5772 Még mindig nevetek, amikor James mondja : Seek and Destroy (1:33) :D:D:D
-
#5771 bocsi a reklámért de hátha valakit érdekel egy ilyen póló -
#5770 A Twitter nem valami egyszerű,mer' elég nehéz az 1000 Lars Ulrichból kiválasztani az igazit:-D -
Coolfire #5769 Nem véletlenül mondta Hammet Trujillo-ra,hogy így még senkit sem látott basszusozi Cliff óta.Ráadásul 3 ujjal. -
#5768 Egyik videó alatt találtam, és totálisan egyetértek.
Rob Trujillo - Greatest Bassist of our time
Jason Newsted - Greatest Pick Bassist of our time
Cliff Burton - Greatest Bassist of ALL time
-
#5767 -
#5766 -
#5765 Twitter maximum. Talán azon keresztül Larsot eléred ritka napján.
Azt tudom hogy naponta írkál ott Scott Ian, de hogy Metallicából ki...de még ígyis több esélyed van mint egy levél írással. -
#5764 lol, olyan nincs :) -
#5763 Srácok!Levelet szeretnék írni a bandának,de úgy,hogy tényleg ők kapják meg,a saját kezükbe!Ehhez szeretnék kérni egy címet(e-mail,vagy nem,tök mindegy)!Kösz!