8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
CUCLI #1872 lelehet tölteni valahonnan? -
#1871 tényleg teljesen ilyen welcome home meg one szerkezetü.
szépen lassan felvezetik az egészet.AHHHHHH ésmégmindig hallgatom és még mindigjóóóóóóóóóóó:D:D:Dsasad -
#1870 Nagyon fasza szám lett. Odabaszak a népnek rendesen. :) Repertoáromban benne lesz. KÚÚÚÚÚÚÚRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! -
#1869 omájgád
pontosan erre vártam.pontosan.kész.meghaltam. -
#1868 metallica.com fent van -
#1867 kevesebb mint fél óra és ÚJ SZÁM! (: -
#1866 végre offisöl -
#1865 Holnap leadják a The Day That Never Comes-t. -
#1864 Ha minden igaz, a The Day That Never Comes egy Fade/Sanitarium/One tipusú szám lesz, tehát lágy kezdet és fokozatosan durvul, That Was Just Your Life és My Apocalypse gyors zúzós, Suicide And Redemption pedig az instrumentális szám lesz.
http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=78153 -
#1863 Na akkor még egy meglepi mára, metallica.com-on a little taste of death bejegyzésben betettek egy második részletet, ezúttal a Death Is Not The End eleje hallható. Nekem bejön, ez a rész meg főleg, mert a szóló után ez a második dolog ami tetszik a DINTE-ben.HAIL Metallica! Orgazmus orgazmus hátán az utóbbi pár napban. :D És mi lesz, ha kijön az album? -
#1862 ez már metál! -
#1861 navárjcsak lassanlassan bejön vmi... -
#1860 ígymeg azt írja hogy nemvagyok jogosult hogy megnézzem:D -
#1859 És így? -
#1858 Itt hol bejön, hol nem. -
#1857 nemjönbe nekem missionmetallica mivanmáááxdassdf -
#1856 A mai FOTW is megrúgdos néhány diplomatasegget. -
#1855 azt hiszem nekem is érdemes lenne lassan elkezdeni begyáűjteni az albumokat eredetiben, nhogymár szegény S&M DVD egyedül árválkodjon a polcon ;) -
#1854 na ugy néz ki mégis elfogadta -
#1853 állati, hogy livemetallica-n pont visa electronnal nem lehet fizetni :( -
ez egy metallica! :D -
#1851 Igen, én is olvasgatom a fórumot. Amúgy jött egy új dolog a missionmetallica.com-ra (metallica.com-on is fent van), Riffs and Excerpt. Egy másik überfasza riffet hallhatunk benne, tiszta '80-as thrash-es! -
#1850 amúgymeg már nagyon úgy néz ki hogy pénteken jön a The Day That Never Comes (:
de ezmég nem official... :/ -
#1849 ja:D
piano solo :D -
#1848 A mai missionmetallica videót nézzétek meg, kibaszott nagy! -
#1847 'Szommá, mikójön az új: singe?! -
#1846 jájj:D nemrossz
amúgy mindjár jön a single... -
#1845 Nem egy friss Metallica cikk:
1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. -
#1844 Cyanide még jobb minőségben, csak hanganyag. -
#1843 A május 12-edikei TEASER-ben a videó fele után játszák a Cián szólójának elejét, és azon rohadtul odabasz, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a stódió verzió is ütni fog. -
#1842 Eléggé tudatlanok mert ez azt mutatja hogy nulla alappal magyaráznak!Ha végigkövették volna idáig a Fly on the Wall-t és egyéb dolgokat akkor nem fosnának attól hogy mégsem fog pörögni az album,mert pl. Youtube kommentekben is arról ment a téma,hogy miértnem Kill em Allos killerriffekkel nyomták teli a számot,miközben nyílt dolog,hogy az album leggyengébb száma lett,egy csomó pörgés lesz az albumon belül!Szar szóló?No comment,szerintem kurvajó,élvezhető,és ami a lényeg,Kirkes! -
#1841 Terítek...
Jó minőségben Cyanide élő felvétel wav-ban.
Előbbi mp3-ban.
Death Is Not The End mp3 youtube-os felvételről.
Vulturous youtube-os élő felvételből mp3.
Little Boy You're Going To Hell csak a teljes szám, SP szöveg nélkül. -
#1840 unforgiven 3?
az érdekes lesz:) -
#1839 Youtube-ról leszedtem mp3-ba a Death Is Not The End-et, ha kell valakinek, belinkelem. Végülis Metallica szám, még ha nem is kerül fel sehova, meg itt-ott sántít az ének, de érdekes lehet később meghallgatni, hogy igen, ez is egy Metallica szám. :) Valamint megvan a Vulturous(The Other New Song) is. -
#1838 komolyan néha idegesít amit metallica hivatalos fórumában csinálnak....
cyanide-t is úgy kibelezték hogy azkész.néhány ember olyanokat mondott,hogy ledöbbentem:szar a szóló,szar szöveg,4számból összerakott riffek.
ezek nemhallották az and justice for all albumot? -
#1837 jólenne ha valaki "véletlenül" felrakná netre az albumot mostanában:) -
#1836 Kész az album. -
#1835 Énis ezek alapján úgy gondoltam hogy a leggyengébb szám lesz mert a sok Fly on the Wall és egyéb sokkal ütősebb riffezéseket adott át...szerintem ez pont egy optimális aranyközéputas szám! -
#1834 hátakkor itt nagy baj lesz:D
ha ez a legrosszabb akkor milesz itt még... -
#1833 Elvileg a Cyanide az egyik szám volt a magazinok által meghallgatott 6 közül, és a magazinok ezt a számot tartották az egyik leggyenguszabbnak. Tehát a többi szám jó eséllyel még jobb lesz. http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=76681