8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#1832 Singlllettt!:D:DNemrossz,tetszik de a minősége miatt nem adja át az igazi ütést! -
#1831 Jó hosszú, összetett szám. Imádom. -
#1830 Sültem, mert a szólót amit Death Is Not The End szóló részének hidtem, az valójában a Fade To Black szólójához hasonlít, nem tudom miért kevertem, a dalszöveg meg nem "blacks the light blackst the sound", hanem "You’re after heal, I’m afterlife!" -
#1829 ennek jobb a képe és teljes -
#1828 Úgy tűnik, hogy a Cyanide lett a Death Is Not The End-ből. A szóló egy része azonos, illetve a dal felénél hallani a blacks the light blackst the sound szöveget. Bár lehet, hogy csak szétdarabolták, és más számok is kaptak belőle részleteket. Majd megtudjuk. -
#1827 OZZFESTEN JÁTSZOTTAK ÚJ SZÁMOT!!!!!!!!44444
CYANIDE!!!!!!!!! -
#1826 Énis!Isten lenne ,Iron Maiden koncert ,és úgy érek haza hogy a singlere pihenhetem ki magam... -
#1825 nemtudjátok kb mikorra várható a single?(the day that never comes)
én olyan hónap közepére saccolom.klip elött. -
#1824 nekem kedvencem erröl: call of ktulu,thingy,hero of the day,devil's dance,nothing,for whom the bell tolls,-human,battery -
#1823 Minus Human FTW. -
#1822 első 3 szám az alapműveltséghez szerintem simán hozzátartozik és szünet nélkül kell hallgatni őket, megállás nélkül az elérhető legnagyobb hangerőn, ami még tiszta hangot ad, én ugy szoktam legalábbis.
de a többi szám se egyszerű... -
#1821 hali! kábé egy hete hallgatom ezt a zenekart..
S&M...zseniális:)
a tuesday's gone pedig a világ legjobb feldolgozása! (minőségében, hangzásában, és persze zeneiségében!) -
#1820 Hupi Borzdély, szülinapja alkalmából esetleg hozzánkvághatna egy single-t az új albumról :) -
#1819 HBD. -
#1818 Boldog születésnapot drága James Hetfieldünk! tegnap lett 45 éves :)
-
#1817 Na igen, a kiszivárgó album. :) -
#1816 in world wide web september 1 -
#1815 Hivatalos release date. -
#1814 OMFG...yeahh!:Dno comment öröm van a köbön...kurva kiváncsi leszek rá a képekből itélve ezsem Chuck Berry lesz...:DNagyon jó hangulató klippnek igérkezik... -
#1813 dede. -
#1812 A hírben nem az áll hogy aug. végén mi ezt látni fogjuk? -
#1811 metallica klip O.o készülöben -
#1810 :D:D: -
#1809 Untam magam. -
#1808 http://uncyclopedia.org/wiki/Metallica -
#1807 Állítólag az album megjelenése előtt lesz single. Hogy augusztus, vagy szeptember azt nem tudni. -
#1806 végülis igy levezetve igy lehetett...azt nem tudni aza jégtörő single(értem itt azt hogy a megjelenése után koncerten is elhangzanak számok),mikor jelenik meg? -
#1805 Lehet, bár akkor szerintem inkább úgy volt, hogy 24-et írtak, ebből kiválogattak 14-et, amiből kiválogatják az albumravalót. -
#1804 Amúgy nem magam találtam ki....egy régebbi interjúban olvastam,hogy 24 számból 14et választottak ki...namost akkor lehet hogy félreértettem ezt ha kell előkutatom vhonnan...ha még megtalálom...én ezt úgy fogtam fel hogy 24 számot írtak és a legjobb 14ez az albumra válogatták! -
#1803 Én gyanitom hogy aza balladás Mission Metallica videó,Mikor James szenved az énekkel,az az Unforgiven III-ból volt... -
#1802 sztem tökjó hogy folytatják az unforgiven történetet,csak remélem nem ugyanolyan lesz maga a szám is :/ -
#1801 Nem emlékszek olyanra, hogy Kirk 14-et említett volna. Az volt, hogy 10, vagy 11, és mintha Lars erősítette volna meg, hogy 10 lesz. -
#1800 Körk nem azt nyilatkoza hogy 14 szám lesz az albumon?tényleg elég hosszú számok lesznek ha 10 szám lesz 75 perc...átlagosan 7,5 perc egy szám ez jó... -
#1799 Visszaszívok mindent, közben nem figyeltem a metallica.com-ot, csak a fórumukat, és ott legutoljára még nem volt hivatalosan bejelenve. :) Bocsi! -
#1798 Nem hivatalos. Az oldal ami először publikálta ezt, már törölte is a cikket. TU3 elég hülyén hangzik, remélem volt annyi eszük Hetéknek, hogy nem húznak le egy újabb bőrt a rókáról az Unforgiven névvel. -
#1797 tracklist!!!!!!44
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse -
#1796 remember tomorrow-ot elég komolyan játszák, sokkkkkal jobb így metallica-san :P -
#1795 szia:) -
Voroll #1794 Ennél ganébb borítót ritkán lehet látni. Kár érte... -
#1793 nagyobb felbontásban: