METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek, a We Did It Again kicsit fura, de a szöveg ua. és uncsi, riffek jók.
Amúgy azt a számot nem a Tallica játszotta fel így, hanem a producer (Swizz Beatz) keverte össze 2 új számból, én legalábbis így olvastam, tehát a Tallica csak 1 csipetnyi alapanyagot és a nevét adta a dologhoz, mást nem 8]
Új album tutkóra jön csak, most tavaszra ígérik, majd meglássuk, nézegessétek az oldalt, amit belinkeltem van ott minden ami jó.
JHetfield : szted a DK Rolls-t már fel is vették ? Az volt az elsõ szám ami szinte telj. kész volt, mostanában meg alig hallani róla, remélem nem dobták...
Amúgy azt a számot nem a Tallica játszotta fel így, hanem a producer (Swizz Beatz) keverte össze 2 új számból, én legalábbis így olvastam, tehát a Tallica csak 1 csipetnyi alapanyagot és a nevét adta a dologhoz, mást nem 8]
Új album tutkóra jön csak, most tavaszra ígérik, majd meglássuk, nézegessétek az oldalt, amit belinkeltem van ott minden ami jó.
JHetfield : szted a DK Rolls-t már fel is vették ? Az volt az elsõ szám ami szinte telj. kész volt, mostanában meg alig hallani róla, remélem nem dobták...
Hat az a Ja Rule -os szam elegge gyk. barmint a riffek azok okesak, de a tobbi az gaz...
Amugy most jon ki megint egy nascar lemez azon megint rajta lesznek:]
Az album nem fog meg jelenni ebben az evben mivel meg csak most keszulgetnek a szamok (az igaz, hogy nehany szam mar az elozo evben megszuletett, de mivel volt az elvonos incidens lealltak addig), a masik dolog nem hiszem, hogy 2 honap mulva kesz lesz a keveres meg minden egyeb ... meg ha kesz is lenne tuti ujra kevernek (alltalaban ez igy szokott lenni).:]
Noh most egyenlore ennyi...
Amugy most jon ki megint egy nascar lemez azon megint rajta lesznek:]
Az album nem fog meg jelenni ebben az evben mivel meg csak most keszulgetnek a szamok (az igaz, hogy nehany szam mar az elozo evben megszuletett, de mivel volt az elvonos incidens lealltak addig), a masik dolog nem hiszem, hogy 2 honap mulva kesz lesz a keveres meg minden egyeb ... meg ha kesz is lenne tuti ujra kevernek (alltalaban ez igy szokott lenni).:]
Noh most egyenlore ennyi...
Lesz még egy kis koprodukció Ja Rule-al, ami elsõre elég furán hangzik, de Bob Rock szerint király lesz. hát majd kiderül
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
én azt hallottam hogy lehet hogy még idén kijön az album. Ja és nyomnak egy számot a The Ramones tribute albumra is, melynek címe 53rd & 3rd. Unknown-nak meg üzenem, hogy a Load és a Reload óta csak a Garage Inc. jelent meg, amely egy durva feldolgozáslemez, meg az S&M, a San Fransisco-i Filharmonikusokkal, ami szerintem egy igazi unikum.
éppen így dolgoznak most a srácok a stúdióban !
sztem látogassatok el a Jump In The Studio
oldalra is !
sztem látogassatok el a Jump In The Studio
oldalra is !
még anno a saját fórumban nyitottam 1 Metallica topicot, keressetek rá.
amúgy készül az új album, mely kb. jövõ év elején vmikor jön ki.
Tallica 4ever.
http://www.metallica.com/its/logon/logon.asp
amúgy készül az új album, mely kb. jövõ év elején vmikor jön ki.
Tallica 4ever.
http://www.metallica.com/its/logon/logon.asp
Nekem az ...and Justice for All-ig tetszenek az albumaik. Régebben nagyon sokat hallgattam õket, mostanában már nemigen. Jelenleg Lake of Tears dübörög a szobámban. Headstones.
ja, és Metallica rulz 4ever! Béke Newsted "poraira"!
ja, és Metallica rulz 4ever! Béke Newsted "poraira"!
na jah!
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
AZ új albumaik ratyik...a Load és a Reload meg mondjuk a Master Of Puppets egész jó volt. A többit nem igazán szerettem.Egyébként Metallica rulz😊)
Na szóval. Szerintem ez a legjobb zenekar a kemény mûfajban, remekül ötvözõdnek számaikban komolyzenei hatások és a legsötétebb, legsúlyosabb hangok, ami egy gitárból kihozható. Akit érdekel a téma, az jöjjön és tárgyaljuk ki.