8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#8853 Uroborosz.
https://www.youtube.com/watch?v=F9eKnOaEBKM -
Senna84 #8852 Egyszer majd nekem is el kell mennem egy koncertjükre! -
#8851 Most voltam az Amszterdami koncertjükön eszméletlen jó volt. Én is a tribünön ültem és szinte csak a kivetitőn néztem az egészet, egyébként ha nem a színpad közvetlen közelében vagy akkor marad a kivetítő bámulás ami nagyon igényes animációkkal van feldobva.Kb ennyit lehet látni a golden circle végével egyvonalban a tribünről:
-
#8850 Ja, mert hétfőn reggel nyitottak a pénztárak és mivel az állóhelyek sokkal olcsóbban, sztem 1-2 óra alatt elment az összes. -
#8849 Nekem tegnap sikerült a bécsire jegyet venni, de online csak a tribünre lehetett.
Mondjuk annak fényében, hogy idén nekem kimaradt a pesti, ennek is örülök. -
#8848 Jóbarátomék a nyáron voltak Stones koncerten.
Hát, rohadt nagy, nagyon messze voltak a színpadtól, tulajdonképpen a kivetítőn nézték végig a koncertet, árnyék sehol. -
#8847 Ja, szépen körbe lőtték az országot, biztos nem tudtak megegyezni ezekkel a buzikkal... -
#8846 Prágába nem is túl drágáért, mondjuk ebben a nyilt teres repteres koncertben van némi kockázat, de itt még úgy sem voltam
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.09.25. 13:13:27 -
#8845 de jönnek Romániába, Prágába és Bécsbe ;) -
#8844 Hát nem jönnek... -
Coolfire #8843 November 2.-án jelenik meg a a Justice remastered kiadása.Remélem ebben már a bassus hallható lesz.:)
-
#8842 HBD Papa Het! :) (55) -
#8841 Jobb későn, mint soha, közvetve (koncert)film kritikámban is megírtam.. -
#8840 Így öt év után ideje volt már beszerezned:) -
#8839 Ha már koncert..
Beszereztem én is. Még ma sort kerítek rá.. -
coyote77 #8838 Üdv mindenkinek! Elkészítettem a Budapesti koncert multicamos verzióját, az hivatalos hanggal alávágva. Megvan az összes szám, a minőség változó mert nem volt minden számhoz megfelelő nyersanyag. Jó szórakozást! Metal up your ass!
Metallica in Budapes 2018 - full concert -
#8837 Ősszel kiderül :) -
#8836 Jövőre jönnek megint? -
#8835 Imádtam minden egyes percét! Szerencsére nagyon jó helyünk volt :)
-
#8834 Tök jó képek, köszi! (a Hit the lights videóban a random rajongó üvöltése elnyomja szegény James-t :)) -
#8833 Ez igen, köszi, hogy megosztottad! Érdekelt mi van a kiállításon! -
#8832 Te meg élőben láthattad, hallhattad is -
coyote77 #8831 Van de pont a színpad másik felén voltak szal nem sok látszik belőle. Van offical az úgy is jobb :) de linkelted is :) -
#8830 És a magyar zenei kuriózum feldolgozásról neked nem lett vidid?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.06. 18:40:54 -
coyote77 #8829 Király volt a koncert, igaz az effekteket nem tolták túl. Csináltam egy rakat képet, ha valakit érdekel csekkolja. Metallica koncert 2018.
Az elején a whiplash experience kiállítás van akit az nem érdekel tekerjen lejjebb a koncerthez :)
ja igen és két videó is van,
Bass solo
Hit the lights
Enjoy :)
Utoljára szerkesztette: coyote77, 2018.04.06. 18:26:05 -
#8828 Az elsők között vettem jegyet tavaly március 21-én, de sajnos úgy alakult, hogy nem tudtam elmenni és egy barátom kapta meg a jegyemet alapáron. 8 éve ott voltam a stadionban és így a mostani felvételeket nézve talán nem is bánom annyira, hogy a mostani kimaradt. Valahogy nekem grandiózusabb volt a 8 évvel ezelőtti (óriás kivetítő pl), meg eleve volt egy 90-es évekbeli hangulata a hatalmas színpad és szabadtéri helyszín kombójának. -
#8827 Nálam is, lehet egy helyen álltunk. :D
Meg sem tudtam mozdulni a tömegnyomorban, nem hogy headbangelni. Viszont nem is olyan hangulata volt a koncertnek, a hangzás sem volt annyira acélos, ez egy hatalmas show volt. A magyar vonatkozások miatt (zászló, pengető, magyarul éneklés) viszont szerintem ez a koncert még nagyon sokáig emlékezetes lesz! -
#8826 Sajnos körülöttem a közönség elégé gáz volt, közelébe nem volt a triviumos buli hangulatnak (menni kellett volna tovább oldalra tudom, de tök jó helyem volt :D). Viszont a Metallica nagyon oda tette magát, legalábbis én így éltem meg Hatalmas élmény volt.
Ezt a körszínpados megoldást igazán bevezethetné más zenekar is, sokkal jobban elfért a tömeg, és jóval közelebb lehetett lenni a zenekarhoz. Nem tudom hátrábbról mennyire volt jól belátható, de a youtube videókat nézve nem lehetett rá panasz.
(a drónokat is kéretik felvenni állandó színpadi kelléknek, nagyon látványos volt. És az egyik majdnem fejen találta Ulrich-ot, mikor lezuhant :) ) -
#8825 Kibaszott jó lesz! Bár őszintén szerintem az év koncertjén én már túl vagyok, a múltheti Trivium buli magasra tette a lécet. Itt attól félek hogy az idősebb korosztály miatt ülőkoncert lesz...mindegy, a lényeg, hogy ez történelmi koncert lehet. Lehet ez az utolsó...szóval ki kell élvezni :).
-
Coolfire #8824 De csendben vagytok.:)
Pedig a a környékbeliek setlistjeit nézve;igencsak jó cucc lesz.
-
Ranita260 #8823 Sziasztok! Szeretnék 2db Metallica jegyet venni a budapesti koncertre elfogadható áron! A segítségeteket előre is nagyon köszönöm! e-mail: [email protected] -
#8822 Már nincs sok hátra:) -
Andiiiii #8821 Sziasztok!
Keresek 2 db jegyet a Metallica koncertre. Nagyon horroráron kaphatnék üzérektől, esetleg ha hallotok valamit, írjatok!
Üdv: Andi -
#8820 Metallica: Seek & Destroy (MetOnTour - Madrid, Spain - 2018)
-
#8819 Jók a setlistek eddig -
#8818 Zseni :D. Rengeteg coverje van, gondolom ismeritek.
-
#8817 Ma hozta a postás. -
jeromos-33 #8816 Sziasztok!
VADIÚJ, SOHA NEM HALLGATOTT, BONTATLAN CSOMAGOLÁSÚ Metallica CD-kből álló gyűjteményemet eladnám, CSAK EGYBEN.
A gyűjtemény a következő CD-ket tartalmazza:
1. Kill 'em All (2016 remastered CD)
2. Ride The Lightning (2016 remastered CD)
3. Master Of Puppets
4. …And Justice For All
5. Metallica (Black Album)
6. Load
7. Re-Load
8. Garage Inc. (2 CD)
9. Turn The Page (4 track single) (CD)
10. S & M (2CD)
11. St. Anger (CD + DVD)
12. Death Magnetic
13. Beyond Magnetic (4 tracks EP) (CD)
14. Through The Never (2CD, digipack)
15. Hardwired... To Self-Destruct (3CD-s deluxe változat)
16. DEEP PURPLE TRIBUTE: Re-Machined (Metallica, stb.)
17. DIO-TRIBUTE: This Is Your Life (Metallica, stb.)
+ AJÁNDÉKBA adok: egy 428 oldalas Metallica dalszöveg-könyvet, mely tartalmazza az összes Metallica-szám dalszövegét, albumok szerinti bontásban.
Irányár: 70 ezer ft.
Érdeklődni: [email protected]
-
#8815 :) Nekem is a korai albumok a kedvencek, de ettől még ki nem hagyom, ha már kis hazánkba látogatnak. 7 éve jól szórakoztam, bízom benne, hogy most se lesz másként. -
Rosszul gondolod. Bár imádom őket, nekem inkább csak az első 6 albumuk jön be.
Azok viszont mind megvannak 48kHz/24bitben DTS 5.1 hangsávval is DVD-n, így semmi gáz
Lady Gagás vidit csak érdekességből mutattam, és nagyon is tetszik..
Sőt, ha ilyen "műsor" lesz a későbbiekben is a koncertjeiken, talán még én is benézek majd...
Nektek meg jó szórakozást a mostanin! Autogram nélkül haza se gyertek!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.20. 12:05:01