8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#8813 Itt egy kicsit azt érzem, hogy nem jutott jegy és most "savanyú a szőlő". Rosszul gondolom? -
#8812 Hát kitartás. Addig meg tekintsd és hallgasd meg James
hogyan nyomja Lady Gagával
Metallica, Lady Gaga - Moth Into Flame
-
#8811 Mi az hogy, leginkább arra készülök -
#8810 Azért régebbi zenéikre is készüljetek..
Metallica: Battery (San Juan, Puerto Rico Recap - 2016)
-
#8809 Bő két hét. -
#8808 Hány nap alatt ért ide? -
#8807 Igen, a saját kiadójuk már 2012 óta, minden tulajdonjogot átvettek a Warner-től. -
#8806 Tudja a fene honnan jött, már kidobtam a borítékot :)
Na igen, sehol sincs ez egy korai albumhoz (nekem a jó kis Vertigo logo is hiányzik róla... egyébként ez a Blackened a saját kiadójuk?) -
#8805 Megnyugodtam, egy darabban van, sértetlen az enyém is. Neked is Észtországból küldték? :)
Azért azt megjegyezhetjük, hogy nem ez a legszebb Metallica album. -
#8804 Lényegében az egész papír, a cd-tartók kivételével.
-
#8803 A külseje az papír? Most már izgulok. :) -
#8802 A gerince az enyémnek is meg van nyomva picit, de annyira nem vészes. Mindenképpen két darabban találod, mert dupla cd -
#8801 Ma szóltak otthonról, hogy megjött a lemezem, a postás belegányolta összegyűrve a ládába, remélem nem két darabban találom, ha hazaértem este... Ezek szerint nem futár hozza. -
#8800 Az enyém ma érkezett.
-
#8799 Cd megrendelve -
#8798 San jose utca? -
#8797 Rövid sztori. Tavaly vettem egy lakást BP-n Csepelen. Tipp mi az utca neve :).
A lényeg hogy jó lenne ezt a mesterművet hallani élőben jövőre!
ui: de már tovább is kell adnom rajta, long story miért. -
#8796 Szerintetek mi hozza a cd-t? Posta vagy valamelyik futár cég?
-
#8795 Tudom, de még jegyem sincs:)
A héten elmegyek érte -
#8794 A http://chilli.mobi/metallica/ oldalra kell feltölteni a jegyen található sorszámot (16 karakter) :) -
#8793 Én a vásárlás másnapján kaptam levelet hogy majd 27-től lehet igényelni az albumot.
Azóta semmi. -
#8792 Metallica: Spit Out the Bone
-
#8791 Ma kaptam egy e-mail-t, hogy mától lehet kérni a jegyhez járó Metallica albumot. A CD-t választottam, 4€ a szállítás, 28 napon belül a postázás... de legalább lesz mit kitenni a polcra. Digitális verzió is van. -
#8790 21.-én vettem meg a jegyet, azt írják 3 munkanap múlva lehet átvenni a jegyet. Küldenek értesítést róla? -
Pares #8789 Ennél nincs jobb /topik
-
#8788 Nekem is lenne kívánságom, bár elég csekély esélyt látok rá :D
-
#8787 Akkor már egy jó zene erejéig nézzünk be a francia rajongókhoz is
-
Pares #8786 Tru-tu-tu-tu-tu-tu-tu
-
#8785 Továbbá az One és az ...and justice for all is ott szólt a világon elsőként koncerten :)
Hihetetlen, hogy már 30 éve lesz!
Egy akkori haverom keresztül-kasul javarészt csak ezt hallgatta rongyosra kazitól..
Emiatt akarva akaratlanul is kívülről fújtam az összes dalszövegét ennek az albumnak :D -
#8784 Sőt...1988 MTK stadion, először nálunk játszották az Eye of the Beholdert élőben :D jövőre lesz az is 30 éve, már ezért is kéne :D -
#8783 Faszopó az összes buzi jegyüzér. Én ma ott vettem a ticketpro jegyirodában, tök jó fejek, nem hinném hogy képesek lennének erre, de volt pár érdekes arc a sorban...
Jövőre 30 éves az and Justice...ajánlom hogy legyen ez... :D szétbaszok mindent magam körül ha összejön :D.
-
#8782 Én is ezen a véleményen vagyok, legszívesebben megbeszélnék egy találkozót vele hogy kell a jegy de csak megrúgdosnám. -
#8781 Szerintem a koncert előtt napokkal vagy hetekkel 50-ért árulni még belefér, ha valaki meggondolta magát, van aki örül, hogy még jegyet kap. De nem az elővételes vásárlás első napján pofátlanul majdnem kétszer annyiért... Egyáltalán a jegy továbbértékesítése nem tilos? El kellene venni az olyan emberektől a jegyet, akik kizárólag haszonszerzés miatt vásároltak. Tudom, parasztok mindig vannak és lesznek is, de már elég belőlük. -
Coolfire #8780 Majd mennyi jegyüzér lesz a buli előtt... -
#8779 Dögölne meg a nyomorultja -
#8778 Simán egy Ticketpro-s dolgozó lehet :) -
Nyiri #8777 :D :D
Igazi férgek -
#8776 Köszi, 93-ban volt 1600,-, 99-ben 4900,-, 2010-ben 19900,- a kiemelt állóhely
Így nem is tűnik annyira drágának a 30k.
Mindhárom jegy más méret, legszarabbul a 2010-es néz ki. A 93-as tetszik a legjobban, lehet azért mert az volt az első koncertem.:) -
#8775 Ugyanakkora mint a 2010-es jegy. :) -
#8774 Állójegy megvan, e-ticket, nyomtatható változat. 31.900Ft kezelési költséggel együtt.
A Ticketpro nagyon korrekt, várólista van, de ha kivárod zökkenőmentes a rendelés, így kell ezt csinálni.