907
![](http://iaro.srv.hu/kep/psgbnr.jpg)
-
Lifeforce #572 Nem tudom miről beszéltek....
Nem kell crack mert a CD-én rajta van a deviance könyvtárban.
Nem kell hozzá az eredeti Postal2 sem, mert ezen minden benne van.
Nincs kritikál error sem ha a megfelelő drivereket és beállításokat használod.
És megy a szerver 16 fővel....
Cím: hungs.hu -
Chappy #571 igen -
Nyiri #570 Kell hozza az alapjatek? -
Chappy #569 nekem a multy kell! -
Coco #568 már van de ez a prob!
General protection fault!
History: TArray<< <- USkeletalMesh::Serialize <- (SkeletalMesh Characters.Fem_LS_Pants) <- TestReach <- (SkeletalMesh Characters.Fem_LS_Pants) <- UStruct::SerializeBin <- (Class BasePeople.MallWorkers Mesh[0]) <- UClass::Serialize <- (Class BasePeople.MallWorkers) <- TestReach <- (Class BasePeople.MallWorkers) <- UObject::Serialize <- (MallWorkers Intro.MallWorkers31) <- AActor::Serialize <- TestReach <- (MallWorkers Intro.MallWorkers31) <- ULevelBase::Serialize <- ULevel::Serialize <- TestReach <- (Level Intro.MyLevel) <- UStruct::SerializeBin <- (Class Engine.GameEngine GLevel[0]) <- UObject::Serialize <- (GameEngine Transient.GameEngine0) <- UGameEngine::Serialize <- (GameEngine Transient.GameEngine0) <- UGameEngine::Serialize <- (GameEngine Transient.GameEngine0) <- TestReach <- (GameEngine Transient.GameEngine0) <- TArray<< <- UObject::SerializeRootSet <- UObject::CollectGarbage <- Cleanup <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
IMÁDOM EZT!CRITICAL ERROR!Van vkinek vmi ötlete? -
Coco #567 Egy crakcket lécci vki adjon,, cimet
köszi -
Chappy #566 honnan lehet a multyplayer-t megszerezni??? -
Na, kiprobaltam, Single Playerben ugyanaz, csak ugy erzem, stabilabb, gyorsabb lett, nem is tolt annyit, ami ugyebar alapbol eleg zavaro hibaja volt.
Multiplayer kiraly, muxik a biztonsagi masolattal, minden tovabbi nelkul, van vagy egy tucat szerver. Sajnos a pingek nem voltak tul jok, ahol jatszottal, valami 150 koruli volt, es hat... darabos volt. Nem az fps esett le igazan, hanem valszeg az internet kapcsolat nem volt megfelelo, de nem vagyok profi szakertoje a mp jatekoknak. Ez mindenesetre olyan volt, hogy megyek-megyek, es ket masodpercenkent pl 1 masodperccel elobbi helyemre visszarak...
Hungs.hu szervert meg en nem lattam, elindult mar? Varjuk nagyon, de szivesen inditok en is, ha lenne, aki jon jatszani! -
Chappy #564 Ez 1 olyan game, amit ha újratelepítem a c meghajtót, és a d-n semmit sem baszok csinálni, akkor onnan később elindul. -
Lifeforce #563 Holnap indul belőle Magyar szerver...
Keressétek a hungs.hu -t
Milyen moddal szeretnétek játszni? -
Kell majd hozzá az alapjáték? -
Coco #561 nekem is, kivancsi vagyok multijára ;) -
Nekem mar nemsokara lenn lesz ftp-rol :)
Majd irok rola, de asszem, csak reggel! -
En ugy tudom, van.
Plusz palyak, kuldik, plusz MULTI VANDALKODAAAAAAAAAAS!
VEEEEEEEEEEEEGREEEEEEEEEEE!
:) -
A Share The Pain-ben van egyjátékos rész is? -
KIJOTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Chappy #555 OK!!! -
jóanna !
bocsánatott kerék -
Chappy #553 NA!! -
kabBe ! -
Chappy #551 Akkor a géped a szar. (VAGY A GAME!!!) -
egyébként én voltam ez -
Chappy #548 Hol?? -
Elvileg mar kaphato a Share The Pain! (Hardwides forras) -
Chappy #546 hagyj legalább 500mb szabad helyet a C: meghajtón! -
már van egy , de most meg lefagyott a köcsögje.. -
pls, nem találom a nocd patch !
valaki monnya meg hol van !
thx -
Chappy #543 OK! Ha valki másnak ilyen problemje van neki szóljon! A CRACK-ek nekem nem kérte( DE NINCS IS!!!) -
má nem kel
az volt a baja hogy fen volt a demo és u.a.-ba a mappába tettem a fullt
szal uninstall aztán megin fel és ment
ha vkinek van ilyen hiba mint amit írtaam próbájja má kijezt!
-
Chappy #541 majd letöltheted a honlapuomon -
Chappy #540 keress egy krekket -
de a demo tök jól ment és még a tükrök is látszottak -
gef4 mx -
Sza' , nekem is kijött 1x ijen de a saveket megtartottam, a progit ujratettem és most már működik.
Sz'tem te is csináld ezt...
Ja és milyen grafkártyád van? -
de méé ????
help mee ! -
Chappy #535 szopacs! -
ja és a kérdés hogy mit csináljak hogy menjen ?
crack nincs a cd-n -
ReadFile beyond EOF 0+4/0
History: ULinkerLoad::Serialize <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Suburbs-3.fuk) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
ezt az izét irja mikor lefut az intro majd a térképet mutatja és enter-t vagy bármit nyomok -
Chappy #532 vagy predatorwarez -
Chappy #531 http://predatorwrz.warez.hu
lehet hogy épül