Postal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Hehe...ezexerint az Engine a szar!
Þór vígi þessi rúnar
Bár ilyenkor mindig eszembe jut jó öreg Hannibál Lekter szavai, hogy mi után is vágyodik az ember,... amit nap mint nap lát. Remélem nem ébreszt fel valami alvó rémet a game, bár öszintén én nem hiszek benne, de megértem mások félelmeit.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy amikor hazaérek az Önkormányzattól, ahol felb***ták az agyam (ott melózok) akkor hazamegyek szétütök pár embert és kész jólvagyok. Utánna vagy nevelgetem a Simjeimet vagy vidámparkot építek, esetleg SimCity 4. Szerintem ez erre jó!
Þór vígi þessi rúnar
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azért 16 év alatt nem engednék játszani vele embereket. A fölött meg ha valaki így éli ki magát még mindig jobb, mint ha valoságban produkálná ugyanezt. Mondjuk ott nem tudná visszatölteni a játékállást.
Egy dolog még fáj. A begyöpösödött antijáték mozgalom vezetõi, most kaptak egy ûtõs darabot amit kivághatnak az asztalra "itt van nézzék meg e miatt történt minden". Remélem akkor sem lesz igazuk.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
meg kell venni a programot, nem pedig ellopni
😊)))
na jó, sajna fogalmam sincs
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Miért fagy ki a Game telepítéskor?
ezt írja nekem:
"Setup cannot open the source file 'E:\System\suburbs-3.int'!"
Miért??????????????????????????
Segítsetek! Plz!
Csütörtök van.Elmentem napalmért,aztán kellett volna rendörségre menni.Gondoltam elfogatom magam,mert így gyorsabb.Szal kiverekedtem magam a rendörségröl mindenkit kinyírva.No ekkor jöttem rá,hogy így nem tudom befizetni a nemtommit. Közben találtam a file roomban egy papírt. Szal kijöttem rendörség épületéböl,aztán vissza,s akkor már megint élt mindenki,de nem tudtam befizetni a marhaságot,pedig elvileg csak 300 lóvé,s nekem 750 volt. Olvastam,hogy azt amit találtam papírt be kell dobni a 3.-on a bedobóba. Hát mivel újra végigverkedtem magam rajtuk,megint találtam egy papírt.
Most ott tartok,hogy már 3 -szor kiírtottam az egész rendörséget,s már 3 papírom is van,de nem tudom bedobni sehogy,pedig már gugolgattam is. A kérdésem:Töltsem vissza,s ne elfogatva hanem simán menjek rendörségre? Egyáltalán azt a papírt kell bedobni,ott fennt amit a file room-ban találok? Aki tud lécci segítsen,mert végig akarom vinni,s mán csak 1 nap lenne hátra.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ezután kell a géphez menni és belehugyozni a kis csõbe amiután kiad egy tablettát, amit meg kõ kajolni. 
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Elakadtam ebben a gamában. Most Péntek van és be kell menni a klinikára valami kúrára. Meg is állapodok a "Vend a Cure" gép elõtt de csak egy animot futtat aztán semmi. Ha bele pisálok az sem segít. Mi a szöszt kell csinálni, hogy ez is meglegyen? Már mindenkit ki írtottam de az sem segített 😊)
History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Tipp?
Amúgy nekem az (sem) tetszett benne, hogy mindig ugyanonnan kell indulni, ugyanazok a házak stb. Kissé uncsi!
Þór vígi þessi rúnar
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Told végig ha akarod, de ne várj a befejezéstõl sokmindent. Nagyon gagyi a vége!!!
Þór vígi þessi rúnar
De azért végigtolom a gamét hátha fogok még kellemesen csalódni.
ui: Nem akartam fikázni és nem vitázni akarok azzal akinek teccik, csak észrevételemet közöltem. 😊
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Azért jó volt, de nem nyomom végig mégegyszer!
Végülis picit csalódtam benne!
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy jó játék lenne, csak picit uncsi. De azért egyszer csak végignyomom.
Tényleg, meddig megy a játék? Vasárnap estig? Csakmert most pénteknél járok (2 küldi kész a 4-bõl) és szeretném tudni, hogy mennyi van még hátra. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Éppen napalmot vásároltam és nem tudtam tegnap hova menni. Találtam ugyan tonna csövet a semmi felett, de mindig leestem. Mostmár tudom, hogy arra kell menni!
Þór vígi þessi rúnar
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
http://gamehunter.jatekhirek.hu/index2.html
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ime a hibauzi, ha valakinek van valami budosebb fingja a programozashoz, esetleg tudhatja mi ez 😊
GameSinglePlayer Industry2.GameSinglePlayer1 (Function Postal2Game.P2GameInfoSingle.PrepSliderPawns:015E) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)
History: FFrame::Serialize <- AActor:😛rocessState <- Object GameSinglePlayer Industry2.GameSinglePlayer1, Old State State Postal2Game.P2GameInfoSingle.Startup, New State State Postal2Game.P2GameInfoSingle.Startup <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Amugy sztem is allat a gama, iszonyu jo hangulat, jo poenok... mintha megvizsgalt volna egy pszichologus, aztan irtak volna nekem egy jatekot 😊 Egy valamit viszont hianyolok belole: a terhes not

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Na törlöm le a p...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Alamode - God Mode
PackNHeat - Gives player every destructive weapon in the game
PayLoad - Set all current weapons to have lots of ammo
IAmSoLame - Gives all weapons, max ammo and turns you invinivible
PiggyTreats - Gives lots of doughnuts
JewsForJesus - Gives player lots of cash
BoyAndHisDog - Gives player lots of dog treats (yep your dog is very
useful when trained)
Jones - Gives player lots of health pipes
SwimWithFishes - Gives player all radar related items
FireInYourHole - Enables rocket cameras (fun!)
IAmTheOne - Gives player lots of catnip
LotsAPussy - Gives player lots of cats (for use as silencers)
BlockMyAss - Gives player body armor
SmackDatAss - Gives player the gimp suit
IAmTheLaw - Gives player the cop clothes
Healthful - Gives player full health and several (4) medkits
Whatchutalkinbout - Turns all non-player, bystander pawns into Gary Colemans
Oasma - Turns all non-player, bystander pawns into Fanatacs
RockinCats - Change any guns that can use cats as silencers to have
a cat on them and the cat will shoot off everytime and a new
one will magically appear
DokkinCats - Removes cat repeating guns (turns them back to normal)
IFeelFree - Ghost mode (toggled, enter code again to turn off)
LikeABirdy - Fly mode (toggled, enter code again to turn off)
Fly - ?
Walk - ?
Slowmo (number) - sets speed?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"