907
-
#530 Újabb infók a multiról:
4 fajta mod lesz:
-snatch(harcolni kell a postalos csajokért,el kell lopni az ellentől,és be vinni őket a helyünkre ezzel pontot szerezve)
-grab(10 zsák dollárért folyik a harc,minél több zsák van nálad annál erősebb leszel)
-deathmatch(25 karakter közül lehet választani és egymást gyakni,akár gery colemannel vagy osamaval)
-teamdeathmatch(ugyanaz mint dm csak csapatok harcolnak egymással,19 féle különböző csapat van).
Továbbá:
-14 új multi map
-beépített szerver kereső a játékba
-dedikált vagy nem dedikált szerverek,admin jogok
-variálható multi beállítások
-map készítő progi
Amit pedig a single-be tettek bele:
-új fegyverek,robbanás animációk
-új nehézségi fokozatok
-2 új map Underhub és Tora Bora,lehet,hogy ezálltal vasárnapig fog tartani a vérengzés :)
-rövidebb töltési idő -
#529 dc -
#528 mi a predator warez cime? -
#527 bocsi nem lattam thx -
#526 Honnan lehet letolteni bar melyik reszet a Postalnak? -
Chappy #525 predator warez -
#524 Jobban orulnek, ha megvenned a boltban, de ha vegkepp nem megy, akkor nezz fel a DC++-ra, sztem ott nagyon jo esellyel megleled! -
#523 Honnan tudom letolteni a Postal1 vagy a Postal2t? -
Chappy #522 aha -
#521 jaja -
Chappy #520 Külön téma -
Chappy #519 Lesz multyplyeres kieg. és Postal 3!!! -
Chappy #518 Szerezz sok stukkert!!! -
Chappy #517 Menj be a dutyiba, és szerezz 1 rendőrruhát!! -
Coco #516 ja értem :)) -
#515 Mar kesik :)
volt mar ez jovo marcius is.
-
Coco #514 november közepe?
... -
Chappy #513 Jó. -
#512 A Whiptail Interactiv karácsony előtt tervezi kiadni a Postal 2 című játékának feljavított változatát, a Postal 2: Share The Pain-t. A multiplayer móddal is felszerelt új verziónak még nem tudni a pontos megjelenési dátumát, ám várhatóan már november közepétől kapható lesz. A multiplayer addon-t egyébként majd ingyen is le tudják tölteni azok, akik anno megvásárolták a játékot. -
#511 Nah egy multi béta teszt előzeteséből kiollóztam pár infót,többségük nem tartalmaz sok újdonságot:
-A fegyverek karakterisztikáján módosítottak az alapjátékhoz képest
-az összes singleplayerben alkalmazott harc eszköz megtalálható lesza multiban(ha jól fordítottam le).
-új fegyverként lesz benne sniper
-lesznek kifejezetten multi mapok,de olyanok is amik single-ben voltak
-Miután befejezték a multit,elképzelhető,hogy további singleplayer mapok,küldetések jelennek meg a postal 2-höz
-Multi modok:dm,tdm,ctf,ctf-nek lesz egy variált változata is,lehet,hogy itt jönnek be a pucér csajok ;)
-Megjelenés november -
#510 De a patch tartalmaz új helyeket? -
#509 Nincs :) -
#508 Skacok!
Ennek penteken vege? Nincs szombat-vasarnap? -
#507 Azért remélem nem szúrják majd el a netkódot,lehessen majd jó sokan játszani egy szerveren.Meg pár új fegyvernek,használati tárgynak is örülnék :). -
#506 Jaja, en is most olvastam a Hardwireden, mar nagyon be vagyok sozva ra! :))) -
#505 De jön ám,október november környékén,már most megy a béta tesztelgetés.DM,TDM,CTF modok biztos lesznek benne,vmint lesz egy külön pálya,ahol pucér csajok szaladgálnak.
-
#504 Tehat jon a multiplayer vandalkodas! Yes-yes-yes :) -
#503 Na gyerekek, itt egy info, a PC Guru honlapon talaltam, augusztus 22-en kerult fel:
"A Whiptail Interactive először az augusztus 27-29 között megrendezésre kerülő ECTS-en fogja bemutatni az év végére tervezett megjelenésű Ganglandet, adta hírül a cég. A dán MediaMobsters által fejlesztett játékban keverednek majd az RTS, RPG és szimulátor elemek... A feladatunk pedig egyszerű: 26 küldetésen keresztül kell felépítenünk egy hatalmas bűnszövetkezetet, hogy aztán mi uraljuk egész Paradise City-t.
A cég ezenkívül bemutatja még a POSTAL 2 Multiplayer kiegészítőjét, a Blade and Swordot és az RC Carst is." -
#502 Ott van benn a hibaüzenetben egy tanács, azt megpróbáltad? Ha nem, miért nem? Ha igen, akkor drivert és directx-et frissítetted már? Ha nem, miért nem? -
#501 Dobd ki azt a suxx ATI-t! Driver frissítés stb... -
#500 Nyilván azért nem válaszoltak, mert senki nem tudja a választ. Itt nem leszel hosszú életű, ha elkezdesz káromkodni ok nélkül. -
Sigee #499 kösz a segítséget bammeg!!!! -
Sigee #498 Szasztok!!!!
Help me plíííízzzzzz!!!!!!!!
Hibaüzenet a Postal 2 indításánál: Error setting display mode: CheckDepthStencilMatch failed. (D3D_OK). If you just started the game then delete your 'Postal2.ini' file and try again.
History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- DetermineFormats <- SetupPresentParms <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Ha törlöm az ini fájlt és inídtom, akkor 10-ből 9-szer ugyanez... 1x elindul, de akkoris érdekes képeket mutat... alig látszik valami.
Videokártyám: ATI Mobility Radeon 9000 64MB.
Mi lehet a PROBLÉMA?
Help Vki plííííz! S.O.S.!
Köszi!!!
-
#496 van már multi vagy még mindig nuku? -
#495 Ja, jól van köszi!
Most asszem megvan, próbálkoztam én már előzőleg is a filemirrors-al, csak voltam olyan bugyuta, hogy szóközt tettem a postal és a 2 közé, erre csak 1 db file-t adott ki. Teljesen eltompult az agyam, ez is a 10-12 óra munka miatt van. -
#494 Ne viccelj már! Elmész a filemirrors.com-ra beírod a keresőbe, hogy postal2, és az eredmények közül kikeresed a 1337-es patchet, katt rá, és jön is lefelé (26M körüli). Ehhez kell majd egy crack is, azt meg a Gamecopyworld.com-on hasonlóképpen lehet beszerezni. -
#493 Mármint akkor lesz kedvem leülni elé, de patch-em akkor se lesz. -
#492 Nem tudom, majd megpróbálkozom vele újra, már eleve régen jáccottam, nincs is időm ilyenekre 19 körül jövök haza a munkából akkor meg kinek van kedve, még itt tököl is nekem a töltéssel, patch-em meg ugye nincs, nem is lesz, talán majd a hétvégén. -
#491 Aha!
akkor megmondom én visszaolvastan volt azt a 7 hozzászólást, csak azzal az a problémám, hogy nem működik (nálam), de nem tudom ezt hanyadjára mondom, és te most belinkelted nekem ugyanazt a címet.
Én a fájlnak a konkrét helyéért, vagy egy másik címért könyörgök, vagy akkor le van szarva az egész, nem is érdekel, jáccom vele igy ahogy van!:(( -
#490 Hát körülbelül ennyit lehet tudni sajna. Azaz semmit. :/