Postal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
dehogy nem😊sztem nagyon jól megvan csinálva.Én komolyan mondom ilyen sztorival már nagyon régóta nem találkoztam.Ezért lett most nálam az SH2 a best.Ráadásul nagyon zorko a hangulata... Szóval SH2 rulez😊))
Evil
naz azert as sh2 se egy tokely.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Unknow
A játék állandóan töltöget mert mindent generálgat.Olyan mint egy rosszul megírt GTA3!Egyébként maga a játék szerintem semmit nem ér így ahogy van.Ez a játék inkább multiba lenne jó mint így egyedül játszva mert,hogy is mondjam...hát ez így unalmas... Egyébként rengeteg hiba van a játékban.Említhetném már rögtön a tükröt ahol a macska nem látszik a puska csövön amikor rajta van.Vagy például azt,hogy ha egy emberkéne a lábát sorozom szét géppuskával akkor összeesik és mászik tovább de egy lövéstõl máshova szinte azonnal meghal.Meg még sok apró ilyen idegesítõ hibája van ennek a játéknak...nem is mondok többet😊Megyek is vissza Silent Hill 2-zni😊
KG21
Már az röhejes hogy a pályarészek között 50 méter van!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Jano
Tényleg sok a töltés, géptõl (majdnem) függetlenül. Sok RAM is hiába (nekem 512).

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Evil
pl keves a ramod.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Carlos
Hehe...nekem csíra gépem van (900 Cerka) de nálam is 2 percet töltögetett.
Hehe...ezexerint az Engine a szar!

Þór vígi þessi rúnar

Jaja. Én is azt vallom, hogy a normál embereknél normál felfogásal nem gáz ez a játék.
Bár ilyenkor mindig eszembe jut jó öreg Hannibál Lekter szavai, hogy mi után is vágyodik az ember,... amit nap mint nap lát. Remélem nem ébreszt fel valami alvó rémet a game, bár öszintén én nem hiszek benne, de megértem mások félelmeit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
Aki gyilkolászni akar az akkor is öl, ha nem jáccik ilyenekkel!
Amúgy amikor hazaérek az Önkormányzattól, ahol felb***ták az agyam (ott melózok) akkor hazamegyek szétütök pár embert és kész jólvagyok. Utánna vagy nevelgetem a Simjeimet vagy vidámparkot építek, esetleg SimCity 4. Szerintem ez erre jó!

Þór vígi þessi rúnar

Nem csodálom...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ugh. Beteg egy progi, meg kell hagyni. Pihent agyuak lehetnek akik kitalálták. Macska mint hangtompító? Mondjuk nekem már a Carmagedon sem jött be. Én ilyen humánus lélek vagyok. Bár végül is nem az a cél, hogy kiírtsuk a várost, viszonylag lehet erõszakmentesen is nyomni. Fegyvertelen civilek leõlése, nekem nem rulez, még monitor elõtt is rossz érzés fog el, ha egy sikongató nõt hátbaküldök sotival. Tudom, hogy játék, de rögtön az jut eszembe, hogy felkelt a kis virtuális világában reggel, felöltözött és eszébe sem jutott, hogy egy virtuális Hoz_ Hun aznap kifekteti egy lapáttal.
Azért 16 év alatt nem engednék játszani vele embereket. A fölött meg ha valaki így éli ki magát még mindig jobb, mint ha valoságban produkálná ugyanezt. Mondjuk ott nem tudná visszatölteni a játékállást.

Egy dolog még fáj. A begyöpösödött antijáték mozgalom vezetõi, most kaptak egy ûtõs darabot amit kivághatnak az asztalra "itt van nézzék meg e miatt történt minden". Remélem akkor sem lesz igazuk.

Shaman
Na jó akkor visszatöltésböl csinálom meg,lehet nem jó elfogatni magam,s cellából szabadulni. Amúgy mennyi lóvé kell oda? 300?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Én is eccerûen besétáltam oszt odaadtam neki a pénzt. Igaz gondolkodtam rajta, hogy utána szétlõjjem e a fejét de mondom õ most nem bántott úgyhogy csak felgyújtottam
Mike
ez azért érdekes, mert én nem dobtam be semmiféle pairt sehova, befizettem a büntetést, azt jolvan

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mert csúnya kalózverziód van biztos

meg kell venni a programot, nem pedig ellopni

😊)))

na jó, sajna fogalmam sincs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Srácok!

Miért fagy ki a Game telepítéskor?

ezt írja nekem:

"Setup cannot open the source file 'E:\System\suburbs-3.int'!"

Miért??????????????????????????

Segítsetek! Plz!

Shaman
ööö nekem olyan problémám van amit elöttem már mások említettek,de nekem valamié nem jön össze. Leírom a szitut.
Csütörtök van.Elmentem napalmért,aztán kellett volna rendörségre menni.Gondoltam elfogatom magam,mert így gyorsabb.Szal kiverekedtem magam a rendörségröl mindenkit kinyírva.No ekkor jöttem rá,hogy így nem tudom befizetni a nemtommit. Közben találtam a file roomban egy papírt. Szal kijöttem rendörség épületéböl,aztán vissza,s akkor már megint élt mindenki,de nem tudtam befizetni a marhaságot,pedig elvileg csak 300 lóvé,s nekem 750 volt. Olvastam,hogy azt amit találtam papírt be kell dobni a 3.-on a bedobóba. Hát mivel újra végigverkedtem magam rajtuk,megint találtam egy papírt.
Most ott tartok,hogy már 3 -szor kiírtottam az egész rendörséget,s már 3 papírom is van,de nem tudom bedobni sehogy,pedig már gugolgattam is. A kérdésem:Töltsem vissza,s ne elfogatva hanem simán menjek rendörségre? Egyáltalán azt a papírt kell bedobni,ott fennt amit a file room-ban találok? Aki tud lécci segítsen,mert végig akarom vinni,s mán csak 1 nap lenne hátra.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Nõvérkével kell beszélni aztán le kell húzni a sliccedet hogy lássa a limbit Ezután kell a géphez menni és belehugyozni a kis csõbe amiután kiad egy tablettát, amit meg kõ kajolni.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Ha tud valaki segítsen!
Elakadtam ebben a gamában. Most Péntek van és be kell menni a klinikára valami kúrára. Meg is állapodok a "Vend a Cure" gép elõtt de csak egy animot futtat aztán semmi. Ha bele pisálok az sem segít. Mi a szöszt kell csinálni, hogy ez is meglegyen? Már mindenkit ki írtottam de az sem segített 😊)
bfg900
Directx, driverek mind azok, amiket a req-ben írtak, szóval ez nem lehet probléma.
bfg900
Nem hajlandó nálam elindulni a game, annak ellenére hogy a demo tökéletesen futott. Ezzel áll le már rögtön az elején: Assertion failed: InPos<=Size

History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Tipp?
Töltsd le a netrõl az Alcohol 120%-ot azzal fel lehet írni mindent. Rákeresel oszt leszeded, meg egy cracket is találsz hozzá. Vagy ha nem írod ki akkor csinálhatsz vele virtuál meghajtót. de arra jó a daemon tools is. Szerintem végigjátszod utána Del. 😄
Randal
Szisasztok! nekem az aproblémám, hogy megvan a gamma, de nem tudom kiírni valami miatt...

Carlos
Hehe...Csak nehogy õk hugyozzanak szájba!!!
Amúgy nekem az (sem) tetszett benne, hogy mindig ugyanonnan kell indulni, ugyanazok a házak stb. Kissé uncsi!

Þór vígi þessi rúnar

WiZZaRD
valoban sokkal tobb lehetoseg lett volna a temaban :-)) csak sajna nem lett minden kiaknazva, mondhatni eleg statikus a korulvevo vilag a gameban

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Carlos
Ha eddig nem tetszett, akkor ezek után sem fog!
Told végig ha akarod, de ne várj a befejezéstõl sokmindent. Nagyon gagyi a vége!!!

Þór vígi þessi rúnar

Tegnap megnéztem a gammát, de eléggé kevésnek láttam. Nem igazán tudom most ez mi lenne. FPS-nek elég gyenge. elég hüjén áll a fószer kezében a stukker. Meg ha leesik a földre akkora mint egy ágyú. Arra is figyelhettek volna, ha belerúgok egy hullába akkor ne fúródjon már bele a falba és ne is essen át a lépcsõn. de lehet csak én akarok sokat. Lehet nem kellett volna megnéznem a DOOM III demot :]
De azért végigtolom a gamét hátha fogok még kellemesen csalódni.
ui: Nem akartam fikázni és nem vitázni akarok azzal akinek teccik, csak észrevételemet közöltem. 😊
Taptarap
Hát nem tartozik a kétszer jáccom vele játékok közzé de újdonságnak jó volt.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Carlos
Elég vacak volt a játék vége!
Azért jó volt, de nem nyomom végig mégegyszer!
Végülis picit csalódtam benne!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy nekem az nem tetszik a gammában, hogy mindig ugyanonnan indulni, mindig ugyanazok a helyszínek satöbbi.
Amúgy jó játék lenne, csak picit uncsi. De azért egyszer csak végignyomom.
Tényleg, meddig megy a játék? Vasárnap estig? Csakmert most pénteknél járok (2 küldi kész a 4-bõl) és szeretném tudni, hogy mennyi van még hátra. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nálam is!

Þór vígi þessi rúnar

Csak elõtte guggolj le, nálam csak így fogadta el a levél bedobását!

Carlos
Vagy autómatice bedobja, mint az elsõ küldetésnél a könyvet! Még nem tartok ott!
Éppen napalmot vásároltam és nem tudtam tegnap hova menni. Találtam ugyan tonna csövet a semmi felett, de mindig leestem. Mostmár tudom, hogy arra kell menni!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi, megnézem!

Þór vígi þessi rúnar

CB-LSC
már találtam infót.Szóval a drop gombbal kell bedobni?
CB-LSC
hello mindenki.Én ott akadtam el a csütörtöki napnál amikor jegyet kéne venni a rendõrségen.Elõször 300-at mond mikor megszerzem akkor többet.Megszereztem a papírokat az irattárból de nem bírom bedobni a ledobóba a harmadikon.Mit kell csinálni most?
Gnome
csöveken mászkálj

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Carlos
Napalmot loptam és merre kell kijutni???
Help me!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Gnome
az R betûvel elõveszed oszt nyomkodod az egér bal gombját...éés már jön is

sg27
A gamehunter igert magyarositast, van esetleg mar valakinek mukodo MAGYAROSITASa?

http://gamehunter.jatekhirek.hu/index2.html

hali! mit kell csinálni a temetõben ? a küldetés neve vmi pissiondad ott vagyok a helyszinen, de nem történik semmi... mit kell csinálni ??
[Walaki]D`Lair
Én máma fallabdáztam egy manus fejével 😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

curse
Kosz a tippet, de nekem is 8.1 van. 😊
Ime a hibauzi, ha valakinek van valami budosebb fingja a programozashoz, esetleg tudhatja mi ez 😊

GameSinglePlayer Industry2.GameSinglePlayer1 (Function Postal2Game.P2GameInfoSingle.PrepSliderPawns:015E) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)

History: FFrame::Serialize <- AActor:😛rocessState <- Object GameSinglePlayer Industry2.GameSinglePlayer1, Old State State Postal2Game.P2GameInfoSingle.Startup, New State State Postal2Game.P2GameInfoSingle.Startup <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

HooDoo
lehet hogy directX hiba. próblád másikkal mint ami van. én 8.1el vittem végig hiba nélkül
curse
Hinnye sracok, en is nyomom a jatekot, csutortoknel jarok, de amint le akarnek menni a Factory-ba napalmert, a toltes utan kitol egy egyoldalas hibauzenetet, aztan kivag Windozba. Valakinek nem volt hasonlo? Meg sajnos barmit csinalok, a tuz egyaltalan nem latszik a jatekban. Ez eleg kellemetlen volt a ram gyujtott konyvtarban; erdekes volt kijutni. Lehet kene szerezni egy masik verziot?
Amugy sztem is allat a gama, iszonyu jo hangulat, jo poenok... mintha megvizsgalt volna egy pszichologus, aztan irtak volna nekem egy jatekot 😊 Egy valamit viszont hianyolok belole: a terhes not

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Gnome
Nahh én is befejeztem.....de a vége el lett baszva...Aszt hittem lehet még utánna gyilkolászna oszt semmi....vége...
Na törlöm le a p...

Laci73
A kód aktiválásához hívd be a konzolt (~) és írd be "SISSY"

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laci73
Egy pár kód (nemcsak csalóknak, vannak jópofa "elõhívható" dolgok is)

Alamode - God Mode
PackNHeat - Gives player every destructive weapon in the game
PayLoad - Set all current weapons to have lots of ammo
IAmSoLame - Gives all weapons, max ammo and turns you invinivible
PiggyTreats - Gives lots of doughnuts
JewsForJesus - Gives player lots of cash
BoyAndHisDog - Gives player lots of dog treats (yep your dog is very
useful when trained)
Jones - Gives player lots of health pipes
SwimWithFishes - Gives player all radar related items
FireInYourHole - Enables rocket cameras (fun!)
IAmTheOne - Gives player lots of catnip
LotsAPussy - Gives player lots of cats (for use as silencers)
BlockMyAss - Gives player body armor
SmackDatAss - Gives player the gimp suit
IAmTheLaw - Gives player the cop clothes
Healthful - Gives player full health and several (4) medkits
Whatchutalkinbout - Turns all non-player, bystander pawns into Gary Colemans
Oasma - Turns all non-player, bystander pawns into Fanatacs
RockinCats - Change any guns that can use cats as silencers to have
a cat on them and the cat will shoot off everytime and a new
one will magically appear
DokkinCats - Removes cat repeating guns (turns them back to normal)
IFeelFree - Ghost mode (toggled, enter code again to turn off)
LikeABirdy - Fly mode (toggled, enter code again to turn off)
Fly - ?
Walk - ?
Slowmo (number) - sets speed?

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Sephi
Vagy ahogy josz be a bejaratnal van ket lepcso balra es jobra lefele. a Baloldali lepcso allat van a szelozo nyilas es az is odavezet!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gnome
A könyvtár alatt....fexik ott egy faizé amit ha széttörsz lecsúszol...
CSa'