907
-
#747 -
#746 gihi:P -
#745 szépen vagyunk megint -
#744 nah pls -
Coolfire #743 Hi!Játszott már vki az Apocalypse Weekenddel?Még mielőtt teljesen hülyének néztek:megvan,igaz franciául.:)Szar lenne ha ez a kieg.csak a hétvégét tartalmazna. -
#742 melyik a legfrisebb patch? -
#741 -
#740 -
#739 Nah?Valaki? -
#738 -
#737 DirectX9 meg a legújjabb driver -
#736 Nalam tokeletesen szaladt. Videokartya driver, direcx verzioid eleg frissek? -
#735 az a probléma már felejtős
#728! -
#734 ebben mi a meglepő? képzeld le lehet szedni ingyé, nem mindenki akkora cigány, hogy pénzt kérjen érte. meg nem egy alternatíva van az ingyé töltésre. -
#733 -
#732 -
#731 na azért ennyire nem kell tolongani... -
#730 senkinek nem csinált ilyet? -
#729 azért valaki segíthetne... -
#728 szevasztok
amikor a GameStaros Postal 2 share the paint akarom inditani ezt írja ki:
Kritikus hiba:
Assertion failed: Import.ClassName==NAME_Package [File:C:\Projects\Postal2\prog\Warfare\Core\Src\UnLinker.cpp] [Line: 377]
Elõzmény: ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine
EZ MI A ROSSEBB? -
#727 Lehetoleg ingyen... Pfff... :/ -
#726 A cdgalaxisnál potom 1990Ft +postaköltségért megkapod. -
#725 Hi!
Nem tudtok egy helyet ahonnan le lehet tölteni a Postal 2 share the pain-t magyarul?Lehetőleg ingyen.Köszi -
Csoder #724 Már nem kell... -
Csoder #723 Üdv,
Légyszí valaki írja le részletessen hogy kell a share the painnal multiban játszani, megvan csak nem tom hogy kell. Légyszi légyszí segítsetek -
Doma #722 UP!!!
Postal 2: Apocalypse Weekend elvileg 2005. január 3.
Gyorsan gyorsan ide vele -
#721 Ez igaz tényeleg valószinűleg igy van!!! -
#720 Passz, meg ezzel en sem toltam vegig, de ha van, akkor az nem a magyar valtozat miatt, hanem a Share The Pain miatt. -
#719 Nekem is a Postal a GameStarból van de még nem toltam végig de azt hallottam, hogy a magyar nyelvű változatban van szombat is meg vasárnap id igaz? -
#718 nincs fönt sp2...:(((
akkor mi lehet? amúgy gamestar verzsön(az eredeti Postal 2: Share The Pain [ez végülis a sima postal 2, a multy rész külön van] és adtak hozzá egy "multi peccset", bár ezt még nem próbáltam) -
#717 a share the pain a multis verzió...
és most a jubileumi számhoz volt a postal 2
de nem tudom lehet-e még venni -
#716 a gamestar-hoz most az eredeti postal2 van???
Csakmert a share the pain az valami multis kiegészítő nem?? -
#715 ha mostanában tetted fel az SP2-t, akkor esetleg lehet ez is a hiba forrása... -
#714 huhu
az elején nem, de mostmár, szerdánál, kifagy játék...egyre gyakrabban. nem tudjátok mitől lehet? eredeti. szóval nem crackhiba. -
kisviku #713 Már nem rémlik, merre van, de asszem le kellett hugyozni vagy valami ilyesmi... -
sirdond #712 hali
segítség kellene!
A temetőben hol van a fater sírja? és ott mit kell csinálni?
Honnan lehet végigjátszást letöltnei?
Előre is kösz -
maxius #711 Van hun verziója a játéknak. (pl most a Gamestarban adják)
Letölteni sztem nem nagyon lehet, max. vmi DC++ megoldással, vagy nagyon csúnya warezolással! De azt nem szabad! -
#710 merre találni ezt a magyar szinkront? -
maxius #709 Azér, hogy a papok pizsamásoknak hívják az arab terrorstákat, az elég yoo! :)
A legjobb fegyver a pisztoly! Elég élvezetes pisztollyal egyenként szedni az áldozatokat! -
#708 de a gamestar egyik cédéjén van valami hunfix, ami állítólag ezt hivatott kijavítani...