Postal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
az eredeti szerintem sokkal jobb.
A multiról:
-atomjó. Egy az egyben a Duke Nukem 3D-t idézi
-70-80-as pinggel lehet játszani pl egy német dedicated szerveren, mindig vannak rajta 8-10-en legalább.
Én a havermontól kértem kölcsön, õ mondta.
Es meg egy kerdes, pls: Ugye egy kulon cd-n van a GameStarban, nem pedig ranyomva a DVD-re, vagy ilyesmi? (Tehat Postal2, Northland + vegyes DVD, elvileg 3 korong van az ujsagban?) Vagy mittomenmennyi a cd-s verzioban?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ettõl függetlenül király.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Rothadt jó így! A feeling még mindig jó! Macska a fegyver másik végén! Imádom!
De a cheat el kell az ilyen gyilok cuccokba, így van is benne feeing!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Krocsit nem lehet kicsinálni, õ csinál ki tégedet. Hát aki ezt és a többi cigányos dumát rámondta nem tudom honnan szedték össze, de hülyére röhögtem magam rajta, ettõl függetlenül a játék eddig se tetszett, a magyar szinkrontól se lett jobb a helyzet, csak annyi, hogy így legalább röhögtem rajta egy jót, mikor havernál láttam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"-Hol a tej?
-A listán!"
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
mi kkel a postal 2-höz, hogy multiban lehessen nyomni???
és egyáltalán milyen multiban???
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
de a multi rész egy próbát megér..

A Coleman gyerekkel voltam, békaperspektívából gyilkoltam
.
Szal csak azt akarom kérdezni, hogy a magyar szerver megy-e, és ha igen, akkor hogy lehet rá felmenni?
de vannak benne botok,kipróbáltam. elég élvezetes játék,de a multi része talán nem annyira lett eltalálva,bár neten biztos jobb lehet. majd ha rendbejön az elérésem(mer mos tetû lassú) kipróbálom...
Gyere inkább a netre!

(csak meg kell tanulni 150-200-as ping mellett is játszani 😞 )
milyen a neten játszani, szokott lenni gyors,jó szerver emberekkel? vannak botok a lan módban?

hdc.atw.hu
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
meg nem mindenki mltyzik egyfojthábanháfálá
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/