Postal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burkusdió
nah jójó, de nekem kapcsolódás közben valami szart töltöget lefele, majd eccercsak megáll...

insp
A Northland a DVD-n van, a Postal2 külön CD-n.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
Amikor kijött tavaly a Postal2, elég sokat nyomtam multiban, most megvettem a Gamestar-ral. Nekem szvsz nem tetszik a magyar szinkron,
az eredeti szerintem sokkal jobb.

A multiról:
-atomjó. Egy az egyben a Duke Nukem 3D-t idézi
-70-80-as pinggel lehet játszani pl egy német dedicated szerveren, mindig vannak rajta 8-10-en legalább.

Skiper
ez a hozzászólás már vagy 731 napos (két év + 1 nap)

gyuri http://gyur6.uw.hu

A cd verziós gs-ben, egy küloön cd-n van.
Én a havermontól kértem kölcsön, õ mondta.

Mayday
De egy az egyben az a verzio, amit mondjuk EVM-ben is megkapnak.
Es meg egy kerdes, pls: Ugye egy kulon cd-n van a GameStarban, nem pedig ranyomva a DVD-re, vagy ilyesmi? (Tehat Postal2, Northland + vegyes DVD, elvileg 3 korong van az ujsagban?) Vagy mittomenmennyi a cd-s verzioban?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Bár a szinkron kitûnõ, viszont a textúták nincsenek lefordítva, ezenkívül pár szöveg a játékban szintén nincs. A menü is hiányos.
Ettõl függetlenül király.

Igen.

Mayday
Ez a most Gamestarban megjelent cd mellekletes Postal2 a fullos, Share The Pain-nel es szinkronnal megpakolt verzio???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

burkusdió
a magyarítás nagyon komoly... 😄

Szinkron kell az ilyen játékba!
Rothadt jó így! A feeling még mindig jó! Macska a fegyver másik végén! Imádom!
De a cheat el kell az ilyen gyilok cuccokba, így van is benne feeing!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Shep
Asszed ki tudod csinálni Krocsit?
Krocsit nem lehet kicsinálni, õ csinál ki tégedet. Hát aki ezt és a többi cigányos dumát rámondta nem tudom honnan szedték össze, de hülyére röhögtem magam rajta, ettõl függetlenül a játék eddig se tetszett, a magyar szinkrontól se lett jobb a helyzet, csak annyi, hogy így legalább röhögtem rajta egy jót, mikor havernál láttam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

P2 rohadt jó magyar szinkronnal, szarrá röhögtem az agyam!
"-Hol a tej?
-A listán!"

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

burkusdió
hy all!
mi kkel a postal 2-höz, hogy multiban lehessen nyomni???
és egyáltalán milyen multiban???

fm
ugyan olvass mán vissza csöppet. ezidáig errõl pofáztunk..amúgy igen

Adam5
A Share The Pain-be télleg benne van a Sima Postal2-is?

insp
Hát, nem lenne rossz egy magyar szerver! (bár ettõl függetlenül a hálózati kód azért nem annyira jó benne...)

Szal van magyar szerver, vagy már mexûnt?
el 😊 persze csak ha már megvolt az original Postal2

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

fm
nincsmit..

fm
én mint írtam nem ismerem az alapot. nálam is úgy indul:hétfõ
de a multi rész egy próbát megér..

00:00 PÓWA

Ne lámuljatok má könyörgöm a kiegészítés ami a Share the Pain single (egyjátékos) részében van az annyiból áll, hogy a városhoz hozzábasztak még 3 új helyszínt.(valami csatorna rendszert, meg még 2 dolgot) Szóval tudtommal nincs benne új küldetés. A multi épp elég fun.

fm
nekem 1 cd-s postal2 share the pain van meg,amit hdc-n megtalálsz. 1.3gb-ot rak fel és tartalmazza az alapot,meg a multit. lehet Neked nem ez van..

fm
neked a postal2 share the pain van meg??

fm
NEM KELL aZ EREDETI POSTAL! nekem csak a kieg van meg,simán felment. van benne multi,meg single(1 fajta)

fm
nem tudom milyen volt az alap,de ebben sztem csak 1 küldi rész van,meg a multi..

zaki
tartalmazza az alapjátékot, a kiegészítõt, és a multit is

Hát ez nagyon zsír! A multi teccik, az elsõ meccsemet sikerült megnyernem. Na jó, csak szerencsém volt, pár másodperccel a vége elõtt meghalt a csávó, akinél 9 pénzes zsák volt, és pont arra mentem. A Coleman gyerekkel voltam, békaperspektívából gyilkoltam .
Szal csak azt akarom kérdezni, hogy a magyar szerver megy-e, és ha igen, akkor hogy lehet rá felmenni?
fm
igen!!

Encore
A Share The Pain-ben vannak botok?
fm
talántalántalántalán 😊 sorry..

fm
huhh,elég zúzós egy játék. talán értem miért nem nyomják olyan sokan. talán a legbrutálisabb játék amit eddig láttam.
de vannak benne botok,kipróbáltam. elég élvezetes játék,de a multi része talán nem annyira lett eltalálva,bár neten biztos jobb lehet. majd ha rendbejön az elérésem(mer mos tetû lassú) kipróbálom...

nem azt még nem próbáltam, de most hogy mondod megnézem

insp
Ha idetaláltál: Csá aeroboy

insp
Ha Hostolsz egy játékot multiban, oda be tudsz rakni botot.
Gyere inkább a netre!

fm
de nincs benne coop mód, vagy bot?

fm
én mindjárt kipróbálom multiban, ha lehet

insp
UP -tõlem utoljára. Csodálkozom, hogy senki nem játszik ezzel a játékkal. Az elvontságát leszámítva szerintem király

insp
Nagyon frankó, kb mint a Duke volt anno!
(csak meg kell tanulni 150-200-as ping mellett is játszani 😞 )

fm
köszi..de akkor azt sem tudod,hogy van-e benne bot,vagy cooperative mód?

sztem nagyon jó neten, hát a serverek nem a legjobbak, a lant még nem próbáltam 😉

fm
búék!!!

milyen a neten játszani, szokott lenni gyors,jó szerver emberekkel? vannak botok a lan módban?

BUÉK!
insp
Valszeg én is leszek. Majd megnézem a szervereket, aztán jól lelövöldözlek.

Kössz!
raziel.
Nem ráklámozni akarom de sztem innét megéri tölteni, csak két kilot kell perkálni a 6 napér...szal elég jo:

hdc.atw.hu

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Én pénteken vagyok!
hen-tes
egy idõ után uncsi
meg nem mindenki mltyzik egyfojthábanháfálá

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

insp
Én esténként általában fent vagyok (HUN_insp) a "viszonylag gyorsabb" szervereken.