907
  • burkusdió
    nah jójó, de nekem kapcsolódás közben valami szart töltöget lefele, majd eccercsak megáll...
  • insp
    A Northland a DVD-n van, a Postal2 külön CD-n.
  • insp
    Amikor kijött tavaly a Postal2, elég sokat nyomtam multiban, most megvettem a Gamestar-ral. Nekem szvsz nem tetszik a magyar szinkron,
    az eredeti szerintem sokkal jobb.

A multiról:
    -atomjó. Egy az egyben a Duke Nukem 3D-t idézi
    -70-80-as pinggel lehet játszani pl egy német dedicated szerveren, mindig vannak rajta 8-10-en legalább.

• Skiper
    ez a hozzászólás már vagy 731 napos (két év + 1 nap)
  • davos80
    A cd verziós gs-ben, egy küloön cd-n van.
    Én a havermontól kértem kölcsön, ő mondta.
  • Mayday
    De egy az egyben az a verzio, amit mondjuk EVM-ben is megkapnak.
    Es meg egy kerdes, pls: Ugye egy kulon cd-n van a GameStarban, nem pedig ranyomva a DVD-re, vagy ilyesmi? (Tehat Postal2, Northland + vegyes DVD, elvileg 3 korong van az ujsagban?) Vagy mittomenmennyi a cd-s verzioban?
  • davos80
    Bár a szinkron kitűnő, viszont a textúták nincsenek lefordítva, ezenkívül pár szöveg a játékban szintén nincs. A menü is hiányos.
    Ettől függetlenül király.
  • davos80
    Igen.
  • Mayday
    Ez a most Gamestarban megjelent cd mellekletes Postal2 a fullos, Share The Pain-nel es szinkronnal megpakolt verzio???
  • burkusdió
    a magyarítás nagyon komoly... :D
  • maxius
    Szinkron kell az ilyen játékba!
    Rothadt jó így! A feeling még mindig jó! Macska a fegyver másik végén! Imádom!
    De a cheat el kell az ilyen gyilok cuccokba, így van is benne feeing!
  • Shep
    Asszed ki tudod csinálni Krocsit?
    Krocsit nem lehet kicsinálni, ő csinál ki tégedet. Hát aki ezt és a többi cigányos dumát rámondta nem tudom honnan szedték össze, de hülyére röhögtem magam rajta, ettől függetlenül a játék eddig se tetszett, a magyar szinkrontól se lett jobb a helyzet, csak annyi, hogy így legalább röhögtem rajta egy jót, mikor havernál láttam.
  • maxius
    P2 rohadt jó magyar szinkronnal, szarrá röhögtem az agyam!
    "-Hol a tej?
    -A listán!"
  • burkusdió
    hy all!
    mi kkel a postal 2-höz, hogy multiban lehessen nyomni???
    és egyáltalán milyen multiban???
  • fm
    ugyan olvass mán vissza csöppet. ezidáig erről pofáztunk..amúgy igen
  • Adam5
    A Share The Pain-be télleg benne van a Sima Postal2-is?
  • insp
    Hát, nem lenne rossz egy magyar szerver! (bár ettől függetlenül a hálózati kód azért nem annyira jó benne...)
  • slender
    Szal van magyar szerver, vagy már mexűnt?
  • Akuma-D
    el :) persze csak ha már megvolt az original Postal2
  • fm
    nincsmit..
  • fm
    én mint írtam nem ismerem az alapot. nálam is úgy indul:hétfő
    de a multi rész egy próbát megér..
  • Akuma-D
    00:00 PÓWA
  • Akuma-D
    Ne lámuljatok má könyörgöm a kiegészítés ami a Share the Pain single (egyjátékos) részében van az annyiból áll, hogy a városhoz hozzábasztak még 3 új helyszínt.(valami csatorna rendszert, meg még 2 dolgot) Szóval tudtommal nincs benne új küldetés. A multi épp elég fun.
  • fm
    nekem 1 cd-s postal2 share the pain van meg,amit hdc-n megtalálsz. 1.3gb-ot rak fel és tartalmazza az alapot,meg a multit. lehet Neked nem ez van..
  • fm
    neked a postal2 share the pain van meg??
  • fm
    NEM KELL aZ EREDETI POSTAL! nekem csak a kieg van meg,simán felment. van benne multi,meg single(1 fajta)
  • fm
    nem tudom milyen volt az alap,de ebben sztem csak 1 küldi rész van,meg a multi..
  • zaki
    tartalmazza az alapjátékot, a kiegészítőt, és a multit is
  • slender
    Hát ez nagyon zsír! A multi teccik, az első meccsemet sikerült megnyernem. Na jó, csak szerencsém volt, pár másodperccel a vége előtt meghalt a csávó, akinél 9 pénzes zsák volt, és pont arra mentem. A Coleman gyerekkel voltam, békaperspektívából gyilkoltam .
    Szal csak azt akarom kérdezni, hogy a magyar szerver megy-e, és ha igen, akkor hogy lehet rá felmenni?
  • fm
    igen!!
  • Encore
    A Share The Pain-ben vannak botok?
  • fm
    talántalántalántalán :) sorry..
  • fm
    huhh,elég zúzós egy játék. talán értem miért nem nyomják olyan sokan. talán a legbrutálisabb játék amit eddig láttam.
    de vannak benne botok,kipróbáltam. elég élvezetes játék,de a multi része talán nem annyira lett eltalálva,bár neten biztos jobb lehet. majd ha rendbejön az elérésem(mer mos tetű lassú) kipróbálom...
  • Coco
    nem azt még nem próbáltam, de most hogy mondod megnézem
  • insp
    Ha idetaláltál: Csá aeroboy
  • insp
    Ha Hostolsz egy játékot multiban, oda be tudsz rakni botot.
    Gyere inkább a netre!
  • fm
    de nincs benne coop mód, vagy bot?
  • fm
    én mindjárt kipróbálom multiban, ha lehet
  • insp
    UP -tőlem utoljára. Csodálkozom, hogy senki nem játszik ezzel a játékkal. Az elvontságát leszámítva szerintem király
  • insp
    Nagyon frankó, kb mint a Duke volt anno!
    (csak meg kell tanulni 150-200-as ping mellett is játszani :( )