907
-
#707 nah jójó, de nekem kapcsolódás közben valami szart töltöget lefele, majd eccercsak megáll... -
#706 A Northland a DVD-n van, a Postal2 külön CD-n. -
#705 Amikor kijött tavaly a Postal2, elég sokat nyomtam multiban, most megvettem a Gamestar-ral. Nekem szvsz nem tetszik a magyar szinkron,
az eredeti szerintem sokkal jobb.
A multiról:
-atomjó. Egy az egyben a Duke Nukem 3D-t idézi
-70-80-as pinggel lehet játszani pl egy német dedicated szerveren, mindig vannak rajta 8-10-en legalább.
-
#704 ez a hozzászólás már vagy 731 napos (két év + 1 nap) -
davos80 #703 A cd verziós gs-ben, egy küloön cd-n van.
Én a havermontól kértem kölcsön, ő mondta. -
#702 De egy az egyben az a verzio, amit mondjuk EVM-ben is megkapnak.
Es meg egy kerdes, pls: Ugye egy kulon cd-n van a GameStarban, nem pedig ranyomva a DVD-re, vagy ilyesmi? (Tehat Postal2, Northland + vegyes DVD, elvileg 3 korong van az ujsagban?) Vagy mittomenmennyi a cd-s verzioban? -
davos80 #701 Bár a szinkron kitűnő, viszont a textúták nincsenek lefordítva, ezenkívül pár szöveg a játékban szintén nincs. A menü is hiányos.
Ettől függetlenül király. -
davos80 #700 Igen. -
#699 Ez a most Gamestarban megjelent cd mellekletes Postal2 a fullos, Share The Pain-nel es szinkronnal megpakolt verzio??? -
#698 a magyarítás nagyon komoly... :D
-
maxius #697 Szinkron kell az ilyen játékba!
Rothadt jó így! A feeling még mindig jó! Macska a fegyver másik végén! Imádom!
De a cheat el kell az ilyen gyilok cuccokba, így van is benne feeing! -
#696 Asszed ki tudod csinálni Krocsit?
Krocsit nem lehet kicsinálni, ő csinál ki tégedet. Hát aki ezt és a többi cigányos dumát rámondta nem tudom honnan szedték össze, de hülyére röhögtem magam rajta, ettől függetlenül a játék eddig se tetszett, a magyar szinkrontól se lett jobb a helyzet, csak annyi, hogy így legalább röhögtem rajta egy jót, mikor havernál láttam. -
maxius #695 P2 rohadt jó magyar szinkronnal, szarrá röhögtem az agyam!
"-Hol a tej?
-A listán!" -
#694 hy all!
mi kkel a postal 2-höz, hogy multiban lehessen nyomni???
és egyáltalán milyen multiban??? -
#693 ugyan olvass mán vissza csöppet. ezidáig erről pofáztunk..amúgy igen -
#692 A Share The Pain-be télleg benne van a Sima Postal2-is? -
#691 Hát, nem lenne rossz egy magyar szerver! (bár ettől függetlenül a hálózati kód azért nem annyira jó benne...) -
slender #689 Szal van magyar szerver, vagy már mexűnt? -
Akuma-D #688 el :) persze csak ha már megvolt az original Postal2 -
#687 nincsmit.. -
#685 én mint írtam nem ismerem az alapot. nálam is úgy indul:hétfő
de a multi rész egy próbát megér.. -
Akuma-D #683 00:00 PÓWA -
Akuma-D #682 Ne lámuljatok má könyörgöm a kiegészítés ami a Share the Pain single (egyjátékos) részében van az annyiból áll, hogy a városhoz hozzábasztak még 3 új helyszínt.(valami csatorna rendszert, meg még 2 dolgot) Szóval tudtommal nincs benne új küldetés. A multi épp elég fun. -
#680 nekem 1 cd-s postal2 share the pain van meg,amit hdc-n megtalálsz. 1.3gb-ot rak fel és tartalmazza az alapot,meg a multit. lehet Neked nem ez van.. -
#678 neked a postal2 share the pain van meg?? -
#676 NEM KELL aZ EREDETI POSTAL! nekem csak a kieg van meg,simán felment. van benne multi,meg single(1 fajta) -
#674 nem tudom milyen volt az alap,de ebben sztem csak 1 küldi rész van,meg a multi.. -
#672 tartalmazza az alapjátékot, a kiegészítőt, és a multit is -
slender #670 Hát ez nagyon zsír! A multi teccik, az első meccsemet sikerült megnyernem. Na jó, csak szerencsém volt, pár másodperccel a vége előtt meghalt a csávó, akinél 9 pénzes zsák volt, és pont arra mentem. A Coleman gyerekkel voltam, békaperspektívából gyilkoltam .
Szal csak azt akarom kérdezni, hogy a magyar szerver megy-e, és ha igen, akkor hogy lehet rá felmenni?
-
#669 igen!! -
#668 A Share The Pain-ben vannak botok? -
#667 talántalántalántalán :) sorry.. -
#666 huhh,elég zúzós egy játék. talán értem miért nem nyomják olyan sokan. talán a legbrutálisabb játék amit eddig láttam.
de vannak benne botok,kipróbáltam. elég élvezetes játék,de a multi része talán nem annyira lett eltalálva,bár neten biztos jobb lehet. majd ha rendbejön az elérésem(mer mos tetű lassú) kipróbálom... -
Coco #665 nem azt még nem próbáltam, de most hogy mondod megnézem -
#664 Ha idetaláltál: Csá aeroboy -
#663 Ha Hostolsz egy játékot multiban, oda be tudsz rakni botot.
Gyere inkább a netre! -
#662 de nincs benne coop mód, vagy bot? -
#661 én mindjárt kipróbálom multiban, ha lehet -
#660 UP -tőlem utoljára. Csodálkozom, hogy senki nem játszik ezzel a játékkal. Az elvontságát leszámítva szerintem király -
#659 Nagyon frankó, kb mint a Duke volt anno!
(csak meg kell tanulni 150-200-as ping mellett is játszani :( )