Postal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudunk a problemadon segiteni, ugy latszik se nekem, se masnak nem volt meg ilyen gondja.
Nezz utana az oprendszerednek, csinalj rendet, mondjuk egy windows reinstall utan, ha mindennek a drivere megfeleleoen a helyen lesz, tuti biztos, hogy el fog indulni.
Ha ennyire jatszani akarsz ezzel a jatekkal, akkor szand ra magad erre. Amikor nekem anno voltak hasonlo problemaim, amikre nem tudtam valaszt, akkor ez segitett.
Nem tudok mast mondani, de ezt a szpemelest hanyagolhtnad mostmar!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Your suffers will be legendary even in hell!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
amikor a GameStaros Postal 2 share the paint akarom inditani ezt írja ki:
Kritikus hiba:
Assertion failed: Import.ClassName==NAME_Package
Elõzmény: ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine
EZ MI A ROSSEBB?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nem tudtok egy helyet ahonnan le lehet tölteni a Postal 2 share the pain-t magyarul?Lehetõleg ingyen.Köszi
Légyszí valaki írja le részletessen hogy kell a share the painnal multiban játszani, megvan csak nem tom hogy kell. Légyszi légyszí segítsetek
Postal 2: Apocalypse Weekend elvileg 2005. január 3.
Gyorsan gyorsan ide vele <#eplus2>#eplus2>
akkor mi lehet? amúgy gamestar verzsön(az eredeti Postal 2: Share The Pain
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
és most a jubileumi számhoz volt a postal 2
de nem tudom lehet-e még venni
Csakmert a share the pain az valami multis kiegészítõ nem??
PSN ID.: Beegabor
az elején nem, de mostmár, szerdánál, kifagy játék...egyre gyakrabban. nem tudjátok mitõl lehet? eredeti. szóval nem crackhiba.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
segítség kellene!
A temetõben hol van a fater sírja? és ott mit kell csinálni?
Honnan lehet végigjátszást letöltnei?
Elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
Letölteni sztem nem nagyon lehet, max. vmi DC++ megoldással, vagy nagyon csúnya warezolással! De azt nem szabad!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A legjobb fegyver a pisztoly! Elég élvezetes pisztollyal egyenként szedni az áldozatokat!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]