Postal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a másik pedig, úgy tudom, ha elkapnak a rendõrök, be lehet hozzájuk álni. lesz késõbb olyan küldetés, ami ezt kötelezõvé teszi, vagy végig lehet e nélkül is vinni a játékot?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha érdekel, írj egy emailt a köv címre:[email protected], és elküldöm
Egy hivatalos kieg van az Apocalypse Weekend, és nem hivatalos fan-made kieg az AW7. Az utóbbi egész fahén, csak egy rakás bug van benne, és egy ilyen miatt nem tudtam végig nyomni, mert, ha kinyírtam az uccsó fõ ellent, egy buggal kilépett.
Régóta nyomom ezt a game-t, és még nem untam meg!
Ha vkinek gondja van a játékkal, szívesen segítek
Az én verzióm: Postal 2 Share The Pain, magyarul, nem magyarosított!
1409-es patch, Bullet Time Mod.
A multit próbáltam én is, de nem igen akart mûködni, még úgy sem, ha én akartam csatlakozni vkihez.
Tegnap tettem fel a játékot és mindig mikor mondjuk átmegyek egy alagúton és új pájarész jön nagyon lassan tölti be....ez mindenkinél ilyen vagy lehetvmit beállitani hogy ne legyen enyi idõ?mert olyan unalmas....
...
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
TDU:Kamarov:HUN
van de nincs benne semmi. és nem tudom elinditani mert kiirja hogy legaláb egy játéknak a listán kéne lennie. de az isten ... minden páyla jácchato listán van akkor meg mi a f... van???pls help me pls pls pls
TDU:Kamarov:HUN
De azért kerestem..
nektek meg van a Postal 2:Share the Pain magyarul????<#nemtudom>#nemtudom>Mert nekem meg van csak az a szar hogy nem megy beinditom és semmi csak egy nagy sötétség!!<#fejvakaras>#fejvakaras>szoval ha tudjátok hogy mi a szar van akkor irjatok ide vagy akár:
E-mail cimem:[email protected]<#phone>#phone> köhi elörre
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
kisvigyori
Mi a haverokkal nyomatni akarjuk neten de nem tudok (tudunk )létrehozni szervert mert azt irja ki hogy lehalább egy pályának lenni kell a listában de közben van vagy 8 és nem indul el a szerver így csak olyan szerveren tudunk játszani amin már vannak és egyedül akarunk segítsetek pls!....<#violent>#violent><#gun>#gun><#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Hiszunk hiszunk Magyarország feltámadásában.....
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Töltsük le az internetet!
feltettem a postal2 demót
és ez fogad:
Bad name index 6659/1467
History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad19 206243)) <- TagName <- FPropertyTag<< <- (After UWindowLookAndFeel) <- LoadStream <- (Count 0) <- UStruct::SerializeTaggedProperties <- (UWindowLookAndFeel<-1>-1>) <- UObject::Serialize <- (FloatProperty UWindow.UWindowComboList.LMouseUp.Y) <- UField::Serialize <- (FloatProperty UWindow.UWindowComboList.LMouseUp.Y) <- UProperty::Serialize <- (FloatProperty UWindow.UWindowComboList.LMouseUp.Y) <- LoadObject <- (FloatProperty UWindow.UWindowComboList.LMouseUp.Y 206243==206243/675187 206225 12) <- ULinkerLoad::Preload <- LinkProperties <- UStruct::Link <- UFunction::Link <- UStruct::Serialize <- (Function UWindow.UWindowComboList.LMouseUp) <- UFunction::Serialize <- LoadObject <- (Function UWindow.UWindowComboList.LMouseUp 206243==206243/675187 178701 81) <- ULinkerLoad::Preload <- LinkProperties <- UStruct::Link <- UState::Link <- UClass::Link <- UStruct::Serialize <- (Class UWindow.UWindowComboList) <- UState::Serialize <- UClass::Serialize <- (Class UWindow.UWindowComboList) <- LoadObject <- (Class UWindow.UWindowComboList 206243==206243/675187 35066 848) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine
segítsetek pls
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Honnan lehet leszedni?(a multys részt)
Destiny. The design is clearly ancient.
Elõzmény: InitialClientActor <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor None) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
mi lehet??? segítsetek pls. amit ajánlott patchet azt is letöltöttem
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A share the pain tartalmazza az eredeti jatekot is? (az nfo alapjan igenre tippelek)