Postal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
help me, nem megy:(

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
hogy lehet autogrammot szerezni attól a néger híressétõl?

a másik pedig, úgy tudom, ha elkapnak a rendõrök, be lehet hozzájuk álni. lesz késõbb olyan küldetés, ami ezt kötelezõvé teszi, vagy végig lehet e nélkül is vinni a játékot?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hogy kell? vidd végig! Pénteki napon majd lesz!

ocskoszilard
kell hozzá az 1907-es patch http://gopostal.com/postal2/patch.php

JetiRulez
Helló!
Hogyan kell ilyen macskaesõt csinálni? A cheatland-ben nem találtam ilyesmit.
Kösz.

JetiRulez

Nos, nekem a share the pain van meg, magyarul. Sztem a ugyanolyan lehet a sima Postal 2 is( egy havernál láttam a simát, kölünbség csak a nyelvben volt, az õvé us verzió, tehát angol szinkron, plusz angol feliratok a menûben , stb). Amit-ha van kedved, hozzá-érdemes letöltnei hozzá, az a Bullet Time mod. Hozzá lehet rendelni egy gombhoz és a hatás ugyan az, mint a macskamenta, csak gombnyomástól gombnyomásig tart.
Ha érdekel, írj egy emailt a köv címre:[email protected], és elküldöm

EDDY A KIRÁLY
mijen a sima postal 2 ?

EDDY A KIRÁLY
köszi

Én kettõ teljes verziót ismerek: sima Postal 2 és a Postal 2 Share The Pain multival, csak nem tom hogy kell használni.
Egy hivatalos kieg van az Apocalypse Weekend, és nem hivatalos fan-made kieg az AW7. Az utóbbi egész fahén, csak egy rakás bug van benne, és egy ilyen miatt nem tudtam végig nyomni, mert, ha kinyírtam az uccsó fõ ellent, egy buggal kilépett.

EDDY A KIRÁLY
a postal 2-nek hány része van ?? én 4 röl tudok

Üdvözlet mindenkinek!
Régóta nyomom ezt a game-t, és még nem untam meg!
Ha vkinek gondja van a játékkal, szívesen segítek
Az én verzióm: Postal 2 Share The Pain, magyarul, nem magyarosított!
1409-es patch, Bullet Time Mod.

A multit próbáltam én is, de nem igen akart mûködni, még úgy sem, ha én akartam csatlakozni vkihez.

Aki net-en akarja nyomni ezt a gamet az irjon rám msn-en([email protected])

ronihun
Sziasztok!
Tegnap tettem fel a játékot és mindig mikor mondjuk átmegyek egy alagúton és új pájarész jön nagyon lassan tölti be....ez mindenkinél ilyen vagy lehetvmit beállitani hogy ne legyen enyi idõ?mert olyan unalmas....

...

geri777
oh meg van leeset XD köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Hi! Ugy emlékszem, de már régen volt... hogy a térkép szerint mész és bele fogsz futni ilyen konténerekbe ami elzárja az utad. Azok között át lehet menni és ott lesz egybõl a templom.
geri777
sziasztok nekem a problémám az hogy aszem kedd nél tartok és imátkoznom kell menni emgcsináltam az összes küldit de az imátkozás t nem tudom mert a templomhoz nem tudom hogyan lehet ejutni valkinek van valmi megoldása??? merre juthatok ell?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

pls válaszoljatok!!!!!!!!!!

TDU:Kamarov:HUN

bocs de hülyeséget kérdezek(azért válaszolj rá pls.) beállitottam multi-ban mindent és amikor rá meek hogy szerver inditása(vagy mi) akk kiválasztom a pályát meg minden de nincs ott játékmód
van de nincs benne semmi. és nem tudom elinditani mert kiirja hogy legaláb egy játéknak a listán kéne lennie. de az isten ... minden páyla jácchato listán van akkor meg mi a f... van???pls help me pls pls pls

TDU:Kamarov:HUN

találtál szinkront??
Humesz
Ok, már mindegy, végeztem a szinkronossal
Humesz
Na azt már megtudtam, hogy van szinkron csak külön letölthetõt nem találok sehol. Viszont olyan magyarítást sem, ami a játék közbeni dialógusokat feliratozza pl. Ilyen van? Mert a menü az nálam is magyar de ennyi. A játék meg már angol és felirat sincs.
Humesz
Hát én visszaolvastam az elõzõ oldalt is és ott pedig a szinkronról folyt a beszélgetés, úgyhogy most akkor mirõl beszélsz? Most akkor van egyáltalán vagy csak te nem tudsz róla?
Duma semmihez sincs magyar...

Humesz
Jóvan bocs és kössz! Bár a magyarítások oldalt én is ismerem, de amik ott vannak azok csak feliratok nem? 14k nem igazán lehet egy szinkron.
A pics...r nem lehet használni a GOOGLET???????????
De azért kerestem..

Humesz
Hi!
Szinkront lehet valahonnan külön is letölteni??? Az jót tenne!
pls egítsetek hogy hogyan lehet multiba jáccani pls segírtsetek az msn embe:[email protected] pls segítsetek vegyetek fel msn re!!
shevsenko7
sziasztok??

nektek meg van a Postal 2:Share the Pain magyarul????<#nemtudom>Mert nekem meg van csak az a szar hogy nem megy beinditom és semmi csak egy nagy sötétség!!<#fejvakaras>szoval ha tudjátok hogy mi a szar van akkor irjatok ide vagy akár:

E-mail cimem:[email protected]<#phone> köhi elörre

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Kisvigyori
hát nem tom ha mnden igaz ha rá brunyálsz akor ell kellen h olcsa már nem nagyon játszok vele csak multiba

kisvigyori

Jajaja....leöntöm a padlót benzinnel meggyújtom, rábrunyálok és meggyullad...

Kisvigyori
????????????

kisvigyori

Hali, az mér van, hogy a brunyám is gyullad????

impiránya
hello mindenkinek!!!
Mi a haverokkal nyomatni akarjuk neten de nem tudok (tudunk )létrehozni szervert mert azt irja ki hogy lehalább egy pályának lenni kell a listában de közben van vagy 8 és nem indul el a szerver így csak olyan szerveren tudunk játszani amin már vannak és egyedül akarunk segítsetek pls!....<#violent><#gun><#rinya><#nemtudom>

Hiszunk hiszunk Magyarország feltámadásában.....

Kisvigyori
él még ez a fórum????

kisvigyori

Hy! Meg tudnátok mondani, hogy kedden a templomba mit kell csinálni? :) Van végigjáccás hozzá?

Harly18
Nincs mit :)

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

KILLER2
Köszi.

Töltsük le az internetet!

Harly18
A Postal 2 Share the Pain szerintem a multiplayerben különbözik, mert ebben van, s a sima Postal 2-ben nincsen. A Postal 2 Apocalypse Weekend pedig a Postal 2 kiegészítõ lemeze.

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

KILLER2
Nem akarok túl nagy hülyeséget kérdezni, de mi a különbség a Postal 2, a Postal 2 Share the Pain és a Postal 2 Apocalypse Weekend között? Nézegettem képeket, de nem nagyon láttam eltérést.

Töltsük le az internetet!

vedd meg eredetiben

Ha eredeti akkor a fömenüben választhatod a multit.

Nekem szinkronosan van meg,eredeti,nekem bejön.

kinekk kell a postal 2 szinkronosan?

cr3ativ3
hali!
feltettem a postal2 demót
és ez fogad:

Bad name index 6659/1467

History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad19 206243)) <- TagName <- FPropertyTag<< <- (After UWindowLookAndFeel) <- LoadStream <- (Count 0) <- UStruct::SerializeTaggedProperties <- (UWindowLookAndFeel<-1>) <- UObject::Serialize <- (FloatProperty UWindow.UWindowComboList.LMouseUp.Y) <- UField::Serialize <- (FloatProperty UWindow.UWindowComboList.LMouseUp.Y) <- UProperty::Serialize <- (FloatProperty UWindow.UWindowComboList.LMouseUp.Y) <- LoadObject <- (FloatProperty UWindow.UWindowComboList.LMouseUp.Y 206243==206243/675187 206225 12) <- ULinkerLoad::Preload <- LinkProperties <- UStruct::Link <- UFunction::Link <- UStruct::Serialize <- (Function UWindow.UWindowComboList.LMouseUp) <- UFunction::Serialize <- LoadObject <- (Function UWindow.UWindowComboList.LMouseUp 206243==206243/675187 178701 81) <- ULinkerLoad::Preload <- LinkProperties <- UStruct::Link <- UState::Link <- UClass::Link <- UStruct::Serialize <- (Class UWindow.UWindowComboList) <- UState::Serialize <- UClass::Serialize <- (Class UWindow.UWindowComboList) <- LoadObject <- (Class UWindow.UWindowComboList 206243==206243/675187 35066 848) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine

segítsetek pls

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

kisfigi
Hogyan lehet multyban jáccani?
Honnan lehet leszedni?(a multys részt)

Destiny. The design is clearly ancient.

zsolesz92
sziasztok. a share the pain multiplayerbe megyek de amikor csatlakozna kilép és ezt irja ki! Assertion failed: InActor

Elõzmény: InitialClientActor <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor None) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

mi lehet??? segítsetek pls. amit ajánlott patchet azt is letöltöttem

Laky
meg van

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
a szinkront hol lehet leszedni?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mayday
Igen, tartalmazza. Tkp. az eredeti kisse felturbozott valtozata a STP. (Belekerult a multi, meg hibajavitasok.)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Udv!

A share the pain tartalmazza az eredeti jatekot is? (az nfo alapjan igenre tippelek)