907
-
#867 Pl: fánk egyél sokat:D Asszem a gyógypipával is csak arra rá lehet szokni és ha nem kapja meg a napi adagját akkor csökken az élete!
A Kedvenc részem az elefántos :xD -
#866 Hogy lehet az életet növelni küldetésen kívül?
Mert nagyon kevés van.
Amúgy ez a játék egy vicc... -
#865 szinkron hol lehet letölteni? segiccsééééég -
#864 Szinkronos az klasz.És ezt csak megvenni lehet vagy a magyarítás letölthető?http://szinkron.magyaritasok.hu/ oldalon kerestem de nem találni postalt. -
Najpi #863 A magyarul, az annyi jelent, hogy magyar menü, magyar szinkron. Persze némi angol is bentmaradt, de ez nem von le semmit a játékélményből.
Kegyetlen jó dumák vannak, csak állítsd át a párbeszéd variációt 1-ről 2-re -
#862 Magyarul milyen a játék?A főmenü gondolom full magyar de még mi?Mondjuk a párbeszédek alatt van magyar felirat? -
#861 Nekem a multival azon kívül semmi bajom, hogy multi közben az egész pályán (bármelyiken) sárga kockák lebegnek a levegőben. Ez miért van? -
zol4506 #860 nekem megvan! csak a telepítője nincs meg me cd-én hozták nekem is!de a játék magyar -
#859 de akinek megvan a postal 2 magyarul elküldené nekem msn-en vagy e-mailba előre kössz -
#858 itt a címem [email protected] -
#857 aki át tudja küldeni a postal 2 teljes verzioját itt az msn-címem az vegyen fel -
Najpi #856 Tedd fel a 1409-es patchet. A verziószámot meg a főmenü bal alsó sarkában találod. Ha a ptach sem segít, a mentéseket másold ki, és rakd újra a játékot.
-
#855 Nekem a Share The Pain patcheletlen verziója van meg. -
#854 csá
valaki megmondaná hol lehet leszedni a postal 2-töt
ha valaki megadja azt az oldalt ahonan le tudom tölteni akkor annak örök hála
előre is kössz -
Najpi #853 Ha ez sem segít, akkor http://www.gopostal.com/postal2/patch.php
patcheld, az sokat segít. Apropó, milyen verziód van? -
Najpi #852 Ezek olyan tünetek, amikor egy program "elszáll". Hirtelen túl sok memóriát fogyazt, ezért marad nyoma az egérkurzornak.
A következőt próbáld meg: ha fut a háttérben vírusírtó, azt kapcsold ki(előtte, ha van, akkor bontsd a netkapcsolatot). Ez főleg akkor hasznos, ha a memóriád 256 MB. Ha ennél több van, akkor frissítsd a garfikus drivert. És játszás előtt csekkold le, hány folyamat fut a háttérben, és amit lehet, állítsd le, kivéve a SYSTEM-eseket. -
#851 Nem, nem késő csak akadt egy olyan gondom, hogy amikor nem lövök bele véletlenül az egyik társába, akkor meggyullad az egyik hordótól ami ég.
A másik hogy amikor elindítom a játékot akkor elkezd remegni az egész kép (egért amerre elhúzom ott megmarad a nyoma) és ha belemegyek a grafika menübe akkor mindig 16 bit-en van, még akkor is, ha már előtte (előző pc újraindításnál) már átállítottam 32bit-esre. Ha 32 bit-es akkor jó a kép,ha 16 bit-es akkor remeg az egész. Ha valaki tudja mit lehet vele kezdeni akkor írja meg legyen szives! -
Najpi #850 Hagyd élni. Csak henteld le az ATF-eseket, és a zsarukat (remélem nem későn mondtam) -
#849 Egy kicsit elakadtam:
Péntek, Uncle Davis alatta B day. Oda megyek hozzá odaadom az ajándékot. Aztán megöljem vagy haggyam életben és vele eggyütt meneküljek ki? -
Najpi #848 A végigjátszás megírásában tudok segíteni -
#847 Készítek hozzá egy végigjátszást de még csak most jön csütörtök. Akit érdekel az jelezze itt vagy a [email protected] e-mail címen. -
Najpi #846 Fizesd be a csekket-300 dollár, vagy aprítsd a "disznókat", és a harmadik szinten találsz egy gyűjtőt, ami hasonló, mint a könyvtári. Oda dobd be. -
#845 csötörtökön a rendörségen mit kell csinálni??? -
#844 Kösz.Már összejött.Azt viszont végképp nem tudom hogy pénteken mit csináljak a klinikán, de van egy tippem. -
Najpi #843 A híd után forduléj balra, és meg fogod találni. Utánna jön majd a szopás -
#842 Amikor a temetőbe kell menni, ott mit kell csinálni? Nekem azt mondák levizelni a fater sírját, de melyik az? -
#841 Ha felmész egy lépcsőn ahol látsz egy jó hosszú sort akkor jó nyomon vagy.
A gyorsítás kedvéért én kinyírtam mindenkit aztán a folyosó végén valami fa szerű ajtónál bementem és jöttek a terroristák... -
524ndr4 #840 sziasztok. megtudja vki mondani hogy hol találok végigjátszás-t mert elakadtam :D (nem tom hogy hol kell gyónni a második nap mert ott nem tom hogy lehet oda bejutni :S ) -
#839 nálam nem ment akkor se meg most se -
#838 nálam most bejön. nézd meg, ha ujra 403 akkor nálad van a gond. -
#837 akkor???? -
#836 nekem is -
#835 de ott nekem vmi 403
forbiddeneket ír ki -
#834 gopostal.com -
#833 egyébként nem tud valki vmi modot hozzá
-
#832 hol
-
#831 én nemtudom mert már nincs meg kölcsönbe volt. egyébként vedd meg gamestar hoz volt teljes játék, 500 ftértodaadják -
#830 annak a file-jit el lehet küldeni?????? mert ha igen akkor légyszi -
#829 bolt polcáról, ha a magyaritás portálon nincs fent -
#828 na meg találtátök aszt a titkos páját az tulajdon kép micsoda ????????