907
  • Kockazone
    Pl: fánk egyél sokat:D Asszem a gyógypipával is csak arra rá lehet szokni és ha nem kapja meg a napi adagját akkor csökken az élete!

A Kedvenc részem az elefántos :xD
  • Qwerty4
    Hogy lehet az életet növelni küldetésen kívül?
    Mert nagyon kevés van.

Amúgy ez a játék egy vicc...
  • Imisz
    szinkron hol lehet letölteni? segiccsééééég
  • qtab986
    Szinkronos az klasz.És ezt csak megvenni lehet vagy a magyarítás letölthető?http://szinkron.magyaritasok.hu/ oldalon kerestem de nem találni postalt.
  • Najpi
    A magyarul, az annyi jelent, hogy magyar menü, magyar szinkron. Persze némi angol is bentmaradt, de ez nem von le semmit a játékélményből.
    Kegyetlen jó dumák vannak, csak állítsd át a párbeszéd variációt 1-ről 2-re
  • qtab986
    Magyarul milyen a játék?A főmenü gondolom full magyar de még mi?Mondjuk a párbeszédek alatt van magyar felirat?
  • Varikova
    Nekem a multival azon kívül semmi bajom, hogy multi közben az egész pályán (bármelyiken) sárga kockák lebegnek a levegőben. Ez miért van?
  • zol4506
    nekem megvan! csak a telepítője nincs meg me cd-én hozták nekem is!de a játék magyar
  • tams044
    de akinek megvan a postal 2 magyarul elküldené nekem msn-en vagy e-mailba előre kössz
  • tams044
    itt a címem [email protected]
  • tams044
    aki át tudja küldeni a postal 2 teljes verzioját itt az msn-címem az vegyen fel
  • Najpi
    Tedd fel a 1409-es patchet. A verziószámot meg a főmenü bal alsó sarkában találod. Ha a ptach sem segít, a mentéseket másold ki, és rakd újra a játékot.
  • Varikova
    Nekem a Share The Pain patcheletlen verziója van meg.
  • tams044
    csá
    valaki megmondaná hol lehet leszedni a postal 2-töt
    ha valaki megadja azt az oldalt ahonan le tudom tölteni akkor annak örök hála
    előre is kössz
  • Najpi
    Ha ez sem segít, akkor http://www.gopostal.com/postal2/patch.php
    patcheld, az sokat segít. Apropó, milyen verziód van?
  • Najpi
    Ezek olyan tünetek, amikor egy program "elszáll". Hirtelen túl sok memóriát fogyazt, ezért marad nyoma az egérkurzornak.

A következőt próbáld meg: ha fut a háttérben vírusírtó, azt kapcsold ki(előtte, ha van, akkor bontsd a netkapcsolatot). Ez főleg akkor hasznos, ha a memóriád 256 MB. Ha ennél több van, akkor frissítsd a garfikus drivert. És játszás előtt csekkold le, hány folyamat fut a háttérben, és amit lehet, állítsd le, kivéve a SYSTEM-eseket.
  • Varikova
    Nem, nem késő csak akadt egy olyan gondom, hogy amikor nem lövök bele véletlenül az egyik társába, akkor meggyullad az egyik hordótól ami ég.
    A másik hogy amikor elindítom a játékot akkor elkezd remegni az egész kép (egért amerre elhúzom ott megmarad a nyoma) és ha belemegyek a grafika menübe akkor mindig 16 bit-en van, még akkor is, ha már előtte (előző pc újraindításnál) már átállítottam 32bit-esre. Ha 32 bit-es akkor jó a kép,ha 16 bit-es akkor remeg az egész. Ha valaki tudja mit lehet vele kezdeni akkor írja meg legyen szives!
  • Najpi
    Hagyd élni. Csak henteld le az ATF-eseket, és a zsarukat (remélem nem későn mondtam)
  • Varikova
    Egy kicsit elakadtam:
    Péntek, Uncle Davis alatta B day. Oda megyek hozzá odaadom az ajándékot. Aztán megöljem vagy haggyam életben és vele eggyütt meneküljek ki?
  • Najpi
    A végigjátszás megírásában tudok segíteni
  • Varikova
    Készítek hozzá egy végigjátszást de még csak most jön csütörtök. Akit érdekel az jelezze itt vagy a [email protected] e-mail címen.
  • Najpi
    Fizesd be a csekket-300 dollár, vagy aprítsd a "disznókat", és a harmadik szinten találsz egy gyűjtőt, ami hasonló, mint a könyvtári. Oda dobd be.
  • Raven456
    csötörtökön a rendörségen mit kell csinálni???
  • Varikova
    Kösz.Már összejött.Azt viszont végképp nem tudom hogy pénteken mit csináljak a klinikán, de van egy tippem.
  • Najpi
    A híd után forduléj balra, és meg fogod találni. Utánna jön majd a szopás
  • Varikova
    Amikor a temetőbe kell menni, ott mit kell csinálni? Nekem azt mondák levizelni a fater sírját, de melyik az?
  • Varikova
    Ha felmész egy lépcsőn ahol látsz egy jó hosszú sort akkor jó nyomon vagy.
    A gyorsítás kedvéért én kinyírtam mindenkit aztán a folyosó végén valami fa szerű ajtónál bementem és jöttek a terroristák...
  • 524ndr4
    sziasztok. megtudja vki mondani hogy hol találok végigjátszás-t mert elakadtam :D (nem tom hogy hol kell gyónni a második nap mert ott nem tom hogy lehet oda bejutni :S )
  • RNadal1203
    nálam nem ment akkor se meg most se
  • akyyy
    nálam most bejön. nézd meg, ha ujra 403 akkor nálad van a gond.
  • RNadal1203
    akkor????
  • EDDY A KIRÁLY
    nekem is
  • RNadal1203
    de ott nekem vmi 403
    forbiddeneket ír ki
  • EDDY A KIRÁLY
    gopostal.com
  • RNadal1203
    egyébként nem tud valki vmi modot hozzá
  • RNadal1203
    hol
  • akyyy
    én nemtudom mert már nincs meg kölcsönbe volt. egyébként vedd meg gamestar hoz volt teljes játék, 500 ftértodaadják
  • RNadal1203
    annak a file-jit el lehet küldeni?????? mert ha igen akkor légyszi
  • akyyy
    bolt polcáról, ha a magyaritás portálon nincs fent
  • EDDY A KIRÁLY
    na meg találtátök aszt a titkos páját az tulajdon kép micsoda ????????