907
  • Jano
    Jaja, de még nem másztam el odáig.
  • Mayday
    Sracok,
    Multi nincs meg a jatekhoz? Vagy lesz-e egyaltalan? Megjeleneskor mintha valamit rebesgettek volna errol.
  • M.A.D.
    a legutolsó javító patch-ben két új helyszín is van.
  • Jano
    Nagyon röhögtem, amikor az elefántos felvonuláson lepisáltam az egyik elefántot, elszabadult a pokol! :D Megvadult az összes, csak úgy rúgták széjjel az embereket, aztán nyomtam rájuk molotovot, hát óriási volt a látvány.
  • Jano
    Tudtommal nincs, csak a javítópeccs.
  • Jano
    Én odamentem, nyomkodtam az entert, adott olyan szart, aztán rámtámadt, kinyírtam, és kész.
  • Jano
    #469 :D
  • Gnome
    Te tényleg lusta vagy... szög

CSa'
  • Waterhorse
    Ennél én is elakadtam, de nekem nem adott semmit, csak káromkodott valamit az emberem. Már próbálkoztam vele, hogy megtámadom, de sérthetetlen a befőtt, ráadásul rakétavetője is volt és fél perc alatt kinyírt...

Szóóóóóóóval........?
  • Waterhorse
    Nem tudom mi az isten ezen olyan nagy titok, írjatok már egy francos linket, úgy csináltok mintha az életetek múlna rajta ha beírnátok, nem igaz, hogy mindenki tojik mindenkire és szép szóval semmilyen segítséget nem kapok, mindent harapofógóval kell kihúzni az emberekből!!!!
  • M.A.D.
    Jaja. Igaz, már az utolsó napon voltam, de felinstalláltam a patch-et. + nocd cracrk.
    Nagyon sokat dob a dolgon!!! Ja, és két új pálya is van állítólag.:)
  • Jano
    Rengeteg a javítás a patchben. Most már vannak működő tükrök, kicsit erősítettek a pisztolyon, vannak új nehézségi fokozatok, és a töltési idők a töredékükre redukálódtak.
  • Waterhorse
    Sőt adok neked alternatívát, ha nem veszi be a gyomrod a lenti válaszomat:

Alternatív válasz: Mert Lusta vagyok!!!

Csak azért mert amit lentebb írtam úgyse hiszed el nekem és gondolom, ezzel jobban tudsz engem azonosítani...csak az eddigiekből kiindulva.
  • Waterhorse
    Én meg azt nem tudom, hogy nekem miért nem működik az a 7 hozzászólással lejebb lévő link.
    Ezért is írtam, hogy ÉRTELMES címet, de azt is írhattam volna, hogy működőt.

Meg még azt sem tudom, hogy mit érez az akinek jobb dolga sincs, annál minthogy beszóljon a segítséget kérő és váró embereknek.
    Sajnos én már csak ilyen tudatlan vagyok, nem tudok semmiről semmit, ENGEM ezzel áldott meg a sors...
  • Gnome
    Oké, csak azt nem tudom hogy nem lehet lejjebb olvasni 7 hozzászólást!
    Köszönöm!!!
  • Jano
    Filemirrors talán a legegyszerűbb.

Itt
  • Waterhorse
    Oké, akkor végre adhattok egy értelmes címet ahonnan le tudom szedni a patchet!
    Köszönöm!!!
  • zippofcy
    Ha kedvet kaptok masok szaja szelet is elkenni a Postal2 utan akkor gyertek TCzni, a legjobb real mod jelenleg. Szep grafika, gyors jatekmenet. Kezdoknek kulonosen ajanlott :)
    Nekem a CSn kivul egyedul a SoF2 jott be eddig, de az sem tudta felulmulni. A TC viszont uti mindet! Sokkal realisabb a SoF2nel es a granat se sebez akkorat, nincs olyan erzesem hogy a he_tennis en CSzek
    Nezd meg es dontsd el!
    Kell hozza:
    1. Quake 3

2. Q3 Point Release v1.32. Link: http://www.softwarepatch.com/games/quake3download.html

3. True Combat v1.0 mod. Link: http://www.planetquake.com/q3t/content/chooser.asp?p_goto=ftp://ftp.mportal.hu/realmods/q3/truecom/TrueCombat1.0.exe&p_id=62&p_download=yes

4. All-Seeing-Eye szerverfigyelo. Link: http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe

Ezeket felrakod egymas utan, aztan az All-Seeing-Eyeban a Q3 alatt kivalasztod a True Combat modot es mar latod is a szerverek listajat. A legtobb tort, de van ket magyar szerver is, az egyik Mission, a masik CTF.
    Ja a missionos Punkbusteres, a jatekban a Multiplayernel kapcsold be a PBt hogy beengedjen. Ennyi.
    Quake 3 CDkey NEM KELL HOZZA !!! A csites CSosoknak is ajanlott, hatha megtanulnak vegre celozni
    Van foruma is itt a Supergamezen.
  • Jano
    Én is elvagyok vele. Valóban egy kalap kakaládé, de nincs olyan ami annyival jobb lenne, hogy időt szánjak rá normálisabban foglalkozni vele. Elütni az időt pont megfelel.
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem nagyon bejött
  • CSOCSO
    nemtom hogy vagytok vele... de ez a gamez elég gagyi:)
    szeretem az ilyen elferdült gamezokat de valahogy nem nevettet meg a gamez. nem izgulok, nem élvezem..semmi..
  • Jano
    Sokat dob a patch a játékon! Töltési idők is ténylegesen lényegesen lelassulnak! :D
  • Aspyrin
    Élvezzétek
    http://www.gamershell.com/download_init.shtml?hellID=2529&mirror=0&a=4923872658716.62
  • CSOCSO
    aha.. hát nemtom..sima crackel ezt irja ki:
    General protection fault!

History: UGameEngine::SetClientTravel <- EnforceTickRate <- MainLoop
  • CSOCSO
    nah 500 mega helyett 1 giga a gamez de nembaj.. viszont leszedtem a legutcso patchet.. gamecopyworld ön nincs crack csak az 1.0 hoz..enmtud valaki 1337 es cracket?
  • CSOCSO
    egy kicsit érdekes a gamez... 500 mega kell a gépböl neki..ehhez képest 1.1g ből már rámszolt a 3/4 instalnál hogy nincs több hely.. ez egy kicsit LOL , nem?
  • JustIce
    Ez az: en sehol nem talalom:)
  • Waterhorse
    Jó, és honnan lehet leszedni?
  • JustIce
    Visszaszivom:) Fene..tegnap neztem nforce-t:)
    sorry:(
  • Gnome
    hehe:) még hogy hujjeseg

Dzsásztisz csak vess egy pillantást erre és azután mond, hogy hujjeseg.
    CSa'
  • JustIce
    gtom ne hidj el minden hujjeseget:)
  • JustIce
    hehe:) meghogy pecs a postal 2hoz:P
  • gtom
    A játék töltési idejét kijavítja a patch?
  • Gnome
    Kijött a patch..Ajánlom mindenkinek aki még játszik vele...új nehézségi fokozat, új helyek, csomó javitás meg minden...

CSa'
  • Waterhorse
    Köszönöm a rengeteg segítséget, időközben megtaláltam a templomhoz vezető utat.
  • Waterhorse
    Csak nem létezik egy javító patch a sok töltés kiküszöbölésére?
    Vagy majd csak lesz esetleg, egyáltalán lehet erre javkópatchet írni?

Az erőszakolós dolog az nekem is bejönne, én 2 napja játszom, de ahogy olvasgattam még vannak előttem feltáratlan lehetőségek. Sajnos most egyenlőre ott tartok, hogy kedd van és nem találom azt az istenverte templomot, persze ott can a térképen, de nincs meg az odavezető út.
  • gtom
    VAn már valami patch a játékhoz? mert nagyon sokat tölt.
  • Amiga
    Atyám, ez bizony egy ilyenm játék. És a 2. részt elnézve X3 óhajai a harmadikban teljesülni is fognak.
  • ollie
    hát te beteg vagy
  • Amiga
    Nekem is ezt csinálta a demoban, késett a kép.

Azért a game fergeteges.