Postal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nah kerem. Szepen bemesz abba az irodaba ahol a FILE ROOM van vagy mi es ott van az a papir masolat. Azzal felmesz a 3. emeletre a doboz ele es lehajolsz majd kivalasztod a papirt es van az a gomb amivel el lehet dobni a cuccot. Es igy bedobod oda 😊

Egybekent nekem nem lodol sokat. Igaz lehet mert 512 ddram-om van szal engem nem idegesitett.

Adi nem ott kell bemenni. Hanem meg mielott bemenetl a vaganyokhoz ott lesz egy csomo kontener es latod a ket toltes tablat melletuk. Oda be lehet menni a kontenerek koze es kijutsz a templomba!

A legjobb mondja a elenfel megoleere az hogy elore kell rohanni es amikor latjuk hogy jonnek gyorsan eloszededd a benzines kannat es hatrafele futva kiontesz egy kicsit a foldre es amikor latod hogy mar a benzinen futnak megujtod. Nekem mindig bejott mert ha egy elkezdett egni a hulye nekirohant masnak is egy mindeki elegett 😊))

Granatokat is erdemes dobalgatni. Igaz a gepfegyver szart se er bar ha azzal lovunk akkor ugrajunk es akkor nem talalnak el olyan konnyen 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gnome
ott végig kell menni a konténerek között..ha az a gyónós küldetés..sztem még azzal is elb.szták a játékot, hogy nincs benne fejlövés...csak shotgunnal és az se mindig válik be..
CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Adi
Örült egy játék ez csak ez a kurva töltögetés...... ezzel nagyon elbaszták legalábbis számomra.........
Amugy keddnél tartok már aláírást gyüjtöttem, aztán még dedikált könyvet is kértem attól törpe kisfasz négertõl
És most a kis papir listán az elsö missiot szeretném megcsinálni ahol közel van a vonatközpont arra gondolok de nem tudok át menni mert a konténerek elzárják elölem az utatt rrrrr?!?!!?!....fhuuu egy szerüen felidegesít az egész játék... pl.: a sorba állástól kész vagyok......

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Gnome
Akkor szopas😊...bar biztos meg lehet valahogy csinalni...amikor kinyirtad a csajt mondott valamit az emberke akivel vagy? (imadom a hangjat)
mert az RWS biztos gondolt a brutalis utat valaszto emberkekre😊
CSa'

magus
hi sanca😊

Gnome
Sztem tolts vissza autosavebol mert igy nem lehet megcsinalni..szerintem

Kulonben a bankba is van egy csomo penz....meg ha olod az embereket rendesen akkor sosem fogysz ki a penzbol😊

A rendoroket meg raer utanna is leolni

HooDoo
én összeszedtem 300$-t, az utcán az embereknél, házakban van pénz, meg bankautomatákat rugdalva az is kiköhög egy keveset. Szóval van 300$-od aztán befizeted 😊
[Walaki]D`Lair
ehehehehhh letöltöttem a demót jobb híjján!!!

KIRÁÁÁÁÁLY! Csak rövid a demó...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gnome
Msote ha igy kérdezed választ nem vársz...ugye?

[Walaki]D`Lair
Elite az nem

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

zaki
ilyenkor szinte minden hub foglalt

zaki
várj amíg bejutsz

hali
lolka

www.napisajto.hu

Sephi
Nah most veittem vegig. Erdekesen az utolso jelenet kicsit durva volt 😊)) De nagyon szar a vege vazz.

egyebkent csak szolok hogy ha vegig viszed a legnehezebb fokozatos nar kapsz egy csomo cucott.

en peldault Hardon vittem vegig most es kaptam rendor ruhat (unlimited) es SWAT ruhat is. Sot kaptam boruhat de azt nem fogom horadni es kaptam 999 Shot Gun Amo es 999 Benzint.

De mar nem jaccom mert egyszer eleg volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gnome
😊)

Kandurex
re: hüle vagyok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
re: 0DAY topic -programok beszerzése

Kandurex
Örülj neki, hogy egyáltalán kaptál tippet (DC++), sztem itt senki nem fogja neked kiadni a saját priv ill. fiz. FTP-jét. Inkább nézelõdj az 0DAY-os topicban.

magus
jaa, csak lemaradt a szele es pont olyan mint ha balta lenne,e s hatul meg beleolvad a falba es az is tok olyan😊

Gnome
DC++

Lehet hogy túlmelegszik a kártya nekem is csinált ilyet Nézd meg !!
Örm
Játékközben néha megáll a kép majd újra indul ez mitõl lehet Gef 4 Ti 4200 128 MB, lehet DirectX hiba?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Az egy ÁSÓ!

magus
baltat honna szerzel?

lehet darabolni a testreszeket?

[Walaki]D`Lair
mindíg ezt csinálja 😛PPPP

Gnome
Én is pénteknél járok de már nagyon unom a sok rakétavetõs osamakat..mostmár a városban is fedezéket keresve kell járkálnom mer "lesznájperelnek" a háztetõkrõl...mellesleg a missziók után lesz freerun?...Vagyis lehet járkálni majd azt csinálni amit akarunk?
CSa'

Én abba is hagytam pénteken, mert kurvára meguntam a sok töltögetést!! ÉS persze a város három legtávolabbi sarkába kell menni! SUXX!!
Sephi
Kosz hogy elarultad hogy csak pentekig van most aztan kurva nagy kedvem van az utolso Penteki miszion megcsinalni vaz.

Kis Szabó [PT]
Jah, viszont nagyon állat ahogy mindenkinek egy hét alatt elege lesz mindenbõl, és az egész város ámokfutásba kezd!!!
Vegigvittem, kar hogy csak pentekig tart a het

hiba

asterx^^
probald meg ugy hogy nekifutasbol eltalalod e a keritest a fejekkel
Gnome
De egyre nehezebb lesz csütörtöknél járok és ott már vannak katonák SWAt-osok ATF-esek....akik ha valakinél fegyvert látnak lelövik + aki a környéken van..Nállam ez csak a henteseknél okoz gondot, amikor pont a kijáratnál áll 2db SWAT+1rendõr...
De qrvajó pojénok vannak benne...rendõr egyenruha rulz!
CSa'

Amúgy télleg nem egy nagy durranás maga a játék, de pont ezek az apró (vagy nem is annyira apró) ötletek teszik letehetetlenné! 😊)

Elõször nekem nem igazán jött be, de aztán adtam neki még egy esélyt....és igen!! Én is beszippantottam valami durvát, és egy teraszról (bullet-time rulla) lövöldöztem a járókelõket... 😊))
G. Joe
Meier látom kiéled rejtett állatias ösztöneid! Csak igy tovább. Ezután nem lepödöm meg ha AAO-ban miután lelössz egy embert, összeszabdalod késsel, majd még ugrálsz is a fején kicsit. 😊)

http://deathfellows.hu/

Sephi
Nekem elkezd hannyni 😊))

Kis Szabó [PT]
Én már pénteknél járok, remélem nem csak egy hét lesz 😊) ARAB TERRORISTÁK VS. VÉRSZOMJAS PAPOK RULEZZZ!!!!
Instict
jah én is mintha úgy láttam volna,hogy van köztük rendõr, csak le akartam cigarettáztatni az egyik ratyit, erre mindenki kirohant😄

Gnome
találkoztam vagy 7 resident eviles kutyával amiket tûzzel nem lehetett megölni..sõtt avval a rakétavetõ szerûséggel sem...nah mindegy egy tárnában vannak de nem tudok lemenni mer mindig szétszednek..a kutyakaját nem próbáltam mer nincs belõle 7db-om....
Valaki?

Más:Észrevettétek azt ha sokkólóval kiütsz egy embert körülhugyozod és a lére irányítod a sokkolót akkor sokkal nagyobb lesz a hatásköre?

Aki nem szereti az ilyenfajta gémeket ne jáccon vele.Mondta vki hogy 2perc után ráunt.Hogy a szarba?Ha elkepnak ki kell szökni a börtönbõm,tejet kell venni stb.Mi a szart lehet ebbe megunni?

Instict
de az nem sima diszkó ám, hanem 1 szadomazó buzibár, nézzétek meg a csöcsös emberek körszakálasak😊)

Hyder_work
próbaképpen tedd fel a kérdést

Dikkma
Szerinted ha itt most feltennénk a kérdést, 10 emberbõl több hallott volna a carmageddonról, mint mittomén' 5?
Hja nem mindenki kezdte 95 elõtt 😉
Sephi
Jaj de jol elvoltam de kar hogy azutan elveszik a ruhat 😞((

Kedvenc részem még mindig a keddi mikor jött a nagy ünnepség és a trombitás népek... Én meg lelocsoltam elöttük utat benzinnel, majd -> <- ilyen fejjel pepöcköltem egy gyufát mikor elsõ tag odaért... Mit mondjak, hatalmas siker volt! Futótûzként terjedt a hírük a fickóknak!

És ami azután jön... LOL! Rulez egy gém ez!

Sephi
Egyebkent nem tudom tudgyatok e de ha eppensegel idegesit minket hogy valakit epp egy ajtoban gyujtotunk meg akkor amiutan megegett ha lepisajuk a tuzet eloltodik 😊)))

Sephi
Jah eppensegel valjuk be oszinten hogy eddig meg egyik FPS jatekban sem volt az a kuldetesunk hogy elmenyunk a temetoben es lehugyozuk apank sirjat😊)) Es en amikor odaertem es lattam hogy tenyleg le kell pisalni aszitem lefordulok a szekrol 😊))

Sephi
Loool! nah megyek kiprobalom!

Sephi
A ez vegre egy uj fajta jatek ami nem ugyanarorol szol mint a mostanaban megjeleno rohelyes FPS-esek.

Figyejtek mar ott ahol ki kell fizetni a rendorsegen valamit ami 300 dollar de nekem ninca annyi penzem.. ott mit kell csinalni?