Postal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egybekent nekem nem lodol sokat. Igaz lehet mert 512 ddram-om van szal engem nem idegesitett.
Adi nem ott kell bemenni. Hanem meg mielott bemenetl a vaganyokhoz ott lesz egy csomo kontener es latod a ket toltes tablat melletuk. Oda be lehet menni a kontenerek koze es kijutsz a templomba!
A legjobb mondja a elenfel megoleere az hogy elore kell rohanni es amikor latjuk hogy jonnek gyorsan eloszededd a benzines kannat es hatrafele futva kiontesz egy kicsit a foldre es amikor latod hogy mar a benzinen futnak megujtod. Nekem mindig bejott mert ha egy elkezdett egni a hulye nekirohant masnak is egy mindeki elegett 😊))
Granatokat is erdemes dobalgatni. Igaz a gepfegyver szart se er bar ha azzal lovunk akkor ugrajunk es akkor nem talalnak el olyan konnyen 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Amugy keddnél tartok már aláírást gyüjtöttem, aztán még dedikált könyvet is kértem attól törpe kisfasz négertõl
És most a kis papir listán az elsö missiot szeretném megcsinálni ahol közel van a vonatközpont arra gondolok de nem tudok át menni mert a konténerek elzárják elölem az utatt rrrrr?!?!!?!....fhuuu egy szerüen felidegesít az egész játék... pl.: a sorba állástól kész vagyok......
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
mert az RWS biztos gondolt a brutalis utat valaszto emberkekre😊
CSa'
Kulonben a bankba is van egy csomo penz....meg ha olod az embereket rendesen akkor sosem fogysz ki a penzbol😊
A rendoroket meg raer utanna is leolni

KIRÁÁÁÁÁLY! Csak rövid a demó...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
egyebkent csak szolok hogy ha vegig viszed a legnehezebb fokozatos nar kapsz egy csomo cucott.
en peldault Hardon vittem vegig most es kaptam rendor ruhat (unlimited) es SWAT ruhat is. Sot kaptam boruhat de azt nem fogom horadni es kaptam 999 Shot Gun Amo es 999 Benzint.
De mar nem jaccom mert egyszer eleg volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CSa'

De qrvajó pojénok vannak benne...rendõr egyenruha rulz!
CSa'
Elõször nekem nem igazán jött be, de aztán adtam neki még egy esélyt....és igen!! Én is beszippantottam valami durvát, és egy teraszról (bullet-time rulla) lövöldöztem a járókelõket... 😊))
http://deathfellows.hu/
Valaki?
Más:Észrevettétek azt ha sokkólóval kiütsz egy embert körülhugyozod és a lére irányítod a sokkolót akkor sokkal nagyobb lesz a hatásköre?

Hja nem mindenki kezdte 95 elõtt 😉
<- ilyen fejjel pepöcköltem egy gyufát mikor elsõ tag odaért... Mit mondjak, hatalmas siker volt! Futótûzként terjedt a hírük a fickóknak! 
Rulez egy gém ez! 
Figyejtek mar ott ahol ki kell fizetni a rendorsegen valamit ami 300 dollar de nekem ninca annyi penzem.. ott mit kell csinalni?