299
Traktor Dj Studio 2.0
-
DJ NEoLooP #249 Hi Bandy20! Van 1 FTP címem amire fel vannak töltve a mixeim amit Traktorral csináltam! A többit majd e-mailon +beszéljuk! OK? (E-mail [email protected]) -
Bandy20 #248 Hi All!
Lassan két éve vezetem a traktort és arra a következtetésre jutottam, hogy jó keverő, de nem mind1 hogy milyen stílust keverünk vele! A mai dance slágerek nagyon vadak e program számára és a BPM-ek szinte kacarászva ugrálnak ( a fene a kurva annyukat), bezzeg a régi dance slágerek között akad azért megfelelő, amit szépen össze lehet keverni, a lényeg hogy olyan számokat keverjünk vele amelyek nyugodtak, erre a leg megfelelőbb stílus a light house, gondolok itt az In-Grid, Lio, stb. Olyan ász mixeket csináltam, mint állat! Na de a nagytöbség gondolom a dance stílust komálja!
Szerintem a PC-s keverés illúzióromboló, a nagy többség akkor is SYNC PUSHER, ami nagyon gáz! De hát ha nincs pénz, akkor nincs, én valszeg jövő hónapban meg tudom venni a 2db pio 100-ast, sok évi várakozás és vegetálás után:)))
A számítógép szerintem csak is megamixek készítésére alkalmas, ami persze nem élő, az én véleményem az hogy mindenki gyűjtsön és előbb vagy utóbb össze fog jönni a zsozsesz a cuccra!
De ha még is akar traktorozni, azt csakis nyugis számokkal lehet! Kb ennyi lett volna!
UI: Nem akarok senkit sem lebeszélni róla, de a tények azok tények! De ha vki meg akar győzni, akkor feltölthetne mixeket, amit traktorral csinált és vagy le fog esni az állam, vagy röhögök egy jót! De szerintem......:))))
üdv: Bandy -
e-jay #247 ::Palace Portal::
Albumok, Maxik, Singlek, Oldiez-ok, mindössze 160Ft+ÁFÁÉRT!!! Te se hagyd ki!
Napi frissítéssel!
http://palace.cjb.hu -
Csocsó 5e Ft-ért kapsz szuper 5.1-es hangkártyát, szerintem érdemes rá beruházni, azzal nem lesz gondod egy darabig! Nem kell két hangkártya, megy eggyel is! :) -
jo lenne azzal mixelni... majd kölcsönkérek egy sb hangkártyát és azzal esem meg.. mert igy egy sb vel és alaplapival fos:(((((((SB igy is hangosabb:(( jo ez a progi..süti csak illeszteni nem nagyonlehet két hangkártyával... -
A legviccesebb hogy nem fogadod el másnak a véleményét, aki lehet (hangsúlyozom lehet) hogy jobban ért hozzá, és csak arra kértelek hogy az atomix-et hagyjad már ha a Traktorral akarsz mixelni. -
a legviccesebb hogy te gunyolodsz:)) te jöttél ide okoskodni nem én -
Olvasd el CSOOOOCSOOOO!

-
nah megnéztem hogyle is tudjam irni.. mivel egy hete nem nyultam hozzá..szal ha nyomod az egyik sync feletti gombot akkor az nyávogásig teker!!!!!!! ugy felgyorsul hogy nyávog a szám bazze... igy hogy a faszba akarsz keverni???? probáld ki a VTT-t abba nincsen sync gomb... hanem te beállítod hogy kb egy sebességen menjen a szám.. a saját hallásodra hagyatkozva mert semmi nem utatja hogy mennyire van elcsúszva .. nem ugy mint a traktorban.... ha kb egy sebességen fut jöhet az illesztés.. és kb 5%os állando pörgetéssel tekerheted a másik számot előre vagy hátra.. nah igy el lehet kapni az ütemet.. pl egy cdj 100assal is tudsz szép lassan tekerni .. nem ugy hogy nyávog a hülye zene.. nah...erről van szó.... hja amugy most nem asioval nyomom hanem egy hangkártyával .. igen igy tényleg halál könnyen összedobja a sync el.. -
két számot:)))))))))
ember 2 hangkártyával csinálod??????? ha nem akkor hagyjámáááááá
vinyl okoskám. én arrol beszélek hogy mikor nyomom illeszteni akarok ( nem a snycel ) akkor a szám egyfolytában gyorsul... nah igy nem lehet összeilleszteni.. amugy meg vtt vel kezdtem okoska.. nem atomixel...ha annyira vagizol akkor azzal kevergessél.. azzal lehet illeszteni ugy ahoyg te szeretnéd... -
DJ NEoLooP #238 Én nem tudom mit magyarázol csocso! Nekem a crackelt is nagyon jól összeilleszti a 2 számot! -
Hogyan lehet berakni hangeffekteket? -
korrigálni hja bazze... probálj már meg korrigálni.. nem lehet... a korrigálással felgyorsul a szám .. milyen nevetséges bazzeg.. probáld meg a vtt-t ha anniyra fasza dj nek érzed magad!!! nah ott neked kell illeszteni...
traktorban elég szar az illeszto.. nyomod a gombot és a szá felgyorsul a picsába...hehh--tényleg milyen jol lehet vele csinálni..és gondolom te sem két hangkártyával csinálod.. és ha nem akkor meg nincs miről beszélgetnünk.. -
mivan neked fizet a traktor???mondjuk nekem semaz atomix de had mondjam már el a véleményemet...és ha valakinek nem tetszik a traktor akkor mehet atomixezni..az legalább egymásra illeszti a számokat -
Leszedtem a progit merő kiváncsiságból:D -
ügyi vagy:) de mondjuk ugy könnyű ha az első számnak vége mert ugy szépen le van keverve... amugy ha valaki már unja hogynem illeszti össze a traktor a zenét.. akkor atomix mp3...
én csak azért nem azt használtam mert keverővel nem megy:(((((( azt mondták forumon is hogy ne is probáljam crackelt szarral..meg kell vennem... -
lent leírtam hogyan kell -
Bandy20 #228 Ja még annyit, hogy néha azért szépen összehozza a bpm-eket és nem lesz disszonancia:)) Itt egy eléggé markáns példa rá, igaz 1.0-ással csináltam, de azért ilyet is lehet vele: http://tar.hu/myftp/mix.mp3
Tőtsétek, mint egy discoba:)) Én híve vagyok a szép, hosszabb keverésnek:)) Mondjuk a 2 szám lehet nem a legfrissebb, de ez van:))
Ha nektek is van vmi jó átkeverés, amit traktorral
arattatok, kérem linkeljétek fel, mert kíváncsi vagyok, ti mit tudtok kihozni belőle:))
üdv
Bandy
-
Bandy20 #227 Hi All!
Van egy eso beat keverőm, de nincs cd lejátszóm, mert még anyagilag nem engedhetem meg! Viszont van traktor dj studio 2.0-ám:)) Szal rá szeretném kötni a gépre a keverőt, hogy azzal irányítsam a progit! Milyne kábel, hova dugjam? Hangkártya milyen legyen? Sajna egy van soundblaster és még nem is live! És hol toom beállítani?
Kb. ennyi lenne
Előre is köszi
Bandy -
Hype #225 Na végre nekem is műxik és tudok egy hangkártyával(SB Audigy) monitorozni is. -
ja és nem könnyebb összeilleszteni.. mivel a két külön hangkártya miatt sajna rohadtul soxor nem illeszti össze a számokat.. ő azt mondja hogy össze van illesztve de hiába nyomod a syncet mint atom... lodobogás van ezerrel.. de azért jo...viszont átkeverésnél 100 szor jobb ...tudsz könnyen játszani a hangsávokkal.. tudsz játszani a potikkal stb...
amugy bpm nem is nagyon kell a keverőre ha jo lenne a traktor.. inkáébb az kell hogy az ütemet mutassa.. -
traktor+ igazi keverőpult
állítólag lehet egy hangkártyával is nekem ez nem ment sajna...
kell ez:
ftp://ftp.steinberg.net/download/pc/Cubase_SX/Demo_SX_102/setup_cubase_sx_102_demo.exe
ezt felteszed...
majd kell két rca zsinor aminek a másik fele jag dugo
egyik bé az alaplapi hangkártyába másik az SB be... azt tudod hova kell kötni a keverőn...
elindítod traktort és kiválasztod az ASIO okosságot és müködni is fog elvileg... ha nem akkor az asio beállításokban ( ez a steinberg cubeism mappában lesz ( vagy valami ilyesmi) ben kell állítgatnod.. nem értek hozzá egy szot se ..angolul se nagyon..de megoldottam nektek is menni fog..elvileg ennyi -
mondjuk azt hogy hogyan hallgatsz bele fejhallgatoval és egy hangkártyával azt nemtudom... -
mondjuk azt hogy hogyan hallgatsz bele fejhallgatoval és egy hangkártyával azt nemtudom... -
ugyan ez van nekem is.. alaplapi hangkártya és Sb live..felejtsd el a dolgot...
1)szétcsuszik a zene , és van hogy össze se tudja illeszteni
2)sb recorder csak a live kártyán futo zenét fogja felvenni ahogy átkeversz alaplapira azt nem veszi...
/én barom pedig tök királyul összekevertem 3 számot.. nagyon jol jöttek ki de mindegy.. nem vette fel:)))))))
3)mibnek két hangkártya ha nincs external mixered?? -
MoSFeT #215 Steinberg Cubase SX -
MoSFeT #214 A Record gombbbal felveszed amit alarsz majd a write gombbal wav-ba mentheted.
A 2 hangkártyát pedig a Steinber Cubase SX progival lehet belőni. Igaz a prog egyáltalán nem erre használatos. -
AppName: traktordjstudio2.exe AppVer: 2.0.3.0 ModName: msvcp60.dll
ModVer: 6.0.8972.0 Offset: 00001b18
nem müxik sehogyse:((((((((((((((((((
van valamifoxdown.txt de ilyennel van tele:
Áù·¢Èç±űÄúµőµÃŐâÐ©ÆÆ½â±ýµÄÈí¥þ»±²»´í£¬²¢ÇÒ×ʽðŐÊÐí£¬½¨Òé»±ÊÇÖ§³ÖÒ»ÏÂŐý°æ°É£·Èí¥þ×÷Őß¶¥ÊÇÏűºÄÁ˺ܶàµÄʱ¥äºÍµ«Á¦²Åд³öÒ»¸öÈí¥þ£··´Őý´ó¥Ò¶¥²»ÈÝÒ×ÂÎÒÃÇÌá±©ÆÆ½â²¢²»ÊÇΪÁËÖ§³ÖµÁ°æ£¬Ö»ÊÇÏ£ÍűÄÜΪ´ó¥ÒÌᱩ·½±ã£¬£¨ŐűÌìÌø³ö´°¿ÚÊÇËÒ²·³ÁË£©£·Èç±űÄúÊÇÈí¥þ×÷ŐßÒ²Ó¦¸ÃÏëÏ룬¥ÓÃÜÊǵȲ»Á˱²ÏíÈí¥þÒµµÄ£·ŐںõĥÓÃÜ¥¥ÊőÒ²ÓÐÈËÄܽ⿪µÄ£·ÓëÆä»¨·Ñʱ¥äÈ¡¥ÓÃÜ£¬²»Èç°Ñ×Ő¥ºÈí¥þµÄ±¦ÄÜŐöǿЩ£·ŐâÑù¿ÉÄÜ»áÓиü¶àµÄÈËÖ§³ÖÄúµÄ£·£· -
MoSFeT #211 A következőket kéne megpróbálni. Uninstallálni a Traktor demóját - ha nem lehet akkor töröld ki a Program Files\Native Instruments mappát és a registryből pedig az alábbi kulcsokat
HKEY_CURRENT_USER\Software\Native Instruments
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Native Instruments
Az utóbbi nem biztos, hogy van. A registrybe úgy tudsz turkálni, hogy beirod a futtatásba, hogy regedit.
!!!CSAK A NATIVE INSTRUMENTS RÉSZT TÖRÖLD MERT ÖSSZEOMLASZTHATOD A RENDSZERT!!!
Ha végeztél ted fel, vagy installáld újra a fullost (én a 2.03-as verziót használom - arctic féle) éspróbálde meg hátha elindul.
Ha van a demonak uninsatallja akkor is csináld végig amit írtam. Ki tudja milyen szemetet hagy hátra.
Talán ez segíteni fog.
Sok sikert! -
MoSFeT #210 Akkor az lessz a baj. Probáltad a Clean Start -tal indítani???
Szerintem a demo zavarhat be (biztos bepakolt valmit a registrybe). Az meg hogy a demo nem müxik faszán cseppet sem meglepő mivel demo. Ha meg megy is akkor is csak 1 órát megy egyhuzamban és csak 100 számot lehet betölteni. -
fullos nem megy sehogyse:(((((( -
MoSFeT #208 Nekem sikerült az alaplapi szart meg egy SB Audio PCI 64D -t osszehoznom egybe és müxik.
(Te most a fullosról írsz vagy a demo ról???) -
MoSFeT #207 Ja és még valami! A számok adatait előadó, cím stb. az ID3v2 tagból szedi ki. -
azért nm vagyok full hülye:) tudom hogy müxik az abc sorrendbe rakás a baj az hogy a # rész kb 100 méteres!!!!!!!!!!! a kis görgö alul kemény 1 mm!!!!!!és a title meg a többi szaart visszahuzni 3 nap..csináltam egy pár percig és meg se mozdult a rohadt görgő alul..nemvágom mi a szar van vele...nekem eddig az xp jött be a legjobban...volt már mindenem...nemtom hogy az ASIO a szar vagy két jop kártya kéne bele és nem egy sb live meg alaplapi szar..no mindegx kösz a segítséget! -
MoSFeT #205 A browserban minden fix sajna. A számokat sorrendját úgy tudod ABC renbe rendezni hogy ha cím szerint akarod akot a Title részre kattintasz, hogyha előadó szerint akkor az Artist -ra.
Azt hogy a # helyén a Title v. Artist legyen nem tudod megváltoztatni. Talán majd a következő verzíoban.
A számokat viszont ha nem jöttél rá úgy tudod berakni a track collection -be, hogy az explorer részben kiválasztod az mp3aidat tartalmazó mappát és felhúzod a track collection -re.
Ha nem fér el a Traktor alul akkor próbáldmeg a tálcádat 1 sorosra venni.
Azzal kapcsolatban pedig, hogy nem megy a progi nem tudom mi lehet a baja (tán az XP???). Én Win2000 -et használok SP3-mal és minden királyul megy. Azért használok Win2000 -et ha érdekel mert manapság az SP3-mal ez a legstabilabb Windows. És még jön az SP4 nemsokára. Az XP szerintem egy rakás szar, egyfajta parasztvakítás az új külsövel azonban a háttérben 6 tonna kémkedőmodult tartalmaz.
Hankártya. Nem tudom, hogy biztosan megy-e az Audigy 2 vagy az SB Live 5.1 vele, de én a jövő honapban Audigy 2 Platinum -ot fogok venni. Ha meg nem megy akkor megbuzerálom a Cubase SX -el. Igaz a prog nem arra van, de az ASIO buzerátor jó benne. Jelenleg így csináltam egyet kettő hangkártyából és faszán müxik a Traktoral.
Az MSTR gob arra való hogy a tempót a master tempóhoz szikronizálhasd. Ezt ott fenn tudod beállítani. Alapban 120 - asszem.
Remélemsokat segítetem és ha jót akarsz akkor áttérsz Win2000 -re (A Win2000 NT 5.0 az XP pedig NT 5.1) -
nah akkor majd irja le valaki pls ezzel a browser okossággal mit lehet cisnálni????? mert sajna nemtom megcserélni a kis részeket.. csak nagítani, kicsinyíteni tudom.. de ezer év mire eljutok oda hogy a numbers részt be tudjam fedni a másikkal...remélem vágjátok miről beszélek:)))))) amugy ez a fullos traktornem akar menni.. hibát okoz a progi azonnal:(((((((( akármit cisnálok -
jesszus... oké rájöttem.. az egyik baj hogy a progi benyulik a start menü mögé... nem szeretem fullba indítani a progit mert összevissza ugrála képernyő..mindegy.. a lényeg hogy a nevek meg mindenugy el van csuszba jobb oldalra hogy 10 perce huzom vissza a helyére de még mindíg hangyaszem a görgő alul:))))))))))))) -
van pár kérdésem..
1)mi az a kis gomb ott a tempo + - gombjánál balra?.. amin két háromszög van egymással szemben + egy kottahang vagy mi a csöcs:)))))))
ugyan abban a sorban ket gombbal feljebb a Mstr..gondolom master vagy valamiiylen akar lenni de ha rányomok miért mászkál a csik??
és hogy a picsába tudom megcsinálni hogy kiirja a zene cimeket? és ne csak track 1 2.3.4.5.6.7. egymillio legyen??????? lehet hogynem fog iylenkor az agyam de akkor sem bírok rájönni:))))) -
ugy néz ki nem a traktor a szar hanem ez az ASIO geciség... simán nem keverőpultal zenálgetek és simán lehet keverni:(((((((
szal akkor hogy extrenal al nyomassan vennem kell egy 5.1 es sb-t vagy audigy2-t?????
ezzel tuti megy?..amugy nekem liveom van..azon is két kimenet van..azzal nem kéne müxenie???? -
készül a mix:)))))))