Traktor Dj Studio 2.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem tudom mit magyarázol csocso! Nekem a crackelt is nagyon jól összeilleszti a 2 számot!
BADE
Hogyan lehet berakni hangeffekteket?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

CSOCSO
korrigálni hja bazze... probálj már meg korrigálni.. nem lehet... a korrigálással felgyorsul a szám .. milyen nevetséges bazzeg.. probáld meg a vtt-t ha anniyra fasza dj nek érzed magad!!! nah ott neked kell illeszteni...
traktorban elég szar az illeszto.. nyomod a gombot és a szá felgyorsul a picsába...hehh--tényleg milyen jol lehet vele csinálni..és gondolom te sem két hangkártyával csinálod.. és ha nem akkor meg nincs mirõl beszélgetnünk..
CSOCSO
mivan neked fizet a traktor???mondjuk nekem semaz atomix de had mondjam már el a véleményemet...és ha valakinek nem tetszik a traktor akkor mehet atomixezni..az legalább egymásra illeszti a számokat
Gery1980
Leszedtem a progit merõ kiváncsiságból😄

CSOCSO
ügyi vagy😊 de mondjuk ugy könnyû ha az elsõ számnak vége mert ugy szépen le van keverve... amugy ha valaki már unja hogynem illeszti össze a traktor a zenét.. akkor atomix mp3...
én csak azért nem azt használtam mert keverõvel nem megy😞((((( azt mondták forumon is hogy ne is probáljam crackelt szarral..meg kell vennem...
CSOCSO
lent leírtam hogyan kell
Ja még annyit, hogy néha azért szépen összehozza a bpm-eket és nem lesz disszonancia😊) Itt egy eléggé markáns példa rá, igaz 1.0-ással csináltam, de azért ilyet is lehet vele: http://tar.hu/myftp/mix.mp3

Tõtsétek, mint egy discoba😊) Én híve vagyok a szép, hosszabb keverésnek😊) Mondjuk a 2 szám lehet nem a legfrissebb, de ez van😊)

Ha nektek is van vmi jó átkeverés, amit traktorral
arattatok, kérem linkeljétek fel, mert kíváncsi vagyok, ti mit tudtok kihozni belõle😊)

üdv
Bandy

Hi All!

Van egy eso beat keverõm, de nincs cd lejátszóm, mert még anyagilag nem engedhetem meg! Viszont van traktor dj studio 2.0-ám😊) Szal rá szeretném kötni a gépre a keverõt, hogy azzal irányítsam a progit! Milyne kábel, hova dugjam? Hangkártya milyen legyen? Sajna egy van soundblaster és még nem is live! És hol toom beállítani?
Kb. ennyi lenne

Elõre is köszi
Bandy
Na végre nekem is mûxik és tudok egy hangkártyával(SB Audigy) monitorozni is.

CSOCSO
ja és nem könnyebb összeilleszteni.. mivel a két külön hangkártya miatt sajna rohadtul soxor nem illeszti össze a számokat.. õ azt mondja hogy össze van illesztve de hiába nyomod a syncet mint atom... lodobogás van ezerrel.. de azért jo...viszont átkeverésnél 100 szor jobb ...tudsz könnyen játszani a hangsávokkal.. tudsz játszani a potikkal stb...
amugy bpm nem is nagyon kell a keverõre ha jo lenne a traktor.. inkáébb az kell hogy az ütemet mutassa..
CSOCSO
traktor+ igazi keverõpult

állítólag lehet egy hangkártyával is nekem ez nem ment sajna...

kell ez:

ftp://ftp.steinberg.net/download/pc/Cubase_SX/Demo_SX_102/setup_cubase_sx_102_demo.exe

ezt felteszed...

majd kell két rca zsinor aminek a másik fele jag dugo

egyik bé az alaplapi hangkártyába másik az SB be... azt tudod hova kell kötni a keverõn...
elindítod traktort és kiválasztod az ASIO okosságot és müködni is fog elvileg... ha nem akkor az asio beállításokban ( ez a steinberg cubeism mappában lesz ( vagy valami ilyesmi) ben kell állítgatnod.. nem értek hozzá egy szot se ..angolul se nagyon..de megoldottam nektek is menni fog..elvileg ennyi
CSOCSO
mondjuk azt hogy hogyan hallgatsz bele fejhallgatoval és egy hangkártyával azt nemtudom...
CSOCSO
mondjuk azt hogy hogyan hallgatsz bele fejhallgatoval és egy hangkártyával azt nemtudom...
CSOCSO
ugyan ez van nekem is.. alaplapi hangkártya és Sb live..felejtsd el a dolgot...
1)szétcsuszik a zene , és van hogy össze se tudja illeszteni
2)sb recorder csak a live kártyán futo zenét fogja felvenni ahogy átkeversz alaplapira azt nem veszi...
/én barom pedig tök királyul összekevertem 3 számot.. nagyon jol jöttek ki de mindegy.. nem vette fel😊))))))
3)mibnek két hangkártya ha nincs external mixered??
Steinberg Cubase SX
A Record gombbbal felveszed amit alarsz majd a write gombbal wav-ba mentheted.

A 2 hangkártyát pedig a Steinber Cubase SX progival lehet belõni. Igaz a prog egyáltalán nem erre használatos.
CSOCSO
AppName: traktordjstudio2.exe AppVer: 2.0.3.0 ModName: msvcp60.dll
ModVer: 6.0.8972.0 Offset: 00001b18
nem müxik sehogyse😞(((((((((((((((((
van valamifoxdown.txt de ilyennel van tele:
Áù·¢Èç±ûÄúµõµÃÕâÐ©ÆÆ½â±ýµÄÈí¥þ»±²»´í£¬²¢ÇÒ×ʽðÔÊÐí£¬½¨Òé»±ÊÇÖ§³ÖÒ»ÏÂÕý°æ°É£·Èí¥þ×÷Õß¶¥ÊÇÏûºÄÁ˺ܶàµÄʱ¥äºÍµ«Á¦²Åд³öÒ»¸öÈí¥þ£··´Õý´ó¥Ò¶¥²»ÈÝÒ×ÂÎÒÃÇÌá±©ÆÆ½â²¢²»ÊÇΪÁËÖ§³ÖµÁ°æ£¬Ö»ÊÇÏ£ÍûÄÜΪ´ó¥ÒÌᱩ·½±ã£¬£¨ÕûÌìÌø³ö´°¿ÚÊÇË­Ò²·³ÁË£©£·Èç±ûÄúÊÇÈí¥þ×÷ÕßÒ²Ó¦¸ÃÏëÏ룬¥ÓÃÜÊǵȲ»Á˱²ÏíÈí¥þÒµµÄ£·ÔںõĥÓÃÜ¥¥ÊõÒ²ÓÐÈËÄܽ⿪µÄ£·ÓëÆä»¨·Ñʱ¥äÈ¡¥ÓÃÜ£¬²»Èç°Ñ×Ô¥ºÈí¥þµÄ±¦ÄÜÔöǿЩ£·ÕâÑù¿ÉÄÜ»áÓиü¶àµÄÈËÖ§³ÖÄúµÄ£·£·
A következõket kéne megpróbálni. Uninstallálni a Traktor demóját - ha nem lehet akkor töröld ki a Program Files\Native Instruments mappát és a registrybõl pedig az alábbi kulcsokat

HKEY_CURRENT_USER\Software\Native Instruments
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Native Instruments

Az utóbbi nem biztos, hogy van. A registrybe úgy tudsz turkálni, hogy beirod a futtatásba, hogy regedit.

!!!CSAK A NATIVE INSTRUMENTS RÉSZT TÖRÖLD MERT ÖSSZEOMLASZTHATOD A RENDSZERT!!!

Ha végeztél ted fel, vagy installáld újra a fullost (én a 2.03-as verziót használom - arctic féle) éspróbálde meg hátha elindul.

Ha van a demonak uninsatallja akkor is csináld végig amit írtam. Ki tudja milyen szemetet hagy hátra.

Talán ez segíteni fog.

Sok sikert!
Akkor az lessz a baj. Probáltad a Clean Start -tal indítani???

Szerintem a demo zavarhat be (biztos bepakolt valmit a registrybe). Az meg hogy a demo nem müxik faszán cseppet sem meglepõ mivel demo. Ha meg megy is akkor is csak 1 órát megy egyhuzamban és csak 100 számot lehet betölteni.
CSOCSO
fullos nem megy sehogyse😞(((((
Nekem sikerült az alaplapi szart meg egy SB Audio PCI 64D -t osszehoznom egybe és müxik.

(Te most a fullosról írsz vagy a demo ról???)
Ja és még valami! A számok adatait elõadó, cím stb. az ID3v2 tagból szedi ki.
CSOCSO
azért nm vagyok full hülye😊 tudom hogy müxik az abc sorrendbe rakás a baj az hogy a # rész kb 100 méteres!!!!!!!!!!! a kis görgö alul kemény 1 mm!!!!!!és a title meg a többi szaart visszahuzni 3 nap..csináltam egy pár percig és meg se mozdult a rohadt görgõ alul..nemvágom mi a szar van vele...nekem eddig az xp jött be a legjobban...volt már mindenem...nemtom hogy az ASIO a szar vagy két jop kártya kéne bele és nem egy sb live meg alaplapi szar..no mindegx kösz a segítséget!
A browserban minden fix sajna. A számokat sorrendját úgy tudod ABC renbe rendezni hogy ha cím szerint akarod akot a Title részre kattintasz, hogyha elõadó szerint akkor az Artist -ra.
Azt hogy a # helyén a Title v. Artist legyen nem tudod megváltoztatni. Talán majd a következõ verzíoban.
A számokat viszont ha nem jöttél rá úgy tudod berakni a track collection -be, hogy az explorer részben kiválasztod az mp3aidat tartalmazó mappát és felhúzod a track collection -re.

Ha nem fér el a Traktor alul akkor próbáldmeg a tálcádat 1 sorosra venni.

Azzal kapcsolatban pedig, hogy nem megy a progi nem tudom mi lehet a baja (tán az XP???). Én Win2000 -et használok SP3-mal és minden királyul megy. Azért használok Win2000 -et ha érdekel mert manapság az SP3-mal ez a legstabilabb Windows. És még jön az SP4 nemsokára. Az XP szerintem egy rakás szar, egyfajta parasztvakítás az új külsövel azonban a háttérben 6 tonna kémkedõmodult tartalmaz.

Hankártya. Nem tudom, hogy biztosan megy-e az Audigy 2 vagy az SB Live 5.1 vele, de én a jövõ honapban Audigy 2 Platinum -ot fogok venni. Ha meg nem megy akkor megbuzerálom a Cubase SX -el. Igaz a prog nem arra van, de az ASIO buzerátor jó benne. Jelenleg így csináltam egyet kettõ hangkártyából és faszán müxik a Traktoral.

Az MSTR gob arra való hogy a tempót a master tempóhoz szikronizálhasd. Ezt ott fenn tudod beállítani. Alapban 120 - asszem.

Remélemsokat segítetem és ha jót akarsz akkor áttérsz Win2000 -re (A Win2000 NT 5.0 az XP pedig NT 5.1)
CSOCSO
nah akkor majd irja le valaki pls ezzel a browser okossággal mit lehet cisnálni????? mert sajna nemtom megcserélni a kis részeket.. csak nagítani, kicsinyíteni tudom.. de ezer év mire eljutok oda hogy a numbers részt be tudjam fedni a másikkal...remélem vágjátok mirõl beszélek😊))))) amugy ez a fullos traktornem akar menni.. hibát okoz a progi azonnal😞((((((( akármit cisnálok
CSOCSO
jesszus... oké rájöttem.. az egyik baj hogy a progi benyulik a start menü mögé... nem szeretem fullba indítani a progit mert összevissza ugrála képernyõ..mindegy.. a lényeg hogy a nevek meg mindenugy el van csuszba jobb oldalra hogy 10 perce huzom vissza a helyére de még mindíg hangyaszem a görgõ alul😊))))))))))))
CSOCSO
van pár kérdésem..
1)mi az a kis gomb ott a tempo + - gombjánál balra?.. amin két háromszög van egymással szemben + egy kottahang vagy mi a csöcs😊))))))
ugyan abban a sorban ket gombbal feljebb a Mstr..gondolom master vagy valamiiylen akar lenni de ha rányomok miért mászkál a csik??

és hogy a picsába tudom megcsinálni hogy kiirja a zene cimeket? és ne csak track 1 2.3.4.5.6.7. egymillio legyen??????? lehet hogynem fog iylenkor az agyam de akkor sem bírok rájönni😊))))
CSOCSO
ugy néz ki nem a traktor a szar hanem ez az ASIO geciség... simán nem keverõpultal zenálgetek és simán lehet keverni😞((((((
szal akkor hogy extrenal al nyomassan vennem kell egy 5.1 es sb-t vagy audigy2-t?????
ezzel tuti megy?..amugy nekem liveom van..azon is két kimenet van..azzal nem kéne müxenie????
CSOCSO
készül a mix😊))))))
CSOCSO
simán besazrik a progi...behal... tudod.. ilyen olyan hibát okozott..hiba jelentése..stb..
Amúgy a full 12MB körül van míg a demó 5-6MB

Nekem Arctic féle van és müxik.

Ha elszáll próbáld meg a clean start -tal indítani. Ha meg CD-t kér installáld újra.

Akármit mondasz ez a legjobb DJ program. Az egy más dolog, hogy nem tudod kezelni. Én se tudtam elõsször de aztán addig nyomkodtam, meg próbálgattam, hogy már kívülrõl vágom.

És még valami. Azért mert valami nem megy elsõre még nem jelenti azt, hogy egy kalap ********
Amúgy a full 12MB körül van míg a demó 5-6MB
Akkor próbálj rákeresni a KaZaA -n. Én onnan szedtem le
CSOCSO
Arcticos traktor meg el se indul bicepszbõl nyomatja a hibát okozott elnézés dialogot
CSOCSO
Hm.. nekem Mosfet ajánlotta a progit no meg a topicot..nahmármost vagy van másik topik vagy nemtom mit csináltatko eddig.. 2és fél oldal csak arrol szol honnan lehetne....
no mindegy...nekem csak demo van...éppen a harmadik helyrõl huzom a fullosat mert az elsõt nem lehet elindítani mert hibát okoz a második fullos ehhez képest 2 mega (??)mindegy az nem indul el mert már régebben fent volt a gépemen ehh a harmadik most jön..
a nagyon nagy baj a progival hogy full nem mi micsoda de nembaaaaaaaaaj...itt van melettem egy Behringer VMX 200 as és nem nagyon tudom használni😞(((((
VTT vel müxik mint atom de a vtt néha beszarik meg elegem van az illesztgetésekbõl..Atomix lenne a legjobb az gyönyörûen összerakja csak valahogy nem akarja a két hangkártyát és a keverõt elfogadni, és mindenképpen egy catornán szol minden 😞(((((
a traktor dj igéretesnek tûnik bár néha a sync ben a sárga csikk ugy ugrálnak jobbra balra mintha megörültek volna és hiába nyomok a snycre mert felpõrgeti 2334342bpm re a zenét(!)szal nemtom.. tök nem értem a progit... ASIO val megoldottam a két hangkártyát... viszont összeilleszteni azt nemtud a progi....😞 olyan lodobogás van hogy rossz hallgatni...meg hasonlok..szoval nemtom mit kérdezzek mit mondjak....problémáim: mi mi a fenéra valok..nem az effektelõs részre gondolom leginkább hanem ami a sync nél van.. meg a bpm okosságok meg a loop okosságok..fulnemvágom és demobol semmmmmmmi nem derül ki minden gomb szürke lesz stb...
áhh jol néz ki a progi de egy kalap ******** igy...
Császtok! Megpróbáltam néhány dolgot mixelni, több számból, de amikor a mixet elindítanám, kiír valami szart, hogy valamiért nem megy.
Bocs hogy láma vagyok, de ez az elsõ ilyenem.
Ha valakinek nem sikerülne onnan letölteni amit MerlinW ítr akkor itt 1 másik link (ArCtiC törte fel!): http://fosi.redtotalonline.com/nat.htm
MerlinW
Töltsetek, jól!

Traktor Dj Studio v2.03

[merlinw.org]

Próbáljátok innen:
http://free.top.bg/trythisone
Hát én nemtudom mit nem tudtok, én az orosz oldalról töltöttem le és tökéletesen mûködik!!!
Ja Traktor full verzió (Arctic törte fel) mielõtt valaki ....

free.x3.hu/traktordj/intro.ram

Na végre sikerült felraknom a Traktor DJ Studio 2.03 -at a free.x3.hu -ra (2003/04/23 14:15).

A link: free.x3.hu/traktordj/intro.ram

A letöltés után a kiterjesztést írjátok át exe -re.

(Letöltéshez vmilyen jó progit használjatok. Pl.: FlashGet)

Jó töltögetést meg mixelést.

Leírást (részleteset) nem tud valaki a proghoz???

(tesla helyett mostantól MoSFeT vagyok)
http://forum.clubbers.ru/showthread.php?s=945bc5445292e32b2ca6afaaf8e92f20&threadid=657

Innen lehet letölteni a FULL Traktor 2.03-mat! Az oldal orosz! A kód a .zip fileokhoz: clubbers.ru
http://forum.clubbers.ru/showthread.php?s=945bc5445292e32b2ca6afaaf8e92f20&threadid=657

Innen lehet letölteni a FULL Traktor 2.03-mat! Az oldal orosz! A kód a .zip fileokhoz: clubbers.ru
Már rég megjelent a Traktor DJ Studio 2.03!!! Nagyon állat nekem megvan FULL-ba!
hello elküldené nekem valaki a fullt mert lemaradtam [email protected]
MerlinW
Traktor 2.01 full

Azt'n tölteni gyorsan, mert tökön rúgnak, mire használom a szerverüket...😊

Jó zenélést mindenkinek!

[merlinw.org]

valaki küldje már el a fullt vagy a cracket a [email protected] THX Légyszi Köszi
MerlinW
vanám nekem traktor 2.01 FULL

Ha kék valakinek felteszem

[merlinw.org]