Traktor Dj Studio 2.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Jól látom, hogy a Traktor nem képes 2 hangkártyát kezelni, csak a multicsatornás kártyákkal, múködik rendesen? (sztereo kimenet és monitor). Mert akkor egy nagy 0. Éppen a 2 hangkártyán van a lényeg. Akkor már a PC DJ, de az meg fapados 😞

shit happens

traktor dj studio 2.0 ZIP kód???????????
Sziasztok!
NEkem cask egy kérdésem lenne: Valakinek mûködik a sebességszabályozás? Mert nálam csak a pitch shift megy, hiába nyomom be azt a hangjegy ikont. Egyébként nálam SB Audigy, kx project driverrel megy, és ASIO beállításokkal vidáman rá lehet konfigurálni két különbözõ kimenetre a master-t és a monitor-t. Ja és a 2.01-es verzió van meg. De a sebességszabályozás nem ment a 2.0-val sem.
VinylToy
Kérdezd a Csocsómestert, õ ebben profi 😊))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

BADE
Nem tudja valaki,hogy honnan tölthetném le a Traktor Dj. 2.0-t.Vagy esetleg valami jó mixelõs progit?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sz. Laci!!! Mi az e-mail címed? Mert nekem megvan az update!
Leszedtem a Traktor DJ Studio 2-es FULL változatát
.zip állományban!!! De a zip kódolva van, és nem tudom a KÓDOT! Help!?!?
Traktor DJ Studio 2-eshez crack kellene !!! E-mail címem: [email protected]
Phantom! Meg van a Traktor Dj Studio 2 NO CD crack! De nekem nem írja ki az installálás elején, hogy írd be a kódot! Ebben segíts!!!
cypher
Jah,ha lejönne..
cypher
Ehh,senki?
Nincs hardverütközés, mert érdekes, hogy a Traktor 1.06al tök yol ment... Egy alaplapi, meg egy Sb 128as van benne...

cypher
Beleszaladtam Én is a no-cd üzenetbe.
Megoldás??
cypher
Köszönöm.
cypher
Ok,és ha csak az exe.-t töltöttem le,akkor mit olvassak nfo gyanánt???
Kazaa..
cypher
Dobna vki egy serial-t nekem?
thx.
Nekem 2 sb live al faszán megy! Nincs hardwerütközés???!!!
Már rájöttem nagy nehezen... 😊)))) De azé köcc... Viszont a két hangkütyü eccerre, még mindig nem megy... Tehát szopok, mint állat...

az amnt tekeröt is tekergesd (max)
Még mindig nem tudom használni a filtereket... 😞( Plííííz help meeee...

phantom
Oks! Végigolvastam a fórumot és megtaláltam a problémám megoldását! Köszi!

phantom
Sziasztok! Nekem megvan a Traktor DJ Studio 2, van hozzá serial számom is amit az installálás elején be kell írni, de amikor indítani akarom a progit akkor ezt írja ki: Please insert Original CD! Mit csináljak???

Viszont lehet, hogy most télleg hülének fogtok nézni, mert nem tudom használni a low cutot, a többi effektet... Csavargatom, mint az állat és full nem történik semmi, csak az a kijelzõ mozog, ahogy változtatom, de a hangban nem történik smemi és ez így gáz...! Help me, pls... 😊)

Nem nem te vagy a hülye! Vagy már ketten vagyunk hülyék?! Nekem se engedi a két kártyát egyszerre használni!
Én megnéztem oda-vissza, próbálgattam, de nem engedi a két hangártyát eccerre, vagyis vagy az egyiket vagy a másikat használom... De lehet, hogy csak én vagyok hüle... %)

Siasztok! Elárulná nekem valaki miért nem kezeli a két hangkártyát keverövel?
cenobite
1024x768-ban látszik mindkét fele rendesen.

gamertag: kenobita

Miért van az, hogy én csak a bal oldalt látom, a jobbból egy kicsit... Tök gáz, csak a képernyõ fele van meg, XP és 98 alatt is kipróbáltam... Ráadásul nem tud eccerre két hangkártyeszt lekezlni, mert nekem az 1.06os úgy ment, a 128ason a hang, az alaplapin a monitor (fülhallgató)... Ez meg nem akarja felismerni... 😞(( De akkor is! Miért csak a felét látom...????

AZ EDONKEY-N FENT VAN 1 CSOMO FAJTA CRACKELT VÁLTOZATBAN! SZEDJÉTEK ONNAN!
akkor probáld meg a csucs ftpjét
hol törölnek mit?
Ams
1bõl törlik vki. itt besúgó...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

rakd fel légszives a freewebes szerverre is a cracket
Ams
ez jó mer nekem müxik

honnan töltöd?
Traktor DJ Studio v2.0 (c) Native Instruments Cracker : ZONE TEAM

Just to mention that the previous two releases of this program were uncracked updates aimed for Traktor 1.0 ISO users. This release won't require a CD for authorization.
Mert az infojában azt olvastam hogy csont nélkül müxik és csak 1 serial kell hozzá ami a következõ.: 604-00000-00000
nem ez cd-t kér
ha müxik rendesen akkor dobd be a közösbe az ftp cimet
Ez amit most feltöltöttél ez müxik rendesen? Mert most én ugyan ezt töltöm egy ftpröl!
elköldtem a mailedre a regget, most te jössz
akkor reggelek 1et pill
Ams
há' bakker, ja

felkéne tenni 1 másik szerverre nem?
nekem se megy
Ams
ne letöltés vezérlõvel szedd

Ams
😊 Hi!