299
Traktor Dj Studio 2.0
  • CSOCSO
    simán besazrik a progi...behal... tudod.. ilyen olyan hibát okozott..hiba jelentése..stb..
  • MoSFeT
    Amúgy a full 12MB körül van míg a demó 5-6MB

Nekem Arctic féle van és müxik.

Ha elszáll próbáld meg a clean start -tal indítani. Ha meg CD-t kér installáld újra.

Akármit mondasz ez a legjobb DJ program. Az egy más dolog, hogy nem tudod kezelni. Én se tudtam elősször de aztán addig nyomkodtam, meg próbálgattam, hogy már kívülről vágom.

És még valami. Azért mert valami nem megy elsőre még nem jelenti azt, hogy egy kalap ********
  • MoSFeT
    Amúgy a full 12MB körül van míg a demó 5-6MB
  • MoSFeT
    Akkor próbálj rákeresni a KaZaA -n. Én onnan szedtem le
  • CSOCSO
    Arcticos traktor meg el se indul bicepszből nyomatja a hibát okozott elnézés dialogot
  • CSOCSO
    Hm.. nekem Mosfet ajánlotta a progit no meg a topicot..nahmármost vagy van másik topik vagy nemtom mit csináltatko eddig.. 2és fél oldal csak arrol szol honnan lehetne....
    no mindegy...nekem csak demo van...éppen a harmadik helyről huzom a fullosat mert az elsőt nem lehet elindítani mert hibát okoz a második fullos ehhez képest 2 mega (??)mindegy az nem indul el mert már régebben fent volt a gépemen ehh a harmadik most jön..
    a nagyon nagy baj a progival hogy full nem mi micsoda de nembaaaaaaaaaj...itt van melettem egy Behringer VMX 200 as és nem nagyon tudom használni:((((((
    VTT vel müxik mint atom de a vtt néha beszarik meg elegem van az illesztgetésekből..Atomix lenne a legjobb az gyönyörűen összerakja csak valahogy nem akarja a két hangkártyát és a keverőt elfogadni, és mindenképpen egy catornán szol minden :((((((
    a traktor dj igéretesnek tűnik bár néha a sync ben a sárga csikk ugy ugrálnak jobbra balra mintha megörültek volna és hiába nyomok a snycre mert felpőrgeti 2334342bpm re a zenét(!)szal nemtom.. tök nem értem a progit... ASIO val megoldottam a két hangkártyát... viszont összeilleszteni azt nemtud a progi....:( olyan lodobogás van hogy rossz hallgatni...meg hasonlok..szoval nemtom mit kérdezzek mit mondjak....problémáim: mi mi a fenéra valok..nem az effektelős részre gondolom leginkább hanem ami a sync nél van.. meg a bpm okosságok meg a loop okosságok..fulnemvágom és demobol semmmmmmmi nem derül ki minden gomb szürke lesz stb...
    áhh jol néz ki a progi de egy kalap ******** igy...
  • neménvoltam
    Császtok! Megpróbáltam néhány dolgot mixelni, több számból, de amikor a mixet elindítanám, kiír valami szart, hogy valamiért nem megy.
    Bocs hogy láma vagyok, de ez az első ilyenem.
  • CyberHacker
    Ha valakinek nem sikerülne onnan letölteni amit MerlinW ítr akkor itt 1 másik link (ArCtiC törte fel!): http://fosi.redtotalonline.com/nat.htm
  • MerlinW
    Töltsetek, jól!

Traktor Dj Studio v2.03
  • MoSFeT
    Próbáljátok innen:
    http://free.top.bg/trythisone
  • CyberHacker
    Hát én nemtudom mit nem tudtok, én az orosz oldalról töltöttem le és tökéletesen működik!!!
  • MoSFeT
    Ja Traktor full verzió (Arctic törte fel) mielőtt valaki ....

free.x3.hu/traktordj/intro.ram

• MoSFeT
    Na végre sikerült felraknom a Traktor DJ Studio 2.03 -at a free.x3.hu -ra (2003/04/23 14:15).

A link: free.x3.hu/traktordj/intro.ram

A letöltés után a kiterjesztést írjátok át exe -re.

(Letöltéshez vmilyen jó progit használjatok. Pl.: FlashGet)

Jó töltögetést meg mixelést.

Leírást (részleteset) nem tud valaki a proghoz???

(tesla helyett mostantól MoSFeT vagyok)
  • CyberHacker
    http://forum.clubbers.ru/showthread.php?s=945bc5445292e32b2ca6afaaf8e92f20&threadid=657

Innen lehet letölteni a FULL Traktor 2.03-mat! Az oldal orosz! A kód a .zip fileokhoz: clubbers.ru
  • CyberHacker
    http://forum.clubbers.ru/showthread.php?s=945bc5445292e32b2ca6afaaf8e92f20&threadid=657

Innen lehet letölteni a FULL Traktor 2.03-mat! Az oldal orosz! A kód a .zip fileokhoz: clubbers.ru
  • CyberHacker
    Már rég megjelent a Traktor DJ Studio 2.03!!! Nagyon állat nekem megvan FULL-ba!
  • tonyaki
    hello elküldené nekem valaki a fullt mert lemaradtam [email protected]
  • MerlinW
    Traktor 2.01 full

Azt'n tölteni gyorsan, mert tökön rúgnak, mire használom a szerverüket...:)

Jó zenélést mindenkinek!
  • tonyaki
    valaki küldje már el a fullt vagy a cracket a [email protected] THX Légyszi Köszi
  • MerlinW
    vanám nekem traktor 2.01 FULL

Ha kék valakinek felteszem
  • cSuwwi
    Jól látom, hogy a Traktor nem képes 2 hangkártyát kezelni, csak a multicsatornás kártyákkal, múködik rendesen? (sztereo kimenet és monitor). Mert akkor egy nagy 0. Éppen a 2 hangkártyán van a lényeg. Akkor már a PC DJ, de az meg fapados :(
  • szabo laszlo
    traktor dj studio 2.0 ZIP kód???????????
  • KKrisz
    Sziasztok!
    NEkem cask egy kérdésem lenne: Valakinek működik a sebességszabályozás? Mert nálam csak a pitch shift megy, hiába nyomom be azt a hangjegy ikont. Egyébként nálam SB Audigy, kx project driverrel megy, és ASIO beállításokkal vidáman rá lehet konfigurálni két különböző kimenetre a master-t és a monitor-t. Ja és a 2.01-es verzió van meg. De a sebességszabályozás nem ment a 2.0-val sem.
  • VinylToy #153
    Kérdezd a Csocsómestert, ő ebben profi :)))
  • BADE
    Nem tudja valaki,hogy honnan tölthetném le a Traktor Dj. 2.0-t.Vagy esetleg valami jó mixelős progit?
  • CyberHacker
    Sz. Laci!!! Mi az e-mail címed? Mert nekem megvan az update!
  • CyberHacker
    Leszedtem a Traktor DJ Studio 2-es FULL változatát
    .zip állományban!!! De a zip kódolva van, és nem tudom a KÓDOT! Help!?!?
  • CyberHacker
    Traktor DJ Studio 2-eshez crack kellene !!! E-mail címem: [email protected]
  • CyberHacker
    Phantom! Meg van a Traktor Dj Studio 2 NO CD crack! De nekem nem írja ki az installálás elején, hogy írd be a kódot! Ebben segíts!!!
  • cypher
    Jah,ha lejönne..
  • cypher
    Ehh,senki?
  • kasika
    Nincs hardverütközés, mert érdekes, hogy a Traktor 1.06al tök yol ment... Egy alaplapi, meg egy Sb 128as van benne...
  • cypher
    Beleszaladtam Én is a no-cd üzenetbe.
    Megoldás??
  • cypher
    Köszönöm.
  • cypher
    Ok,és ha csak az exe.-t töltöttem le,akkor mit olvassak nfo gyanánt???
    Kazaa..
  • cypher
    Dobna vki egy serial-t nekem?
    thx.
  • ADee
    Nekem 2 sb live al faszán megy! Nincs hardwerütközés???!!!
  • kasika
    Már rájöttem nagy nehezen... :))))) De azé köcc... Viszont a két hangkütyü eccerre, még mindig nem megy... Tehát szopok, mint állat...
  • buffaloboy
    az amnt tekeröt is tekergesd (max)
  • kasika
    Még mindig nem tudom használni a filtereket... :(( Plííííz help meeee...