Traktor Dj Studio 2.0

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok. nagy kéréssel fordulok hozzátok egy elég régi tarktor verziot keresek de mindhiába sajnos konkrétan ezt keresem http://www.blogyourmind.info/media/Traktor-DJ-Studio-lg.jpg

ha valaki tudna utat hogy hozzá jussak megköszönné.
elölreis kösuönöm sziasztok
Felraksz a gépedere egy fájlmegosztós programot, és kb 666 millió forrásból szedheted le a progit...

Keresd és megtalálod!
soharobi
Sziasztok.
Tudnátok nekem adni egy címet, honnan lehetne letölteni a Traktort broblémamentesen úgy, hogy mûködjön is! Egy orosz oldalon próbáltam, de kicsomagolás után nem indult el, vagy én vagyok full pancser.
Köcike

Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???

szevasztok!!!Valaki segitsen már a traktor3 ban hogy lehet beáálitani a hang kártyát hogy a fülesbe halljam a másik deckben lévõ zenét?Integrált hangkártyám van,7.1!!Elöre is köszi!!
roberto
oke

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Speedbreaker
vki töltse fel könyörgöm :$

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

geri15
Hali mindenki!
Beírom ide is hátha valaki tud segíteni 😊 Szóval valamilyen átfogóbb, általános leírást magyarul nem tudna nekem linkelni? Most elõször használtam a Traktort, elõtte (kb 6 éve) szórakoztam az Atomic-kal, de az már régen volt, és jó lenne megtanulni ezt használni 😊

Ha valaki tud segíteni, akkor elõre is köszi!

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

InfectedMann

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Taylor
Hát izé... Azt nekem is megsúghatná valaki. Nem tudom, ez a 2.6 nem igazán jön be. A playlist is állandóan szórakozik, pl. átrendezgeti a számokat, vagy mikor számot váltok elkezdi kitörölgetni az lista elsõ számait. Lehet visszateszem a 2.5-öt, az jobb...

king13
izé a Recording megvolt, de a "Write" gombot hol találom? <#zavart1>

őőő

Hello. Tudna valaki tanácsot adni vagy akár segiteni. Az a helyzet, hogy van egy Traktor Dj 2 ,sound bloster live 5.1 es hangkártyával társitva. A gond az, sehogy sem tudom megoldani azt, hogy miközben szól a zene kifelé a (masteren) közben tudjam fejfalgatón halgatni a köv. számot (monitort)
Elõre is köszönöm. Hallotam valami 2 hangkártyás megoldást az, hogy mûködik?
Ja Találtam valamit azoknak akiknek megéri a befektetés. Van 1 hangkártya ami támogatja a Neativ Instruments Traktor Dj Studiot: TerraTec Aureon 5.1 USB. Keress utána érdekes.
E-mail:[email protected]
Palinko
mi lehet a baj,hogy nem bírom bekapcsolni a mixer funkciót?hogy bírok mp3-ba,vagy wavba savolni?? mert idegesít hogy nem bírom meghallgatni a mixemet winamppal
Ezt olvasd el (Csak elõtte töltsd le)

http://www.nativeinstruments.de/fileadmin/redaktion_upload/pdf/traktor_25_eng.pdf

Vagy Menj fel a Native instruments weblapja
És még láthatsz sok további infót!!!! 😊

InfectedMann
pontosan eltudod mondani hogy a traktorban hol mit állítsak be me én ezen nem tudok eligazodni 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.v2.5.3-H2O

VinylToy
Nem kell ahhoz két hangkártya, az 5.1-es tudja kezelni, elsõ (front) hangszórókon szól az egyik szám, hátsó (rear) hangszórókon a következõ, mindenki így csinálja, minek két hangkártya?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ez demó, vagy krekkelt?

InfectedMann
csak azért mert én így nem tudok keverni hogy nem hallom ugye a következõ számot!!!így elég nehéz összerakni a 2 számot!!!nem tudom ti hogy vagytok vele...

InfectedMann
egy kérdésem lenne! nemrég kezdtem újra használni a Traktort hátha most sikerül összeállítani rendesen! hogy a picsába lehet megcsinálni hogy 2 hangkártyát tudjon kezelni?
1 alaplai és 1 sb live 5.1! minden más mix progival betudtam állítni hogy betudjam állítani hogy egyszerre használja mind2-t szóval egyik az egyik lejátszó a másik a másik! de ebben a fosban nem tudtam beállítani!
Valaki segítsen plííííííz!

HI
MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Jó szokásomhoz híven ma, vagy legkésõbb hétfõn közzéteszem a 2.5.1 -es traktort, jól.

[merlinw.org]

CSOCSO
egy baj van ezzel a progival..ami nagyon nagy baj...két hangkártyával, és asio driverrel elégé szétcsuszik a zene😞(((((((((((( ha valaki tudja hogyan kell beállítani jól az asio-t az keressen meg😊 bár nemhiszem hogy sokan nyomjátok keverõvel és két hangkártyával..
MerlinW
Traktor DJ Studio 2.1.1

Tölteni továbbra is, jól!

[merlinw.org]

MerlinW
2.1.1 egy óra múlva nálam a szokott helyen...😊
linket azért írok😊

[merlinw.org]

CSOCSO
szvsz atomix topikba kéne ezt
2) én az alapoldarol szedtem le egy cosmot
BADE
Leszedtem az Atomixet,most már csak effektek kellenének.Nem tudtok olyan oldalt ahol találok?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Nekem olyan Dj mixerre lenne szükségem amelyikkel bele lehet rakni különbözõ hangeffekteket.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

EZT NEM LEHET KIHAGYNI!!!
380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE)
http://palaceportal.fw.hu
Blasta
mülsõ=külsõ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Igen ELVILEG ezt kell, hogy jelentse!
Én csak a reason-bõl tudok kiindulni, ami egy zenekreáló progi.
Ott ugyan így müködött, tehát ha lecsavartál egy potmétert a mülsõ szintin, akkor az a programban is úgy mûködött!

Feltéve, ha ez mûködik a traktorban, akkor ennek kell történnie itt is...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nem tudja valaki hol lehet megtalálni a 2.1 -es verziójú traktort fullban???
radeer
Van ben egy SB live 4.1 benn a gépben szerintem az nem rossz ( de lehet nem is túl jó? )
Az a gondom, hogy mileött átkeverem a mixet, be akarom lõni a poziciót a Loophoz ponotsan de ha átváltok akkor rögtön on the fly veszi a progi. Azt akarom , hogy ne vegye....de nem tudom akkor mire kell menni, miközben veszi a b-t mondjuk én a-n akarok dolgozni ....

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

CSOCSO
2 hangkártya külsõ keverõhz kell.. de ha veszel egy jo hangkártyát akkor elég az az egy..
Radeer kellene eloszor is 2 hangkártya a többiz meg be lehet állitani!
radeer
Én most kezdtem nézegetni ezt a progit és egy-két dologra rájöttem abból az angol nyelvû leírásból ami leírja a program fõ menüit, de mivel az angolom nagy jóindulattal is csak elfogadható szinten mozog kellene egy kis segítség.
Elöször is van ez a loop ami kijelöli azt a sávot amit ismételget a megfelelõ monitor. Ezt todom kijelölni aztán mikor megfelelõ ismétlõdés ( REP ) után továbbmegy és ezalatt átléptetem a másik lejátszóra az ott kijelölt loop-ra összekeveri.
De...és ez lenne a kérdés ( majd szerintem lessz több is ), hogy tudok belehallgatni csak az egyik oldalon levõ számba miközben már megy a másik oldalon a felvétel, úgy hogy az nem kerül felvételre.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

VinylToy
Amiket leírt zenéket azokat is lehet nyomni 140-es tempóban, szóval nem ez a lényeg itt! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Csocsó itt nem a BPM-rõl van szó, szerintem a Bandy arra gondolt, hogy azokat a zenék amiket õ leírt könnyebb keverni, mert nincs bennük mondjuk egy hosszabb kiállás, tört ütem a szám közepén, ami esetleg a Traktornál gond lehet, ugyanis így képtelen kiszámolni a normális BPM-et! 😊

CSOCSO
hát nemtom mirõl beszélsz... én simán keverek 140 es bpm es számokat.. sokat..és nincs vele bajom..amugy meg külsõ keverõvel lenne az igazi..
Hi Bandy20! Van 1 FTP címem amire fel vannak töltve a mixeim amit Traktorral csináltam! A többit majd e-mailon +beszéljuk! OK? (E-mail [email protected])
Hi All!

Lassan két éve vezetem a traktort és arra a következtetésre jutottam, hogy jó keverõ, de nem mind1 hogy milyen stílust keverünk vele! A mai dance slágerek nagyon vadak e program számára és a BPM-ek szinte kacarászva ugrálnak ( a fene a kurva annyukat), bezzeg a régi dance slágerek között akad azért megfelelõ, amit szépen össze lehet keverni, a lényeg hogy olyan számokat keverjünk vele amelyek nyugodtak, erre a leg megfelelõbb stílus a light house, gondolok itt az In-Grid, Lio, stb. Olyan ász mixeket csináltam, mint állat! Na de a nagytöbség gondolom a dance stílust komálja!
Szerintem a PC-s keverés illúzióromboló, a nagy többség akkor is SYNC PUSHER, ami nagyon gáz! De hát ha nincs pénz, akkor nincs, én valszeg jövõ hónapban meg tudom venni a 2db pio 100-ast, sok évi várakozás és vegetálás után😊))
A számítógép szerintem csak is megamixek készítésére alkalmas, ami persze nem élõ, az én véleményem az hogy mindenki gyûjtsön és elõbb vagy utóbb össze fog jönni a zsozsesz a cuccra!
De ha még is akar traktorozni, azt csakis nyugis számokkal lehet! Kb ennyi lett volna!

UI: Nem akarok senkit sem lebeszélni róla, de a tények azok tények! De ha vki meg akar gyõzni, akkor feltölthetne mixeket, amit traktorral csinált és vagy le fog esni az állam, vagy röhögök egy jót! De szerintem......😊)))

üdv: Bandy
:😛alace Portal::
Albumok, Maxik, Singlek, Oldiez-ok, mindössze 160Ft+ÁFÁÉRT!!! Te se hagyd ki!
Napi frissítéssel!
http://palace.cjb.hu
VinylToy
Csocsó 5e Ft-ért kapsz szuper 5.1-es hangkártyát, szerintem érdemes rá beruházni, azzal nem lesz gondod egy darabig! Nem kell két hangkártya, megy eggyel is! 😊

CSOCSO
jo lenne azzal mixelni... majd kölcsönkérek egy sb hangkártyát és azzal esem meg.. mert igy egy sb vel és alaplapival fos😞((((((SB igy is hangosabb😞( jo ez a progi..süti csak illeszteni nem nagyonlehet két hangkártyával...
VinylToy
A legviccesebb hogy nem fogadod el másnak a véleményét, aki lehet (hangsúlyozom lehet) hogy jobban ért hozzá, és csak arra kértelek hogy az atomix-et hagyjad már ha a Traktorral akarsz mixelni.

CSOCSO
a legviccesebb hogy te gunyolodsz😊) te jöttél ide okoskodni nem én
VinylToy

CSOCSO
nah megnéztem hogyle is tudjam irni.. mivel egy hete nem nyultam hozzá..szal ha nyomod az egyik sync feletti gombot akkor az nyávogásig teker!!!!!!! ugy felgyorsul hogy nyávog a szám bazze... igy hogy a faszba akarsz keverni???? probáld ki a VTT-t abba nincsen sync gomb... hanem te beállítod hogy kb egy sebességen menjen a szám.. a saját hallásodra hagyatkozva mert semmi nem utatja hogy mennyire van elcsúszva .. nem ugy mint a traktorban.... ha kb egy sebességen fut jöhet az illesztés.. és kb 5%os állando pörgetéssel tekerheted a másik számot elõre vagy hátra.. nah igy el lehet kapni az ütemet.. pl egy cdj 100assal is tudsz szép lassan tekerni .. nem ugy hogy nyávog a hülye zene.. nah...errõl van szó.... hja amugy most nem asioval nyomom hanem egy hangkártyával .. igen igy tényleg halál könnyen összedobja a sync el..
CSOCSO
két számot😊))))))))
ember 2 hangkártyával csinálod??????? ha nem akkor hagyjámáááááá
vinyl okoskám. én arrol beszélek hogy mikor nyomom illeszteni akarok ( nem a snycel ) akkor a szám egyfolytában gyorsul... nah igy nem lehet összeilleszteni.. amugy meg vtt vel kezdtem okoska.. nem atomixel...ha annyira vagizol akkor azzal kevergessél.. azzal lehet illeszteni ugy ahoyg te szeretnéd...
Oldal 1 / 6Következő →