299
Traktor Dj Studio 2.0
  • Gurbehud
    sziasztok. nagy kéréssel fordulok hozzátok egy elég régi tarktor verziot keresek de mindhiába sajnos konkrétan ezt keresem http://www.blogyourmind.info/media/Traktor-DJ-Studio-lg.jpg

ha valaki tudna utat hogy hozzá jussak megköszönné.
    elölreis kösuönöm sziasztok
  • MoSFeT
    Felraksz a gépedere egy fájlmegosztós programot, és kb 666 millió forrásból szedheted le a progit...

Keresd és megtalálod!
  • soharobi
    Sziasztok.
    Tudnátok nekem adni egy címet, honnan lehetne letölteni a Traktort broblémamentesen úgy, hogy működjön is! Egy orosz oldalon próbáltam, de kicsomagolás után nem indult el, vagy én vagyok full pancser.
    Köcike
  • peter82
    szevasztok!!!Valaki segitsen már a traktor3 ban hogy lehet beáálitani a hang kártyát hogy a fülesbe halljam a másik deckben lévő zenét?Integrált hangkártyám van,7.1!!Elöre is köszi!!
  • roberto
    oke
  • Speedbreaker
    vki töltse fel könyörgöm :$
  • geri15
    Hali mindenki!
    Beírom ide is hátha valaki tud segíteni :) Szóval valamilyen átfogóbb, általános leírást magyarul nem tudna nekem linkelni? Most először használtam a Traktort, előtte (kb 6 éve) szórakoztam az Atomic-kal, de az már régen volt, és jó lenne megtanulni ezt használni :)

Ha valaki tud segíteni, akkor előre is köszi!
  • InfectedMann
    Traktor Dj Studio 3 topic: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133388062
  • Taylor
    Hát izé... Azt nekem is megsúghatná valaki. Nem tudom, ez a 2.6 nem igazán jön be. A playlist is állandóan szórakozik, pl. átrendezgeti a számokat, vagy mikor számot váltok elkezdi kitörölgetni az lista első számait. Lehet visszateszem a 2.5-öt, az jobb...
  • king13
    izé a Recording megvolt, de a "Write" gombot hol találom?
  • zsanyi
    Hello. Tudna valaki tanácsot adni vagy akár segiteni. Az a helyzet, hogy van egy Traktor Dj 2 ,sound bloster live 5.1 es hangkártyával társitva. A gond az, sehogy sem tudom megoldani azt, hogy miközben szól a zene kifelé a (masteren) közben tudjam fejfalgatón halgatni a köv. számot (monitort)
    Előre is köszönöm. Hallotam valami 2 hangkártyás megoldást az, hogy működik?
    Ja Találtam valamit azoknak akiknek megéri a befektetés. Van 1 hangkártya ami támogatja a Neativ Instruments Traktor Dj Studiot: TerraTec Aureon 5.1 USB. Keress utána érdekes.
    E-mail:[email protected]
  • Palinko
    mi lehet a baj,hogy nem bírom bekapcsolni a mixer funkciót?hogy bírok mp3-ba,vagy wavba savolni?? mert idegesít hogy nem bírom meghallgatni a mixemet winamppal
  • Csabicsi
    Ezt olvasd el (Csak előtte töltsd le)

http://www.nativeinstruments.de/fileadmin/redaktion_upload/pdf/traktor_25_eng.pdf

Vagy Menj fel a Native instruments weblapja
    És még láthatsz sok további infót!!!! :)
  • InfectedMann
    pontosan eltudod mondani hogy a traktorban hol mit állítsak be me én ezen nem tudok eligazodni :(
  • InfectedMann
    Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.v2.5.3-H2O
  • VinylToy #284
    Nem kell ahhoz két hangkártya, az 5.1-es tudja kezelni, első (front) hangszórókon szól az egyik szám, hátsó (rear) hangszórókon a következő, mindenki így csinálja, minek két hangkártya?
  • HITMorpheus
    Ez demó, vagy krekkelt?
  • InfectedMann
    csak azért mert én így nem tudok keverni hogy nem hallom ugye a következő számot!!!így elég nehéz összerakni a 2 számot!!!nem tudom ti hogy vagytok vele...
  • InfectedMann
    egy kérdésem lenne! nemrég kezdtem újra használni a Traktort hátha most sikerül összeállítani rendesen! hogy a picsába lehet megcsinálni hogy 2 hangkártyát tudjon kezelni?
    1 alaplai és 1 sb live 5.1! minden más mix progival betudtam állítni hogy betudjam állítani hogy egyszerre használja mind2-t szóval egyik az egyik lejátszó a másik a másik! de ebben a fosban nem tudtam beállítani!
    Valaki segítsen plííííííz!
  • xyamon
    HI
  • MerlinW
    Traktor 2.5.3 H2O
  • MerlinW
    És íme:

Traktor DJ Studio 2.5.1
  • MerlinW
    Jó szokásomhoz híven ma, vagy legkésőbb hétfőn közzéteszem a 2.5.1 -es traktort, jól.
  • CSOCSO
    egy baj van ezzel a progival..ami nagyon nagy baj...két hangkártyával, és asio driverrel elégé szétcsuszik a zene:((((((((((((( ha valaki tudja hogyan kell beállítani jól az asio-t az keressen meg:) bár nemhiszem hogy sokan nyomjátok keverővel és két hangkártyával..
  • MerlinW
    Traktor DJ Studio 2.1.1

Tölteni továbbra is, jól!
  • MerlinW
    2.1.1 egy óra múlva nálam a szokott helyen...:)
    linket azért írok:)
  • CSOCSO
    szvsz atomix topikba kéne ezt
    2) én az alapoldarol szedtem le egy cosmot
  • BADE
    Leszedtem az Atomixet,most már csak effektek kellenének.Nem tudtok olyan oldalt ahol találok?
  • BADE
    Nekem olyan Dj mixerre lenne szükségem amelyikkel bele lehet rakni különböző hangeffekteket.
  • e-jay
    EZT NEM LEHET KIHAGYNI!!!
    380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE)
    http://palaceportal.fw.hu
  • Blasta
    mülső=külső
  • Blasta
    Igen ELVILEG ezt kell, hogy jelentse!
    Én csak a reason-ből tudok kiindulni, ami egy zenekreáló progi.
    Ott ugyan így müködött, tehát ha lecsavartál egy potmétert a mülső szintin, akkor az a programban is úgy működött!

Feltéve, ha ez működik a traktorban, akkor ennek kell történnie itt is...
  • MoSFeT
    Nem tudja valaki hol lehet megtalálni a 2.1 -es verziójú traktort fullban???
  • radeer
    Van ben egy SB live 4.1 benn a gépben szerintem az nem rossz ( de lehet nem is túl jó? )
    Az a gondom, hogy mileött átkeverem a mixet, be akarom lőni a poziciót a Loophoz ponotsan de ha átváltok akkor rögtön on the fly veszi a progi. Azt akarom , hogy ne vegye....de nem tudom akkor mire kell menni, miközben veszi a b-t mondjuk én a-n akarok dolgozni ....
  • CSOCSO
    2 hangkártya külső keverőhz kell.. de ha veszel egy jo hangkártyát akkor elég az az egy..
  • DJ NEoLooP
    Radeer kellene eloszor is 2 hangkártya a többiz meg be lehet állitani!
  • radeer
    Én most kezdtem nézegetni ezt a progit és egy-két dologra rájöttem abból az angol nyelvű leírásból ami leírja a program fő menüit, de mivel az angolom nagy jóindulattal is csak elfogadható szinten mozog kellene egy kis segítség.
    Elöször is van ez a loop ami kijelöli azt a sávot amit ismételget a megfelelő monitor. Ezt todom kijelölni aztán mikor megfelelő ismétlődés ( REP ) után továbbmegy és ezalatt átléptetem a másik lejátszóra az ott kijelölt loop-ra összekeveri.
    De...és ez lenne a kérdés ( majd szerintem lessz több is ), hogy tudok belehallgatni csak az egyik oldalon levő számba miközben már megy a másik oldalon a felvétel, úgy hogy az nem kerül felvételre.
  • VinylToy #252
    Amiket leírt zenéket azokat is lehet nyomni 140-es tempóban, szóval nem ez a lényeg itt! :)
  • VinylToy #251
    Csocsó itt nem a BPM-ről van szó, szerintem a Bandy arra gondolt, hogy azokat a zenék amiket ő leírt könnyebb keverni, mert nincs bennük mondjuk egy hosszabb kiállás, tört ütem a szám közepén, ami esetleg a Traktornál gond lehet, ugyanis így képtelen kiszámolni a normális BPM-et! :)
  • CSOCSO
    hát nemtom miről beszélsz... én simán keverek 140 es bpm es számokat.. sokat..és nincs vele bajom..amugy meg külső keverővel lenne az igazi..