1975
-
#1855 ha jól rémlik, valami script hibával szokott kilépni :( -
Mihail #1854 Memória hibával másnak is ki szokott lépni? -
Mihail #1853 Memória hibával másnak is ki szokott lépni? -
#1852 curerom vagy securom loader + clone-image/mini-image (ha van) -
Mihail #1851 akkor 1.1-et hogyan lehet elindulásra bírni? curerommal? -
#1850 nincs 1.1 tört -
Mihail #1849 1.1 crack linket tudna vki adni priviben? mert gcw-ön és megagamesen nincsenek fent, torrent kliensek meg nem futnak lezárt portok miatt.. -
#1848 gondolom warezos van neked, akkor az 1.1 crackel, keress rá a gugliban -
Mihail #1847 na most akkor 1.1-et hogyan lehet elindítani? -
#1846 Nincs nekem magas kritikai szintem, csak jó szemem, de már sikerült megoldani a hibát! -
#1845 szerintem vagy a játékban,vagy a magos kritikai szintedben keresd a hibát... -
#1844 A CrashDay-el lenne olyan problémám, hogy ronda a grafikája, hiába állítom maxra, a kocsik szépek, de a táj mosottas, olyan mintha grafikai hibás lenne, feltettem hozzá az 1.1-es patchet is de semmi javulás, radeon 9600 XT-m van. Tudja valaki a megoldást -
SFKS #1843 Tud valaki csalásokat a játékhoz? -
#1842 egen, annyit tényleg nemér ... majd ha má smiatt ujrarakod, azért egyszer told végig, rövid, de élvezetes :) -
#1841 aha,windows reinstall most ezért nem lesz,de köszi a tippet szem előtt tartom... -
#1840 akkor mégiscsak van a gépeddel valami gond ;)
amugy registryt ezek a hide-olo progik is megkavarhatták ám! -
#1839 hát nem mert nem merem én piszkálni... virtual cd hideot meg még 1 hidelő progit kipróbáltam és smemi a CureROM-ot is itt annyi,hogy mikor indítom,akkor resetel a gép :D lol -
#1838 korábbi registrys állitgatásod miatt :) le van tiltva a securom elől valami hozzáférés a cd drivekhoz :)
daemon reinstall, vagy win reinstall ... ha nem tudod mit is állítottál el ;) -
ez miért van? -
Crazy Mate #1836 Ok. -
Seten #1835
Be tudod állítani a játékkezdés előtt.
-
Crazy Mate #1834 És mi rakjuk rá a kocsikra a nitrót,meg a fegyvereket stb.,vagy alapból rajta van? -
Crazy Mate #1833 Az jó,ha nitro,én is gondoltam,hogy hülye kérdés,de a Flat Out 2-be van. -
#1832 persze hogy nem..de nitro a van. -
Crazy Mate #1831 Ebbe lehet olyat csinálni,hogy pl. rakétát rakunk az autó hátuljára,és akkor gyorsabb lesz? -
#1830 benne van a játéknak a könyvtárában -
#1829 Megtudná mondani valamelyikötők hogy mi a crashday főcimzenéjének azElőadója és a szám cime? -
social parasite #1828 elindult a program igy is, es nem fagyott le. bar az exe-n en is elgondolkodtam, de nem volt semmi problema. -
#1827 1.1 patch + 1.0 crk ... emberek, legalább hülyeséget ne linkeljetek már :( -
krisz02 #1826 próbáltam nekem ment -
social parasite #1825 koszi! tuti, h mukodik? probaltad? -
krisz02 #1824 1.1 patch + crack -
#1823 az se rosszabb. -
social parasite #1822 koszi! ez nagyon :( ! -
#1821 Most néztema GCW-t: sajna csak 1.1-es (mini) image van. -
social parasite #1820 az 1.1-hez meg mindig nincs crack? -
smalldave777 #1819 Nem hanem geforce 5600 spéci hűtéssel!
Amugy ahogy sikerült a megfelelő verziószámú CureRommal futtatni az 1.1et akkor már viszonylag normális lett a sebesség!
Iszonyat jó ez a játék csak nagyon rövid!
-
#1818 Nem csinálok belőle problémát !!! csak egy rohadt kérdés volt! -
#1817 ati9500 kártyád van? azokon volt vele gond sajnos, megoldás nem :(
ha nem ilyened van, akkor virusirtot, antispyware programot kapcsold ki előtte! -
smalldave777 #1816 Hi All!!
A crashday 1.0 miért olyan tetű lassu hogy a menüje több perc mig betölt és egy pálya betöltése 5-7 perc???
Tudna valaki segiteni???
Kérem irjon privibe vagy emailt: [email protected]
Köszi!
Dave