1975
-
#1895 sztem ezért a játékért kár lenne cserélni :) -
Zsolt01 #1894 Itt -
dmtuning #1893 csáo kéne nekem a crashday-hez egy crack akinek van az küldje át msn-en pls cimem:[email protected] -
#1892 de bizony,hogy ati9550.Viszont elvileg az 1.1-es patch ezt az inkompabilitást szűnteti meg....no mindegy,beszerzek egy 9600-ast. -
#1891 nem ati9500asod van? asszem azokon jött elő a bug ...
virusirto, tuzfal kikapcs proba? -
#1890 Üdv.
Van egy kis problemám a játékkal.Feltelepítem,felmegy a magyarítás,az 1.1 patch,aztán a crack.Elindítom,és be is jön a főképernyő,viszont minden új képernyő előtt 10 perceket tölt (komolyan),és az első pályáig már el sem jutottam,mivel már így is kb fél órát vártam....Ez mitől lehet? (már próbáltam magyarítás nélkül,patch nélkül,stb....)
Kösz a választ -
#1889 némi addon próbálgatással egybekötött játék után szvsz ez nem játszható "fizika". az a játszható, amiben minden úgy történik, ahogy KELL, ahogy várná az ember. mint említetted te is^^ -
#1888 :)
multi szerver megy még? vannak game-k? (multkor nemment a master...) -
#1887 vaze. rájöttem..:C igen, sokat játszottam vele anno..:D -
#1886 most beraktam a trabit, az sincs:| hogy kell ebben egyáltalán autót venni?? vagy a full mentésnél alapból megjelenne minden + cucc? -
#1885 én ugy emlékszem a trabantot csak betettem és máris választható volt :) -
#1884 előkaptam megint meglesni^^ hogy kell ebben az addon autókat megvenni? az addig ok, hogy karrierben, de én ehhez paraszt vagyok. sehol sem látom, hogy fölajánlaná. a meglévőket áthegeszthetem, aztán heló.
arty féle mentésem van, ha ez számít vmit. -
#1883 jó ez a hasonlat:D -
#1882 nah akkor megvenném. ez a falevél stílusú röpködés nem jön be. -
sagem #1881 köszi...
-
sagem #1880 a Redline-é. meg CRC2005 sfx,menuzene, trailerek, particle(fust,por)
nekem játszhatobbnak tunik a crashday Fizikaja mint a crc jé, de a CRC az abban sokkal komolyabb hogy nem arcade fizika hanem korrect minden ugy torténik ahogy kell...Biztos vagyok benne ha Invictusos lett volna a fizika akkor nagyobbat Durrant volna a Crashday is. -
#1879 kár h a fizikát nem a szintén magyar, crc-s srácokkal programoztatták :) vszeg senki nem sajnálná rá az ötezret ... -
#1878 az SL1 zenéjenem hozzátok kapcsolódik? -
#1877 spec nekem nem lenne nehéz válogatni. max két kezemen meg tudnám számolni, hogy az elmúlt 10 évben melyek azok a játékok, amik számomra megérnék az árukat. a crashday sajna tényleg pont nem az. pedig az első bétás képek/videók óta topon volt a "várólistámon":) aztán olyan lett, amilyen lett:/ -
#1876 Hát nem ez a baj... 1. Crashday elég béna lett sajna, ezért nem ér annyit... A másik meg az, hogyha minden nagyon jó játék is csak 5000 lenne akkor is sok lenne a kedvenceket összevásárolni... Ilyenkor kell dönteni, vagy-vagy... -
#1875 meglestem az oldalt. egyébként a crashday-es hangok jók lettek. pár hang jobban passzol az sl-be, és a carmageddon 2-be:) némi mafia, és wr körítéssel^^
granulátum. érdekes munka lehet:) -
#1874 hehh:D vad:D mind1, akkor sincs sok értelme eme mondatnak:)) nem tom mi összefüggés lehet a warezolás és 2006 vége között^^ -
sagem #1873 ja nem vagyok :))) 31 multam juniusban...
es en csinaltam minden hangot a Crashdayben...
hotelsinus.com -
#1872 mi az, hogy 2006 vége felé gagyi dolog már warezolni te sem lehetsz még túl a 18. (15.?) életéveden^^ -
sagem #1871 csak 1 cheat van a gaméban...
Bemész
Carrier modba...
és ott CTRL+SHIFT+X vagy a CTRL+ALT+X, vagy a CTRL+SHIFT+A vagy a CTRL+ALT+A. minden alkalommal 1 palyat unlockol. de azt hiszem az első utan vissza kell menni a fomenube és utána laet nyomkodni, fel fog tunni melyik a jo kombinacio mert mindig 1el tobb palyad lesz.
Csak elkeveredett a Gyári cd-m és nem emléxem a helyes combora.. De hibátlan UNLOCK Cheat... :)) Bár szerintem jobb végigvinni és akkor multiban sem marad alul az ember...
Amugy a Media marktban ott a magyar 5E ft ért minek bénaztok a warezzal nem is értem...kicsit gagyi dolog 2006 vége felé még mindig warezolni 5e fortin egy átlagos pénteken még kevés is az embernek.. a Fejlesztők meg ebből élnek!!!!!
-
#1870 na ujra raktam és most meg jól megy, csak ugy látszik a magyarositást nem szabad feltenni mert az csak az 1.0val volt jó, 1.1el meg összeakad -
#1869 az 1.1es crackel elindul de ha be akarok menni a grafikaibeállításokba nekem ezt dobja:
!!! Fatal error !!!
Error in localization engine!
Can't find localized string id!sldBrightness.Captionin file/section 'intrface/graphics.cgf'sldBrightness.Caption
(this message was produced in:
file ..\tools\locengine_cstr.cpp, line 251)
-
#1868 nekem sem megy (sem a tört, sem az eredeti 1.1-el) -
#1867 GÁZ van emberek nem tok csatlakozni tegnap ota a mater game serverhez :(:(:( mi a **** van? nem latok servert es nem tok csinalni meg nem is tok kerseni servert :(
-
#1866 a FAQ-ba be kléne írni hogy milyen oldalak foglalkoznak crashday moddingal -
#1865 crashday 1.1 nocd
napokban törték fel az 1.1-est ... :) vagy van még mini image ... -
#1864 hy all remélem írni fog valaki a patchert ha feltelepítem akkor utána el akarom inditani a chrashdayt és akkor azt írja ki hogy wrong disc inserted! (ha valaki azt mondja hogy crackeljem ujra az folofsleges mert nem jo) -
Mihail #1863 Lan játékot silerült már vkinek beizzítania? -
#1862 pedig nem a fizikátol lesz egy játék nehéz ... ld flatout: zseniális fizika, mégis normal handlingal nagyon könnyű :) -
#1861 amíg vannak balfax gémerek, addig sajna ilyen nem lesz:/ -
#1860 sztem ebből még jobban is hiányzik, hiszen itt a kocsi levegőben is nagyon sokat tölt :)
a legjobb lenne, ha alap lenne egy tisztességes fizika minden árkád/szim játékban :( -
Mihail #1859 a rock zene a legjobb az egészben -
#1858 de azért ebben kevésbé hiányzik ,mint az nfs-ekben -
#1857 egy valamiben azért hasonlitanak: egyik alá sem sikerült fizikai motort irni :(
amugy, régebben volt szó 1.2es peccsről, ezexerint az kimarad .. :( pedig hány évig vártuk a játékot, te jó ég... és mi lett belőle :( -
Mihail #1856 directx frissítés után már nem csínálja, jó kis game ez :) sokkal nagyobb poén mint nfs carbon :D