Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
meglestem az oldalt. egyébként a crashday-es hangok jók lettek. pár hang jobban passzol az sl-be, és a carmageddon 2-be😊 némi mafia, és wr körítéssel^^

granulátum. érdekes munka lehet😊

12346
hehh😄 vad😄 mind1, akkor sincs sok értelme eme mondatnak😊) nem tom mi összefüggés lehet a warezolás és 2006 vége között^^

ja nem vagyok 😊)) 31 multam juniusban...
es en csinaltam minden hangot a Crashdayben...
hotelsinus.com
12346
mi az, hogy 2006 vége felé gagyi dolog már warezolni<#wilting> te sem lehetsz még túl a 18. (15.?) életéveden^^

csak 1 cheat van a gaméban...

Bemész
Carrier modba...
és ott CTRL+SHIFT+X vagy a CTRL+ALT+X, vagy a CTRL+SHIFT+A vagy a CTRL+ALT+A. minden alkalommal 1 palyat unlockol. de azt hiszem az elsõ utan vissza kell menni a fomenube és utána laet nyomkodni, fel fog tunni melyik a jo kombinacio mert mindig 1el tobb palyad lesz.
Csak elkeveredett a Gyári cd-m és nem emléxem a helyes combora.. De hibátlan UNLOCK Cheat... 😊) Bár szerintem jobb végigvinni és akkor multiban sem marad alul az ember...

Amugy a Media marktban ott a magyar 5E ft ért minek bénaztok a warezzal nem is értem...kicsit gagyi dolog 2006 vége felé még mindig warezolni 5e fortin egy átlagos pénteken még kevés is az embernek.. a Fejlesztõk meg ebbõl élnek!!!!!
tototto
na ujra raktam és most meg jól megy, csak ugy látszik a magyarositást nem szabad feltenni mert az csak az 1.0val volt jó, 1.1el meg összeakad

tototto
az 1.1es crackel elindul de ha be akarok menni a grafikaibeállításokba nekem ezt dobja:

!!! Fatal error !!!
Error in localization engine!
Can't find localized string id!sldBrightness.Captionin file/section 'intrface/graphics.cgf'sldBrightness.Caption
(this message was produced in:
file ..\tools\locengine_cstr.cpp, line 251)

arty
nekem sem megy (sem a tört, sem az eredeti 1.1-el)

Forza.

DupiDani
GÁZ van emberek nem tok csatlakozni tegnap ota a mater game serverhez 😞😞😞 mi a **** van? nem latok servert es nem tok csinalni meg nem is tok kerseni servert 😞

~

kemszi2
a FAQ-ba be kléne írni hogy milyen oldalak foglalkoznak crashday moddingal
arty
crashday 1.1 nocd
napokban törték fel az 1.1-est ... 😊 vagy van még mini image ...

Forza.

DupiDani
hy all remélem írni fog valaki a patchert ha feltelepítem akkor utána el akarom inditani a chrashdayt és akkor azt írja ki hogy wrong disc inserted! (ha valaki azt mondja hogy crackeljem ujra az folofsleges mert nem jo)

~

Lan játékot silerült már vkinek beizzítania?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

arty
pedig nem a fizikátol lesz egy játék nehéz ... ld flatout: zseniális fizika, mégis normal handlingal nagyon könnyû 😊

Forza.

12346
amíg vannak balfax gémerek, addig sajna ilyen nem lesz:/

arty
sztem ebbõl még jobban is hiányzik, hiszen itt a kocsi levegõben is nagyon sokat tölt 😊

a legjobb lenne, ha alap lenne egy tisztességes fizika minden árkád/szim játékban 😞

Forza.

a rock zene a legjobb az egészben

kemszi2
de azért ebben kevésbé hiányzik ,mint az nfs-ekben
arty
egy valamiben azért hasonlitanak: egyik alá sem sikerült fizikai motort irni 😞

amugy, régebben volt szó 1.2es peccsrõl, ezexerint az kimarad .. 😞 pedig hány évig vártuk a játékot, te jó ég... és mi lett belõle 😞

Forza.

directx frissítés után már nem csínálja, jó kis game ez 😊 sokkal nagyobb poén mint nfs carbon 😄

arty
ha jól rémlik, valami script hibával szokott kilépni 😞

Forza.

Memória hibával másnak is ki szokott lépni?

Memória hibával másnak is ki szokott lépni?

arty
curerom vagy securom loader + clone-image/mini-image (ha van)

Forza.

akkor 1.1-et hogyan lehet elindulásra bírni? curerommal?

arty
nincs 1.1 tört

Forza.

1.1 crack linket tudna vki adni priviben? mert gcw-ön és megagamesen nincsenek fent, torrent kliensek meg nem futnak lezárt portok miatt..

deadcode82
gondolom warezos van neked, akkor az 1.1 crackel, keress rá a gugliban

na most akkor 1.1-et hogyan lehet elindítani?

deadcode82
Nincs nekem magas kritikai szintem, csak jó szemem, de már sikerült megoldani a hibát!

Palinko
szerintem vagy a játékban,vagy a magos kritikai szintedben keresd a hibát...
deadcode82
A CrashDay-el lenne olyan problémám, hogy ronda a grafikája, hiába állítom maxra, a kocsik szépek, de a táj mosottas, olyan mintha grafikai hibás lenne, feltettem hozzá az 1.1-es patchet is de semmi javulás, radeon 9600 XT-m van. Tudja valaki a megoldást<#conf><#help>

Tud valaki csalásokat a játékhoz?

arty
egen, annyit tényleg nemér ... majd ha má smiatt ujrarakod, azért egyszer told végig, rövid, de élvezetes 😊

Forza.

Palinko
aha,windows reinstall most ezért nem lesz,de köszi a tippet szem elõtt tartom...
arty
akkor mégiscsak van a gépeddel valami gond 😉

amugy registryt ezek a hide-olo progik is megkavarhatták ám!

Forza.

Palinko
hát nem mert nem merem én piszkálni... virtual cd hideot meg még 1 hidelõ progit kipróbáltam és smemi a CureROM-ot is itt annyi,hogy mikor indítom,akkor resetel a gép 😄 lol
arty
korábbi registrys állitgatásod miatt 😊 le van tiltva a securom elõl valami hozzáférés a cd drivekhoz 😊

daemon reinstall, vagy win reinstall ... ha nem tudod mit is állítottál el 😉

Forza.

Palinko

ez miért van?
Ok.

Be tudod állítani a játékkezdés elõtt.

És mi rakjuk rá a kocsikra a nitrót,meg a fegyvereket stb.,vagy alapból rajta van?

Az jó,ha nitro,én is gondoltam,hogy hülye kérdés,de a Flat Out 2-be van.

fernando torres
persze hogy nem..de nitro a van.

Ebbe lehet olyat csinálni,hogy pl. rakétát rakunk az autó hátuljára,és akkor gyorsabb lesz?

cicai
benne van a játéknak a könyvtárában

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nesster
Megtudná mondani valamelyikötõk hogy mi a crashday fõcimzenéjének azElõadója és a szám cime?

elindult a program igy is, es nem fagyott le. bar az exe-n en is elgondolkodtam, de nem volt semmi problema.

arty
1.1 patch + 1.0 crk ... emberek, legalább hülyeséget ne linkeljetek már 😞

Forza.

próbáltam nekem ment