Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Please insert the CD/DVD.
Ez van maj szójj ha megy aztán kéne csinálni egy klánt v. vmit! igaz lehet hogy egész nyárön törit kell tanulnom 😞 de azért valamit mert így hogy egyszer idelépek meg oda igy unalmas😛 hameg én csinok szervert akkor meg oda nem jönnek arcok szal ien az élet😛
by MaJoM
Naszóval felrakom és krekkelem a témát, as videók elindulnak, közvetlenül utána a játék vagy 10 percig tölt, a profilnál is lassú, az options menük és satöbbinél már annyire nem mint az elõzõekben. A versenyt meg kb 30 percig tölti?
Valamit elfelejtettem beállítani? Nemtom miért ilyen lassú!
Tudtok segíteni? Elõre is köszönöm, respekt.
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
még egy! hogy van e itt aki rendszeres crashday ezõ onlineon?
vannak e clan-ok vagy valamik<#ticking>#ticking>
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
a bwi, bwa, bwt egy cd képfájl rlszei(cd image)! olyan mint egy .iso fájl!
a .bwt -t be kell mountolni daemon toolsba, s akkor fel tudod installálni a virtuális cd meghajtóról a játékot
Forza.
a méretük nagy? mer ha nem akkor vegyél fel MSN re->[email protected]<#worship>#worship> én küld lécci át mer már naon akarok vele jáccani
THX MaJoM
ugyanis a torrent tartalma a free leszedhetõ 1.1es patch és az 1.0-s reloaded crk. azaz semmit sem ér ...
Forza.
Halljuk a nagytesztelõk véleményét! Ciao!
Contemporary Country Music
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Régebben feltettem a játékot, megcrackeltem és simán elindult. Ma feltettem a játékot, megcrackeltem, de valamiért indulásnál (amikor vége a videóknak és kiírja, hogy loading), akkor lefagy! Bármit csinálok lefagy! Nemtom mi lehet a gond...tudnátok tippeket adni??
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
<#finom>#finom> <#finom>#finom> <#finom>#finom> <#finom>#finom> <#finom>#finom>
ITT VAN!

LAMBORGHINI THE BEST CAR
nem tudja vki, hogy az miért van, hogy amikor elinditom a játékot, kis ablak marad, nem vált át teljes méretbe, nincs kép
(crackelt verzio van meg)
elõre is köszi!
Ati Radeon 9700 nonpro, Barton 2600+ proci, 768 ddr ram, jó kis msi alaplap és a játék legalacsonyabb beállításokon is diavetítésnek érzi magát... két másodpercenként egy képkocka... ez szerintem ezzel a konfiggal lehetetlen, miután az oblivion is gond nélkül elmegy 20 fpsel majdnem full beállításokkal... tanácstalan vagyok
hehe, télleg, pont 2 óra alatt írtam 😄 nem is figyeltem, csak írtam 😄
CRASHDAY MUVI (80M😎
ha netán leszedte/megnézte valaki, mondjon már vmi véleményt! 😊
köszi! 😊
[email protected]
1. felrakod az 1.1-es patchet a játékhoz innen letöltheted
utána megézed a 1722-es hozzászólást és letöltöd a progit, utána bemásolod a játék mappájába, elindítod az exe-t(amit letöltöttél) és utána kiválasztod a crashday.exe-t
2. nem raksz fel patcjet, hanem töltesz le hozzá cracket... itt keress
Sok sikert!<#alien2>#alien2><#awink>#awink>
felraktam.
elinditanám, de emulator detected, stb...
mi csinaljak?
crack?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor