1975
-
MeTaL #574 hi all, vki légyszi irja le ide vagy privibe, hogy mi az a curerom izé...thx -
#573 azért ha vki akar multizni, és partner lennék ebben:) -
Lazlo #572 a képszerkesztők csodákra képesek ez a baj :( -
GazVezir #571 A képek alapján nem lehet rossz a fizikai motorja. -
Lazlo #570 Crashday
Itt található a képs és ha valakinek kéne a játék 2 torrent link -
Lazlo #569 de szemét itt is béka:D inkább megkeresem a linket ahol dvd-s dobozt találtam -
Lazlo #568
Nem mondott hülyeséget lehet tényleg dvd-nek kéne lennie -
GazVezir #567 Ezek a szar védelmek idegesítőek. A nagyokosok azt is elérték, hogy még az eredeti változatok se induljanak el :-). -
Newfronter #566 Nos hát igen, nem tudom én sem miért tartott eddig a fejlesztés, már a pre-alpha videó is az volt mint a mostani állapot, legalábbis lényegretörő különbséget nem látok. -
zoltang #565 Biztos ez egy spec. gyűjtőknek szánt változat. :))) -
#564 ezt honnan veszed ??? PC-CDROM ....
sajnos a final olyan mint a demo: nem csunya, nem nagyon rossz, de nem is az igazi ... :( olyan gyenge a fizika, én sem tudom, mi tartott ezen 3-4 évig :( -
Lazlo #563 de még milyen szép béka:D -
#562 ez egy béka -
#561 És ha ezen a honlapon tovább mész ott DVDs dobozban van a gém! -
#560 AKKOR EZ MI??? KAMU KÉP? -
Lazlo #559 hát nemtom én is nagyon szívesen kipróbálnám mert a demoval jáccotam neten haverral heteken keresztűl gyilkolásztuk 1mást és nem azért mert jo graff vagy fizika NEM hanem azért mert azt az élményt adta amit más autós nem fogocskázni lehetett ha nekikoccantál a másiknak akkór nála volt a bomba és amíg lene telt az idő addig kellet adogatni a bombát a másiknak aztbooooooom:) hatalmas fun volt :)ezért szeretném nagyon hogy elindúljon emg stunt fan is voltam és vok mai napig és rég óta várom a gémet :) de ha vértpisálok sem tudom elindítani és ez aggaszt nagyon:S sőt dühit iszonyatosan -
GazVezir #558 gamerman01 úgy látta, hogy a teljes verzió egy dvd-n lesz megvásárolható és a mérete egy cd-t alig tesz ki, nemhogy egy dvd-t. Ebből gondolta, hogy nem teljes verzióval állunk szembe. De ez valóban a teljes verzió, nem kamubúl jelent meg azon a bizonyos nforce oldalon.
Akinek fut, elárulná nekem a pontos receptet? Nem 64-es AMD-m van nékem. -
zoltang #558 Miért ne lenne teljes?
http://www.atari.com/crashday/
PC CD-ROM-ot ír. -
Newfronter #557 Ugyan miért ne lenne a teljes?
Ez a full teljes verzió szvsz... -
GazVezir #556 Annyira megoszlanak a vélemények, hogy mostmár nagyon kíváncsi vagyok a játékra. Csakhogy a teljes verzió is azt a tipikus hibát írja ki, hogy security modul blablaabla. -
#555 demoval játszottam, érdekes a gravitáció a stuntba :D
most töltöm a teljest, remélem menni fog -
GazVezir #554 Ne aggódj, nem vagy egyedül, nekem speciel még a demó sem indult el :-) . -
Lazlo #553
-
#552 Szerintem ez nem a teljes verzio ami a neten terjed!
Hisz a boltokban 1DVD!!!!!!!
Biztos lesz egy REPACK vagy hasonló. Én várok.......... -
Lazlo #551 azt vágom de tocázo meg crc-zek mellete és ahoz lekell húzni és amúgy is alig használom alra meg most hogy be ki dugdossam nemsok értelme van így kihúztam de semmi ígysem megy....vissza dugtam úgysem nemtudok mit csinálni nem megy de nagyon felhúzott ez a szar de nem nyugszom míg elnem mindulde ha valakinek bármi ötlete van az szóljon pls én kifogytam -
Boroskóla #550 Kábelt azt a Starforce nál kell lehúzn itt nyugodtan rajta hagyhatod. -
Lazlo #549 akinek fut a crashday annak sp1 vagy sp2 van? nekem sp2-en nem megy -
El Brujo #548 találkozott már vki a köv. problémával? crashday alatta loading felirat után nincs tovább, szól a muzsika s ennyi. feladtakezelő szerint nem válaszol, viszont két ablakot nyitott az egyik a crashday a másik pedig black nevü. ez a black nem tetszik nekem vagy másnál is megvan a két ablak? -
Lazlo #547 hihetettlen az első gamma ami kifogott rajtam :( elvéreztem kész leszarom ötletem sincs mi a hiba...bár ha valaki tudna segítdeni megköszönném nem mintha olyan sok újat hallottam volna securom+daemon..... -
Lazlo #546 curerom megvan daemon is megvan és 1xerűen nem akar elindúlni :( faszom televanmár minden starforszos szarral próbáltam evvel avval amavval :D semmi :( curerom se anti se securomloader semmi és nem értem hol a probléma -
Lazlo #545 Nézzük csak az lehet hibás a dologban hogy BWA-val telepítek és BWI-vel próbálom elindítani? nem mintha BWI-vel menne :) szoal bármelyikkel lehet instalállni az független melyikkel? a másik emg ha levan húzva az ata kábel a dvd íromról az áramot nem kell lehúzni ugye? ha az alaplapra nincs rádugva akkór a gép nemtud róla. nem tudom hol hibázhattam :( toca 3 megy simán empire at war is minden.....ez nem :( -
#544 Curerom 1.3.0b + DT V4.03 ennyi. -
Lazlo #543 A pofámleszakad hogy 1edül nekem nem megy :( -
#542 de ez az en véleményem,örulok,hogy valakit leköt!jo játékot! -
#541 100-bol 1 demo olyan,hogy tenyleg tukrozi az igazi game hangulatat,lehetosegeket.nem is nezek mar demokat. -
#540 Grafika pont annyira szép hogy a "szar" gépeken is elmegy...
Autók mozgása arcade mivel ez 1 arcade játék...
Hangokkal nincs semmi gond simán csak "jók".
Irányítás lehetne nehezebb de ennek a gémnek nem az realitás a célja.
-
#539 Erre találták ki a demo-kat... -
#538 és elmennek a picsaba,ismet sikerult elhitetniuk velem,hogy valami ertelmes cucc van keszulofélben!ezt is majdnem megvettem az empire at warral egyetemben.warez nelkul elég morcos lennek! -
#537 ezmiez?szerintem senki sem szamitott ilyen vacakra!
graf 0,autok mozgasa 0,hagok -6,iranyitas -2..... -
#536 Mini gémek jók, sok különböző mod van el lehet vele szórakozni...