Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
SLM MSN: [email protected]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Éshát hmmm...Jó lesz ez!
Szóval megéri rá várni.
Þór vígi þessi rúnar
Már kezdtem elfelejteni, hogy ilyen is van és most rohadtul fepörgetett a képek láttán...
Mikor is lesz a game pontosan??¸(lusta utánanézni)
Next PC upgrade: 2022
azthittem még idén meglesz...
(benfentes)
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
amúgy a videó engem meggyõzött, nekem tetszik....
Bar nem artana ha jol osszeraknak.
Nekem is nagyon bejön a gamma! Remélem a tuningot részletesen kidolgozzák, nemcsak olyanra, hogy felpakolom a drágább (nehezebben megszerezhetõ) tuning cuccot oszt jobben megy a verda...
http://www.utopianer.org/download/285/ Ezt láttátok már? Asszem 1 új trailer lehet! Csak azé gondolom mert még nem láttam és a hivatalos oldalon sincs fent.
amúgy sajna örli 2005
Jah, amúgy összeszedtem a válktozásokat és az új képeket egy cikkbe
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ígéretes

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
mi ez a punnyadás? egy zsir kis game lesz!
😊))
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
tehat a kidolgozottsag alatt nem a torest ertettem, bar colin4-be ennel azert jobb volt.