Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
meglestem a többi képet is. hát ez nagyon durva. remélem nem jut a DNF sorsára.

M@TriX
speciel a munka jól halad, de még mindig AI programozókat és egyéb munkakörre keresnek embereket. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Beniboy
Vmi új hír ajátékról? Várom már hogy megjelenjen!
Atika :o)
Na nemsokara ez is megerkezik remeljuk 😊 Jaj mar nagyon varom ezt a jatekot 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Carlos
ja-ja...most beszélgettem robert-el...
Éshát hmmm...Jó lesz ez!
Szóval megéri rá várni.

Þór vígi þessi rúnar

#163...

Varenga
Ezt kár volt belinkelned 😊
Már kezdtem elfelejteni, hogy ilyen is van és most rohadtul fepörgetett a képek láttán...

Mikor is lesz a game pontosan??¸(lusta utánanézni)

gyönyörû! de ezektõl csak összeszorul a szívem hogy még milyen soká fog megjelenni... <#rinya>

grebber

Next PC upgrade: 2022

😞(

azthittem még idén meglesz...

annyira durvan fog kinezni az ujjitasok utan hogy csak lesni fogtok

(benfentes)
Ehh 😊 Köszi! 😄

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

M@TriX
banner, jobb alsó sarok 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mikor jelenik meg ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

M@TriX
jaja, ez az elsõ videó a Racing-et mutatta be gondolom a másik 2 majd a többit.

Még valami: további kettõ vár6ó a közeljövõben...

Nah...most látom a hivatalos oldalon tegnapi hírként az új tréler.

Jah a banner az kijár! Apropó hogyan lehet feltenni bannert?

M@TriX
nehogy már ez a jó kis gém nélkülözzön bannert 😊

amúgy a videó engem meggyõzött, nekem tetszik....

M@TriX
ha valaki jobban szereti a DIVX-et mert kisebb és ugyan olyan jó annak iTT a link

Alexease
Basszus, ebben is az az atom bena belsonezet😊)) Mondjuk, a gepagyuk mellett mar teljesen mindegy😊)
Bar nem artana ha jol osszeraknak.
grebber
Érdekes nem tudtam hogy lehet benne "lõni" majd szerintem nem kéne bele,de attól még jó lehet.

grebber

Csá!

Nekem is nagyon bejön a gamma! Remélem a tuningot részletesen kidolgozzák, nemcsak olyanra, hogy felpakolom a drágább (nehezebben megszerezhetõ) tuning cuccot oszt jobben megy a verda...

http://www.utopianer.org/download/285/ Ezt láttátok már? Asszem 1 új trailer lehet! Csak azé gondolom mert még nem láttam és a hivatalos oldalon sincs fent.

M@TriX
olvass! 😊
amúgy sajna örli 2005

grebber
Mikor jön a game?

M@TriX
nekem nem jön be semmi (Netscape)

Jah, amúgy összeszedtem a válktozásokat és az új képeket egy cikkbe

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

traXion
inkább kényszer pihenõre kéne küldeni...

M@TriX
ez egy új kép, légyszíves ezt a topicot ne cseszd szét, hanem mondjuk olvasd el az elejétõl...

fitutufi
lol

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

M@TriX
Van egy új kép, a tuningot mutatja be:

Ígéretes

hát már jo lenne ha itt lenne 😊

Gandalf51
Év vége (talán).

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

TTYYPPEERR
De mikor lesz már?

UP má... 😊
mi ez a punnyadás? egy zsir kis game lesz!
😊))

Kit--Kat
mikor jelenik meg, van valami kb elõreirányzott megjelenés???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Davidus
Azé lol hogy még mindíg nem tudnak GT3 szintû grafikát mutatni PC-s autós gémben.

V9ykn8_TZL0

traXion
most? 😄

most jelenik meg, ugye?

Davidus
Ez az én játékom lesz! Forgalommal szemben menés+ugratás a fának rulez😛

V9ykn8_TZL0

A Lamborghini piszok jól néz ki szerintem, a Golf viszont tényleg csak közepes. De ez már régóta így van, a honlapon is írták, hogy néhány autó még a fejlesztés kezdetén született, ezek kevésbé részletesek, mint a késõbbi modellek. Ebbõl is látszik, hogy rengeteget fejlõdtek közben, és ez szerintem mindenképpen jó. A fizika valószínûleg fényévekkel jobb lesz a colin-nál (rosszabb nemigen lehetne), pedig a játékmenet teljesen árkád 😊 Király játék lesz, ez a lényeg!

Carlos
Jaja...nagyon masszív. Jöhetne már!!!

Þór vígi þessi rúnar

rezsofiz
Hardwired-rol

sazl : c

traXion
Simán lehet.

toMpEr
hat ettol se varj jobb fizikat

traXion
Colin egy rakás fos, az rally simulator nevet sem érdemli meg.

traXion
Azért a Driv3r-t se hanyagoljuk el...

toMpEr
(gyk.: != aztjelenti,hogy nemegyenlo)
tehat a kidolgozottsag alatt nem a torest ertettem, bar colin4-be ennel azert jobb volt.

12346
szal átlagos a törés? megint csak lessél körbe😊 simán jó lesz ez, ha olyan lesz, mint amilyennek várjuk. frísztájl autókázás, röpködés, szakadás hegyek, egyebek.