1975
Crashday-.png I
  • Lazlo
    Totti rendi vagy :) de az első volt hogy nfo-t olvastam és le is írtam az elöbb curerommal se megy most antival próbáltam 10x 1más után se 5xre se 6xra nem indult az sw:empire at war nekem is 5x-re vagy 6x-ra ment ennyi ez nem akar elindúlni :S
  • Istencsászár
    1, Unpack it.
    2, Mount using Daemon tools.
    3, Install the game.
    4, Play using CureROM and Enjoy!

Ottvan az info file nem hülyeségeket irnak bele...
  • zolo
    antisecuromot próbáltad???Én SW:Empire at warnal azt hasznalom és kell 5-6 próbálkozás mire elindl,de legalább elindul.
  • Veelee
    Simán elindul, ha Blindwritwe 4.5.7. -tel kiírod a következőképpen: (disable Autoplay in Options), burn in DAO PW at 4x, click "YES" when asked if you want to physically include BWA information.
  • Lazlo
    örülök neki hogy jobb mint a driv3r de esetleg valami help vagy ötlet?
  • Istencsászár
    driver 3 után mit vártál az ataritól? ahhoz képest ez jó lett..
  • Lazlo
    Nekem nem müxik.....besincs dugva a dvdírom 2 se securom loaderrel se cureromal se semmivel nem megy 1iknél azt írja hogy nem talalja az origi cd-t a másiknál azt hogy emulációs progit talált. tudom hogy nem nagy szám a game de megnézném szívesen :(
  • Lazlo
    Én most telepítem. Amint elindúlt nyomok be én is képet!
  • Newfronter
    Nem egy nagy single játék, de multiban azért el lehet vele lenni...
  • Newfronter
    1.2.3.

A multi még nem elérhető, valszeg azért mert meg sem jelent....
  • Szolnokboy
    Ez a játék egy kalap szar. Fizika semmi, autó törés szinte semmi ( HIGH beállításnál ), irányítás borzalmas , grafika nem nagy szám (ahhoz képest hogy milyen sokáig fejlesztették). Lehet hogy csak nekem nagyok az elvárásaim de 2 havonta egy játékot letöltök és még jobban elveszi a kedvem tőlük mert csalódom bennük. Csak az Obliviont ne rontsák el.
    Ez van "Pc-s játékoknak leáldozott". Megbántam hogy letöltöttem. Pfejj
  • Newfronter
    kep1

Egyenlőre ennyi. Be kell állítanom, hogy világosabb legyen... utána rakok be képeket.

Megy a játék a Daemon-tools honlapján az AntiSecurom, vagy securomloader nevű progijának a használatával! A használata pedig nem szorul magyarázatra!
  • Ombika
    CloneCd-s muxik nektek?

• Newfronter
    Thx! (Securomloadert használj!)
  • Szolnokboy
    nekem már nemsoká lennvan...majd rakok be képet (már ha elindul)
  • arty
    a méretéből nem lehet következtetni egy játék minőségére ... ill, de mégis: téves következtetéseket és elhamarkodott ítéleteket nagyszerűen levonhatsz belőle ;)
  • mike369
    nem biztos, általában az autós játékokban a nagy városi pályák, stb. foglalnak nagy helyet...
    annó pl. az 1nsane is kisebb méretű volt a "kortársainál"
  • Newfronter
    Nocsak! :D
  • báttyó02
    1cd-s ez nem valami jó előjel :|
  • mucsácsó
    áá baze, megelőztetek :DD
  • Örm
    2006-02-23 PC Game ISOs Crashday (c) Atari *CLONECD* CLONECD
    A játék Securom 7-es, remélem hamar lesz hozzá crack!
  • artschi
    Hát ez megjelent:

2006-02-23 PC Game ISOs Crashday (c) Atari *CLONECD* CLONECD 40x15 MB
  • Rolesz
    aszem pont egy hét múlva jelenik meg gondolom valamikor 24 körül
  • kisfigi
    Szerintetek mikortól
    lehet majd leszedni ???? PLZ
  • arty
    nocsak, te nem láttad a demoját? oltári trágya lesz a trd3 :(
  • Rolesz
    Az biztos hogy jó névnap lesz és akkor jön ki a Toca Race Driver 3 is!
  • Rolesz
    ok kilogikáztam mi köze van annak ahozz hogy angolul jelenik meg ahoz hogy hogy securom 7 védelem lesz rajta?ha?#503 #504 re gondoltam
  • 12346
    olvasod el az alatta lévő hszt is, és logikázd ki.
  • 12346
    most is vannak demopeccsek
  • Truck Driver001
    ha 24.-én jelenik meg,akkor yó névnapom lesz:)
  • priluki
    Azt kell mondjam hogy a graf nagyon ütös,tényleg ott van,de ez a lövöldözés kiábrándito meg az arcade irányitás is...
  • Rolesz
    Van benne igazság de hogy jön ez most ide?
  • mucsácsó
    nemfog, securom 7 van rajta, nem kell félni...
  • STREEX
    Hát én ezt olvastam:
    Aranyba ment a versenyzős, karosszéria nyúzós, kaszkadőrös Crashday! Trálálá-lá-á-á... pontosabban a világ egyes pontjain. Görögország, Szerbia-Montenegro és Dél-Afrika lakosai már kedvükre tarthatnak össznépi Crashday váró ünnepélyt, a világ többi országának játékosainak azonban további hosszú heteket kell várnia

remélem angol nyelven jelenik meg hogy a warez se késsen
  • grebber
    GOLD!!!
  • mucsácsó
    jah, dedede várjál, én azt hogy FRIDAY IS CRASHDAY, arra értettem hogy a DEMO-ra szólt, nem a februári dátum :DDDDD LOOOOL D:D
  • mucsácsó
    hájóvan, csak azért mert azis pénteken jött, szóval :P
    akár arra is lehetne mondani :D
    na de mindegy, akkor faszom tudja, ti vagytok a nagyeszek :D:DD
  • Rolesz
    Láttam a jövöt álmomba!Nem sokára már a demókra is patch-eket fognak kiadni lehet hogy most még vicces!De később ez teljesen természetes lesz!
  • kisbors
    Sziasztok!

Lenne egy kis gondom(gondolom egyedül vagyok vele)
    Természetesen nem indul el a játék de szerintem nem a védelem miatt.
    Elindítom,bejön egy ablak(tök fekete)alatta megy a zene autóhang(gondolom intro)de semmit nem tudok vele csinálni.CTRL+ALT+DEL...két alkalmazás kötödik a játékhoz.névszerint:"CrashDay 1.996" és egy "black" nevezetü program.Ha "black"-et leállítom kb. 5mp-ig látható az ablakban az intró...
    Van valakinek valami tippje hogy mi lehet a gáz??
    Előre is köszi!

Ja:Asus alaplap,P4 3Ghz,Ati Radeon 9600Pro(talán ez a gond)2x512Mb DDR(Samsung)
    Előre is köszi!
  • mila69en
    hogyan szólt volna a demóra?:DDD
    egy már megjelent demóra kiírják a demó megjelenési dátumát ami megmutatja hogy eza demó még megsem jelent szal majd csak később fog megjelenni de a demóban tudom megnézni hogy mikor fog megjelenni a demó???:DDD... jövőböl jött demo:DDD