1975
-
Lazlo #535 Totti rendi vagy :) de az első volt hogy nfo-t olvastam és le is írtam az elöbb curerommal se megy most antival próbáltam 10x 1más után se 5xre se 6xra nem indult az sw:empire at war nekem is 5x-re vagy 6x-ra ment ennyi ez nem akar elindúlni :S -
#534 1, Unpack it.
2, Mount using Daemon tools.
3, Install the game.
4, Play using CureROM and Enjoy!
Ottvan az info file nem hülyeségeket irnak bele... -
#533 antisecuromot próbáltad???Én SW:Empire at warnal azt hasznalom és kell 5-6 próbálkozás mire elindl,de legalább elindul. -
Veelee #532 Simán elindul, ha Blindwritwe 4.5.7. -tel kiírod a következőképpen: (disable Autoplay in Options), burn in DAO PW at 4x, click "YES" when asked if you want to physically include BWA information. -
Lazlo #531 örülök neki hogy jobb mint a driv3r de esetleg valami help vagy ötlet? -
#530 driver 3 után mit vártál az ataritól? ahhoz képest ez jó lett.. -
Lazlo #529 Nekem nem müxik.....besincs dugva a dvdírom 2 se securom loaderrel se cureromal se semmivel nem megy 1iknél azt írja hogy nem talalja az origi cd-t a másiknál azt hogy emulációs progit talált. tudom hogy nem nagy szám a game de megnézném szívesen :( -
Lazlo #528 Én most telepítem. Amint elindúlt nyomok be én is képet! -
Newfronter #527 Nem egy nagy single játék, de multiban azért el lehet vele lenni... -
Newfronter #526 1.2.3.
A multi még nem elérhető, valszeg azért mert meg sem jelent.... -
Szolnokboy #525 Ez a játék egy kalap szar. Fizika semmi, autó törés szinte semmi ( HIGH beállításnál ), irányítás borzalmas , grafika nem nagy szám (ahhoz képest hogy milyen sokáig fejlesztették). Lehet hogy csak nekem nagyok az elvárásaim de 2 havonta egy játékot letöltök és még jobban elveszi a kedvem tőlük mert csalódom bennük. Csak az Obliviont ne rontsák el.
Ez van "Pc-s játékoknak leáldozott". Megbántam hogy letöltöttem. Pfejj -
Newfronter #524 kep1
Egyenlőre ennyi. Be kell állítanom, hogy világosabb legyen... utána rakok be képeket.
Megy a játék a Daemon-tools honlapján az AntiSecurom, vagy securomloader nevű progijának a használatával! A használata pedig nem szorul magyarázatra! -
#523 CloneCd-s muxik nektek?
-
Newfronter #522 Thx! (Securomloadert használj!) -
Szolnokboy #521 nekem már nemsoká lennvan...majd rakok be képet (már ha elindul) -
#520 a méretéből nem lehet következtetni egy játék minőségére ... ill, de mégis: téves következtetéseket és elhamarkodott ítéleteket nagyszerűen levonhatsz belőle ;) -
mike369 #519 nem biztos, általában az autós játékokban a nagy városi pályák, stb. foglalnak nagy helyet...
annó pl. az 1nsane is kisebb méretű volt a "kortársainál" -
Newfronter #518 Nocsak! :D -
#517 1cd-s ez nem valami jó előjel :| -
#516 áá baze, megelőztetek :DD -
#515 2006-02-23 PC Game ISOs Crashday (c) Atari *CLONECD* CLONECD
A játék Securom 7-es, remélem hamar lesz hozzá crack! -
#514 Hát ez megjelent:
2006-02-23 PC Game ISOs Crashday (c) Atari *CLONECD* CLONECD 40x15 MB -
Rolesz #513 aszem pont egy hét múlva jelenik meg gondolom valamikor 24 körül -
#512 Szerintetek mikortól
lehet majd leszedni ???? PLZ
-
#511 nocsak, te nem láttad a demoját? oltári trágya lesz a trd3 :( -
Rolesz #510 Az biztos hogy jó névnap lesz és akkor jön ki a Toca Race Driver 3 is! -
Rolesz #509 ok kilogikáztam mi köze van annak ahozz hogy angolul jelenik meg ahoz hogy hogy securom 7 védelem lesz rajta?ha?#503 #504 re gondoltam -
#508 olvasod el az alatta lévő hszt is, és logikázd ki. -
#507 most is vannak demopeccsek -
#506 ha 24.-én jelenik meg,akkor yó névnapom lesz:) -
priluki #505 Azt kell mondjam hogy a graf nagyon ütös,tényleg ott van,de ez a lövöldözés kiábrándito meg az arcade irányitás is... -
Rolesz #504 Van benne igazság de hogy jön ez most ide? -
#503 nemfog, securom 7 van rajta, nem kell félni... -
#502 Hát én ezt olvastam:
Aranyba ment a versenyzős, karosszéria nyúzós, kaszkadőrös Crashday! Trálálá-lá-á-á... pontosabban a világ egyes pontjain. Görögország, Szerbia-Montenegro és Dél-Afrika lakosai már kedvükre tarthatnak össznépi Crashday váró ünnepélyt, a világ többi országának játékosainak azonban további hosszú heteket kell várnia
remélem angol nyelven jelenik meg hogy a warez se késsen -
#501 GOLD!!! -
#500 jah, dedede várjál, én azt hogy FRIDAY IS CRASHDAY, arra értettem hogy a DEMO-ra szólt, nem a februári dátum :DDDDD LOOOOL D:D -
#499 hájóvan, csak azért mert azis pénteken jött, szóval :P
akár arra is lehetne mondani :D
na de mindegy, akkor faszom tudja, ti vagytok a nagyeszek :D:DD -
Rolesz #498 Láttam a jövöt álmomba!Nem sokára már a demókra is patch-eket fognak kiadni lehet hogy most még vicces!De később ez teljesen természetes lesz! -
kisbors #497 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom(gondolom egyedül vagyok vele)
Természetesen nem indul el a játék de szerintem nem a védelem miatt.
Elindítom,bejön egy ablak(tök fekete)alatta megy a zene autóhang(gondolom intro)de semmit nem tudok vele csinálni.CTRL+ALT+DEL...két alkalmazás kötödik a játékhoz.névszerint:"CrashDay 1.996" és egy "black" nevezetü program.Ha "black"-et leállítom kb. 5mp-ig látható az ablakban az intró...
Van valakinek valami tippje hogy mi lehet a gáz??
Előre is köszi!
Ja:Asus alaplap,P4 3Ghz,Ati Radeon 9600Pro(talán ez a gond)2x512Mb DDR(Samsung)
Előre is köszi! -
#496 hogyan szólt volna a demóra?:DDD
egy már megjelent demóra kiírják a demó megjelenési dátumát ami megmutatja hogy eza demó még megsem jelent szal majd csak később fog megjelenni de a demóban tudom megnézni hogy mikor fog megjelenni a demó???:DDD... jövőböl jött demo:DDD