1975
Crashday-.png I
  • KapuBen
    mi az a 11-es a képen?
  • Istencsászár

• Golyo69
    Hi!!
    Valaki be tenne képeket a CureRom beállításairől mert nekem még mindig nem megy!!
    előre is köszi
  • KapuBen
    honnan lehet leszedni?
  • CCSCsibe
    na majd ha leszedtemn én bennnevok egy multiban!! amugy jó a multi wz-vel?
  • Csuhai G
    Nekem így egyből elindult! Köszönöm a linket!
  • Peti1
    szerintetek menne ez a game egy P3 800 Mhz-es gépen 512 MB Rammal, és GeForce 3 Ti 200 (64 MB Ram)-os gépen?
  • Bandi 18
    A required security module can not be activated. This program can not be executed

ezt miért írja ki?
  • mohus
    "Ez a játék egy kalap szar. Fizika semmi, autó törés szinte semmi ( HIGH beállításnál ), irányítás borzalmas , grafika nem nagy szám (ahhoz képest hogy milyen sokáig fejlesztették). Lehet hogy csak nekem nagyok az elvárásaim de 2 havonta egy játékot letöltök és még jobban elveszi a kedvem tőlük mert csalódom bennük. Csak az Obliviont ne rontsák el.
    Ez van "Pc-s játékoknak leáldozott". Megbántam hogy letöltöttem. Pfejj

"

benéztem első hozzászólás ez..ezen az oldalon...elég volt a felette lévő képekre nézni...2006-ban ez már tényleg szánalmas

köszi az infót...akkor a demóval sem koszolom a winyómat össze
  • fortcanby
    helló! Köszi a segítséget, elindul a játék, de ugyanazt csinálja mint a demó: fekete kép és csak hang van! Úgy tudom másnak is van hasonló problémája, ha valaki tudna rá megoldást az jó lenne! köszi
  • Bandi 18
    és DT3.47-el nem indul?
  • GazVezir
    Köszönöm, de sajnos nem megy.
  • Lazlo
    GazVezir ezt meg próbáld meg utoljára :) a Daemonba beteszed a játék BWT imageét és utánna elindítod ezt a progit SecuROM_loader és megkeresed vele a crashday.exe-t.Ha nem megy szólj :)
  • GazVezir
    Egyszerűen nem bírom elindítani ezt a játékot, hihetetlen.
  • Newfronter
    Megoldható TC-ből is. Egyszerűen a beállításoknál, a RAR tömörítőnél kiválasztod a winrar.exe-t. És ezentúl a TC a Winrar segítségével csomagolja az állományokat. Ennyi.
  • Lazlo
    Johan szívesen :) én is mindíg winfoscommanderrel csomagolok ki mert 1szerübb és látod mi lett a vége :) na de valaki jöhetne már multizni :D
  • GazVezir
    Köszönöm szépen!
  • Istencsászár
    Tessék
  • zoltang
    Crashday BWT,BWA,BWS
  • GazVezir
    A Curerom ezen változatát fel tudnád valahova tölteni? Előre is köszönöm, köszönjük!
  • Istencsászár
    DT V4.03 => Image mountol ( CRASHDAY.BWT )
    Feltelepít
    Curerom 1.3.0b beállítása értelem szerűen
    És indít...

• GazVezir
    Nos, a kábelek huzogatása köztudottan csak StarForce-os védelem kiiktatására kell.
  • Cafu
    Hy!!!
    valaki töltse fel valahova a Bwt fájlt és linkelje be Thx!!!!
  • Naxos
    valaki igazán leírhatná hogy hogyan lehet pontosan elindítani mert ahány féle oldalt nézzek annyiféle képpen írják le. már próbáltam mindent (securom, curerom, kábelek huzogatása...stb)és mégse indul el.
  • Seten

Oké de én csak a Wracking Match-ben vagyok jó.
    A Murcielago a tuti. (na fasza most elmondtam melyik a legjobb autó :)

• JohnnySmith
    Ohh hát ez a megoldás :)
    Na szóval ne commanderrel csomagoljátok ki a fileokat hanem winrar-ral!!
    Utánna elméletileg menni fog! Legalábbis nekem elindúlt az előbb!!!
    thx
    Lazlo :)
  • Lazlo
    <span class="bb-style-xlarge">VALAKI JÖJJÖN MULTIZNI VELEM</span>
  • Lazlo
    BWT amikór elindítod a daemont és kiválaztod az image filet ott ne arra menny hogy all files hanem a legfölsőre hogy all images és ott csak a BWT fogja felismerni aztán securom elindítod ott beállítod hogy daemont használsz ott is BWT filet jelölöd ki neki es start game :)
  • JohnnySmith
    És melyiket moutolod? a bws-t?
  • Lazlo
    Na végre csakelindult :) a hiba azvolt hogy amikór kitömörítettem csak 2filet tömörített ki nekem ez a szerencsétlen a BWI-t és a BWA-t....torrentről meg leszedtem hozzá a BWT és a BWS-t mert miután kicsomagolom a játékokat mindíg törlöm a csomagolt fájlokat és hát most rábactam :)de müxik és nekem nagyon teccik.Se a graffal nincs probléma se a fizikával én ezt vártam egy 20századi stuntot :)régen nagyon nyomtam a doszos verziot mindig csinálgattunk pályákat és cserélgettük a haverokkal :) persze a hangokkal van 1pici hiba de felejthető...HA VALAKI AKAR MULTIZNI ÉN BENNE VAGYOK!!!!!
  • JohnnySmith
    original disc...-et kapom vissza fura mert a SW:EAW-ot meg simán idítottam :(
  • GazVezir
    Köszönöm!
    Sajnos akármit csinálok, security-s hibát kapom.
    Alcohol ki van kapcsolva, bemásoltam a fájlokat a játék könyvtárába, de ennek ellenére sincs semmi.
  • drop
    brobáld meg kikapcsolni az alkohol virtuális meghajtóját hátha az a baj
    nekem gond nélkül megy dt4 securomloaderel
    játékkönyvtárba másold a securomloader exét meg a dll-t is
    mert már volt olyan akki nem másolta be a dll
  • GazVezir
    No, akárhogy is próbálom, csak a securytis hibával találom szemben magam.
    CureRom, ASAutoloader....semmi
  • GazVezir
    De bírom az okoskodó embereket. Ahelyett, hogy segítenél valakinek, másokkal kötözködsz. Sejtése lehet az embernek képek alapján, ha hiszed, ha nem. De ha te csukott szemmel nézed a monitort, akkor gratulálok.
  • kostka
    ez mekkora igaz!
    GazVezir: írj már egy cikket arról, h hogy állapítod meg egy kép alapján hogy milyen egy játék fizikája! Szerintem ezzel a cikkeddel tarolni fogsz
  • Newfronter
    Ne azt a szar cureromot töltsétek, hanem a Daemon-Tools eszközét! Sokkal jobb és gyorsabb! GazVezir hozzászólásában ott a link!
  • GazVezir
    http://www.daemon-tools.cc

arty: Csak tippeltem. Tudod, ahogy éppen törnek le az alkatrészek az autóról stb. lehet némi sejtése az embernek.
  • jupa
    Bocs ha ezt már leírták,de honnan tdom letölteni a curerom nevü progi?
  • arty
    képek alapján mégis hogyan modod meg h milyen a fizika ? :D

képek alapján még grafikát is necces megítélni ....