Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Elindítottam, ment.
és ráadásul a demo max 50x indítható el:S
detöxarság:S:S
itt sajnos ugyérzem ész nélkül lehet tolni, bár van rosszabb - trackmania - ez tény 😄
Forza.
pont ma leszedtem, igaz a game-ben nincsen így multi, vagyis csak az eredetiben, de..van egy kicsike progi, FlatOutNet a neve, igaz 0.4, de eléggé stabil, serverkeresõ/kreáló, és egészen jókat lehet nyomni 😊 max 8 player, és lagg sincsen...ha csak nem vmi ótvar a nete az illetõnek 😊
ha valakit érdekel, az szóljon, én most pont játszanék vele 😄
(de csak a TrackMania Nations után 😛 xD)
arty: mondjuk ez a salakmotoros dolog valóban igaz, szóval akkor ez emiatt van az FO-ban is így megoldva... oksza.
kb. igy van ez flatoutban is, mert ott is sárban mész átalában ... pl az aszfaltos pályán ez nem jellemzõ, ott jó a tapadás és simán lehet kanyarodni ...
szvsz ez nem a flatout hátránya, hanem a crashday ebben is árkádabb, teljesen fals az irányithatóság 😞
Forza.

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
láttad a flatout bonus gamejeit ??? simán meg lehetett volna valositani ...
mi köze a fizikának az irányitáshoz ? a flatout pl bill.rõl perfektöl vezethetõ árkád játék, a fizikája viszont abszolut fun!!
Forza.
na, annak a játéknak a köritését szeretném látni flatout szintü fizikával és látvánnyal, mondjuk LFS netkóddal .... az lenne a perfekt játék 😊 és lenne benne egy árkád (flatout pro mod) és egy szim kapcsolo (nr2003 😄 ) .... kész.
amugy a graf egyre kevésbé tetszik nekem 😞 sötét és pl az árnyék egyáltalán nem látszik a kocsin.. alapdolgok hiányoznak a látványbol 😞 és erre kellett éveket várni??? mégis mivel tököltek ennyit ? 😄 lehet, h kevesen csinálták ... csak erre tudok gondolni 😊
Forza.
Hogyan kell elindítani a demót? Nekem "A required security module can not be activated. This program can not be executed"-ezt írja. Ha valaki tudja vagy privátban vagy ide írja be!
Elõre is köszönöm!!!
PS3 ID: SDani456
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha valaki(k) ki mer(nek) állni ellenem este 8 után, küldök egy szerver-címet.
Ja, és higyjétek el, elég a gépágyú meg a rakétavetõ.
jó lenne ha itt is tenninek lövöldözös részbe nagyobb pályákat meg felvehetõ fegyvereket és akkor ez is királyságos lesz😄DD
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
thx
Ami a FlatOut-ot illeti, nagy marha aki hozzá hasonlítja.
Az egy roncsderbi. Hozzáteszem nagyon jó.
Ebben viszont van pár új dolog: a holdtheflag, a tictacbumm 😊, és a legjobb: deathmatch (jó, tudom itt máshogy hívják)
Akiknek ezek nem tetszenek, oké, akkor ne játszák.
De ne jöjjenek ide savazni, hogy ilyenszar olyanszar.
A törésrõl annyit, hogy ha figyelnétek, látnátok a beállításokban a low,medium,high-törésmutatókat. Csak a demoban még nem engedi állítani.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
azért a flat-out egy kis kötött pályán mozog, ez meg nem. itt lényegesen nehezebb lett volna összehozni a rengeted bomló sztáffot. fõleg, hogy szerkeszthetsz is saját pályát. de inkább az lehet a dologban sztem, hogy zabálta volna a vasat (talán). mondjuk legalább azt megcsinálhatták volna igazán, hogy az elpilledt alkatrészek ne bújkáljanak a föld alá:/