1975
Crashday-.png I
  • Maxtreme
    nekem eddig ez a max:

• Rolesz
    Valaki linkelje már légyszives be a save game-jét az enyém nem birja karierbe az első pályát ha valaki belinkelni aki karierbe a 2. pályán áll nagyon megköszönném esetleg a képfeltöltés.hu ra is felrakhatja csak nevezze át jpg re nagyon kösz hello!Há nem jön ösze a linkelés privátba adok helyet!
  • zoltang
    Securom_loader V1.1 - NEW VERSION
    Description: AntiBacklist-fixer. Made by someone This is an updated version -- 02/21/2006
    Itt!
  • Golyo69
    de ez nem Long Jump :)ha nem bombás
    long jumpba csinálj rekordot
  • GazVezir
    No, nálam is elindult, köszönöm a segítségeket!

Nos, akkor itt a rekord :)

• Golyo69
    Long Jumpba tegye be vki ha nagyobbat ugrik :)
  • Lazlo
    Na mara nekem ennyi elég volt :) jó éjt mindenkinek aztán nem csalni és beleszerkeszteni a képbe mint 1esek :D
  • Golyo69
    az első 6 ugrásom is nagyobb mint 331 m :)
  • Golyo69
    tessék :) már meg is döntöttem :)
  • Lazlo
    oksi :) én megpróbálom megdönteni a tied de valaki az enyimet is megdönthetné :)
  • Soundmaker
    Mondom .. a nem a long jumpban van ez... van egy másik ugratós rész ahol el kell érni a rámpát még mielőtt a bomba felrobbana a kocsiban.. aztán a levegőben robbansz és az is segít távolabbra esni (néha) .. aztán még a csúszásért kapsz plusz métereket.. így jön ki a 634 :D még próbálkozom hátha összehozok egy nagyobbat.. 800 m a pálya szerintem
  • Lazlo
    jah nem szart töltöttem fel :( sorry
  • csabush
    ez érdekes...felmásoltam az exe-t ami a cdn volt, tudjatok csak így simán rajta volt, elindítom és most amiatt sírt h emulator detected....egyszerűen nem tudom(és most már nem is akarom)megérteni
  • Lazlo
    Nemtom hol a rákba ugrotok ti 600akat én sima long jump alap kocsi stb ugrottam ezt.
  • Soundmaker
    AMúgy ezeket a pontok a bombás ugratásból vannak ..a sima long jump mini gamesben nincs is 500 m hosszú a pálya :D
  • Seth
    hátő...no comment
  • Soundmaker
    Hehe nem vagyok VIP tag szal a képek minőségén ne csodálkozzatok
  • Soundmaker
    Csakhogy én is mutassak! :D

Ja és egy No Comment kép:

• csabush
    yeah, zone alarm rákérdezett h indíthatja e erre kifagyott:)100 ból egyszer majdnem elindul de mégse
  • csabush
    ugyanezt írja, pont most csináltam.....nem tudom mi lehet
  • Lazlo
    Csabush próbáld ezt:BWT amikór elindítod a daemont és kiválaztod az image filet ott ne arra menny hogy all files hanem a legfölsőre hogy all images és ott csak a BWT fogja felismerni aztán securom elindítod ott beállítod hogy daemont használsz ott is BWT filet jelölöd ki neki es start game :)
  • JohnnySmith
    Annyira idegesít az irányítás, az elbaszott carier alatt lehet kurvára érezni hogy mennyire elszarták :((( pedig nem lenne annyira gáz a játék, de ez a szar irányítás sajna megöli...
  • csabush
    na most bemountoltam a legnagyobb a BWT-t amit elméletileg kellene, és már reménykedtem, mert forgott a kicsi cd ikon, de nem, ugyanaz.....
  • csabush
    registrybe csináltam olyat h loacal machine system, mounted drives jogainal a rendszergazdáknál megtagadtam az olvasást..ekkor ezt az üzit kaptam amit már beírtam, most kiszedtem és azt írja wrong cd/dvd inserted....elegem van:D
  • csabush
    basszátok meg, nektek mér megy?:D
  • Lazlo
    hogy a rákba ugrassz ekkorát?:DDDD turbina van a kocsid végén?:DDD vagy csit?:D
    én most nyomtam egy kis stuntot neten :)nem nagy szám de nagyon teccik a játék :)
  • csabush
    Nem megy így se
    ugyanaz az üzenmet, lassan feladom...
  • báttyó02
    ezt meg hogy a faszba?
  • báttyó02
    500at ugyemlékszem
  • Golyo69
    4 ik ugrásra nem is rossz :)
  • Golyo69
    én ennyit!!!
  • Golyo69
    a másik ugrálósba mennyit ugrottál??
  • Golyo69
    én vezet eddig :)
  • eörgs
    fú, naés
  • báttyó02
  • leslieboy
    A gamehez törölni kell minden emulálót!Sd hideot,rsstopot,mindent!Alcohol maradhat,az nekem is fent van!Nekem simán megy a securom loaderrel,és a lentebb írt módszerem bejött az sw eawnál is másoknak
  • csabush
    picsába hihetetlen h nem indul el...elméletileg fear is securom 7es protectel került ki, az is simán ment...sr7stoppal szerintetek mehetne?
  • leslieboy
    Akkor az a gond!Ezt tedd!:
    lényeg az hogy minden olyan programot szedjetek le amit felraktatok csak a deamon maradjon!!! a cureromot meg főleg mert szartse ér!!!!!!

nos töltsétek le a "SecuRom loader"-t.

ha megvan csomagoljátok ki a két fájt másoljátok be a "gameData" mappába. a lényeg az hogy az exe kompatibilitását rakjátok vissza normálisra! bemásoljátok a két fájlt elnindítsátok a "secuRom"-ot és ott megnyitjkátok vele a gém exe-jét, és vojlá már műxik is, ha fentvan a curerom akkor fagyni fog!!!

ha igyse jó szedjétek le a játékot, reboot, rakjátok fel, reboot és csináljátok meg amit leírtam!!!!
    TUTI SIKER!!!
    ui.: a "SecuRom"-ot mindig a játék mappájábol indítsátok ne parancsikonnal mert akkorsem lessz jó!!!
  • Golyo69

• csabush
    curerom van fenn, mi az h más emuláló proggy?csak dt4.03