1975
Crashday-.png I
  • csabush
    ez tök kulturált volt.
  • hen-tes
    kultúráltan :|
  • csabush
    arty te meg elmehetsz és leszophatod apádat
  • arty
    most akkor már itt is csak arról a szájbavert elindulás lesz a téma ?

huzzatok a gumiba az elindul-nemindul baromságokon recskázni :(
  • drop
    tegnap én játszotam egy magyar szerveren sipi néven van it köztetek valaki akki ot volt? az priv be elküldeném a msn cimem
  • hen-tes
    nem :(
  • csabush
    neked megy már?
  • hen-tes
    biztos ez a gond.. D:
  • leslieboy
    Akinek nem indul a game,van még egy tippem!Állítsa át a játék kompatibilítását win2000re,win98ra,vagy win 95re!Volt akinek így indult el!
  • csabush
    :D
    nem teljesen épp valljuk be:P án itt nem tartok, és nem is fogok szal mind1:D
    (jó voltmár h rábasztam a billre, de csak egyszer:P)
  • Gunner
    Akkor bizony monitorral verné a bill, tök mindegy, ilyen embert lekell láncolni ...
  • Maxtreme
    Najah...
    Sztem a srác Hitler leszármazotja lehet:):) Az volt iylen idegbeteg
  • csabush
    szülei helyében beleintegráltam volna a monitorba a fejét
  • Maxtreme
    nemtom, satu hülye vagyok németbü :-D
    Soha nem tanultam német nyelvet (hálisten:))
  • csabush
    csoda h nem rekedt be:)
  • Gunner
    És mit magyaráz? Nagyon vidám lett amikor sikerült neki amit akart :D
  • Gunner
    Nekem is tükörsimán elindult, nem értem nálad mi lehet a baj, részlet kérdése csupán szerintem.
  • Maxtreme
    naja...Van baja nem is kevés...
  • Gunner
    Hát ez már idegi alapon nem kellett volna gép elé engedni, főleg egyedül...
  • csabush
    én se értem bazdmeg, mivel mindent úgy csináltam ahogy kell és ezelőtt kb 15 securom 7 es gémet indítottam el simán...
  • Maxtreme
    Vazze nem értem nekem hogy az istenbe indult el simán. :):) Sokan itt lassan ilyen szinten lesznek a sok szarakodás miatt :D
  • csabush
    huh basszus ebbe fogok belehalni...Most újraraktam a gémet meg minden, erre Original disc could not be found or authenticated. Nah megpróbálok egy restartot aztán befejeztem
  • csabush
    securom loadert, cureromot, mindent, nekem is deamon 4.03 am van, de 4.0 val is ezt csinálja.... Mér nem maradhatott a régi elrejtős védelem a kurva életbe:D így is úgyis jelentős veszteségeket termelünk azzal h letöltjük, legalább könnyebb védelem lenne rajtuk

CureROM
    SecuROM Loader
  • Bruce007
    Működiik
  • quack
    fasza játék de hihetetlenül ratyi az irányítása (ocska autónál ha 10mpig nyomom a kanyarodast akkor meltoztatik kanyarodni, fasza kocsiknál viszont úgy kicsúszik h korrigálni lehetetlen) és ez egy autos gammanal hat eleg sokat szamit...így nincs kedvem unlockolni a faszás cuccokat amiket karrierben szerezhetnék csak, mert ott egy csomó ilyen versenyzős....
  • Bruce007
    Milyen progit és honnan?
  • csabush
    én már minden szart megpróbáltam elegem van... registry be is belepiszkáltam, a jutalmam csak egy másik hibaüzi volt...kész feladom
  • Gunner
    curerom 1,3b

állandóan kihajigál a multiplayerből a gamma, valami fájlt állandóan nem talál, de mindíg másikat... fura...
  • Bruce007
    Skacok ti mivel indítottátok el? Daemon 4.03 mam van és észreveszi a virtuális drive-ot a játék..
  • CCSCsibe
    kéne magyar szerver!!
  • Gunner
    Gyertek már netre játszani! Kiba jó :D
  • Wanille
    Igen, nekem is, van amikor csak a pályatöltésnél tűnik el a kép.

Én semmi különöset nem csináltam, csak mikor betöltötte, nyomtam 1 entert, és a versenynél már okés volt, utána már nem volt gond vele. Ezt minden indításnál eljátsza 1x.
  • dscholtz
    Hali!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy van közületek olyan esetleg, aki még GF4Ti4200-zal nyomja? Mert nekem azom van, a legújabb driverrel és az introk után egyszerűen szétesik a kép.
    Az infoban azt olvastam hogy elméletileg futnia kéne rajta...
    Vmi tipp esetleg?
  • CCSCsibe
    lenne egy kérdésem! hogylehet a crashdayben multiban ha te csinálsz servert kidobni az embert?? mer ha pl lefagy és nem disconnetcál akkor bármeddig várhatunk! köszi előre is!
  • Gunner
    Majd ha te is ekkorat ugrassz, akkor te is fogadok dagadni fogsz a büszkeségtől és berakod a baszom nagy képedet :D

• hiba
    baz mekkore kepeket raktatokbe csak ezert hogy megenzzuk 666m-t ugrottatok, eleg lett volna kivagni a meglelo reszt es berakni, ne legyetek mar EKKORA LUZEREK...
  • Gunner
    Nagyon kajak kis game ez, 60fps-el fut lazán 1280*1024 full graf-fon :D
  • Lazlo
    Na lemértem a pályát kb ilyen hosszú pont a végébe csapódtam be:D
  • Lazlo
    Na akkór mondom a rekordod bombásban és long jumpban :)Vagy is inkább mutatom
  • Maxtreme
    Csináltam pár képet :)