1975
-
#774 ez tök kulturált volt. -
#773 kultúráltan :| -
#772 arty te meg elmehetsz és leszophatod apádat -
#771 most akkor már itt is csak arról a szájbavert elindulás lesz a téma ?
huzzatok a gumiba az elindul-nemindul baromságokon recskázni :( -
#770 tegnap én játszotam egy magyar szerveren sipi néven van it köztetek valaki akki ot volt? az priv be elküldeném a msn cimem -
#769 nem :( -
#768 neked megy már? -
#767 biztos ez a gond.. D: -
#766 Akinek nem indul a game,van még egy tippem!Állítsa át a játék kompatibilítását win2000re,win98ra,vagy win 95re!Volt akinek így indult el! -
#765 :D
nem teljesen épp valljuk be:P án itt nem tartok, és nem is fogok szal mind1:D
(jó voltmár h rábasztam a billre, de csak egyszer:P) -
#764 Akkor bizony monitorral verné a bill, tök mindegy, ilyen embert lekell láncolni ... -
#763 Najah...
Sztem a srác Hitler leszármazotja lehet:):) Az volt iylen idegbeteg -
#762 szülei helyében beleintegráltam volna a monitorba a fejét -
#761 nemtom, satu hülye vagyok németbü :-D
Soha nem tanultam német nyelvet (hálisten:)) -
#760 csoda h nem rekedt be:) -
#759 És mit magyaráz? Nagyon vidám lett amikor sikerült neki amit akart :D -
#758 Nekem is tükörsimán elindult, nem értem nálad mi lehet a baj, részlet kérdése csupán szerintem. -
#757 naja...Van baja nem is kevés... -
#756 Hát ez már idegi alapon nem kellett volna gép elé engedni, főleg egyedül... -
#755 én se értem bazdmeg, mivel mindent úgy csináltam ahogy kell és ezelőtt kb 15 securom 7 es gémet indítottam el simán... -
#754 Vazze nem értem nekem hogy az istenbe indult el simán. :):) Sokan itt lassan ilyen szinten lesznek a sok szarakodás miatt :D -
#753 huh basszus ebbe fogok belehalni...Most újraraktam a gémet meg minden, erre Original disc could not be found or authenticated. Nah megpróbálok egy restartot aztán befejeztem -
#752 securom loadert, cureromot, mindent, nekem is deamon 4.03 am van, de 4.0 val is ezt csinálja.... Mér nem maradhatott a régi elrejtős védelem a kurva életbe:D így is úgyis jelentős veszteségeket termelünk azzal h letöltjük, legalább könnyebb védelem lenne rajtuk
CureROM
SecuROM Loader -
Bruce007 #751 Működiik
-
#750 fasza játék de hihetetlenül ratyi az irányítása (ocska autónál ha 10mpig nyomom a kanyarodast akkor meltoztatik kanyarodni, fasza kocsiknál viszont úgy kicsúszik h korrigálni lehetetlen) és ez egy autos gammanal hat eleg sokat szamit...így nincs kedvem unlockolni a faszás cuccokat amiket karrierben szerezhetnék csak, mert ott egy csomó ilyen versenyzős.... -
Bruce007 #749 Milyen progit és honnan? -
#748 én már minden szart megpróbáltam elegem van... registry be is belepiszkáltam, a jutalmam csak egy másik hibaüzi volt...kész feladom -
#747 curerom 1,3b
állandóan kihajigál a multiplayerből a gamma, valami fájlt állandóan nem talál, de mindíg másikat... fura... -
Bruce007 #746 Skacok ti mivel indítottátok el? Daemon 4.03 mam van és észreveszi a virtuális drive-ot a játék.. -
CCSCsibe #745 kéne magyar szerver!! -
#744 Gyertek már netre játszani! Kiba jó :D -
Wanille #743 Igen, nekem is, van amikor csak a pályatöltésnél tűnik el a kép.
Én semmi különöset nem csináltam, csak mikor betöltötte, nyomtam 1 entert, és a versenynél már okés volt, utána már nem volt gond vele. Ezt minden indításnál eljátsza 1x. -
dscholtz #742 Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van közületek olyan esetleg, aki még GF4Ti4200-zal nyomja? Mert nekem azom van, a legújabb driverrel és az introk után egyszerűen szétesik a kép.
Az infoban azt olvastam hogy elméletileg futnia kéne rajta...
Vmi tipp esetleg? -
CCSCsibe #741 lenne egy kérdésem! hogylehet a crashdayben multiban ha te csinálsz servert kidobni az embert?? mer ha pl lefagy és nem disconnetcál akkor bármeddig várhatunk! köszi előre is! -
#740 Majd ha te is ekkorat ugrassz, akkor te is fogadok dagadni fogsz a büszkeségtől és berakod a baszom nagy képedet :D
-
#739 baz mekkore kepeket raktatokbe csak ezert hogy megenzzuk 666m-t ugrottatok, eleg lett volna kivagni a meglelo reszt es berakni, ne legyetek mar EKKORA LUZEREK...
-
#738 Nagyon kajak kis game ez, 60fps-el fut lazán 1280*1024 full graf-fon :D -
Lazlo #737 Na lemértem a pályát kb ilyen hosszú pont a végébe csapódtam be:D
-
Lazlo #736 Na akkór mondom a rekordod bombásban és long jumpban :)Vagy is inkább mutatom
-
#735 Csináltam pár képet :)