Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ezt tudja a géped és a játék is ennyi
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Köszönhetjük SONY-nak, és ATARI tudatlan embereinek.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mas. Indits egy regeditet, es keresd meg a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecuROM\!CAUTION! NEVER DELETE OR CHANGE ANY KEY" kulcsot. Asszem lefele gorbul tole a szad szele, draga vérem. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja, a Crashday nem kepregeny jelleggel futott, hanem inkabb festmeny szeruen: A rajt elotti visszaszamlalas kb 20 masodpercig tartott. Lehet, hogy oregszem, de egyre kevesebb jatek erdekel annyira, hogy inkompetens fejlesztok helyett melozzak, es bosszankodjak a bughegyeken, meg a sumaksagokon.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
igaz kicsit lehetne nehezebb és kicsit lehetne nem ennyire bugos.. dehát ataritól ezmár egy nagyon jó gém a driver 3 bugparádé után😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
faszán optimalizálták, minden fullon, megy faszán 😊
a demo alapján sokkal inkább a gyilokon van a hangsúly nem pedig a versenyzésen, ami nagyon bejön 8)
és ráadáasul gyönyörû 😮 minden maxon, veriháj minden, egyszer nem szaggatott be, és nagyon szép tényleg 😮
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
- Szerintem is teljesen mind1, hogy honnan töltöttem le.
- _Atti_: hol vban ez a mounteddevice a registryben?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Valaki mondja meg nekem, hogyan lehet beíndítani a demót. Kérem.
Elõre is köszönöm!!!
PS3 ID: SDani456
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Next PC upgrade: 2022
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Honnan töltötted le?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azt a védelmes szarságot írja ki.
de ha 1600-ra gondolsz, akkor akkora nincs, igazad van
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy nekem tetszik a játék, lehetne kicsit pixeldúsabb, de így több embrenek fut a gépén, szóval ez a kompromisszum sztem ok, nekem a látvánnyal nincs bajom, nekem tetszik szóval full árkád eddig, de az nem baj, jól lehet szórakozni 😉
Pár kép: az elsõn pont egy rakétabecsapódáskor készült 😉

Akinek nem indul a demo, töltse le inkább innen:
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4736
Ez mûködik.
Ha valamiért mégsem, akkor a gépben van a hiba.
(ati 9550-nel - 256Mb - például megy)
remélem crashday nem jár igy ... vicc, h ott a multia demoban, csak éppen a master szervert b*sztak elinditani, h játszhassunk 😞
Forza.
de mostmár...FlatOutNet 1.3!!!
gyertek játszani neten!!!! 😄DD
FlatOutNet 1.3
egy shot, igaz ez még csak az 1.1 😊 de nemsok különbség van küllemre...
vagy viperrel árkád módban mentél ? bár az ottani árkád a mai felhozatalban már szim lenne 😞
amugy, ezekben nagyon korrekt kis fizika volt, szal láthatod, nem ezen mulik 😛
és akkor egy "johir" a köcsög securomrol: hasonloan a starforce driverhez, ez a game meg egy örökké futo secu7 szervizet rak a gépre 😞
Forza.