Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok nalam szaggat mint az allat meg kormanyozni sem lehet a konfigom P4 3GHz 1 GB ram es Radeon 9700 PRO azert egy kicsit idegesit hogy mi kozben a FEAR a NFS-MW a QUAKE4 vigan elmegy eleg nagy reszletsseg mellet ez alig docog.
faszom.. Egyszer sem nyertem még az ugratgatós pályán.. Mostmár 10-20 ezer pontokat el tudok érni.. Hogy a rákba csinál a gép vmikor 40 et?
geri15
mert kibaszott n00b vagy
és ezt tudja a géped és a játék is ennyi

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Csuhai G
CTRL+ALT+DEL -> folyamatok -> kijelölöd -> folyamat leállítása

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

arty
mert nem olvasol vissza

Forza.

KapuBen
ha a demot el akarom indítani miért írja ki ezt:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
hogy kell ezt a UAService7 izét kiiktatni?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

geri15
zsír vagy

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Csuhai G
<#taps>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

KapuBen
töltöm a demot

LAMBORGHINI THE BEST CAR

TothLaci
Egy ilyen szánalmas másolásvédelemmel még nem is találkoztam. Hogy még Total Commmanderrel is alig bírtam kitörölni a SECROM fájlokat, és a registry-ben még ott van az a érvénytelen kulcs. Ez már majdnem VÍRUS egy DEMO változatú játékban...

Köszönhetjük SONY-nak, és ATARI tudatlan embereinek.
Konzolhoz is van már billenyûzet és egér, sõt xbox-hoz van olyan átalakító ami a pc-s billenyûzet és egér használatát is lehetõvé teszi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Jajj, draga gyermekem! A mindenhol eddig ketto, csak mind a ket helyen megjelentel arcolni. A PC-vel eleg jol elboldogulok, nem is tegnap kezdtem. Ellenben mar nincs kedvem buheralni, hogy elinditsak valamit, ami aztan jo ha ket-harom oraig lekot. A konzolon ellenben mar gondolkodtam, csak a kedvenc stilusaim nem nagyon vannak konzolra(Bar az FPS-eket most egyre inkabb eroltetik, de az is hulye, aki ilyesmit megprobal konzolos kontrollerrel jatszani.).

Mas. Indits egy regeditet, es keresd meg a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecuROM\!CAUTION! NEVER DELETE OR CHANGE ANY KEY" kulcsot. Asszem lefele gorbul tole a szad szele, draga vérem. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Istencsászár
jobban teszed ha inkább konzolt választod csak sírsz mindehol, mindig valami bajod van szvsz pc nem neked való...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ugy latom ez a het nalam nem az autos jatekok hete. A heten mar felbosszantottam magam a Track Mania Nations eroszakoskodo vedelmi rendszeren, ami miatt anelkul toroltem le csori jatekot, hogy kiprobaltam volna, most meg a Securom sunnyogott fel a gepemre a Crashday demojaval. Raadasul a jatek uninstallja utan is megprobalta magat a gepemen felejteni. Az egyik registry bejegyzes nagyon trukkos, mert a regedit mar attol sirva fakad, ha csak megprobalok ralepni az adott bejegyzesre.

Ja, a Crashday nem kepregeny jelleggel futott, hanem inkabb festmeny szeruen: A rajt elotti visszaszamlalas kb 20 masodpercig tartott. Lehet, hogy oregszem, de egyre kevesebb jatek erdekel annyira, hogy inkompetens fejlesztok helyett melozzak, es bosszankodjak a bughegyeken, meg a sumaksagokon.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

_Atti_
localmachine/system

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Zetorg
ááá, én hajnal fél 3-kor töltöttem le, csak belenéztem.. 😊

Istencsászár
szarrá untam már a demot jöhetne a full😊
igaz kicsit lehetne nehezebb és kicsit lehetne nem ennyire bugos.. dehát ataritól ezmár egy nagyon jó gém a driver 3 bugparádé után😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zetorg
tök jó lett a gém, csak azt sajnálom, hogy nagyon árkád 😞
faszán optimalizálták, minden fullon, megy faszán 😊

quack
fasza game!
a demo alapján sokkal inkább a gyilokon van a hangsúly nem pedig a versenyzésen, ami nagyon bejön 8)

és ráadáasul gyönyörû 😮 minden maxon, veriháj minden, egyszer nem szaggatott be, és nagyon szép tényleg 😮

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

- Szerintem a Crashday.exe-bõl indul ez az UAService7 nevû szarság. Legalábbis, amikor elindítod a crashday.exe-t, akkor töltõdik be, és ha kitörlöd futó folyamatok közül, illetve a system32-bõl, akkor a crashday.exe újbóli indításakor újra ott lesz mindkét helyen...
- Szerintem is teljesen mind1, hogy honnan töltöttem le.
- _Atti_: hol vban ez a mounteddevice a registryben?

Carlos
Zsír gáma!!!

Þór vígi þessi rúnar

hogy lehet eltávolítani az 50es limitet?
KG21
megnéztem registryben honnan fut, kitöröltem a kulcsokat, meg magát az exe-t is (system32 mappában volt)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

_Atti_
Gondolom a securitys dolog miatt nem indul..biztos valamelyik játék védelme miatt megtagadtad a regeditben a mounted device fülnél az olvasást.. azt állítsd vissza és már megy is.

SD456
Szevasztok!

Valaki mondja meg nekem, hogyan lehet beíndítani a demót. Kérem.

Elõre is köszönöm!!!

PS3 ID: SDani456

_Atti_
hgy lõtted ki? nekem nem engedi

arty
teljesen mind1, honnan szeded le ...

Forza.

k8bal
én is onnan szedtem és simán megy!!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

grebber
Fasza ez a game.Igaz még nem sikerült elsõnek lenne se a lövöldözésben se a pontozásosnál 😞

Next PC upgrade: 2022

KG21
jó hogy mondtad, most hogy azt kilõttem a háttérbõl egyszerre tök szépen kezdett futni a játék, elõtte játszhatatlanul szaggatott.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Alexease
Arra azert figyeljetek, hogy a SecuRom eleg genyo, folyamatosan fut a hatterben Service-kent, meg uninstall utan is (UAService7.exe).
Hardwired-rõl.

Honnan töltötted le?

Nem megy. Abban egyébként ugyanaz van, mintha az ikonra kattintva indítanám.

M@TriX
atari.bat?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

VAN VALAKINEK ÉRTELMES ÖTLETE A DEMÓ ELINDÍTÁSÁT ILLETÕEN???
Azt a védelmes szarságot írja ki.

M@TriX
nálam 1280x1024 (LCD) a legnagyobb felbontás
de ha 1600-ra gondolsz, akkor akkora nincs, igazad van

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
akinek nem indul a demo az az atari.bat-ot indítsa el, nekem az volt a gond.

amúgy nekem tetszik a játék, lehetne kicsit pixeldúsabb, de így több embrenek fut a gépén, szóval ez a kompromisszum sztem ok, nekem a látvánnyal nincs bajom, nekem tetszik szóval full árkád eddig, de az nem baj, jól lehet szórakozni 😉
Pár kép: az elsõn pont egy rakétabecsapódáskor készült 😉

Magnum PI
Nálam van a hiba vagy tényleg 1280x768 a legnagyobb felbontás?

Akinek nem indul a demo, töltse le inkább innen:

http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4736

Ez mûködik.

Ha valamiért mégsem, akkor a gépben van a hiba.
(ati 9550-nel - 256Mb - például megy)

ati 9500-el ne is próbálja ki senki, szaggat min grafikán 800x600-ban is

arty
flatoutra soxor ránézek, de csak ritkán sikerül gamelni 😞

remélem crashday nem jár igy ... vicc, h ott a multia demoban, csak éppen a master szervert b*sztak elinditani, h játszhassunk 😞

Forza.

mucsácsó
naszóval...hülyeségeket beszéltem, én sem tudtam, de 2 hónapja még csak FlatOutNet 0.4beta volt! 😄
de mostmár...FlatOutNet 1.3!!!
gyertek játszani neten!!!! 😄DD
FlatOutNet 1.3

egy shot, igaz ez még csak az 1.1 😊 de nemsok különbség van küllemre...
matyi08
a többi játéknál nem csinál ilyeneket, pedig elég sokat játszok...

Istencsászár
simán megy semmi baja😊)

Cserélj drivert, vagy próbld ki más játékkal...
arty
na, a viper etalon szim számomra is, ne legyél már béna, h azokután a CRC vel nem tudsz menni! (amugymeg, miért nem veszel egy kormányt??? 😊 ) scct is etalon, de az már csak kormánnyal az igazi...

vagy viperrel árkád módban mentél ? bár az ottani árkád a mai felhozatalban már szim lenne 😞

amugy, ezekben nagyon korrekt kis fizika volt, szal láthatod, nem ezen mulik 😛

és akkor egy "johir" a köcsög securomrol: hasonloan a starforce driverhez, ez a game meg egy örökké futo secu7 szervizet rak a gépre 😞

Forza.