Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elnézek a távolba és nem látok semmit egy két házon kivûl meg a jó kis ködösítés efekt😞 dombok vannak😊
itt úgy szint... kopár és egyhangú az egész
na meg ez, autóm csilloog villog a táj meg egy okádék egy színû legalább pár fûszálat meg egykét tulipánt vagy valamit oda bökhettek vólna mert ez így nagyon gyengusz
na meg ez hol vannak a fények árnyékok stb...
alapjába véve nekem az egész olyan 1 színünek és 1 hangúnak tûnik nincsenek színek 2006-ban azért nem így kéne kinéznie egy játéknak ennél sokkal komolyabb grafikát láthattunk a gta-ba ha csak az autós részét nézzük amirõl nem is beszélve, hogy nem kis terepeket és nem kevés autót és embert mozgatott egyszerre... flatout meg gyönyörû színekben pompázik
és sztem ezek elég ocsmány képek róla....
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
amúgy sztem nem olyan rosz ez de majd ha megjelenik a fullos akkor már többet lehet róla mondani mert ebbõl a demoból én túl sokat nem igazán tudtam leszûrni max a grafikát ami sztem nem a legjobb de elmegy
remélem nem követték el azt a hibát hogy ott van sok játékmód és igazábolt mindegyikhez lesz kb 2 pály azt joccakát mert akkor lehúzhatják a wc-n
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Na mind1, én ezt eleve ilyen örjöngõs gammaként kezeltem és nem okozott csalódást.
De azert eleg lehangolo nehany dolog benne. Pl. hogy a fuggoleges falon kenyelmesen felmaszik es ha kell meg is all ameddig csak kell😊)))
CrashDay_falmaszo (AVI, DivX6, 800kbyte)
😊)) Probaljatok ki😊)
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
de flatoutban vanahogy télleg realisztikusabb a törés..
fõleg majd a FlatOut 2, de még az elsõ része is megállja ma a helyét minden tekintetben szerintem 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ez a béna securom7 védelem miatt lehet!
---------------------------------------------
nem annyira rossz a game, de a flatout szintje mellett sehol sincs 😞 fizika szinte nincs, a törés elég egyszerü, mert kb. elsõre rommá törik, ám az irányitást még annyira sem befolyásolja, mint a flatoutban 😞 árkádos, de a trackmanianal 1 pici fokkal jobb és nem szellemkocsik versengenek.
dítmecs tetszik, az szvsz rendben van.
üsszességében kihagyott ziccer, álá FO 😞
Forza.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
nekem nem indul el: A required security module can not be activated. This program can not be executed.
vki segítsen pls! thx!
Thrash \'Till Death
kepek
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
www.six4one.com
Thu Jan 26 15:51:47 2006
Apache/2.0.49 (Linux/SuSE)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Csinálj akkor!

töltöm HW-rõl (FTP!) nekem 170-nel jön pedig 250-nel szoktam szedni! nah mind1 az FTP átka! =DD
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Gyertek! 😄