1975
-
#694 ha tunnék vele jáccani...talán tudnék segíteni -
#693 Curerom, vagy valami emuláló progi van fent?Mellesleg valakinek ötlet a #680ra? -
#692 és az a legvicesebb h a sw battlefront 2 ugyanilyen védelemmel sd4hide al is ment, szal erről ennyit -
#691 bocs securom loader el ezt írja:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Hiába állítom át a kompatibilitást ugyanezt írja
-
#690 nekem is :c -
#689 hát az jó, nekem istennek se akar elindulni... -
#688 a havernak is mondtam hogy mekkor játék!! letölötte és neki se ment a semmivel!!
Aztéán mondtam próbálja meg Securom loadert mert hogy vkinek ezzel megy és akövetkező üzenete ez volt!!
pl nekem!!
és most is játszik vele!! ez kb 5 perce történt :)
-
#687 próbáltam ugyanez az üzi:( -
Lazlo #686 Ki mennyit ért el long jump ba? :)
-
#685 SecuRom loader -t próbáltad már??? -
#684 de virtual cd hide nál csak egy exe van, azt érzékeli?
Original disc could not be found or authenticated. <-- ezt írta
-
#683 nekem DTools 3.47 + az az anti securom progi amit vki ide belinkelt (köszi)
elindul és semmi baja (kopp kopp)...mással nem próbáltam -
#682 Hi!
Vki próbálta már kiírni Blindwrite-al és úgy kipróbálni h műxik-e? Mer nálam se műxik semmivel se, pedig több gépen próbáltam:((( na azé még erőlködök hátha sikerül, bár amiker írtok róla, már nem sok kedvem van hozzá:( -
#681 azok nem kellenek!! csak a CureROM_130b_Setup !!
A többi ne is legyen gépeden!!
Én is kb 20-25 percet szórakoztam vele és itt mondték hogy midnen ilyen progit*---- Virtual CD Hide Anti balx le kell törölni!!
És nekem mostmár tökéletesen működik!! -
#680 Nekem más problémám van!Ha a replaynél elkezdem válltogatni a nézeteket,meg a slow motiont,egy idő után eltűnik a játékban látott törés a kocsiról,és utánna minden törés nélkül mutatja a replayben,bármit teszek!Mi lehet a gond??:S
Mellesleg a game nagyon is jó!Kimondottan szórakoztató!:D -
#679 :CC -
#678 ugyanez
-
#677 pontosabban így, kilehet másolni:
A required security module can not be activated. This program can not be executed. -
#676 most meg azt írja hogy the requied modul couldn't be activated... -
#675 ugyan ezt írja nekem is, pedig már sok féle képpen próbáltam elindítani, sr7stoppal is, sd4hida-al is, curerommal is, daemon tools 4 van fenn -
#674 de antiblaxx az más:) meg neked mákod van, de nekem vagy ugat a protection miatt vagy az original disk hiánya miatt, elegem van
eddig minden securomos gémet eltudtam indítani -
#673 Én nemszedtem semmit a registry ből!
csak letöröltem az Anti Blaxot!! és megy a Játék :)
-
#672 1ébként azért ez durva:
Hát nem túl nagy a game sőőőt.
Ami tetszik:
- Zene
- Kocsik kidolgozása
- Törésmodel (még ha messze is áll a realitástól)
- A modok
- Vasigény
Ami nem:
- Az irányíthatóság
- A semmiből előtűnő falak
- Kevés választható autó
Összeségében el lehet vele lenni, de semmi Xtra. Azért ennyi év fejlesztés után sokkal többet vártam volna.
Mondjuk az ATARI-tól nem nagyon kell minőségi cuccról álmodni:) -
#671 örülök ha magamnak tudok pénzt keriteni iylen dolgokra buzikám nemhogy még neked adjak :D -
Peti1 #670 köszi a választ :) -
#669 ugyanez a problem
anno futattam virtual cd hideot de nem tom hol tudom kiszedni registryből.... -
#668 az én problémámra nem tudtok javasolni valamit?
felraktam deamon-nal a játékot, elinditanám simán, akkor jelzi, hogy fut a deamon és hogy ez így nem lesz jó
curerommal és loaderrel pedig : Original disc could not be found or authenticated.
-
#667 lazsi te nem vagy normális:D amúgy tényleg a 9700 akkal van gondja, nem azzal h nem használja a ramod. -
#666 vigyázz minjá te is megkapod:)
/amúgy thx/ -
#665 Olvastam valahol hogy a game nem szereti a R9500-at és a 9700-at sem.. :/
Hogy miért kérdezd a programozók(?)tól :) -
lazsi #664 Nah időközben kiderült mi a probléma. Az, hogy szarul van megírva a játék. 1giga ramom van de ez a szar csak 150-200megát használ és a vinyót kerregteti. Hallani ahogy seekel a vinyó. AZtán a vinyótol nem jut elég adathoz, mert teli a vinyó azt a játék filejai össze vissza vannak rajta.
Amúgy baromarcú adjál pénzt új gépre ha ilyen faszságokat írsz. NEm mindenki milliomos bazdmeg hogy csak úgy dobálja ki a dolgokat. -
#663 #662 -
#662 dobd ki a géped-.- -
#661 #654 - ezzel?
ugyan ezt írja :\ -
Zsoldos #660 a loaderrel sem megy? -
Zsoldos #659 Sok konfig van amin szarakodik. Es ott hiaba csinalod azt ahogy levan irva, nincs kesz. -
#658 én is megcsináltam képzeld :|
"Original disc could not be found or authenticated." - ezt kaptam -
lazsi #657 VAn a rákot. Bug van a kódban. -
#656 nemértem amugy mit kell ezzel az inditással szarakodni :|
érdekes nálam sose semmi játékkal nemvolt iylen inditási gondom,ahogy levan irva megkell csinálni és kész :| -
Zsoldos #655 kell=nemkell:)