Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez van "Pc-s játékoknak leáldozott". Megbántam hogy letöltöttem. Pfejj
Egyenlõre ennyi. Be kell állítanom, hogy világosabb legyen... utána rakok be képeket.
Megy a játék a Daemon-tools honlapján az AntiSecurom, vagy securomloader nevû progijának a használatával! A használata pedig nem szorul magyarázatra!
Forza.
annó pl. az 1nsane is kisebb méretû volt a "kortársainál"
A játék Securom 7-es, remélem hamar lesz hozzá crack!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
2006-02-23 PC Game ISOs Crashday (c) Atari *CLONECD* CLONECD 40x15 MB
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
lehet majd leszedni ???? PLZ
<#help>#help><#email>#email><#nemtudom>#nemtudom>
Destiny. The design is clearly ancient.
Aranyba ment a versenyzõs, karosszéria nyúzós, kaszkadõrös Crashday! Trálálá-lá-á-á... pontosabban a világ egyes pontjain. Görögország, Szerbia-Montenegro és Dél-Afrika lakosai már kedvükre tarthatnak össznépi Crashday váró ünnepélyt, a világ többi országának játékosainak azonban további hosszú heteket kell várnia
remélem angol nyelven jelenik meg hogy a warez se késsen
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
akár arra is lehetne mondani 😄
na de mindegy, akkor faszom tudja, ti vagytok a nagyeszek 😄😄D
Lenne egy kis gondom(gondolom egyedül vagyok vele<#wow2>#wow2>)
Természetesen nem indul el a játék de szerintem nem a védelem miatt.
Elindítom,bejön egy ablak(tök fekete)alatta megy a zene autóhang(gondolom intro)de semmit nem tudok vele csinálni.CTRL+ALT+DEL...két alkalmazás kötödik a játékhoz.névszerint:"CrashDay 1.996" és egy "black" nevezetü program.Ha "black"-et leállítom kb. 5mp-ig látható az ablakban az intró...
Van valakinek valami tippje hogy mi lehet a gáz??
Elõre is köszi!
Ja:Asus alaplap,P4 3Ghz,Ati Radeon 9600Pro(talán ez a gond)2x512Mb DDR(Samsung)
Elõre is köszi!
egy már megjelent demóra kiírják a demó megjelenési dátumát ami megmutatja hogy eza demó még megsem jelent szal majd csak késõbb fog megjelenni de a demóban tudom megnézni hogy mikor fog megjelenni a demó???😄DD<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>... jövõböl jött demo😄DD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem szoktak a fejlesztõk "bennefelejteni" másolásvédelmet egy demóban, merthogy teljesen új build-et kell csinálni hozzá.
Az más kérdés, hogy miért nem szedi le az uninstall. (Ez a SecuRom hiábja, nem a MoonByte-é)
Szvsz a GameStar megintcsak a mesteri szintü hozzáértésérõl tett tanúbizonyságot.
Þór vígi þessi rúnar
<2006. február 05. @ 13:03 - Berkenye>2006. február 05. @ 13:03 - Berkenye>
Egyes külföldi fórumokon bukkantak fel olyan pletykák, melyek szerint a nemrég kiadott Chrashday demó olyan másolásvédelmi eljárást tartalmaz, ami az után is a számítógépen marad és mûködik, hogy a programot eltávolítottuk. Ez több kérdést is felvet.
Elõször is minek egy ingyenesen kipróbálható játékdemóba másolásvédelmet tenni? A kérdésre a válasz nyilvánvalóan az, hogy a fejlesztõk egyszerûen benne felejtették. Jóhiszemûségünkbõl kifolyólag másra nem tudunk gondolni...
Másodsorban azonban az, hogy a SecuROM másolásvédelem a program törlését követõen is a gépen marad és aktív (UAService7.exe), azt támasztja alá, hogy bizony nem csak a Star-Force védelemmel vannak problémák...
Több levelet is kaptunk, melyben a demó indításának gondjairól panaszkodtok. Nekünk is problémákat okozott ez. A kiadó, vagy a fejlesztõcsapat egyelõre nem foglalt állást a kérdésben. Thanks Toto.
gamestar.hu
<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>