1975
Crashday-.png I
  • kostka
    ilyen esetekben nem lehetne olyan topikot nyitni külön, hogy pl. "Crashday warez"? és akkor oda írná mindenkit a warezos, "nemindul"-os kommentjeit, ide meg a hasznos dolgokat.
    asszem a GTR-nél így csinálták
  • Gunner
  • Istencsászár
    valahogy éreztem...

/ keresd vissza, tegnap beraktam képeket a curerom beállításairól... /
  • KapuBen
    valaki léccives írja le képekkel hogy hogy kell a CURErom-ot használni
  • KapuBen
    sajna én se tudom elindítani
  • arty
    fasza gyerek vagy ... gondolom a következő kommented arról szól majd, hogy amatőr vagy elinditani ... :(
  • arty
    az a szomoru, h minden autos topik erről szol :( hogy kell elinditani ... a játékról néha unikumként 1-1 hsz, de a fontos, h egymásnak elmondja a sok kis eccerü hülyegyerek, h neki megy e vagy éppen nem megy ...

és akkor én "szopjam le az apámat" :DD ahelyett, h magára ismerne és befogná a pofáját, ha már a játékhoz NEM tud hozzászólni ...
  • Manual
    Ez nagyon bejön! :)
    Nekifeküdtem 12-kor és most léptem ki!
    Még 3 pálya és vége! :)
    Változatos jó kis játék!
    Carmageddon-t nyomtam még így! A régi szép emlékek... :)
  • KapuBen
    LEJÖTT!
  • gplay

• KapuBen
    minnyá lejjön
  • moralosan
    most mondjam azt, hogy már igenis leírták?

[mer' tényleg]
  • moralosan
    "idályig"

amúgy nekem is elindult a cureromos módszerrel, szépen fut, jó kis game.
  • NyMark
    Akinek radeonm 9700 -e van...
    Omega Driver SoftMOD 9800SE.
    És voala 1600x1200 ben FULL grapx is megy...
  • 12346
    én is tc-vel csomizok, és megleltem mind a 4et rögtön^^ ne a tc használókat szidd htxvm:D
  • Rolesz
    HI TI HOL TARTOTOK ÉN MA DÉLUTÁN KEZDTEM EL JÁTSZANIM ADDIG AZ ELINDITÁSSAL SZÓRAKOZTAM:)MOST VAGYOK 54%-NÁL!Ti HOL TARTOTOK?

ui:upsz caps lock ezer bocs
  • grebber
    Hát ki hogy irja ki én az cd-s cuccokat DVD-re irom ugy ahogy van 1az1-be adatként.
  • KapuBen
    jah azok nékül nem lehet kiírni
  • gplay
    Nekem ez nem megy.
  • grebber
    A pár kb-os image fájlokat kurvára meg kell becsülni mert az a lelke az egésznek.
  • gplay
    Csak hogy én is. Ha most sikerül berakni a képet. :-)
  • Lazlo
    had toporzékoljon és sírjon :)én is simán minden játékot elindítottam idályig bármi baja is volt. a blindes imagekhez pls nem értek és nem tudtam hogy 4fileból ál....nekem a winfos commander 6.54van meg és ebben nem kellet segéd tömörítő a kicsomagoláshoz mindíg mindent kicsomagolt és most nem és fingomnemvolt míg 1 torrenten ránem találtam hogy hoppá 4image van és nem 2 lehet hogy az a hiba?és lám tényleg azvolt a hiba :) de én is sírtam és toporzékoltam pedig énsem ma kezdtem :)
  • báttyó02
  • csabush
    többieknek kösz az 5leteket
  • mucsácsó
    valaki legyen szíves egy mentéssel megdobni, köszi szépen előre is^^
  • csabush
    na gyerekek, buzi winrarnak nem mind1 h megnyitásból csomizom ki, vagy jobbklikkel...

Totti már nem azért honnan a picsűából szopjam ki h 3 file helyett négy kéne???Mindenki bwt-t hangsúlyozta, nekem az megvolt, csak a bws nem. Szal a curerom, meg securomos baromságok helyett(mindenki elmondta 5xör ugyanazt), valaki megemlíthette volna ezt is.
    Mind1 lényeg h megy, irányítás szar, graf jó, hamar megunható
  • reaper4
    jéééééé elsőre megy :D
  • Istencsászár
    nem, nem, nemkell érteni hozzá, csak amikor kijön 1 játék és egyből nekiesnek a wareznak és ugyan azt kell csinálni mint a többi játéknál, de megáll az ész és 1 hét mulva is csak azmegy hogy "nekem nemmegy"... ahogy az infoban levan irva az ugy megy, kivéve ha más progi bezavar, de erre is mire rájön addig sír és toporzékol a fórumba...
  • Istencsászár
    hidd el 5 perc alatt megcsinálnám... amikor már a 10. emberke irja azt hogy jaaa hopppá "Nekem hiányzott még 2 fájl a BWS meg a BWT" mer valószínüleg total commanderrel csomagolta ki nem valami normális programmal ami az összes filét kicsomizza, akkor erre nemtudok már mit mondani...
  • quack
    daemon 3.47 + securom loaderrel már próbáltad?
    mert nekem így elindult
    talán...

784-et osztom, ha nem lenne ilyen borzalmas az irányítás meg mondjuk kicsit több beeteg cucc (pl. soksok minigame) lenne benne akkor egy überfasza gém lett vna
  • games4ever
    Hi!

Na végre sikerült elindítanom! Nekem hiányzott még 2 fájl a BWS meg a BWT és azzal meg a Securom loader 1.1-el már megy!

Aztán az örülésből ennyit, mer a gamma...pedig jó ötlet lett volna!
    A grafjával még személy szerint nem is lenne problémám, a törés úgy ahogy van megoldva, a zenéje nekem teccik, de hát az irányítás...az szörnyűűűűűűű!!!! Ez nem tom h sikerült összehozni a skacoknak! El lehet vele jáccogatni, mindenkinek szuverén véleménye h teccik-e neki ez az iránítás, de sztem sz@r!

Na további jó játékot mindenkinek!
  • mucsácsó
    valaki tudna egy mentéssel szolgálni? =/
    nagyon megköszönném!!!
  • Lazlo
    Nem akarlak bántani totti de nincs igazad.
    "vegyék meg vagy vegyenek konzolt aki nem ért hozzá az nemért ne erőlködjön..." ez a mondatod 1 sületlen amrhaság....miért? te is kezdted valahól nem? te is érdeklődtél a számításteknika oly része iránt ami nem ment vagy éppen nem tuttad hogy smint kell......de eröltetted pedig tesem értettél hozzá.....1 idő után meg már értettél hozzá....MIÉRT?mert segítettek....ha nekedsem segítenek tesem lennél sehol ebben a témában....független hogy olvastad vagy tanultad amit tudsz a könyvel való tanulás is segítség hiszen ha valaki értene valamihez és soha nemondaná el hogy sajátította el senem tanítanák és nem írnának róla nem hiszem hogy megtudnánk tanulni....azért mert nem olvasott vissza vagy nem értette meg vagy valami nem jelenti azt hogy nem lehet segíteni neki....attól hogy kiosztod neked lehet hogy könyebb lessz a lekiismereted mert evvel el is intézted a dolgot....1xübb lenne ha mondanád neki....illetve próbálnál segíteni nem csak a monoton szöveget kell nyomni deamon tool secure rom....ha nem megy ne eröltesd vegyél konzolt....ennyi a segítség?ide nem azért jönnek azemberek hogy azt halgassák aki ért hozzá a hozzánemértőket leszólja hanem aki érthozzá a hozzánemértőket illetve segítségre szorúloknak segítsen. de ha ez nem ígyvan bárki mondja meg....nem akartam kötözködni sorry de ezt így érzem.
  • Maxtreme
    ATi 9700pro.

Ez :) Nem szereti a game.
  • NyMark
    5let?

Mind a Demo mind a FULL verzio KB 5FPS/sec.
    Ezen nem segít ha teljesen lveszem a grafikát, vagy ha teljesen full-on sem sem..
    Akár régebbi ATI driver, akár legujabb Omega...

Mi a nyuszko lehet?
    ATi 9700pro.
  • leslieboy
    Véletlenül nincs curerom,és securom loader a gépen egyszerre?:/
  • csabush
    totti, még jó hogy te ilyen kurva okos vagy....Gyere át és csináld meg ha olyan nagyon értesz hozzá...seggfej, mondjuk ahogy elnéztem te a legtöbb fórumba lököd magadból az észt..

Soundmaker: Asszem egy játék miatt nem fogom újrarakni, de kösz a tippet.
    a többi securomos meg megy
  • Lazlo
    Sound megdöntöttem a rekordod :) majd szólj ha leelőztél :)
  • Soundmaker
    Csabush.. egy kósza ötlet.. szerintem rakd újra a winfost.. Nekem a Crashday demo sem indult el.. aztán reinstall winfos után lazánfaszán ment/ mennek a játékok
  • Istencsászár
    tudod leírtam 3szor hogykell erre 4.re, 5.re, 6.ra is megkérdezte hogykell:) mintha nem is irtam volna... alap dolgok olya lassan jutnak el a kis agyukhoz hogy hihetetlen... vegyék meg vagy vegyenek konzolt aki nem ért hozzá az nemért ne erőlködjön...