1975
-
#854 Na, valaki autogramme? :P -
#853 Én 26% hehehe :D -
#852 nem, még én is csak kb felénél vagyok -
#851 szoltam a Moderátor topikba! -
#850 köszönet érte!
valaki nem tudja a bannerbe/alá varászolni ? -
#849 Azt nem értem minek kell beállítani a high damage-t, egy kis ütközés és szétesek, nem túl izgalmas a játék úgy... most pl. játszottam 20 mp-t, felvettem zászlót nekem jöttek felrobbantam, újrateremtem, csapattárs nekem jött felrobbantam quit tényleg vannak érdekes részek ebben a játékban :) -
Cool-spot #848 Szoval senkinel sincs ez a probléma? Azert ez egy kicsit gáz igy, hiába zsir a jatek...na mind1 azért köszi
-
#847 egy mentést tudnál adni? :P -
#846 na:D
Amúgy elég jó, most h többet jácottam vele, tök élvezhető:) Főleg a jó gyors verdákkal. Csak a körversenyeket nem szeretem, az irányítás miatt:) -
Rasti #845 Ha valaki csinál servert igazán beirhatná :D -
#844 Nem. Bakelitre :p :D -
#843 :P Sztem arra gondoltál hogy 6 dvd nem?:D:D -
#842 Nem sok minden jutott eszembe mikor csináltam de az alap megvan!!
Ha kellene még bele valami akkor privátba vagy emilbe:[email protected]!
[center]!!FAQ!![/cener]
-
#841 6 -
newc22 #840 Hány cd a game?
-
Cool-spot #839 Sziasztok :) Most szerváltam meg a gamét, és ATOMKIRÁLY (szerintem)
Viszont van egy kis grafikai gond ami szurja a szemem és kiváncsi lennék h masnak is ilyen? az emlitett probléma az h a kocsik hátso lámpái kockák, szép piros kockák :S Másnak is van ilyen? amugy a Videokarim Geforce4 Titanium 4800 más játékkal semmi hiba! -
#838 wee egyik stuntos pályán nyomattam egy 100k-s ugrást
mekkora királynak érzem most magam -.-" -
#837 wáá, légyszi mentéssel dobjon meg valaki, már mióta itt könyörgöm :( :DDD -
Sund #836 Én eljutottam a karrier mód 3. pályáig és ott abbahagytam az irányítás miatt. Rögtön át is nyergeltem a multira. Hát az viszont nagyon szórakoztató! Jók a játékmódok, hiába szar az irányítás, de 1000* viccesebb mint a flatout. -
#835 mekkora hülyeség ez má h a multiban csak akkó kapod meg a cuccokat(fegyver,pályák, autók)ha végignyomod a karriert. ez szar, mer nincs kedvem végignyomni a karriert, mer az unalmas! multiban jobb, mer legalább látom h a többiek h birkóznak meg ezzel az irányítással:)....és van aki elég jól nyomja:) -
#834 szerintem meg geci szar :) de megy :)) -
#833 Bocs a warezkedésért,de a SECUROM LOADER 1.1-el simán megy nekem is!
Szerintem geci jó a gém! -
Rolesz #832 Kösz hogy szólsz jólehetett!Kösz mindenkinek 100% os a game!Megy is ki is van pörgetve!Megyek multizni! -
#831 most nyomtam egy kúrva jókis szerveren
elösszőr egy kis knockout race 2. majd 1. hely lettem, jókis játékosok voltak :)
aztán bomb run, 40 mp-t kergettek és mindíg utolsó 10 mp-ben akartam átadni a bombát, 10/2 sikerült :D a többi a röhej volt, 30 mpn át kergettek mint a fene utolsó 10 mpben úgy elkerültek :D azt látni kellett volna :D
aztán egy kis ctf, 10 pontos az erdős területeken, nem volt semmi, majdnem nyertem, de utolsó pillanatban elvették tőlem zászlót és nyert valaki más, 1 pont, kabum :)
kúrva jó kis játék, szerintem legjobb része a multiplayer :) -
Nyiri #830 Ekkora mocskos szar valamit meg nem lattam. Palya betoltes utan 0.5 fps... Fasza. Hogy lehet valami ekkora tre? Tudom hogy nem vagyok egyedul a problemaval. Mar driver frissitettem levettem mindent minimumra es megis. Undorito egy moslek ez. -
#829 Car Theft küldi nagyon eszes...sokat gondolkoztak a készítők hogy egy egyébként is szarúl irányítható játékot hogyan lehetne mégjobban elbaszni és idegesítővé tenni. Csak gratulálni tudok hozzá.
Tényleg megvárok inkább 2-3 javítást a játékhoz...mert ez így élvezhetetlen.
Pláne Toca3 vagy GT4 írányítása után. De ha nem akarok messzemenni a műfajtól akkor NFS széria írányítása is sokkalta kezelhetőbb, és szvsz jobb. -
#828 jaja, ctf nagyon komoly:D meg a mapszerkesztés is bejön, stunts feeling(de csak a mapszerk:P) -
#827 egyik gyerek 300al nekiment ugratónak és 160e-t szerzett -
#826 nagy sebesség - ugrató felfelé + pörgés-forgás -
#825 Hát nagyon jó dolgok vannak ám, stunt a saját mapokkal nagyon rulz, ctf meg egyenesen utánozhatatlan! :D -
Rolesz #824 most vagyok 88%nál utólsó előtti versenynél tartok egy verda kivételével mind meg van!Na ezen az utólsó előtti pályán 70000PONTOS COMBOT KELL ÖSZEHOZNOM eddigi rekord 30000 igen leirom betüvel is HETVENEZER PONTOSAT KÉNE CSINÁLNI NA DE KÁMBÓT!valakinek már skerült?ha igen plz mondja már meg hogy hogyen mert eddig minden ment csak ez nem! -
#823 elég érdekes dolgok vannak ebbe a játékba...Mér van az h a csapatjátékokba az én csapatársaim mindig lámák?:D hibába ugratgatok összevissza, ha egyszer ők alig csinálnak vmit...
amúgy nem rossz, az irányítást elkurták..Mondom én aki gran turismo után játszik ezzel:) graf király, ellehet szórakozni.
multiba még fainabb lehet:P -
#822 Akkor nem fogsz tudni játszani vele sajnos. -
High Voltage #821 valaki lenne oly bátyám, és feltölti a ccd-cda.r11 -et valahova, (yousendit)
mert lejott az egesz, kurva lassan, erre meg corrupt a 11es.... ez esélytelen volt, de hat mitvót mit tenni. csók. -
#820 így se megy -
#819 #652... ( a kereső csodákra képes ám... ) -
#818 #652 -
#817 mert nem keresed elég kitartóan, nem fognak neked mostmár segíteni, kénytelen vagy törekvően olvasgatni 1enként a kommenteket... de a végeredmény majd kielégítő lesz :) -
#816 tényleg mert én 1 hozzászólásban se láttam -
#815 Mert SG-n nem lehet warezolni :)
Ide egy olyan oldal kéne mint ami a többi játéknak van, leírás - faq stb